توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خطا پس از آپدیت ios 8
ahmad5353
12-15-2014, 02:07 PM
سلام من ایفون 5sدارم از زمانیکه ios را به 8 اپدیت کردم در هنگام استفاده از بلوتوث اتومبیل صدای زنگ خوردن گوشی مخاطب شنیده نمیشه و پس از ارتباط یک دفعه ای طرف صحب میکنه اگه مشغول باشه یا در دسترس نباشه هم نمیفهمی اگه میشه راهنمایی کنین. در ضمن الان اپدیت 8.1.2 شده ولی رفع نشده
Mohamad
12-15-2014, 04:00 PM
سلام من ایفون 5sدارم از زمانیکه ios را به 8 اپدیت کردم در هنگام استفاده از بلوتوث اتومبیل صدای زنگ خوردن گوشی مخاطب شنیده نمیشه و پس از ارتباط یک دفعه ای طرف صحب میکنه اگه مشغول باشه یا در دسترس نباشه هم نمیفهمی اگه میشه راهنمایی کنین. در ضمن الان اپدیت 8.1.2 شده ولی رفع نشده
درود
من ماندم شما طرفداران اپل به چی این افتخار میکنید ؟ تو ده سالی که تو فروم های تخصصی موبایل دنیا فعالیت دارم از مشکلات سخت افزاری حتی ترک بدنه تا مشکلات نرم افزاری و شبکه و ... همه و همه را روی این گوشی ها دیدم ، تنها مزیت این شرکت و سیستم عامل اختصاصی اون اینه که هک نمیشه تا جایی که یادمه بابت هک نشدن مک سازمان های امنیتی آمریکا از شرکت اپل شکایت کرده بودند !!! :wow:
اما در مورد مشکل شما باید بگم که خود اپل هم مشکل را قبول کرده و اعلام کرده در حال ارائه آپدیت جدید هستش و تنها راه حل را برگرداندن تنظیمات دانسته که باید ریستور را از طریق itunes انجام بدید و کلا ست آپ را از ن انجام بدید یا منتظر آپدیت جدید باشید و البته راه حل های زیادی گفته شده که اگر بخواهید چند تا را ترجمه و قرار میدم ولی خودم عمرا گوشی اپل نداشتم و با همین گوشی داغون دارم روزگار را سپری میکنم
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.