PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : HTC One M8 Dual SIM



shirin71
12-02-2014, 11:45 PM
کمپانی اچ تی سی در ابتدای سال 2013 یکی از مدعیان دنیای دستگاه‌های اندرویدی به نام One را به بازار جهانی عرضه کرد. بدنه با کیفیت فلزی با ظاهری خاص و طراحی بی‌نظیر سبب شد که این گوشی با وجود رقبای سرسختی همچون سامسونگ گلکسی S4، ال‌جی G2 و آیفون5s به ‌عنوان برترین اسمارت‌فون سال از سوی کنگره جهانی موبایل معرفی شود.

http://www.gooshishop.com/UserFiles/images/HTC%20One%20M8%20review%20%284%29-900-90.JPG

امسال نیز کمپانی اچ تی سی در ادامه موفقیت های سری One نسل جدید این گوشی با نام New hTC One یا One M8 را به بازار معرفی کرد. تلفنی که از نظر سخت‌افزاری قدرتمند، و از نظر نرم‌افزاری زیبا و چشم‌نواز است. در واقع این گوشی یک آپگرید کامل نسبت به نسل قبلی خود یعنی One به حساب می‌آید.

طراحی
با نگاهی ساده به مدل امسال کمپانی اچ‌تی‌سی، می‌توان برخی از تفاوت ها را نسبت به مدل پیشین دید. ابتدایی‌ترین و مهم‌ترین نکته منحنی تر شدن گوشه ها نسبت به نسل قبلی جهت افزایش ارگونومی و وجود قالب آلومینیومی براق صیقلی است که دارای همان ساختار یکپارچه با طراحی پیشین است اما نسبت به One قبلی اندکی سُرتر شده است و در هنگام استفاده از آن باید با احتیاط بیشتری آن مد نظر داشت.



http://www.gooshishop.com/UserFiles/images/HTC%20One%20M8%20review%20%2831%29-900-90.JPG

در بدنه‌ی مدل جدید One، از فلز استفاده بیشتری شده که این به گوشی ظاهر یکپارچه‌تری را می‌بخشد. به طور دقیق می‌توان گفت که مدل امسال در حدود 90 درصد از فلز ساخته شده است، در حالی که مدل پیشین دارای 70 در صد فلز در بدنه خود بود. در مجموع از طراحی ظاهری این مدل با حضور پر رنگ فلز در تمامی قسمت‌ها می‌توان بسیار راضی بود و از این لحاظ تقریبا هیچ ایراد خاصی به این مجموعه نمی‌توان وارد دانست.


http://www.gooshishop.com/UserFiles/images/HTC%20One%20M8%20review%20%2811%29-900-90.JPG

اچ تی سی One به ترتیب دارای طول و عرض 146.4 در 70.6 میلیمتر و ضخامت 9.4 میلیمتر است که نسبت به به نسل قبلی با افزایش ابعادی مواجه شده است که البته با توجه به افزایش ابعاد صفحه نمایش امری طبیعی است. وزن دستگاه نیز 160 گرم است و طبق انتظار از یک گوشی تمام فلزی، نسبتاً سنگین به نظر می‌رسد و مقایسه آن با گلکسی S5 دارای پنل 5.1‌ اینچی و 145 گرمی 15 گرم سنگین تر است، ولی با این وجود این گوشی در دست چندان سنگین احساس نمی‌شود و به دلیل توزیع مناسب وزن آن مشکلی در استفاده از آن ایجاد نمی‌گردد.


http://www.gooshishop.com/UserFiles/images/HTC%20One%20M8%20review%20%2837%29-900-90.JPG

پنل جلویی این دستگاه توسط یک شیشه گوریلا گلاس نسل 3 پوشیده شده که از یک صفحه نمایش 5 اینچی در زیر خود محافظت می کند. مانند نسل قبلی در بالا و پایین صفحه نمایش اسپیکرهای استریو BoomSound قرار گرفته اند. باید اذعان داشت که این اسپیکرها دارای بالاترین کیفیت و حجم صدا در بین تمامی گوشی های موجود هستند. در قسمت بالای صفحه نمایش و در سمت راست اسپیکر بالایی سنسور های کنترل نور محیط و مجاورت و دوربین دوم مکالمه تصویری قرار دارد، اسپیکر مکالمه و چراغ چشمک زن LED به زیبایی هرچه تمام تر در داخل اسپیکر BoomSound تعبیه شده اند که در حالت عادی دیده نمی شوند.

http://www.gooshishop.com/UserFiles/images/HTC%20One%20M8%20review%20%289%29-900-90.JPG

در زیر صفحه نمایش نیز میکرفون مکالمه در داخل اسپیکر BoomSound تعبیه شده است. نکته قابل توجه در طراحی One M8 حذف کلید های خازنی در زیر صفحه نمایش و انتقال آن ها به داخل نمایشگر است، این نوع طراحی غالباً سبب کم شدن حاشیه دور صفحه نمایش می گردد، اما متاسفانه در One جدید این حاشیه حذف نشده و فضای زیادی از زیر صفحه نمایش را اشغال می کند که یک نکته منفی در طراحی این گوشی محسوب می شود. در داخل این حاشیه تنها لوگوی براق hTC دیده می شود.


http://www.gooshishop.com/UserFiles/images/HTC%20One%20M8%20review%20%2810%29-900-90.JPG

در نوار سمت راست درگاه مخصوص نانوسیم کارت به همراه کلید های فلزی و یکپارچه کنترل صدا قرار دارند.

http://www.gooshishop.com/UserFiles/images/HTC%20One%20M8%20review%20%2814%29-900-90.JPG

در نوار سمت چپ تنها درگاه کارت حافظه جانبی microSD دیده می شود، در قسمت بالایی گوشی نسبت به گذشته تغییرات مهمی ایجاد شده و به‌ جای استفاده از کلید Power با کارکرد دوگانه درگاه مادون قرمز، این وظیفه بین دو قسمت مجزا تقسیم شده است. کلید Power دارای ساختار مناسبی است و به خوبی به کوچکترین فشاری واکنش نشان می دهد، این در حالی است که این کلید در نسل اول اچ تی سیOne فرورفتگی زیادی داشت و بخوبی عمل نمی کرد.


http://www.gooshishop.com/UserFiles/images/HTC%20One%20M8%20review%20%2835%29-900-90.JPG

تنها نکنه منفی این است که از آنجایی که ابعاد گوشی به دلیل استفاده از صفحه‌نمایش ۵ اینچی بزرگ‌تر شده، دسترسی به کلید پاور در لبه بالایی گوشی مشکل‌تر شده است و بهتر بود کمپانی اچ‌تی‌سی نیز مانند دیگر تولیدکنندگان تلفن‌های هوشمند، محل قرار‌گیری این کلید را به لبه‌ کناری دستگاه تغییر می‌داد. این کلید در این بخش در نوار شیشه‌ای مشکی رنگی قرار گرفته که در زیر آن پورت اینفرارد جهت کنترل وسایل صوتی و تصویری قرار دارد. در قسمت پایین گوشی نیز ورودی جک 3.5 میلیمتری صدا به همراه پورت microUSB2.0 قرار دارد.


http://www.gooshishop.com/UserFiles/images/HTC%20One%20M8%20review%20%2819%29-900-90.JPG

اچ‌تی‌سی در One جدید ترجیح داده است تا جک هدفون را از لبه بالای دستگاه به لبه پایین منتقل کند. این نوع طراحی این مزیت را دارد تا در زمانی که هدفون به گوشی متصل است، کار کردن با آن راحت‌تر شود و سیم هدفون بر روی صفحه‌نمایش قرار نگیرد. اما این طراحی یک عیب نیز دارد، آن هم این است که اگر گوشی بر روی داک به صورت ایستاده قرار گیرد امکان اتصال جک 3.5 صدا غیر ممکن می شود.
پورت microsUSB2.0 در One جدید از فناوریQuickCharge 2.0 کمپانی کوالکام پشتیبانی می‌کند. طبق ادعای این کمپانی، این فناوری زمان شارژ باتری را تا ۷۵ درصد کاهش می‌دهد. البته برای استفاده از این فناوری باید یک شارژر جدید تهیه کرد؛ چرا که شارژر همراه گوشی تنها از نسخه 1.0 فناوری QuickCharge پشتیبانی می‌کند. همچنین این پورت دارای خروجی TV از طریق کابل MHL است از اتصال تجهیزاتی نظیر ماوس، کیبورد و فلش مموری با فناوری OTG پشتیبانی می‌کند.
در قسمت پشت گوشی دو دوربین در امتداد یکدیگر به همراه یک فلاش جدید دوتایی LED قرار دارد. خطوطی که در این سطح فلزی بُرش داده شده اند برای چندین آنتن گوشی در نظر گرفته شده است. علاوه براین لوگوی hTC نیز در قسمت وسط قاب پشت این گوشی دیده می شود.

http://www.gooshishop.com/UserFiles/images/HTC%20One%20M8%20review%20%2813%29-900-90.JPG

نسل جدید M8 برخلاف دو رقیب اصلی‌اش یعنی گلکسی S5 و اکسپریا Z2 ضد آب نیست؛ اما استاندارد IPX-3 را کسب نموده که نشان دهنده مقاومت تلفن در برابر نفوذ اسپری آب است. این بدین معنی است که زیر باران آهسته می‌توان از تلفن استفاده کرد و نگران نفوذ قطرات باران به داخل دستگاه نبود. یا به عبارت بهتر، حرف X در IPX-3 به معنی عدم مقاومت دستگاه در برابر نفوذ گرد و غبار به داخل دستگاه است؛ اما عدد ۳ نشان‌دهنده میزان مقاومت تلفن در برابر نفوذ مایعات است. این تلفن در برابر اسپری آب با حجم ۰.۷ لیتر در دقیقه مقاومت دارد.
این گوشی در سه رنگ طوسی، نقره ای و طلایی عرضه شده است. دو رنگ طلایی و نقره ای مانند نسل قبلی مات هستند، اما رنگ طوسی در سری جدید دارای سطح براقِ براش خورده است و به نظر می رسد در قابل اجسام نوک تیز ضعیف تر عمل کند و خش پذیر تر باشد، اما در کل کیفیت ساختار گوشی قابل تحسین است و پرداخت سطح آن بخوبی می تواند با گوشی های هوشمند گران تر از برندهای لوکس خاص رقابت کند.

shirin71
12-02-2014, 11:47 PM
صفحه نمایش
ابعاد صفحه‌نمایش در اچ تی سی وان جدید نسبت به مدل سال گذشته با 0.3 اینچ افزایش به 5 اینچ رسیده اما در وضوح 1920×1080‌ پیکسلی پنل تغییری دیده نمی‌شود. بدین‌ترتیب فشردگی پنل از 469 پیکسل در اینچ مربع در نسخه سال گذشته به حوالی 441 پیکسل در اینچ در نسخه جدید می‌رسد که همچنان در سطح برترین‌ مدل‌های سال جدید به حساب می‌آید. فناوری ساخت این پنل نسبت به قبل با تغییر روبرو نشده و پنل IPS LCD با نام تجاری Super LCD3 در آن نیز بکار گرفته شده است.
http://www.gooshishop.com/UserFiles/images/htc-one-m8%281%29.jpg

کیفیت تصویر در نمایشگر گوشی جدید نسبت به مدل پیشین اندکی ارتقا یافته است، این نمایشگر دارای دمای رنگ کمی سردتر می‌باشد، بدین ترتیب رنگ سفید در آن کمی متمایل به آبی نمایش داده می‌شود.
میزان کنتراست صفحه نمایش نیز بالاست اگرچه به پای صفحه نمایش های AMOLED نمی رسد. افزایش ابعاد صفحه‌نمایش بدون تغییر تکنولوژی ساخت، معمولاً به کاهش روشنایی صفحه‌نمایش منجر می‌شود که M8 نیز در این مورد استثنا نخواهد بود و روشنایی آن در مقایسه با نسل قبلی نزدیک به 10 درصد کاهش پیدا کرده است. اما با این حال رنگ‌های تولید شده زنده و شفاف بوده و به لطف وجود روشنایی 489 نیت، زاویه دید این صفحه نمایش بسیار خوب و رضایت بخش است و متون و تصاویر هم در زیر نور مستقیم آفتاب کاملاً خوانا و شفاف هستند.


http://www.gooshishop.com/UserFiles/images/HTC%20One%20M8%20review%20%2812%29-900-90%281%29.JPG

اچ‌تی‌‌سی از فناوری in-cell در صفحه‌نمایش تلفن‌هوشمند خود بهره نبرده است؛ اما صفحه لمسی این تلفن نیز توسط Synaptics تولید می‌شود. در فناوری in-cell، صفحه‌نمایش و صفحه لمسی یکپارچه می‌شوند تا ضخامت کلی پنل نمایشگر کاهش یابد. این فناوری در برخی از پرچمداران فعلی بازار از جمله آیفون 5s نیز مورد استفاده قرار گرفته است.

سخت افزار
کمپانی اچ تی سی در گوشیM8 خود از پردازنده‌های خانواده Snapdragon 801 با دو چیپ‌ست مختلف استفاده کرده است. چیپ‌ست اصلی M8 که در اکثر نقاط دنیا توزیع می‌شودQualcomm MSM8974AB با پردازنده‌های 2.3 گیگاهرتزی Krait 400 است و برای برخی دیگر از نقاط دنیا از جمله چین و بعضی کشورهای آسیایی از دیگر چیپ‌ست محبوب این رده یعنی Qualcomm MSM8974AC با چهار پردازنده 2.5 گیگاهرتزی Krait 400 استفاده می‌شود، این چیپ‌ست دقیقاً همان قطعه حاضر در نسخه چهار هسته‌ای Galaxy S5 سامسونگ است.


http://www.gooshishop.com/UserFiles/images/Snapdragon%20801%284%29.jpg

در زمینه گرافیک اما تفاوتی مشاهده نمی‌شود و پردازنده گرافیکی پیشرفته Adreno 330 وظیفه پردازش‌های مرتبط در این زمینه را در هر دو مدل بر عهده دارد. تنها نکته نه چندان مثبت در این میان استفاده از همچنان 2 گیگابایت RAM در این مجموعه است جایی‌که Z2 از سونی و G Pro 2 از ال‌جی از 3 گیگابایت رم بهره می‌برند البته این موضوع با توجه به استفاده Galaxy S5 از همین میزان رم نکته منفی بزرگی برای M8 به حساب نمی‌آید.
بر طبق بنچمارک سیستمی Antutu این گوشی امتیاز 34150 را کسب کرد که که با قرار گرفتن بالاتر از عدد 30 هزار در سطح برترین نمونه‌های بازار در این زمینه قرار دارد، همپچنین در دیگر بنچمارک سیستمی یعنی Quadrant این گوشی امتیاز 23715 را کسب کرد که باز هم با قرار گرفتن بالاتر از عدد 20 هزار بالاتر از سایر پرچمدارانی نظیر Z1 سونی و G2 ال جی قرار گرفت. بنچمارک گرافیکی Epic Citadel در سه حالت مختلف Best Performance ،High Quality و Ultra High Quality معیاری برای عملکرد گوشی در بازی‌های پیشرفته مبتنی بر موتور پردازش UNREAL فراهم می‌کند. امتیاز M8 در این تست در حالت‌های مذکور به ترتیب 58.7، 58.6 و 55.7 فریم در ثانیه است که هر سه در وضوح 1080×1800 اندازه‌گیری شده و هر سه مورد به کیفیت بسیار بالای بخش گرافیکی دستگاه اشاره دارد.
در آخرین بنچمارک، گوشی M8 اوج قدرت گرافیکی خود را در تست GLBenchmark 3.0 نشان می دهد و امتیاز 731 فریم را کسب می کند که در مقایسه با گلکسی S5 با امتیاز 725 و اکسپریا Z2 با امتیاز 698 در بالاترین رتبه قرار می گیرد. در کل اچ تی سی One جدید از نظر سخت‌افزاری آنقدر قدرتمند است که کلیه نرم‌افزارها و بازی‌های اندرویدی را به نرمی اجرا کند. رابط کاربری Sense6.0 نیز آنقدر سبک و روان ساخته شده که حس مشابه اندروید خام را از نظر سرعت و نرمی کار به کاربر منتقل می‌کند.
حافظه داخلی دستگاه در دو نسخه 16 و 32 گیگابایتی ارائه می‌شود که فضای در اختیار کاربر در ورژن 16 گیگابایتی در حدود 10.5 گیگابایت است که خوشبختانه این حافظه از طریق درگاه کارت حافظه microSD تا 128 گیگابایت دیگر نیز قابل افزایش است.

نرم افزار
در One M8 از آخرین نسخه سیستم عامل اندروید یعنی ورژن 4.4.2 اندروید کیت‌کت استفاده شده است. رابط کاربری دستگاه مانند سایر گوشی های اچ تی سی رابط معروف Sense UI است که در نسخه ششم بهینه‌سازی شده است. در این نسخه شاهد یک رابط کاربری ساده، روان ولی با امکانات ساده در حد و حدود اندروید خالص روبه‌رو هستیم.


http://www.gooshishop.com/UserFiles/images/android-kitkat-4.4-kit-kat-8%284%29.png

اچ‌تی‌سی رویه‌ای متفاوت را نسبت به رقبای کره‌ای خود همانند سامسونگ و ال جی در بحث رابط کاربری در پیش‌گرفته است و ترجیح داده که سادگی رابط کاربری را فدای امکانات متنوع آن نسازد. گوشی با سرعت مناسبی در نزدیک به 21 ثانیه به‌طور کامل بوت شده و صفحه قفل پیش روی کاربران قرار می‌گیرد. در این صفحه علاوه بر اسلایدر بازگشایی پنل و اطلاعات زمان و تاریخ در بالا چهار میانبر برای دسترسی مستقیم به برنامه‌های دلخواه در نظر گرفته شده است.


http://www.gooshishop.com/UserFiles/images/HTC-One-M8-Sense-UI%281%29.jpg

یکی از تغییرات جالبی که اچ‌تی‌سی در سنس ۶ ایجاد نموده، مربوط به ترکیب‌بندی رنگ‌ها در قالب‌‌های (Theme) پیش‌فرض است.استفاده از گستره رنگی باعث می‌شود، تا رابط کاربری از نظر ظاهری زیباتر به نظر برسد. هیچ شکی در ظاهر شیک و مدرن این رابط کاربری وجود ندارد، به طوری که از این نظر رابط Sense یک سروگردن بالاتر از رقبای خود با داشتن یک زبان طراحی ساده و یکنواخت می‌باشد، اما تغییرات زیرکانه‌ای نیز به وجود آمده که برخی از افراد متوجه‌ی آن‌ها خواهند شد. بسته به نوع اپلیکیشن مورد استفاده‌ی شما مانند شماره‌گیر تلفن، پیام رسان و یا تقویم، هر کدام با رنگ خاصی به صورت متفاوت برجسته می‌شوند. به عبارت دقیق‌تر، های لایت آبی رنگ به برنامه‌های ارتباطی مانند ایمیل و پیام‌رسانی اختصاص داشته، رنگ های لایت سبز متعلق به برنامه‌هایی مانند Blinkfeed و برنامه‌ی پیش بینی آب و هوا بوده، برنامه‌های سرگرمی همچون گالری و موسیقی با رنگ نارنجی مشخص می‌شوند، و رنگ سیاه جهت تنظیمات رزرو شده است. این تفاوت رنگ ها ترفند خیلی مهمی نیست، اما جلوه های بسیار بهتر و زیباتری را به این گوشی می‌بخشد.
نرم‌افزار اختصاصی BlinkFeed نرم‌افزاری است که شبیه به FlipBoard در ویندوزفون عمل می‌کند و دسترسی به اخبار شاخه‌های مختلف در کنار رویدادهای شبکه‌‌های اجتماعی کاربر را یکجا نمایش می‌دهد. حالا در نسخه جدید این نرم‌افزار امکانات تازه‌ای اضافه شده است که از آن جمله می‌توان به امکان جستجو برای یک موضوع خاص و اضافه‌کردن آن به لیست اخبار این نرم‌افزار اشاره کرد.
از قابلیت های اضافه شده به این نسخه از رابط کاربری، قابلیت جدیدی به نام Do Not Disturb است که با فعال‌کردن آن کلیه اعلانیه‌ها و زنگ‌های هشدار تلفن از کار می‌افتند تا مزاحمتی برای کاربر ایجاد نشود. از دیگر برنامه‌های کاربری در این گوشی باید به قابلیت Kid mode برای دسترسی محدود در گوشی برای استفاده کودکان،‌ اپلیکیشن ورزشی fitbit، حالت اتوموبیل یا Car mode و Zoe برای نمایش عکس‌های گرفته شده در این حالت اشاره کرد.

دوربین
دوربین به کار رفته در اچ تی سی وان M8 بسیار شبیه به پرچم دار نسل قبلی خود است. این دوربین دارای سنسور 4 التراپیکسلی، با فاصله کانونی 28 میلی متر و نسبت کانونی F/2.0 می‌باشد. این سنسور نسبت تصویر 16:9 را در بیشترین حالت ارائه می‌دهد و ماکزیمم وضوح تصویر عکس‌های گرفته شده با این گوشی در این حالت، 1520×2688 پیکسل است. همچنین اگر این نسبت تصویر به 4:3 کاهش یابد، حداکثر رزولوشن تصاویر به 1520×2048 خواهد رسید.


http://www.gooshishop.com/UserFiles/images/HTC%20One%20M8%20review%20%2834%29-580-90.JPG

در ساختار سنسور این دوربین از فتوسِل هایی با سایز 3 برابر یک سنسور معمول 12 مگاپیکسلی استفاده شده و بدین‌ترتیب به‌دلیل یکسان بودن سایز کلی سنسور این دوربین با یک سنسور 12 مگاپیکسلی، وضوح نهایی یعنی تعداد کل فتوسل‌ها از تقسیم عدد 12 به 3 یعنی 4 مگاپیکسل بدست می‌آید. با صحبت از عدد و رقم سایز پیکسل در خانواده 4 مگاپیکسلی‌های One برابر 4 میکرومتر مربع است.


http://www.gooshishop.com/UserFiles/images/18f520huy3ij0png%282%29.png

دوربین جلویی به کار برده شده در M8 به یکی از مزیت‌های این گوشی تبدیل شده است. این دوربین دارای حسگری 5 مگاپیکسلی است. اما کیفیت خوب دوربین جلو برای این گوشی می‌تواند آن را در موقعیت بدی قرار دهد. چرا که M8 اولین تلفن هوشمند در دنیا به شمار می‌رود که دوربین جلوی آن از پشتش، رزولوشن بالاتری را ارائه می‌دهد.
همچنین به غیر از کلید در نظر گرفته شده برای حالت عکاسی در تنظیمات گوشی، می‌توانید با سوایپ کردن عمودی (حرکت انگشت روی صفحه از بالا به پایین یا پایین به بالا) وضعیت دوربین را تغییر داد. کمپانی اچ‌تی‌سی در نسل اولیه One برای بهبود هرچه بیشتر عملکرد دوربین در محیط‌های داخلی با نور کم، قابلیت لرزشگیر اپتیکال یا OIS را به دوربین اضافه کرد. اما متاسفانه در هر سه مدل بعدی یعنی One Mini ، One Max و البته One M8 این قابلیت از لیست قابلیت‌های دوربین حذف شده است. اچ‌تی‌سی برای برطرف کردن این کمبود و پُر کردن جای خالی OIS امکان تازه‌ای را در دوربین M8 در نظر گرفته که پیش از این در نمونه موبایلی دیگری مشاهده نشده است.
در بخش پشتی دستگاه دو در بالای لنز اصلی یک دوربین دیگر با نام Duo Camera قرار دارد. این دوربین هیچ عکسی نمی گیرد زیرا نوعی منظره یاب است و با وظیفه Range finder ابزاری برای تعیین فاصله و فوکوس بهینه است. در M8 با استفاده از این لنز دوم علاوه بر تعیین دقیق فوکوس می توان جلوه های ویژه با کیفیت مانند زمینه مات را به تصاویر اضافه کرد و یا بعد از گرفتن تصاویر دوباره کانون را روی آن تنظیم نمود. این دوربین همچنین امکان عکاسی به صورت سه بعدی را برای کاربرانش فراهم کرده است که با کج کردن گوشی در جهات گوناگون، این قابلیت فعال می‌شود. همچنین اچ تی سی M8 مانند آیفون 5s به یک فلاش LED دوگانه با رنگ های متفاوت سفید و کهربایی (مهتابی و آفتابی) مجهز شده است که Smart Flash نامیده می‌شود.

http://www.gooshishop.com/UserFiles/images/HTC_One_M8_DuoCamera.jpg

نرم‌افزار دوربین M8 نیز به روش بسیار کاربردی امکان تغییر سرعت شاتر دوربین، ایزو، بالانس نور سفید و میزان گشودگی دیافراگم دوربین را در اختیار کاربر قرار می‌دهد.


http://www.gooshishop.com/UserFiles/images/HTC-One-M8-Camera-Tips-2.jpg
کیفیت عکس‌های گرفته شده با دوربین M8 کاملاً رضایت بخش است. همچنین کیفیت عکس‌های این گوشی در شرایط نوری کافی و مناسب، پیشرفت قابل توجهی نسبت به One داشته است. با این حال تصاویری که در فضای بسته و یا تحت شرایط نور کم گرفته می‌شوند، کیفیت بهتری نسبت به عکس های گرفته شده در فضاهای پُر نور دارند. در واقع این پیکسل‌های بزرگ دو میکرونی به کشیدن نور بیشتر به درون دوربین کمک می‌نمایند و به این ترتیب تصاویر را روشن‌تر کرده و نویز را کم می‌کند، اما رنگ‌های نمایش داده شده با ظاهری محو به چشم می‌آیند. به علاوه، جزئیات آن ضعیف می‌باشد. همچنین برای چاپ تصاویر در ابعاد بزرگ رزولوشن پایین عکس‌های M8 مشکل ساز خواهند بود


http://www.gooshishop.com/UserFiles/images/HTC_ONe_M8_screenshot%20%2811%29-580-90.jpg

برخلاف عرف معمول، دوربین جلوی M8 دارای تعداد مگاپیکسل بیشتری نسبت به دوربین پشت است، این دوربین دارای یک لنز 5 مگاپیکسلی و زاویه وسیع FF است که نه تنها در گنجاندن افراد زیاد در یک شات خوب عمل می‌کند، بلکه نحوه‌ی نمایش تصاویر آن نیز بسیار جالب توجه است.
اچ تی سی One M8 دارای قابلیت فیلمبرداری به صورت FullHD و با رزولوشن 1920 در 1080 و با سرعت 60 فریم بر ثانیه است، بر خلاف سایر پرچمداران نظیر اکسپریا Z2، گلکسی S5 و ال جی G pro 2 خبری از فیلمبرداری4X نیست. بیت‌ریت تصاویر در ویدئوهایی که توسط این دوربین در محیط داخلی با نور نسبتاً اندک تهیه شد رقم بسیار نازل 9.8 مگابیت بر ثانیه را نشان می‌دهد که این رقم در محیط‌های خارجی با نور بالا به 19.8 مگابیت بر ثانیه افزایش پیدا می‌کند.
در بخش صدا ضبط صدا با کیفیتی خارق العاده و با بیت‌ریت 121 کیلو بیت بر ثانیه و به‌صورت دوکاناله استریو انجام می شود. کیفیت ویدئوهای این دوربین در سطح مناسبی قرار دارد و از لحاظ جزئیات و کیفیت رنگ مشکل خاصی دیده نمی‌‌شود. در شرایط نوری کم نیز، روشنایی تصاویر بسیار مطلوب است، اما در مقابل ویدیوها دارای جزئیات ضعیفی خواهند بود. در این دوربین همچنین توانایی فیلمبرداری HDR، پانوراما و 360 درجه‌ را دارد که به عمق تجربه‌ی تصویربرداری این دوربین می‌افزاید.

باتری
پرچمدار جدید اچ تی سی به دلیل استفاده از یک صفحه‌نمایش بزرگ‌تر، در باتری خود نیز افزایش ظرفیتی محسوس ایجاد کرده است. به طور دقیق باتری لیتیوم - پلیمری این اسمارت‌فون از 2300 میلی‌آمپرساعت مدل سال گذشته به ظرفیت 2600 میلی‌آمپرساعت رسیده است. در مقایسه با دیگر تلفن‌های پرچم‌دار اخیر، این ظرفیت باتری اندکی کم است، به خصوص اگر آن را در برابر باتری‌های 2800 میلی‌آمپرساعت گلکسی S5 و یا 3200 میلی‌آمپرساعت اکسپریا Z2 قرار دهیم.
بر طبق آزمایشات وبسایت GSMArena با یک بار شارژ کامل این گوشی می توان در حدود 20 ساعت مکالمه و یا 9 ساعت وبگردی و یا بیش از 11 ساعت به مشاهده فیلم پرداخت، چنین اعدادی امتیاز 71 ساعت را برای این گوشی رقم می زنند که امتیاز مطلوبی است. یکی از قابلیت‌های اضافه شده به M8 که سبب بهبود عملکرد باتری آن شده، حالت Power Saving Mode است که به وسیله‌ی آن کاربر قادر خواهد بود تا تنها به ویژگی‌ها و برنامه های اصلی و اساسی نظیر مانند پیغام، تماس، ایمیل و ماشین حساب دسترسی داشته باشد. این امکان تقریباً شبیه حالتی است که در گلکسیS5 وجود دارد. همچنین کمپانی اچ تی سی در مورد این مد به کار رفته در M8 ادعا کرده است که با وجود تنها 5 درصد از شارژ گوشی، کاربر قادر خواهد بود تا 15 ساعت از گوشی خود استفاده کند.



http://www.gooshishop.com/UserFiles/images/gsmarena_002%284%29.jpg

در عمل نیز در طی یک استفاده متوسط باتری M8 می تواند بین 1.5 تا 2 روز شارژدهی داشته باشد که با افزایش میزان استفاده این شارژدهی به 1 روز کامل خواهد رسید. بزرگ‌ترین ایراد وارد به این باتری همچون گذشته عدم دسترسی کاربر به آن به علت طراحی یکپارچه بدنه است. لازم به ذکر است که زمان شارژ تلفن از طریق شارژری که در جعبه M8 وجود دارد حدود ۳ ساعت و ۳۰ دقیقه طول می‌کشد.

نتیجه گیری
اچ تی سی One M8 محصولی کاملاً خوش‌ساخت با بدنه فلزی و ظاهری زیباست که چشم هر بیننده‌ای را در هر رده‌ای به خود خیره می‌سازد. نکات مثبت قابل ذکر در مورد این‌ مدل مطمئنا لیست بسیار طولانی‌تری را نسبت به معدود گزینه‌های منفی آن تشکیل می‌دهند که مهم‌ترین آن‌ها در سمت نکات مثبت به بدنه فلزی خوش‌ساخت، صفحه‌نمایش با کیفیت، اسپیکرهای استریوی قدرتمند، پردازنده‌های پیشرفته و باتری قوی مرتبط می‌شود. در بخش نکات منفی نیز مطمئنا باید از جزئیات کم عکس‌های گرفته شده توسط دوربین و البته قیمت بسیار بالای دستگاه یاد کرد.