توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست نرم افزاری برای بازیابی ایمیلهای پاک شده از trash یاهو
tarranom
03-25-2015, 09:36 PM
کسی بلده روشی و نرم افزاری برای برگرداندن ایمیل های پاک شده از trash یاهو بگه؟!
Mohamad
03-26-2015, 07:46 AM
کسی بلده روشی و نرم افزاری برای برگرداندن ایمیل های پاک شده از trash یاهو بگه؟!
سلام
با نرم افزار تو نت زیاد کاری نمیتونید بکنید مگه اینکه سرورهای یاهو را هک کنید :دی
در پاسخ سوال شما هم تیک کنار پیام حذف شده را بزنید ( یا اگر چند پیام منظورتان هست تیک های پیام های حذف شده ) و سپس از قسمت بالایی پیام ها movie را باز کنید و بر روی گزینه inbox کلیک کنید ( یا هر پوشه ای که خواستید) پیام ها به اون پوشه منتقل خواهند شد
موفق باشید
tarranom
03-26-2015, 03:53 PM
سلام
با نرم افزار تو نت زیاد کاری نمیتونید بکنید مگه اینکه سرورهای یاهو را هک کنید :دی
در پاسخ سوال شما هم تیک کنار پیام حذف شده را بزنید ( یا اگر چند پیام منظورتان هست تیک های پیام های حذف شده ) و سپس از قسمت بالایی پیام ها movie را باز کنید و بر روی گزینه inbox کلیک کنید ( یا هر پوشه ای که خواستید) پیام ها به اون پوشه منتقل خواهند شد
موفق باشید
علیک سلام ادمین
بایرامییز موبارک اولسون
من میگم آن نامه هایی که از trash هم خالی شده چجوری میشه برگرداند؟flirtysmile1(آنهایی که یاهو نتوانست ریکاوری اش کند:این روشم یعنی رفتم)
روشی که بتواند ایمیلهایی که اشتباها از trash هم خالی کردم بتواند برگرداند
Mohamad
03-26-2015, 05:50 PM
علیک سلام ادمین
بایرامییز موبارک اولسون
من میگم آن نامه هایی که از trash هم خالی شده چجوری میشه برگرداند؟flirtysmile1(آنهایی که یاهو نتوانست ریکاوری اش کند:این روشم یعنی رفتم)
روشی که بتواند ایمیلهایی که اشتباها از trash هم خالی کردم بتواند برگرداند
سلام
امکان نداره مگر آنکه
1- با پشتیبانی یاهو تماس بگیرید ، کد وریفای ارسالی توسط یاهو را قبلا دریافت کرده باشید و با دلیل آنها را قانع کنید تا از سرور بکاب ایمیل ها را برگشت بزنند ، البته اگر اکانت پولی داشته باشید که بدون دلیل هم برگشت میزنند
2- عرض کردم سرور یاهو را هک کنید :دی :d:
سیززونده بایراموز مبارک اولسن
tarranom
03-26-2015, 06:17 PM
سلام
امکان نداره مگر آنکه
1- با پشتیبانی یاهو تماس بگیرید ، کد وریفای ارسالی توسط یاهو را قبلا دریافت کرده باشید و با دلیل آنها را قانع کنید تا از سرور بکاب ایمیل ها را برگشت بزنند ، البته اگر اکانت پولی داشته باشید که بدون دلیل هم برگشت میزنند
2- عرض کردم سرور یاهو را هک کنید :دی :d:
سیززونده بایراموز مبارک اولسن
لینک تماس با یاهو را لطفا بنویس.جاییکه بشود رسما برایشان ایراد را نوشت و توضیحات اضافی داد و بشود قانع کرد
لطفا اکانت پولی هم توضیح بدهین.اگر داریش قرض وِردا:nish:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.