PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونه از لود شدن تصاویر یک سایت خاص در فایرفاکس جلوگیری کنیم

@ref
12-09-2014, 11:38 AM
درود

برای من زیاد پیش آمده که به سایت های مختلف در طول روز سر زده ام و تنها مطالب نوشتاری
آنها برایم مهم بوده و نمیخواستم هر بار که یک سایت به خصوص را میبینم کلی هم تبلیغ و تصاویر برایم لود شوند . حتما اگر روزی مشابه همان سایت ها
و بدون تبلیغ و عکس های جور وا جور پیدا کنم به سراغ آنها میروم و تا آن روز بیاید دلم میخواهد دست به کار شوم و آن استایلی که دلخواهم است از این سایت ها ببینم .
اما چگونه ممکن است تنها برای یک سایت خاص و نه همه سایت ها تصاویر را غیرفعال کرد ؟
جواب ساده است در صفحه سایت مورد نظر راست کلیک کنید و گزینه view page info را انتخاب کنید . در پنجره باز شده به سربرگ media بروید در آنجا لیست مدیاها شامل تصاویر را خواهید دید .
اگر میخواهید کل آنها در لود شدن بعدی دیده نشوند تیک block images from رو بزنید و پنجره را ببندید . با اینکار تا حد مطلوبی به خواسته ام رسیدم امیدوارم شما هم استفاده کنید .

آزاد باشید و دیگران را هم در آزادی خود شریک کنید .