ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کدام انتی ویروس

سهند
08-18-2014, 07:42 PM
با سلام
دوستان یه راهنمایی در مورد انتی ویروس میخواستم قبلا از نود32 استفاده میکردم اما به دلایلی که خودمم نمیدونم یکسری مشکلاتی برای سیستمم بوجود اورده بود نود رو حذف کردم و حالا میخوام یه انتی ویروس خوب و کارا نصب کنم به نظر شما کدوم یک از انتی ویروسهای موجود بهتر وگیر کمتری به نرم افزار و مهمتر اینکه قابلیت درست کردن دیسک نجات رو داشته باشه رو میخوام که راهنمایی کنید هر کدوم از دوستان پیشنهادهاشونو بذارند با مطالعه اونا بهتر میتونم انتخاب کنم چون در این چندروزه اونقدر درباره انتی ویروسها تحقیق کردم که الان سردرگم ماندم که کدوم رو نصب کنم

دوم اینکه اگه نسخه رایگان نصب کنم بهنره یا نسخه pro واگر نسخه پرو نصب کنم یوزر پسوردشو از کجا تهیه کنم ممنون میشم در این مورد هم راهنمایی بفرمایید
ممنون

mmotaharyn
08-18-2014, 07:47 PM
سلام به نظر من کاسپرسکی به دلیل بروزرسانی آنلاین بهتره
و نرم افزارضدتروجان هم داره

Magsoud
08-19-2014, 01:34 AM
با سلام
دوستان یه راهنمایی در مورد انتی ویروس میخواستم قبلا از نود32 استفاده میکردم اما به دلایلی که خودمم نمیدونم یکسری مشکلاتی برای سیستمم بوجود اورده بود نود رو حذف کردم و حالا میخوام یه انتی ویروس خوب و کارا نصب کنم به نظر شما کدوم یک از انتی ویروسهای موجود بهتر وگیر کمتری به نرم افزار و مهمتر اینکه قابلیت درست کردن دیسک نجات رو داشته باشه رو میخوام که راهنمایی کنید هر کدوم از دوستان پیشنهادهاشونو بذارند با مطالعه اونا بهتر میتونم انتخاب کنم چون در این چندروزه اونقدر درباره انتی ویروسها تحقیق کردم که الان سردرگم ماندم که کدوم رو نصب کنم

دوم اینکه اگه نسخه رایگان نصب کنم بهنره یا نسخه pro واگر نسخه پرو نصب کنم یوزر پسوردشو از کجا تهیه کنم ممنون میشم در این مورد هم راهنمایی بفرمایید
ممنون

از جملاتت اینگونه برداشت می شود که در حال حاظر ضد ویروس نداری.
اگر اینطور هست پیشنهاد میکنم که فعلا" آنتی ویروس جدید و کاملا" رایگان Baidu Antivirus را از لینک زیر دانلود و نصب و امتحان کنی:

Baidu Antivirus Full 4.4.4.73687 (http://antivirus.baidu.com/en/)

تذکر اینکه بهتر است در صفحه بالا مثل شکل زیر گزینه Offline installer را انتخاب کنی

http://www.worldup.ir/images/7w7v5zwulok41hj09ys.png (http://www.worldup.ir/)

با اینکار حجم دانلود حدود 130 مگا بایت خواهد شد.
من این کار را دو ماه قبل برای یکی از دوستان انجام دادم و ایشان تا به امروز راضی است.

turk
08-19-2014, 01:37 AM
شخصا مدتهاست از اسمارت سکیوریتی (نود) استفاده می کنم و به همه هم همین رو توصیه می کنم و باید بگم اگر به دنبال آپدیت بی دردسر و همچنین سبک بودن برنامه ی ضد ویروس هستید این بهترین گرینه است ( لایسنس فراوان + آپدیت کم حجم + سرور پرسرعت + برنامه سبک )

بنده به یک اصلی معتقدم که " آنتی ویروس ضعیف اما بروز بهتر از آنتی ویروس با الگوریتم قویتر ولی آپدیت نشده است "

حال که این گزینه رو نمی خواهید در مقام دوم کسپر رو به خاطر فراوانی لایسنس توصیه می کنم اما یادآوری می کنم سرعت آپدیت بسیار پایینی داره برای من که حتی با اینترنت خوب هم خیلی طول کشید آپدیت بشه !

در ضد ویروس های هیبرید هم با جی دیتا ( اینترنت سکیوریتی ) کار کرده ام امنیت خوب اما سرعت آپدیت برای هر دو موتور پایین !

آنتی های رایگان هم اغلب به دلیل تحریم ها در آپدیت با مشکل روبرو بودند ( مثل آواست ) الان نمی دونم عمو ظریف درستش کرده یا نه !

Mahm00d
08-19-2014, 02:03 AM
درود
من هم بشخصه چندین ساله از نود 32 استفاده می کنم و کاملا راضی هستم اما بسیاری این آنتی ویروس را ضعیف تلقی می کنند
فکر کنم استاد هم یکی از این افراد باشند؟ugly4

استاد لطف می کنید نظرتون رو راجع به این آنتی ویروس توضیح دهید و اگر مخالف استفاده از این آنتی ویروس هستید دلایل خود تون رو ذکر کنید.

از خیلی ها شنیدم این آنتی ویروس خودش ویروسه؟ugly2
پس این آزمایشگاه های تست آنتی ویروس ها چگونه این نرم افزار رو آنتی ویروس در نظر می گیرند
.......................................
استاد راستی لطف می کنید کمی هم در مورد Baidu توضیح دهید ( چگونه با این آنتی ویروس آشنا شده اید امکانات و مزایا و معایب این آنتی ویروس رو توضیح دهید ) ؟
.......................................

اگر روزی بخواهم این نود رو کنار بگذارم فکر کنم من هم سراغ کسپرسکای بروم چندین سال است که دیگر از این آنتی ویروس استفاده نکردم اما با توجه به امکانات و تعریفی که ازش شنیدم انتخابش می کنم
یکی از دلایل انتخابم شاید عجیب و خنده دار باشه اما می گم:
تا آنجایی که می دانم این آنتی ویروس ساخت کشور روسیه است و آنتی ویروس مثل نورتون ساخت آمریکا...!

روس ها برای ما ایرانی ها از نظر سیاسی بهتر از آمریکایی ها هستند و دنبال از بین بردن ویروس های آمریکایی هستند که دوست دارند ایران و روس ها را مورد حمله قرار دهند:d:
جالب بود نه؟:khe:

turk
08-19-2014, 04:45 AM
من هم بشخصه چندین ساله از نود 32 استفاده می کنم و کاملا راضی هستم اما بسیاری این آنتی ویروس را ضعیف تلقی می کنند

اگر تا حالا موردی از ویروسی شدن نداشتید و از این برنامه راضی هستید این یعنی این که این نرم افزار امتحانش را پس داده و بعبارتی جوابگوی نیازهای امنیتی شما بوده ...

خیلی از چیزهایی که درباره ی یک برنامه ی خاص ( چه خوب و چه بد ) در فروم ها مطرح میشه مربوط به امور سلیقه ای و پسند کابراست که گاها با اموری چون اینترفیس برنامه در ارتباطه تا تحلیل فنی و علمی !

یعنی یکی میگه آقا من با این برنامه حال می کنم بنابرین این آخرشه !

یا ممکنه برای کاربری مثل من یک ویژگی در یک برنامه ی خاص آنچنان کاربردی و مهم باشه که از ضعف های دیگر آن برنامه چشم پوشی کنم !

بنابرین از این بحث ها که عمدتا آخرش به کل کل های غیر منطقی ختم میشه باید پرهیز کرد که خداوند پرهیزکاران را دوست دارد....

اگر روزی بخواهم این نود رو کنار بگذارم فکر کنم من هم سراغ کسپرسکای بروم چندین سال است که دیگر از این آنتی ویروس استفاده نکردم اما با توجه به امکانات و تعریفی که ازش شنیدم انتخابش می کنم
یکی از دلایل انتخابم شاید عجیب و خنده دار باشه اما می گم:
تا آنجایی که می دانم این آنتی ویروس ساخت کشور روسیه است و آنتی ویروس مثل نورتون ساخت آمریکا...!

روس ها برای ما ایرانی ها از نظر سیاسی بهتر از آمریکایی ها هستند و دنبال از بین بردن ویروس های آمریکایی هستند که دوست دارند ایران و روس ها را مورد حمله قرار دهند
جالب بود نه؟

چی بگم والا ، این کاسپر که سابقه هک شدن شبکه و حتی درز سورس کدهاش که رو وب منتشر شد رو داره !

در رابطه با مساله ایران ، امریکا و روسیه باید دید که آیا شما می خواهید از کامپیوتر خود محافظت کنید یا سرورهای انرژی اتمی !
و آیا تابه حال در زیر زمین خانه تان انرژی هسته ای کشف کرده اید یا خیر ...

از نظر امنیت توجیهی ندارد که امریکا بیاید کامپیوتر من و شما را هک کند که اگر بخواهد هم ویندوز در را برایش باز می کند ...

از نظر مسائل اقتصادی و مالی و ممنوعیت ها هم که بخواهین به قضیه نگاه کنیم اگر سرچی در همین نت بفرمائید داستان آن بدبخت هایی را که لایسنس اورجینال کاسپر خریدند و کاسپر آنها رو بلوک کرد ( به خاطر تحریم .... ) پیدا خواهید کرد

آخر کلام : این شرکتها ممکنه مقر اصلیشون در یک کشور مثلا روسیه باشه یا ریشه ی تاسیس شون در یک کشور خاص باشه اما حالا اکثرا شرکتهایی چند ملیتی هستند و شرکتهای چند ملیتی ملزم به رعایت قوانین کشور مادر و میزبان هستند و این یعنی شرکتی مثل کسیر باید قوانین کنگره ی امریکا رو هم اجرا کنه و ....

سهند
08-19-2014, 07:55 AM
با سلام به همه دوستان
استاد شما خودتون البته تا جایی که من اطلاع دارم از اویرا استفاده میکنید ایا این انتی ویروس تا به حال براتون مشکلی پیش نیاورده یا نسخه رایگانش مشکل دار نیست اگه میشه در مورد امکاناتش یه کمی توضیح بدید ممنون میشم ویه سوال از دوستان و اون اینکه انتی ویروس اواست چطوریه کارش خوبه یانه
به نظر من نود بهتر بود اما یکسری مشکلاتی برام بوجود اورد که خودمم باور نمیکنم

mmotaharyn
08-19-2014, 09:40 AM
باسلام خدمت دوستان
منهم چندسال قبل از نود استفاده می کردم تا اینکه آپدیت آنلانش رو تحریم کرد درهمون موقع بود که هارد رایانم که اداری بود توسط نیوفولدر آلوده شد و متاسفانه توسط نود مشکلاتی رو بوجودآورد که موجب شدهارد ازدست بره و بسوزه جدیدا هم با اوست کار میکردم که توسط یه تروجان باجگیر که توهمین وب توضیحاتشو نوشتم غیرفعال وازکار افتاد الان هم از کاسپراستفاده می کنم والاماکه نفهمیدیم کدوم بهتره فکرکنم این ویروس هاوتروجان هایی که نوظهورن کارخود شرکتهای ضدویروسه (ویروس یابه)
دلییش هم اینه که کدوم نابغه ای می تونه چنین شرکت هایی رو که باچندین نابغه کارمیکنه رو مغلوب کنه منکه به شخصه ازهیچ کدومشون خوشم نمیادباید دنبال یه راه امنتروبهترباشیم تااین ویروس یابای خارجی
چون میدونم هیچ کس تودنیا ازایرونیانابغه ترنیست
اگه قبول نداری ببین تودنیاتوهررشته ای چه فردی رو باکدوم ملیت به عنوان نابغه مطرح کردن
جدیدا یه ارونی زن رو تورشته ریاضیات که سرامد رایانه است. بازم میگم بایددنبال یه راه حل داخلی بود تا به ویروس یابای خارجی که اونم وستخوش مسایل سیاسی و..، تغییرمیکنن جدیدا هم شرکتهای روسی وآمریکایی به خاطر تحریم ها به جون هم افتادن به قول معروف وقتی دوتا فیل دعوا می کنن پشه بینششون له میشه

@ref
08-19-2014, 12:12 PM
درود

این بحث انتخاب آنتی ویروس اگر اشتباه نکنم در همین انجمن هم در چند پست آمده و سابقه داره!!!
بنده هم از کسپرسکی استفاده میکنم که توصیه شده به استفاده از آن .
ولی محمود جان توجه داشته باش همین کسپر هم دفتر مرکزی در دیار کفر و کشور شیطان بزرگ دارد و
خیلی هم به روسی بودنش دل نبند .
====================================
و اما در جاهای مختلفی خوانده ام که به عقیده عده ای چه بسا سازندگان ویروس ها همین شرکت های
سازنده آنتی ویروس باشند چون ساخت ویروس درست و حسابی نیاز به دانش خوبی از طرز کار ویندوز دارد
و همین طوری نیست که هرکس بتواند ویروس بنویسد و بعید نیست برای کسب سود چنین کارهایی هم بکنند .
====================================
جدا از بحث انتخاب آنتی ویروس میخواهم اینجا یک پیشنهاد به دوستان بکنم و آن اینکه اگر نمیتوانید ویندوز را به کل
کنار بگذارید که البته منطقی هم نیست ، حداقل میشود برای امتحان هم شده تلاش کنید از لینوکس به هنگام کار با نت
استفاده کنید و تنها وقتی کار واجبی در ویندوز داشتید واردش شوید . یعنی بیایید این موجود کد بسته را تنها
به صورت آفلاین استفاده کنیم . اینطور دیگر نیاز به صرف هزینه و وقت برای آنتی ویروس ندارید و دیگر لازم نیست همواره
بخشی از منابع سیستم خود را در اختیار برنامه های محافظتی قرار دهید .

Magsoud
08-19-2014, 03:20 PM
عزیزانم
در حال حاظر حدود دو هفته هست که درد شدید 24 ساعته داشته و فعلا" فقط خرج میکنیم ولی طبق معمول .. اصلا" بگذریم
قصدم از گفتن جملات بالا این بود که ممکن است بعلت غالب بودن درد ، سطوری که عرض میکنم اصلا" چرت و پرت باشد.

من شخصا" از آنتی ویروس مجانی اوست استفاده میکنم. و صد در صد از کارش راضی هستم. راضی بودن من دلیل بهترین
بودن اوست نیست . از اوست استفاده میکنم چون طرز کارش با خواسته های من همآهنگ تر است.
هر ضد ویروس مطرحی را استفاده کنید خوب هستند. ولی مسلم است که هر کاربر بنا به علایقش یکی را بیشتر خواهد پسندید.

اگر بخواهیم بطور جدی در مورد مسائل امنیتی سیستم بحث کنیم ، باید بگویم که در هیچ شرایطی آن امنیتی که مورد نظر
شما ها هست در ویندوز وجود ندارد.
خود ویندوز بزرگترین ویروس و قوی ترین جاسوس و بالا ترین استعمار کننده هست.
خود ضد ویروس ها نوعی جاسوس هستند.
من عقیده دارم که ضد ویروس ها هر نامی داشته باشند در اصل از یک جا سرچشمه میگیرند و یک هدف را دنبال میکنند و اگر
ما ضد ویروس های مختلف داریم در اصل همه یکی هستند فقط براساس علایق مختلف کاربران با لباسی دیگر و نامی دیگر
عرضه میشوند.
بعید نیست که سازندگان این ضد ویروس ها به این بحث های ما با تمسخر نگاه میکنند.
در کامپیوتر امنیتی وجود ندارد .
از دید بنده که علم و دانشم پائین است ، امنیت هر کامپیوتر بستگی به علم کاربری دارد که با آن کار میکند.
دیگه درد بدنم اجازه قلمفرسائی و شاید هذیان گوئی بیشتر نمیدهد.

Magsoud
08-19-2014, 05:53 PM
نوشته های منابع مختلف در رابطه با آنتی ویروس کاملا" رایگان Baidu Antivirus

دارای مشخصه های زیر است:
خیلی سریع (در کمتر از 1 دقیقه) نصب میشود.
آپدیت اتوماتیک
با نصب این آنتی ویروس نیازی به نصب برنامه های حفاظت از فلاش نیست.
قادر به شناسائی سایت های خطرناک است.
میتوانید این آنتی ویروس را در کنار آنتی ویروس های دیگر هم نصب کنید.
در ویندوز های xp ، ویستا ، 7 و 8 قابل استفاده است (32 بیت و 64 بیت).
از ورود بدافزار ها توسط مرورگر جلوگیری میکند.
تمام فایل های دانلود شده را اسکن می نماید.
دارای anti-keylogger و محافظ webcam و
از سه موتور مختلف برای شناسائی و تعمیر یا حذف بدافزار استفاده میکند.
به نقل از سایت softpedia در یکی از آزمایش های انجام شده این آنتی ویروس رده ای در کنار Bitdefender و Kaspersky بدست آورده است.

Baidu Antivirus 2014 Review
(http://www.softpedia.com/reviews/windows/Baidu-Antivirus-Review-449913.shtml)

mmotaharyn
08-19-2014, 08:56 PM
باسلام به دوستان عزیز
واقعاهم مطالبی که در مورد ضدویروس هابیان نمودید درست است من هم با شما موافقم همه شون هم جاسوسن هم ویروس

Mahm00d
08-19-2014, 10:29 PM
سلام
با تشکر از تمامی دوستان عزیزم...

استاد من هم با نوشته ی شما کاملا موافقم ویندوز = جاسوس بزرگ...

بردار عزیز @ref (http://ariadl.ir/members/-ref-135475/) با شما هم در مورد استفاده از لینوکس کاملا موافقم و خیلی دوست دارم لینوکس هم یاد بگیرم اما با مشکلات زیاید برای استفاده از این سیستم عامل پیدا کردم و ارتباط برقرار کردن باهاش برام چندین سال است بیشتر با ویندوز کار کردم سخت شده است

مثلا نحوه ی نصب در کنار ویندوز و نحو ی نصب نرم افزار و درایور و غیره و غیره...

به انجمن ابونتو ایران هم سر زدم اما نتوانستم ارتباط خوبی با این انجمن برقرار کنم

لطفا اگرامکان دارد و اطلاعاتی در مورد استفاده از این سیستم عامل دارید لطف کنید در تاپیکی مجزا نحوی استفاده و تجربیات خودتان را برای کاربران مبتدی مثل من توضیح دهید

eDvArDo
08-20-2014, 11:55 AM
سلام

بازم کدوم آنتي ويروس؟!!!

لُپ مطلب‌رو حضرت استاد فرمودند، بنده هم اگر بيشتر حرف بزنم تکراري خواهد شد!

اما خواستم بگم که يکي دو هفته‌اي که Avira خودش‌رو يه تکوني داده و يهو يه سرو گردن رفت بالاتر!

بسيار کامل و با ظاهر و باطن زيبا و کاربرپسند!

خودتون هم ميدونيد که اگه بخواين سه‌تا کشور پدر و مادر دار توي زمينه برنامه هاي خوب و بي‌غل و غش اسم ببريم: اوليش آلمانه! بعدش کره و ژاپن.

بهرحال بنده يه ساليه از نادي‌جون خدابيامرز دل بريدم و با Avira اونم رايگانش، دوستي دارم!

فقط نسبت به نادي جون آپديتش بيشتر و حجيمتره!

درضمن بنده نسبت به دو برنامه بدبينم:

1- Baidu (http://www.pcfaster.com/en/)

2- YAC (http://www.yac.mx/)

تبليغات بسيار زياد در نت و راهيابي به سيستمهاي کاربران به هر شيوه!

اگرچه امکاناتي کاملاً رايگان ارايه ميدن ولي معلومه ميخوان توي اين پوشش، فعاليتهاي مخفي داشته باشند! ميدونند که کشورهاي جهان سومي و خاورميانه که قانون کپي‌رايت ندارند، بهترين مشتريهاي برنامه‌هاي اونا هستند!

سپاس

سهند
08-22-2014, 10:08 AM
عزیزانم
در حال حاظر حدود دو هفته هست که درد شدید 24 ساعته داشته و فعلا" فقط خرج میکنیم ولی طبق معمول .. اصلا" بگذریم
قصدم از گفتن جملات بالا این بود که ممکن است بعلت غالب بودن درد ، سطوری که عرض میکنم اصلا" چرت و پرت باشد.

من شخصا" از آنتی ویروس مجانی اوست استفاده میکنم. و صد در صد از کارش راضی هستم. راضی بودن من دلیل بهترین
بودن اوست نیست . از اوست استفاده میکنم چون طرز کارش با خواسته های من همآهنگ تر است.
هر ضد ویروس مطرحی را استفاده کنید خوب هستند. ولی مسلم است که هر کاربر بنا به علایقش یکی را بیشتر خواهد پسندید.

اگر بخواهیم بطور جدی در مورد مسائل امنیتی سیستم بحث کنیم ، باید بگویم که در هیچ شرایطی آن امنیتی که مورد نظر
شما ها هست در ویندوز وجود ندارد.
خود ویندوز بزرگترین ویروس و قوی ترین جاسوس و بالا ترین استعمار کننده هست.
خود ضد ویروس ها نوعی جاسوس هستند.
من عقیده دارم که ضد ویروس ها هر نامی داشته باشند در اصل از یک جا سرچشمه میگیرند و یک هدف را دنبال میکنند و اگر
ما ضد ویروس های مختلف داریم در اصل همه یکی هستند فقط براساس علایق مختلف کاربران با لباسی دیگر و نامی دیگر
عرضه میشوند.
بعید نیست که سازندگان این ضد ویروس ها به این بحث های ما با تمسخر نگاه میکنند.
در کامپیوتر امنیتی وجود ندارد .
از دید بنده که علم و دانشم پائین است ، امنیت هر کامپیوتر بستگی به علم کاربری دارد که با آن کار میکند.
دیگه درد بدنم اجازه قلمفرسائی و شاید هذیان گوئی بیشتر نمیدهد.

استاد من الان 2روزه که از انتی ویروس baidu استفاده میکنم تو این دو روز مشکلی از بابت کارکرد نداشته ولی امروز سیستم رو که با سی دی بوت اسکن کردم 2تا ویروس داشت با چندتا از انتی ویروسها هم چک کردم هر دوتا ویروس بودند یعنی مربوط به کرک یا فایلهای دیگه ای نبودند یه خواهش از شما داشتم شاید خصوصی باشه ولی اگه امکانش بود بگید از کدام نسخه اواست استفاده میکنید ایا کرکش میکنید یا لایسنس پیدا کرده وبهش میدید یا همون نسخه فری استفاده میکنید ودوم اینکه اگه نسخه فری استفاده میکنید بعد یکماه ایا از کار میافته یا همینطوری ادامه میده ((با تحقیقاتی که کردم فهمیدم اواست تقریبا خوب وعملکرد بالایی داره)) وسوم اینکه ایا اپدیتش مشکلی نداره با ای پی ایران

Magsoud
08-22-2014, 01:28 PM
من از avast antivirus 8 نسخه رایگان استفاده میکنم. و عقیده دارم که این آنتی ویروس کارش خیلی خوب است.
اگر نسخه رایگان را فقط بطور عادی نصب کنی ، تنها بمدت یک ماه کار خواهد کرد.
ولی اگر بعد از نصب آن را رجستر کنی ، اجازه میدهد که عوض یک ماه ، یک سال بطور رایگان استفاده کنی.

در مورد آپدیت ها با توجه به اینکه اوست ایرانرا تحریم کرده ، من ناچارا" بروش های مختلفی ، تقریبا" هر 10 روز یکبار کل آپدیتش
را برای ورژن مورد استفاده ام دانلود کرده و اجرا میکنم. یعنی بنده هر هفته یا 10 روز یکبار حدود 130 مگا بایت آخرین آپدیت را
بطریقی دانلود و نصب میکنم.
اگر بخواهی از نوع کرک شده استفاده کنی ، حداکثر یکی دو روزه شناخته میشود
با توجه به موارد بالا و اینکه حتی در صورت موفقیت در اجرای موارد بالا ، باز هم حداکثر یک سال میتوانی از آن استفاده کنی، لذا
فکر میکنم که بهتر باشد که از آنتی ویروس دیگری استفاده کنی که این مشکلات را نداشته باشد.

اینکه کدام آنتی ویروس را استفاده کنی ، با تجربه های بنده کاسپرسکی و اویرا خوب هستند ولی این فقط نظر بنده هست

سهند
08-22-2014, 03:44 PM
دوستان انتی ویروس avg چطوره قابلیتهاش کارکردش واینکه اگه کسی مقاله ای یا لینکی در مورد اموزش این انتی ویروس داره ممنون میشم اینجا بذاره

eDvArDo
08-22-2014, 03:52 PM
سلام

با اين موافق نيستم، مدتي ايران‌رو تحريم کرده بود!

http://www.freedownload.ir/img/img129/AVG-Anti-Virus-Internet-Security-2014-www.freedownload.ir.jpg

AVG Antivirus 2014

اگر شما به طور مداوم از رایانه ی خود استفاده می کنید حتما به یک ابزار امنیتی مطمئن نیاز خواهید داشت ، AVG Anti-Virus شما را قادر میسازد تا در مقابل پیچیده ترین تهدیدات آنلاین و آفلاین که رایانه ی شما را مورد حمله قرار می دهند به صورت کاملا رایگان ایمن شوید. این نرم افزار بر عکس بسیاری از آنتی ویروس ها سرعت سیستم عامل شما را کاهش نمی دهند و شما می توانید با این نرم افزار به راحتی و با حداکثر سرعت عمل، انواع ویروس ها را شناسایی و از رایانه ی خود محافظت کنید. شما با وجود نرم افزار AVG Anti-Virus با اعتماد به نفس و خیال راحت می توانید به گشت و گذار در وب سایت های مختلف بپردازید زیرا این نرم افزار با بهره مندی از LinkScanner قدرتمند قادر است تمام سایت های خطرناک را شناسایی و از ورود به این سایت ها جلوگیری کند، همچنین این نرم افزار رتبه ی امنیتی وب سایت هایی که شما به آنها مراجعه می کنید را در پروفایل کاربری شما در وب سایت های اصلی جستجو در اینترنت شامل Google, Bing/MSN و Yahoo نیز اعمال می کند که در جستجو های خود به چنین سایت هایی برخورد نکنید.

این نرم افزار در مورد حملات فیشینگ (Phishing) نیز به طور کامل ایمن شده است و صفحات وب شما را مورد بررسی قرار می دهد، در صورتی که ایمنی کامل اطلاعات شما در آن وب سایت تضمین شده باشد، اجازه ورود داده خواهد شد و تضمین می کند که اطلاعات محرمانه ی شما همچون اطلاعات بانکی، یوزر و پسورد ها و ... دزدیده نشوند. نرم افزار AVG Antivirus قادر است شما را در مقابل انواع تهدیدات شامل Virus, Worm, Rootkit , Trojan و Spyware ایمن سازد که نشان از قدرتمندی این نرم افزار دارد. در این نرم افزار بخشی با نام Game Mode نیز تعبیه شده است که از ایجاد وقفه ی برخی نرم افزار ها در اجرای بازی های رایانه ای جلوگیری می کند که این امکان بسیار مورد توجه گیمر هاست. آنتی ویروس AVG دارای بانک اطلاعاتی قدرتمندی است ولی با این وجود شما در هر لحظه می توانید با مراجعه به بخش Update Manager این نرم افزار از وجود آپدیت های آن آگاه شوید و در صورت نیاز آن را به صورت رایگان دریافت و بانک اطلاعاتی نرم افزار خود را کامل تر کنید.

AVG Internet Security 2014

نرم افزار AVG Internet Security پیشرفته ترین حفاظت را از رایانه ی شما در مقابل تمام تهدیدات آنلاین اعمال می کند و دیگر نیاز نیست نگران این موضوع باشید. این نرم افزار راه حلی ساده و قابل اعتماد برای تمام کاربران خانگی و دفاتر کاری کوچک است که به طور رایگان در اختیار عموم مردم جهان قرار گرفته است و شما در مقابل ویروس ها، جاسوس افزارها، هکرها، هرزنامه و وب سایت های مخرب ایمن خواهد ساخت. این نرم افزار از لایه های چندگانه حفاظتی استفاده می کند و این بدین معنی است که هیچ هرز نامه یا سایت مخربی حتی به صورت تصادفی نمی تواند باعث ورود فایل های جاسوسی به رایانه شما شود که این مورد نگرانی شما را از سرقت اطلاعات شما از بین خواهد برد.

قابلیت جالب توجه این نرم افزار سرعت بسیار بالای پردازش این نرم افزار می باشد و بعد از نصب این نرم افزار سرعت سیستم عامل شما کاهش نمی یابد. ممکن است اطلاعات شما از طریق بد افزار های مختلف مورد سرقت یا تخریب واقع شوند، AVG Internet Security دارای بخشی با نام واحد بازیابی سرقت اطلاعات می باشد که اگر اطلاعات شما از بین رفت به راحتی (آنلاین یا آفلاین) می توانید اطلاعات از بین رفته را بازیابی نمایید. این نرم افزار همچنین دارای دیوار آتش جدید و تقویت شده ای است که از ورود هر نوع اطلاعات مخرب و دیدن داخل رایانه ی شما توسط هکر ها جلوگیری می کند. نرم افزار AVG Internet Security قابلیت جدید حفاظت در مقابل عملیات های فیشینگ را نیز در خود جای داده است که برای مقابله با صفحات جعلی که برای دزدی اطلاعات ساخته می شوند مناسب است و از دزدی اطلاعات محرمانه ی شما جلوگیری می کند. این نرم افزار نیز مانند سایر نرم افزار های پک AVG دارای قابلیت به روز رسانی اتوماتیک می باشد که تضمین می کند از ورود هر نوع بد افزار جدیدی به رایانه ی شما جلوگیری کند. (این گزینه برای کاربران با IP ایرانی غیرفعال است که می توانید با تغییر آی پی از این امکان نیز بهره مند شوید)

AVG Internet Security Business Edition 2013

همانطور که در توضیحات اولیه گفته شده است این نرم افزار نسخه ی تجاری نرم افزار AVG Internet Security 2013 می باشد که ما در این قسمت تنها به شرح تفاوت های این دو نسخه می پردازیم و در باقی مشخصات این دو نسخه با هم مشترکند. این نرم افزار در اصل برای امنیت اینترنت در شبکه های مختلف اداری ایجاد شده است و امنیت شبکه را برای کارکنان فراهم میسازد. نرم افزار AVG Internet Security Business Edition 2013 از گسترش نرم افزار های مخرب در سراسر شبکه جلوگیری می کند و نرم افزار هایی که رفتار های مشکوکی از خود نشان می دهند را شناسایی کرده و از اطلاعات کسب و کار و داده های شما در مقابل تمام این نرم افزار ها و سایر بد افزار ها حفاظت می نماید. این نرم افزار از اسکن هوشمندی بهره مند است و قادر است تمام رایانه های موجود در شبکه را مورد بررسی قرار دهد و به همین دلیل بسیار از لحاظ زمانی به صرفه است. اینترنت یکی از پرکاربردترین موارد در شبکه های اداری است و عموما معاملات حساس در بین این شبکه ها از طریق اینترنت صورت می گیرد و هکر ها و سایر بد افزار ها نیز در کمین این اطلاعات هستند، AVG با بهره مندی از تکنولوژی منحصر به فرد محافظت پویا، پیچیده ترین تهدیدات آنلاین را خنثی خواهد نمود. این نرم افزار در سایر امکانات تمام ویژگی های AVG Internet Security 2013 را دارست.

سپاس

eDvArDo
08-22-2014, 04:04 PM
سلام

چرا با اينهمه دردسر، از آنتي ويروس ايراني (نسخه رايگان) استفاده نميکني؟

دریافت ضد‌بدافزار پادویش - نسخه‌ی رایگان خانگی (http://www.padvish-antivirus.com/contents.php?cntid=50)

سپاس

eDvArDo
08-23-2014, 04:55 PM
سلام

تعريف اينو شنيدم ولي خبري از سريال و کرک نيست!

http://www.auslogics.com/en/software/antivirus/images/screenshots/11.png

http://www.auslogics.com/en/software/antivirus/images/screenshots/12.png

http://www.auslogics.com/en/software/antivirus/images/screenshots/13.png

سپاس

سهند
08-23-2014, 07:11 PM
سلام

چرا با اينهمه دردسر، از آنتي ويروس ايراني (نسخه رايگان) استفاده نميکني؟

دریافت ضد‌بدافزار پادویش - نسخه‌ی رایگان خانگی (http://www.padvish-antivirus.com/contents.php?cntid=50)

سپاس

قبلا اینو نصب کرده بودم اما چندین جا بهم گفتند انتی ویروس مایکروسافت خیلی خیلی بهتر از اینه منم پاکش کردم ودرضمن گفتند اصلا مورد اعتماد نیست

سهند
08-24-2014, 01:29 AM
قبلا اینو نصب کرده بودم اما چندین جا بهم گفتند انتی ویروس مایکروسافت خیلی خیلی بهتر از اینه منم پاکش کردم ودرضمن گفتند اصلا مورد اعتماد نیست

۱-استاد نظر شما در مورد این انتی ویروس (پارویش)چیه

۲-به نظر شما از گزینه های زیر کدوم بهتره

Avgبا لایسنس ۲ساله
Padovish
Microsoft

Magsoud
08-24-2014, 02:37 AM
سهند جان
جواب این سوال شما خیلی سخت است.
همانطور که قبلا" هم چند بار عرض کرده ام همه آنتی ویروس های مطرح خوبند ولی هر کاربر با توجه به علایقش
یکی از آن ها را می پسندد.
اما نظر حقیر نسبت به سه گزینه ای که شما گذاشتید بصورت زیر است (ولی فراموش نکن که این فقط نظر بنده
است و ممکن است غلط و اشتباه باشد). اگر بنده مجبور بشوم که یکی از سه گزینه بالا را انتخاب کنم ، مطمئنا"
گزینه اول یعنی avg را انتخاب میکنم.

سهند
08-24-2014, 09:47 PM
دوستان نظرتون در مورد انتی ویروس 360 Total Security یا 360 Internet Security چیه
چجور انتی ویروسی هست از نظر رتبه در چه حدی هست

eDvArDo
08-25-2014, 05:05 PM
سلام

پرتابلش کرده بودم (با حجم حدود 400 مگ)

کمي کند و سنگين بود اما ظاهرش زيبا و رابط کاربريش آسون و راحت بود (يعني هست!)

از نظر قدرت و دقت خوبه

http://p8.qhimg.com/d/inn/a592426e/static/img/productNew/internet-security/20140305m0004.png

http://p8.qhimg.com/d/inn/a592426e/static/img/productNew/internet-security/20140305m0000.jpg

اين فايل‌ها هم کمک انتخابت اما دليل نميشه چون ما ايرانيم!

Real-World Protection Tests (http://www.av-comparatives.org/wp-content/uploads/2014/07/avc_prot_2014a_en.pdf)

File Detection Test March 2014 (http://www.av-comparatives.org/wp-content/uploads/2014/04/avc_fdt_201403_en.pdf)

Removal-Test November 2013 (http://www.av-comparatives.org/wp-content/uploads/2013/11/avc_rem_201311_en.pdf)

Firewall Test March 2014 (http://www.av-comparatives.org/wp-content/uploads/2014/04/avc_fw_201403_en.pdf)

File Detection Test March 2014 (http://www.av-comparatives.org/wp-content/uploads/2014/04/avc_fdt_201403_en.pdf)

"حال تو خود حديث مفصل بخوان از اين مجمل ..."

سپاس