توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در خصوص پرمیشن ها در ویندوز 7 ( علت چیست؟ )
با سلام
امروز حین دستکاری پرمیشن ها برای یکی از درایو ها در ویندوز 7 موردی پیش آمد که تا به حال با آن روبرو نشده بودم و بنابرین لازم شد که سوالی کنم و مشورتی بگیرم از دوستان.
مساله از این قرار است:
بنده بر روی سیستم خود دو سیستم عامل از نوع Win 7 Sp1 Home Pri نصب دارم که در اینجا یکی را سیستم A و دیگری رو B در نظر می گیریم
حال به منظور جلوگیری از هرگونه دسترسی از ویندوز A به درایوی که ویندوز B در آن نصب شده در محیط ویندوز A اقدام به منع همه ی انواع دسترسی ها اعم از یوز و سیستم برای درایوی که ویندور B در این نصب شده است کرده ایم.
در این حالت با ریبوت سیستم و ورود به محیط ویندوز B به ظاهر همه چیز درست است و ویندوز به آسانی لاگین کرده و وارد می شود اما هیچ تغییری در محتویاتی که بر روی این درایو و در این ویندوز قرار دارد نمی توان داد مثلا نمی شود فایلی را به دسکتاپ کپی یا از آن حذف کرد و حتی نمی شود وارد درایوی که خود این ویندوز در آن نصب است (B) شد.
با توجه به این که بنده قبلا تجربه ی کار با پرمیشن ها را داشته ام و سابقا مواردی بوده که پرمیشن فایل یا فولدری را در یک سیستم تغییر دادم اما همچنان از سیستم دیگر قابل دسترسی بود حال در این مورد علت چیست.
eDvArDo
08-06-2014, 05:03 PM
سلام
نفرموديد که هر دو ويندوزتون روي يک درايوه يا هر کدوم توي يک درايو مجزا!
سپاس
سلام
نفرموديد که هر دو ويندوزتون روي يک درايوه يا هر کدوم توي يک درايو مجزا!
سپاس
هر ویندوز بر روز درایوی مجزا نصب شده است و کلا از هم جدا هستند
Magsoud
08-06-2014, 07:40 PM
turk (http://ariadl.ir/members/turk-132687/) عزیز
من این را میدانم که از داخل ویندوز 7 میشود دسترسی به تمام درایو ها و حتی سی دی رام و فلاپی را ممنوع کرد.
چون امکان تست عملی ندارم جواب قاطع نمیتوانم بدهم.
شاید بد نباشد که لینک های زیر را هم مطالعه فرمائید:
How to Deny or Allow Access to All Removable Drives in Vista and Windows 7 (http://www.vistax64.com/tutorials/180395-removable-drives-allow-deny-all-access.html)
How to Restrict or Unrestrict Drive Access in Vista and Windows 7 (http://www.vistax64.com/tutorials/155588-drive-access-restrict-unrestrict.html)
من این را میدانم که از داخل ویندوز 7 میشود دسترسی به تمام درایو ها و حتی سی دی رام و فلاپی را ممنوع کرد.
چون امکان تست عملی ندارم جواب قاطع نمیتوانم بدهم.
شاید بد نباشد که لینک های زیر را هم مطالعه فرمائید:
How to Deny or Allow Access to All Removable Drives in Vista and Windows 7 (http://www.vistax64.com/tutorials/180395-removable-drives-allow-deny-all-access.html)
How to Restrict or Unrestrict Drive Access in Vista and Windows 7 (http://www.vistax64.com/tutorials/155588-drive-access-restrict-unrestrict.html)
ضمن تشکر از توجه شما استاد عزیز
بنده لیتک هایی رو که لطف کرده بودید نگاه کردم ، خدمت شما عرض کنم که بنده با چگونگی گرفتن یا اعطای دسترسی یا همان ست کردن پرمیشن ها مشکلی ندارم اما چیزی که این وسط برایم غیر معمول و عجیب است اعمال شدن پرمیشن تنظیم شده در یک ویندوز در محیط ویندوز دیگر است که این دو از هم مجزا هستند.
همانطور که در لینک هایی که معرفی فرمودید هم امده از راههای اعمال این تغییرات استفاده از ریج فایلها است که به اعمال تغییرات مربوطه در ریجیستری می پردازد با این حساب و با توجه به تجربیات پیشین بنده در این رابطه ، در صورتیکه تغییرات در ریجیستری اعمال شده باشد با توجه به اینکه هر ویندوز دارای ریجیستری اختصاصی خود است قاعدتا نباید این تغییرات در ویندوز دیگر بروز کند
حالتی که با آن روبرو هستیم با وجود جدا بودن دو سیستم عامل از هم تغییرات پرمیشن در یکی از این دو در دیگری نیز اعمال شده است. مشابه این حالت را در شرایطی دیده ام که درایوی رو با برنامه ای کدگزاری کنیم ( مانند بیت لاکر یا truecrypt ) که در این حالت دیسک مستقل از سیستم عامل و بصورت فیزیکی کد می شود که در مورد پرمیشن این اتفاق رخ نمی دهد و در خود دیتاها و فایل ها تغییری صورت داده نمی شود.
از همه ی اینها عجیبتر برایم این است که من در ویندوزی که پرمیشن رو ست کرده ام دسترسی سیستم را هم غیر مجاز کرده ام که اگر این مورد هم در ویندوز دوم اعمال شود این ویندوز اصلا نباید قادر باشد که بوت شده و لود شود چه برسد که لاگین هم بتوان کرد !
با این تفاسیر هر تئوری که به نظرتان محتمل می آید مطرح بفرمائید شاید بتوانم علت این مساله را پیدا کنم
مهمتر از حل کردن این مساله برایم فهمیدن علت آن است چون این شرایط به نظرم عجیب و غیر منطقی است
یک نکته ای رو هم که در پست اول یادم رفت و ممکنه لازم باشه اینه که جفت ویندوزها 64 بیتی هستند
با سپاس
Magsoud
08-07-2014, 02:50 AM
حقیقتش خود من هم بشدت گیج شده ام و مسئله برایم خیلی عجیب و شاید باور نکنی که فکر میکنم که غیر ممکن است.
نزدیک دو ساعت داشتم به این مسئله فکر میکردم و نتوانستم جوابی پیدا کنم.
بهر حال باز هم تحقیق می کنم و اگر جوابی پیدا کردم عرض خواهم کرد.
eDvArDo
08-07-2014, 09:27 AM
سلام
شايد مسخره بنظر برسد! اما ميخواهم بدانم اعمال اين دستورات (اعمال محدوديت دسترسيها) در ويندوز اول (همان ويندوزي که در منوي بوت بعنوان گزينهاي که اگر انتخاب دستي انجام نگيرد، سيستم از طريق آن بالا ميآيد) انجام شده يا ويندوز دوم؟!
اين مسئله شايد مهم باشد!
سپاس
سلام
شايد مسخره بنظر برسد! اما ميخواهم بدانم اعمال اين دستورات (اعمال محدوديت دسترسيها) در ويندوز اول (همان ويندوزي که در منوي بوت بعنوان گزينهاي که اگر انتخاب دستي انجام نگيرد، سيستم از طريق آن بالا ميآيد) انجام شده يا ويندوز دوم؟!
اين مسئله شايد مهم باشد!
سپاس
اگر کمکی می کند باید عرض کنم که ویندوزی که تغییر پرمیشن در آن انجام شده است در ترتیب منوی بوت (boot order) گزینه ی دوم است بدین ترتیب که این ویندوز اول نصب شده بوده و موجود بوده و ویندوز دوم که تغییرات بصورت ناخواسته در آن نیز اعمال شده بعدا نصب شده و بنابرین در ترتیب بوت در اول است . البته باید اضافه کنم که تغییرات در ویندوز را زمانی اعمال کرده ام که ویندوز دوم را قبلا کاملا نصب کرده بودم همچنین اضافه می کنم که هر ویندوز در یک پارتیشن پرایمری جدا نصب شده اند
دیشب که به این مساله فکر می کردم یاد یک مورد دیگه ای تو سیستم خودم افتادم که اینجا می گم شاید کمکی بکنه :
حتما می دانید که در ویندوز 7 هر فایلی را که بخواهید در روت درایو ویندوز یا دایرکتوری پروگرمز ( حالا چه x86 و چه 64 ) کپی کنید در حالتی که تغییری در تنظیمات پیش فرض نداده باشید ویندوز پیغامی می دهد که شما نیاز به دسترسی ادمین دارید که بتونید این فایل رو کپی کنید اغلب این حالت رو در زمانهایی که بخواهید فایل های کرک رو جایگزین کنید می بینید ( برای من این پیغام حتی در حالتی که کاربر ادمین سیستم هستم به نمایش در می آید ! ) و شما باشد دکمه ی ادامه را انتخاب کنید تا فایل ها کپی بشوند.
حالا موردی که می خام بگم اینه که من پیشتر با حالتی روبرو بوده ام که دو ویندوز در سیستم داشته ام ( در دو درایو مجزا ) و بعد از مدتی بنابه دلایلی هر دو را پاک کردم و در یکی از ان دو درایو دوباره ویندوز جدیدی نصب کردم اما در این ویندوز جدید هرگاه که می خواستم فایلی را در درایوی که قبلا یکی از آن دو ویندوز پاک شده نصب بوده و حالا دیگر علاوه بر اینکه کاملا فرمت شده بوده با برنامه های disk wiper کلیه ی اطلاعات آن پاک شده و عملا یک درایو کاملا خالی است کپی کنم باز هم با پیغام شما نیاز به دسترسی ادمین برای کپی دارید روبرو می شدم ( که باز هم البته ادمین سیستم بودم )
و اضافه کنم که من برای نصب کردن ویندوز جدید و حذف قبلی همیشه با یه سی دی بوت ، بوت می کنم ( حالا آکرونیس دیسک یا لینوکس یا هر چی که دم دست باشه) و بعد از فرمت کردن درایو ویندوز ، ویندوز جدید رو نصب می کنم .
پ.ن:نمی دونم چرا هر چی مساله ی عجیب و غریبه واسه من پیش میاد البته شاید واسه افراد دیگه ای هم پیش بیاد اما بجای این که وقت صرف پیدا کردن علت اون بکنند با خودشون میگن که مایش یه ویندوز که عوض می کنیم ....
Magsoud
08-07-2014, 03:58 PM
در زیر نوشته هایت جملاتی قرار دارند که ممکن است اکثریت فقط ببینند و رد شوند. ولی این جملات هم برای من جالبند
و هم منو به فکر وا میدارند.
مسائل سخت و عجیب و غریب برای همه پیش می آید ولی اکثریت یا بی خیال رد شده و یا با یک مسکن (مثلا با نصب
مجدد ویندوز) از مسئله می پرند و یادشان میرود.
آنی که نمیخواهد مسکن استفاده کند و میخواهد علت را بفهمد به مقصد میرسد.
و رسیدن به معشوق جز درد و رنج و زحمت راه دیگری ندارد.و هر کسی مرد این میدان نیست.
نمیدانم چرا دلم میخواهد خاطره ای از زمان جوانی ام را تعریف کنم.
در طول زندگانی 60 ساله ام هیچوقت ادعای بیخود نکردم (اصلا" ادعائی نکردم که بیخود یا باخود باشد) ولی اجازه هم
ندادم که کسی به حریم دنیای داخلی ام و یا باور هایم تجاوز و یا توهین کند.
من ترک بوده و متولد شهر اردبیل هستم. در سن حدود 20 سالگی شهرم را ترک کرده و در طول 40 سال گذشته فقط
یکبار و فقط بمدت چند ساعت به زادگاهم سر زده ام (کسی را در زادگاهم ندارم.).
یک روز در جمع یک عده بچه تهران نشسته بودم که متاسفانه از بچه تهرانی هائی بودند که جز علافی و لات بازی و لودگی
کار دیگری بلد نبودند.
قبل از ادامه عرض کنم که من دوستان خیلی فهیم و عالی در تهران دارم و با جملات بالا قصدم توهین به بچه تهران نیست.
چند تا از این بچه تهران ها قصد داشتند که منو به مسخره بکشند و بهر علتی خراب کنند. لذا هی تیکه می انداختند و.....
و من ندید میگرفتم تا جمله .... ت ر ک... خ ر ........ از دهان کثیفشان درآمد.
و بلند شدم و خیلی مسائل پیش آمد که فقط یکی از جواب هائی را که دادم میخواهم بگویم:
رو به جمع کسان زیادی که در مجلس حضور داشتند کرده وگفتم :
بله ، من یک ترکم ، در شهری کوچک و با امکاناتی خیلی کوچکتر بزرگ شده و تحصیل کرده ام ، از نظر این بچه جیگول ها
بی فرهنگم و........ووو.........
ولی بچه تهران ، من که امکانات شما را نداشتم ، من که فرهنگ کثیف شما را نداشتم ووووو......... الان در تهران هم شغل
قابل احترام دارم و هم در یک منطقه تقریبا" بالا نشین منزل از خودم دارم و هم قابل اعتماد و امین خیلی ها هستم.
ولی شما که ادعا دارید چه دارید؟ تا جائیکه خبر دارم در یک محله خیلی کثیف مستاجرید ، هم محله های شما از دست
شما عاصی و از شما نفرت دارند ، بیکارید و با علافی و کلاهبرداری تکه نان حرامی گیرتان می آید وووو.....
پس خفه شوید و زمانی زبانتان را باز کنید که حداقل هم طراز من یا بیشتر باشید.
با تشکر از مشارکت دوستان و استاد عزیز
فکر میکنم تا حدودی علت را فهمیده ام اما باز هم یکسری نکات برایم مبهم است
همانطور که در این لینک Sharing and Permissions - Windows 7 Help Forums (http://www.sevenforums.com/tutorials/24232-sharing-permissions.html) آمده است فکر کنم حالتی مثل به اشتراک گذاری پرمیشن بوجود آمده است اما چطوری ، نمی دانم
اشتراک گذاری یا شرینگ معمولا در داخل شبکه مفهوم دارد و من نمی دونم چطور پرمیشن بین دو ویندوز بر روی یک سیستم که در زمان واحد تنها یکی از آن دو می تواند روشن باشد به اشتراک گذاشته می شود !
آیا اطلاعات مربوط به پرمیشن ها در جایی در درایو مربوطه ( فولدر های سیستمی مخفی در درایو مانند system volume ) هم ذخیره می شود؟
سعی می کنم برخی از پرمیشن های ست شده را تغییر دهم و به روش آزمون و خطا امتحان کنم که کدام مورد باعث چنین تاثیری شده است
پس از جستجوهایی که در وب انجام دادم متاسفانه نتیجه ی قابل قبول و منطقی حاصل نشد :tf:
من برای درایو مورد بحث برای 4 گروه کاربری ( user group ) پرمیشن ها رو به صورت منع تمام انواع دسترسی تنظیم کرده بودم که این چهار گروه بصورت زیر هستند :
1) Authenticated Users که یه چیزی مثل شترمرغ هستش !
2) SYSTEM که معلومه چیه
3) Administrators که این هم معلومه
4) Users ...
آزمون و خطا رو با برگردوندن دسترسی سیستم به حالت اول شروع کردم که تاثیری نداشت و دونه دونه ادامه دادم و برشون گردوندم به حالت اول و بعد هر مورد تست اینکه ایا درست شده یا خیر
ظاهرا تنها مورد 4 بدون تاثیر بوده است ( اون هم ظاهرا و نه مطمئنا ) اما برای رفع مورد باید دسترسی هر سه گروه دیگر رو به حالت اول برگردوند
و اما علت این که چرا اصلا دسترسی ها را تغییر داده بودم :
همانطور که در پست اول هم عرض کردم در این دو درایو دو سیستم عامل مجزا وجود دارد ( البنه با این وضعیت نمی شه گفت مجزا ! ) هدفم این بود که سیستمی که در ان تغییرات رو دادم هیچ گونه دسترسی به اون یکی سیستم نداشته باشه تا هیچ گونه تداخلی چه از نظر برنامه های امنیتی نصب شده بر روی این دو و چه دیگر برنامه ها نباشه و هم اینکه در صورت بروز هر نوع آلودگی در سیستم حاضر الودگی به اون یکی هم سرایت نکنه
به نظرم این راه منطقی ترین و بهترین راه ممکن بود چون دیگر حالت ها مانند پاک کردن عنوان درایو از دیسک منیجر تنها حالت پاک کردن صورت مساله رو داره که درایو در اکسپلورر ( کامپیوتر ) دیده نیشه اما عملا هنوز دسترسی ها ( حداقل سیستم ) به آن وجود داره
حالا سوالی رو که می خام مطرح کنم اینه که آیا شما راه درست و منطقی دیگری برای انجام این سناریو سراغ دارید که معرفی بفرمائید ؟
Magsoud
08-11-2014, 09:22 PM
از اینکه ادامه اقداماتت را توضیح دادی ممنونم.
من فکر میکنم اینکه بتوان همه نوع دسترسی را به پارتیشنی قطع کرد ممکن نیست.
ولی اگر نیاز اجباری باشد که دسترسی به ویندوز دیگر در سیستم ، کاملا" غیر ممکن باشد ، شاید یک روش خوب
برای این منظور ، این باشد که ویندوز مورد نظرتان را نوع VHD نصب کنید که در ویندوز های 7 و 8 قابل اجراست
و در لینک های زیر به تفضیل در مورد چگونگی ساخت و استفاده توضیح داده شده است:
ساخت ویندوز های نوع vhd و اجرای آن ها توسط منوی بوت ویندوز 7 (http://ariadl.ir/thread167005.html#post328314)
ساخت ویندوز xp نوع vhd و اجرا توسط منوی بوت ویندوز های 7 و xp (http://ariadl.ir/thread167155.html#post328553)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.