توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نرم افزاری برای روشن کردن سیستم در زمان مشخص
با سلام
دوستان من یه نرم افزاری میخواستم که در زمان مشخصی کامپیوتر رو روشن کنه نرم افزارهای زیادی هست چندتاشو امتحان کردم بعضی هاشون گزینه روشن کردن ندارند بعضی ها روشن کردن دارند اما کار نمیکنند من برنامه ای میخوام که بتونه مثلا در ساعت 12شب کامپیوتر رو روشن کنه البته اگه نرم افزاری هم معرفی میکنید ممنون میشم راهنمایی هم در مورد کارش بکنید ممنونhttp://ariadl.ir/images/smilies/awq%20(5).gif
Mahm00d
08-18-2014, 03:31 PM
سلام
نرم افزار های زییادی در این زمینه ساخته شده است نرم افزاری روو که من معرفی می کنم برای روشن کردن سیستم بشخصه تست نکردم اما به نظرم این نرم افزار امکانات خوبی دارد
Auto PowerOn ShutDownنام این نرم افزار است
اما در نظر داشته باشید برای روشن کردن سیستم در زمانی خاص باید مادریورد شما قابلیت داشته باشد .
سلام ممنون از برنامه ای که معرفی کردید برنامه رو تست کرده بودم اما این نرم افزار در روشن کردن سیستم مشکل داره و در ضمن مادربردهم امکانات روشن شدن رو داره
Magsoud
08-18-2014, 10:04 PM
سلام ممنون از برنامه ای که معرفی کردید برنامه رو تست کرده بودم اما این نرم افزار در روشن کردن سیستم مشکل داره و در ضمن مادربردهم امکانات روشن شدن رو داره
سهند جان،
بعضی مادر بورد ها ( در حقیقت اکثر مادر بورد های امروزی) در قسمت BIOS صفحه ای بنام Power Management Setup دارند که
کاربر با تنظیمات درست در این صفحه میتواند کاری کند که کامپیوترش در زمان های مشخصی روشن یا خاموش بشود برای مثال
میتوانید صفحه زیر را مطالعه فرمائید:
Power Management Settings - BIOS for Beginners (http://www.tomshardware.com/reviews/bios-beginners,1126-8.html)
نکته در اینجاست که معمولا" سیستم عامل ویندوز از روش بخصوص بخودش برای روشن و خاموش شدن استفاده کرده و با بعضی مادر بورد ها سازگار نیست.
شاید بتوان گفت که سازندگان این قابلیت را بیشتر برای سیستم عامل های دیگر (غیر از ویندوز) در مادر بورد قرارداده اند.
بهر حال برای استفاده از این قابلیت باید تنظیمات لازم را در این صفحه انجام دهید و گرنه یک برنامه ویندوزی نمیتواند بدون عملیاتی بودن این صفحه کاری بکند.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.