توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب ویندوز7 از هارد دیسک
سلام
دوستان من میخواستم ایزوهای مختلف ویندوز رو که در هارد کامپیوتر دارم بدون اینکه روی دی وی دی وفلش کپی کنم از روی هارد خود کامپیوتر بوت کنم و ویندوز رو از روی خود هارد کامپیوتر نصب کنم اینکار چطوری باید انجام بگیره که مشکلی پیش نیاد
ممنون میشم راهنمایی کنید البته به روش ساده وراحت
Magsoud
09-24-2014, 01:26 AM
من درست منظور شما را متوجه نمیشوم.
آیا فرضا" در کامپیوترتان ویندوز xp نصب است و شما میخواهید در کنار آن ویندوز 7 نصب کنید؟
آیا در سیستمتان ویندوز 7 نصب است و میخواهید ویندوز 7 جدید را در همان پارتیشن ویندوز موجود ،مجددا" نصب کنید؟
آیا در سیستمتان ویندوز 7 نصب است ومیخواهید ویندوز 7 را در پارتیشنی غیر از پارتیشنی که الان ویندوز نصب است ، نصب کنید؟
لطفا" بیشتر توضیح دهید. چون فرضا" برای کار با هر کدام از سه نوع گفته شده ، باید روش متفاوتی را بکار ببریم.
و یا فرضا" اگر در سیستممان ویندوز ویستا نصب باشد باز هم روش کار متفاوت خواهد بود.
در سیستم ویندوز 7 نصب است و میخواهم ویندوز 7 جدید را در همان پارتیشن ویندوز موجود ،مجددا" نصب کنم
مدتهاست از این روش برای نصب استفاده می کنم چون هم سریعتر هست و هم از ترق و تروق رایتر خبری نیس
ایزو رو در درایوی بجز درایوی که میخوای نصب کنی اکسترکت کن و از داخل win7 فعلی فایل setup رو اجرا کن و بقیه مراحل مثل نصب از بوت هست
درایو سون فعلی رو انتخاب و فرمت کن و بعد نصب و بعد حالش رو ببر
می تونی از رو فلش هم این کار رو بکنی البت usb 2 و اگر 3 بود مساله ی درایور ممکنه پیش بیاد
Magsoud
09-25-2014, 12:56 AM
سهند عزیز
نیازتان با جواب مختصر و کافی بالا برطرف شد و یا نیاز به توضیحات بیشتر دارید؟
استاد هنوز تست نکردم که ببینم به مشکلی برمیخورم یانه اما ابنطوری که دوستمون توضیح دادند فکر میکنم دقیقا عین نصب از سی دی میباشد
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.