توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شناخته نشدن گوشی در کامپیوتر
erfanbada
03-10-2015, 05:53 PM
سلام من یه گلکسی اس5(g900h)دارم که وقتی به کامپیوتر وصل میکنم شناخته نمیشه.
درایور سامسونگ و کیز رو هم دانلود و نصب کردم ولی فایده نداشت.سامسونگ کیز هم نمیشناسش
رو حالت usb debuging هم عمل نکرد.
گوشی رو تونستم روت کنم ولی نمیتونم به کامپیوتر بشناسونمش.
با کابل usb3,usb2هم استفاده کردم
گوشی رو بردم موبایل فروشی زد به لپ تاپش سریع شناخته شد.
یه گوشی samsung wave533 هم دارم كه اونم فقط تو حالت mass storage به کامپیوتر وصل میشه.
دیگه نمیدونم دیگه برای ویندوزم چکار کنم.
Mohamad
03-11-2015, 10:27 PM
سلام من یه گلکسی اس5(g900h)دارم که وقتی به کامپیوتر وصل میکنم شناخته نمیشه.
درایور سامسونگ و کیز رو هم دانلود و نصب کردم ولی فایده نداشت.سامسونگ کیز هم نمیشناسش
رو حالت usb debuging هم عمل نکرد.
گوشی رو تونستم روت کنم ولی نمیتونم به کامپیوتر بشناسونمش.
با کابل usb3,usb2هم استفاده کردم
گوشی رو بردم موبایل فروشی زد به لپ تاپش سریع شناخته شد.
یه گوشی samsung wave533 هم دارم كه اونم فقط تو حالت mass storage به کامپیوتر وصل میشه.
دیگه نمیدونم دیگه برای ویندوزم چکار کنم.
درود
نیاز به اطلاعات بیشتر و نزدیک تر هست چون تو موبایل فروشی تونسته سریع وصل بشه پس احتمال قوی و البته نه صد در صد مورد از ویندوز و pc شماست که کامل باید بررسی کرد که ویندوز سالم هست ؟ فایروال ویندوز و آنتی ویروس گوشی را بلاک نکردن ؟ برنامه های جانبی مانند Microsoft .NET Framework نصب هستند ؟
البته خیلی وقت قبل مورد مشابهی در یکی از فروم ها بود که با یک نرم افزار جانبی بعد روت کردن مشکل حل شد ولی در اینجا مورد از کامپیوتر هست و باید دقیقا سیستم شما مورد ارزیابی قرار بگیره
با عرض پوزش بیشتر از این فعلا چیزی به ذهنم خطور نمیکنه
اگر امکانش وجود داره ویندوز را تعویض کنید و اگر Microsoft .NET Framework نصب نیست اون را هم نصب کنید
جهت افزایش اطلاعات خودم اگر امکان داره نتایج را با هر روشی که مشکل حل شد اینجا هم بیان کنید
SetupEditor
03-14-2015, 04:57 PM
با سلام و درود
با اجازه اساتید و سروران گرامی
شاید تمام درایور های سخت افزاری تون درست نصب نشده
یا از درایوراتون بک آپ گرفته و اونایی که مربوط به درگاه یو اس بی هست را آنیستال کنید سپس سیستم را ریستارت کنید
در حالت سید مد هم یه امتحان کنید
میزان شارژ داشتن گوشی هم به نظر ملاک باشه چون هنگام روت شارژ داشتن ملاک بود این به نظرم رسید
با
ADmIn عزیزمو افقم اگه فایروال را ریست کنید شاید این مشکل حل بشه
eDvArDo
03-18-2015, 04:07 PM
سلام
راستي سيستم بنده هم، تبلت پسرم رو نميشناسه ولي توي لب تاپ يکي ديگه اين مشکل نيست! :delkhor:
توي همين سيستم قديمي ام کاري ميتونم بکنم که اونو بشناسه؟ :gham714:
درايورهاي سختافزاري هم همه درست نصبند، فريم ورکها و آپديتهاي مورد نياز هم تشريف دارند! :tajob:
سپاس
Mohamad
03-26-2015, 07:54 AM
سلام
راستي سيستم بنده هم، تبلت پسرم رو نميشناسه ولي توي لب تاپ يکي ديگه اين مشکل نيست! :delkhor:
توي همين سيستم قديمي ام کاري ميتونم بکنم که اونو بشناسه؟ :gham714:
درايورهاي سختافزاري هم همه درست نصبند، فريم ورکها و آپديتهاي مورد نياز هم تشريف دارند! :tajob:
سپاس
سلام
مهندس جان اینجوری عرض کردم زیاد نمیشه کمکی کرد ، مثلا دقت که کردم دیدم مشکل تو بخش ویندوز 8 مطرح شده نه موبایل ! این یعنی سیستم عامل کسی که مشکل داره احتمالا ویندوز 8 هست .
باید کامل مشخصات سیستم عامل کامپیوتر (pc) ، ورژن سیستم عامل گوشی یا تبلت ، نوع اتصال ،نوع آنتی ویروس و برنامه جانبی نصب شده را بگید تا بررسی بشه
خدابیامرز نوکیا قبل اینکه بیافته دست مایکروسافت و زمانی که سیمبین بود سیستم عامل اکثر اسمارت فون هاش راحت بودیم چون دو سال یکبار سیستم عامل عوض میکرد نهه مثل این آندروید گوگل که کیلویی ورژن میده و هر دم به ساعت داره آپدیت میشه
حالا شاید بگید امنیت ولی خوب همان خدابیامرز سیمبین تا سرتیفیکت نبود روش چیزی هم نصب نمیشد و البته باید اعتراف کرد تو برنامه آندروید واقعا قوی داره عمل میکنه
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.