توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : زمان بندی در رپیدلیچ
moosavimaleki
10-19-2014, 10:40 PM
سلام من راپید لیچ رو روی شرکتمون نصب کردم برای اینکه کسایی که دانلود دارن بزارن و از یه خط دیگه ترافیک مصرف بشه اما میخوام ساعتش رو مدیریت کنم میخوام بگم این فایل در ساعت فلان دانلود بشه باید چی کار کنم؟!؟ (اگه بخوام به هرکی یوزر بدم چی؟) ممنون میشم کمکم کنید
Mohamad
10-20-2014, 04:34 PM
سلام من راپید لیچ رو روی شرکتمون نصب کردم برای اینکه کسایی که دانلود دارن بزارن و از یه خط دیگه ترافیک مصرف بشه اما میخوام ساعتش رو مدیریت کنم میخوام بگم این فایل در ساعت فلان دانلود بشه باید چی کار کنم؟!؟ (اگه بخوام به هرکی یوزر بدم چی؟) ممنون میشم کمکم کنید
درود
من که دقیقا متوجه نشدم مشکل شما و درخواست شما چی هست
رپیدلیچ را روی شرکتتون نصب کردید ؟!
اما در کل دوست عزیز رپیدلیچ یک اسکریپت متن باز هست برای انتقال فایل از سرورهای دیگه و شما میتونید تغییرات دلخواه را در اون بدید ، البته باید برنامه نویسی را تا حدودی بلد باشید . در غیر اینصورت با روش های ساده باید مشکل خودتان را حل کنید .
در صورت امکان مشکل خودتان را کامل و درست بیان کنید تا بتونیم کمک کنیم :^:
moosavimaleki
10-20-2014, 05:42 PM
سلام مجدد ممنون ک جواب دادید من روی سروری که توی شرکت داریم این رو نصب کردم حالا میخوام برای پرسنلم یوزر و پسورد تنظیم کنم و بدونم کی چی دانلود کرده! چه حجمی دانلود کرده و ... و میخوام پرسنل این امکان رو داشته باشن که بگن دانلود در چه ساعتی شروع شود... مثلا الان لینک رو میدن میگن شب ساعت 12 شروع به دانلود بشه حالا اگه نرم افزار دیگه ای هم سراق داشتید معرفی کنید
Mohamad
10-20-2014, 07:50 PM
سلام مجدد ممنون ک جواب دادید من روی سروری که توی شرکت داریم این رو نصب کردم حالا میخوام برای پرسنلم یوزر و پسورد تنظیم کنم و بدونم کی چی دانلود کرده! چه حجمی دانلود کرده و ... و میخوام پرسنل این امکان رو داشته باشن که بگن دانلود در چه ساعتی شروع شود... مثلا الان لینک رو میدن میگن شب ساعت 12 شروع به دانلود بشه حالا اگه نرم افزار دیگه ای هم سراق داشتید معرفی کنید
درود
برای اینکه بدانید کی چی دانلود کرده باید سیستم ها را شبکه کنید و از نرم افزار خاص مانند کافی نت ها استفاده کنید
اگر میخواهید توسط اسکریپت بدانید کی چی دانلود کرده ؟ که در اونصورت رپیدلیچ در حالت عادی این امکان را نداره و باید تغییرات ایجاد کنید که اگر خودتان نمیتونید باید هزینه کنید و البته بهتر هست از اسکریپت های vip استفاده کنید ، برخی از این اسکریپت ها میزان حجم و فایل های دانلود شده را نشان میدن ، البته در رپیدلیچ به راحتی میشه محدودیت حجم و پهنای باند تعریف کرد ولی اینکه چه کسی چه فایلی را دانلود کرده تغییرات بیشتری نیاز داره
برای شروع دانلود در ساعت خاص هم توسط خود IDM این امکان پذیر هست و باز اگر منظور ایجاد محدودیت توسط شماست از طریق پنل و یا FTP میتونید ولی اگر بخواهید باز اتوماتیک محدودیت ایجاد کنید که دوباره رپیدلیچ در حالت عادی این امکان را نداره
در کل بالاتر عرض کردم رپیدلیچ بیشتر برای انتقال فایل هست تا این قبیل موارد ولی از اونجا که متن باز هست میتونید تغییرات ایجاد کنید و شخصی سازی کنید
moosavimaleki
10-26-2014, 03:40 PM
درود برای اینکه بدانید کی چی دانلود کرده باید سیستم ها را شبکه کنید و از نرم افزار خاص مانند کافی نت ها استفاده کنید اگر میخواهید توسط اسکریپت بدانید کی چی دانلود کرده ؟ که در اونصورت رپیدلیچ در حالت عادی این امکان را نداره و باید تغییرات ایجاد کنید که اگر خودتان نمیتونید باید هزینه کنید و البته بهتر هست از اسکریپت های vip استفاده کنید ، برخی از این اسکریپت ها میزان حجم و فایل های دانلود شده را نشان میدن ، البته در رپیدلیچ به راحتی میشه محدودیت حجم و پهنای باند تعریف کرد ولی اینکه چه کسی چه فایلی را دانلود کرده تغییرات بیشتری نیاز داره برای شروع دانلود در ساعت خاص هم توسط خود IDM این امکان پذیر هست و باز اگر منظور ایجاد محدودیت توسط شماست از طریق پنل و یا FTP میتونید ولی اگر بخواهید باز اتوماتیک محدودیت ایجاد کنید که دوباره رپیدلیچ در حالت عادی این امکان را نداره در کل بالاتر عرض کردم رپیدلیچ بیشتر برای انتقال فایل هست تا این قبیل موارد ولی از اونجا که متن باز هست میتونید تغییرات ایجاد کنید و شخصی سازی کنید سلام مجدد من خیلی تلاش کردم !! از قابلیت یوزر خود راپید لیچ که توی config هست استفاده کردم! اما میخوام دانلود هر کار بر توی پوشه ی خاص خودش باشه ! نمیتونم مسیر دهی کنم چی کار کنم برای این کار! فایل rl_init.php اول اجرا میشه و بعد تابعه login_chek اجرا میشه ! توی این تابع من میفهمم کاربر کیه و بهد نمیتونم برم توی init و مجددا مسیر رو تنظیم کنم اگه بکنم خطا میده
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.