PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وصل نشدن به h+

erfanbada
02-22-2016, 08:39 PM
سلام
گوشی من مدل گلکسی اس5 نسخه g900h هست با اندروید5 رام ایران مشکلی که دارم اینه که به 3جی وصل نمیشه یا اگه هم وصل بشه مدتش کوتاهه مثلا دو ساعت.
مثلا امروز سره کلاس یکی از دوستام گوشیش grand prim هست و اندرویدشم 5.1 سیمکارتشم ایرانسله ولی از اول صبح تا ظهر همیشه H+ بود و همینطور یکی دیگه هم که الجی جی3 داشت همینطور.ولی منم با اینکه سیمکارتم ایرانسله هر وقت روشن میکردم دیتام رو فقظ علامت E میومد.
کسی علت یا دلیل این مشکل رو میدونه؟

Mohamad
02-22-2016, 10:04 PM
درود
من که دقیق نمیدانم مشکل شما چی هست و باید بررسی کنیم ولی با این وجود این مسیر را تنظیماتش را بررسی کنید

Settings > Wireless and networks > Wi-Fi settings > Advanced > Wi-Fi sleep policy

باید روی never باید باشه
در ضمن گاهی ایراد از سیمکارت هست و باید سیمکارت را عوض کنید و البته همیشه جدیدترین رام را روی گوشی بریزید
در ضمن فقط روی 3G بزارید و 4G را کلا غیر فعال کنید

راستی من خودم هنوز تا حالا از اندروید استفاده نکردم :d:

erfanbada
02-22-2016, 10:14 PM
درود
من که دقیق نمیدانم مشکل شما چی هست و باید بررسی کنیم ولی با این وجود این مسیر را تنظیماتش را بررسی کنید

Settings > Wireless and networks > Wi-Fi settings > Advanced > Wi-Fi sleep policy

باید روی never باید باشه
در ضمن گاهی ایراد از سیمکارت هست و باید سیمکارت را عوض کنید و البته همیشه جدیدترین رام را روی گوشی بریزید
در ضمن فقط روی 3G بزارید و 4G را کلا غیر فعال کنید

راستی من خودم هنوز تا حالا از اندروید استفاده نکردم :d:

این تنظیماتی که فرمودین وجود نداره فکر کنم مال نسخه های قبلی اندروید باشه مثل 2.3
رام هم جدید ترینه
4جی هم چون گوشی نسخه اسیا هست نداره فقط 2جی و 3جی هست.

Mohamad
03-01-2016, 01:21 AM
این تنظیماتی که فرمودین وجود نداره فکر کنم مال نسخه های قبلی اندروید باشه مثل 2.3
رام هم جدید ترینه
4جی هم چون گوشی نسخه اسیا هست نداره فقط 2جی و 3جی هست.

درود
بنده که عرض کردم گوشی اندروید ندارم ولی سوال شما را تو یک انجمن خارجی طرح کردم متاسفانه انگار کسی اونجا همچین مشکلی نداشته ولی با گشت تو انجمن های ایرانی متوجه شدم انگار این مشکل برای تعدادی از افراد رخ داده ولی هیچ جا دلیل واضح برای این مورد گفته نشده و همه جا گفتند انگار به صورت اتفاقی هست
در مورد تنظیمات هم که فکر نکنم مربوط به نسخه های ماقبل تاریخ اندروید باشه ولی اونچه که متوجه شدم اینه که این مشکل اصلا ربطی به سیستم عامل انگار نداره و چند مورد دیدم که ویندوز فون هم همین مشکل را داشته
باز از دوستان قدیمی سوال میکنم اگر پاسخی روشن بود اینجا طرح میکنم و شما هم اگر راه حلی پیدا کردید برای راهنمایی بقیه قرار بدید

erfanbada
03-01-2016, 11:08 PM
درود
بنده که عرض کردم گوشی اندروید ندارم ولی سوال شما را تو یک انجمن خارجی طرح کردم متاسفانه انگار کسی اونجا همچین مشکلی نداشته ولی با گشت تو انجمن های ایرانی متوجه شدم انگار این مشکل برای تعدادی از افراد رخ داده ولی هیچ جا دلیل واضح برای این مورد گفته نشده و همه جا گفتند انگار به صورت اتفاقی هست
در مورد تنظیمات هم که فکر نکنم مربوط به نسخه های ماقبل تاریخ اندروید باشه ولی اونچه که متوجه شدم اینه که این مشکل اصلا ربطی به سیستم عامل انگار نداره و چند مورد دیدم که ویندوز فون هم همین مشکل را داشته
باز از دوستان قدیمی سوال میکنم اگر پاسخی روشن بود اینجا طرح میکنم و شما هم اگر راه حلی پیدا کردید برای راهنمایی بقیه قرار بدید

اینم از شانس من:s0:
منم یه رام به روز تر نصب کردم تا فردا ببینم تغییر کرده یا نه.

erfanbada
03-03-2016, 09:33 AM
اینم از شانس من:s0:
منم یه رام به روز تر نصب کردم تا فردا ببینم تغییر کرده یا نه.

نصب رام جدید تر هم تغییری ایجاد نکرد