توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : يک مشکل در استفاده از eDvArDo] IDM]
eDvArDo
04-21-2015, 10:08 AM
سلام
چرا هر بار که IDM (اينترنت دانلود منيجر) براي اولين بار بالا مياد توي محلي که آدرس ذخيره سازي فايلهاي دانلود شدهرو بهش دادم، پنج تا پوشه Compressed و Documents و Music و Programs و Video ساخته ميشه؟!
ميخوام اينکار انجام نشه، چيکار کنم؟
سپاس
Magsoud
04-21-2015, 10:04 PM
برنامه را اجرا کرده و در سمت چپ برنامه پوشه هائی را که در بالا اسم بردی ، دیلیت کن
دیگر درست نخواهد کرد.
eDvArDo
04-22-2015, 10:00 AM
سلام
يه مشکل ديگه هم دارم اونم اينکه بعد از تعويض ورژن IDM ديگه بصورت خودکار لينک دانلودرو نميگيره!
ميخوام مثل سابق لينکرو بصورت خودکار بگيره و فقط بنده با زدن دکمه save اونو دانلود کنم.
اينم بگم که برازر خودم توي ليست دانلود در تنظيمات IDM هست!
سپاس
Magsoud
04-22-2015, 04:26 PM
متاسفانه چون خودم هرگز با روشی که فرمودید کار نکرده ام لذا با روش فوق آشنائی ندارم
eDvArDo
04-22-2015, 05:13 PM
سلام
استاد عزيزم، روش خاصي نيست، تا حالا ورژن 6.21 و 6.23 داشتم و قبلش هم 6.10 و 6.05 و ... بعد از نصب به همين صورت فعال بودند. يعني اگه لينک دانلوديرو کليک ميکردم idm خودش لينکرو ميگرفت و کافي بود بنده دکمه شروع دانلودرو بزنم!
ولي حالا که ورژن 6.19 نصب کردم ديگه خودش عمل نميکنه و برازرم (کروم) دانلود و ذخيره ميکنه، مگر اينکه لينک دانلودرو بصورت دستي به idm بدم!
سپاس
درود
ادواردو جان ، یادمه که خود IDM توی تنظیماتش همون سربرگ اول قسمتی رو داشت برای مدیریت کلیپبورد .
و
لینک زیر رو ببین :
http://www.internetdownloadmanager.com/register/new_faq/bi9.html
eDvArDo
04-23-2015, 04:26 PM
سلام
با راهنمايي دوست عزيزم ref@، مشکلم حل شد
اگرچه همين راهرو رفته بودم، ولي يه ريزهکاري داشت که درست شد
سپاس
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.