ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در بکاپ با اکرونیس

fg54
06-04-2014, 02:19 PM
سلام.

من دیروز ویندوز نصب کردم هراه با اپدیت بعدش یک و نیم ساعت وقتم گرفته شد تا مثلا با اکرونیس ازش بکاپ بگیرم!
داستان اینجاست که وقتی با بوت سی دی اکرونیس میخواستم بکاپ بگیرم در قسمت شروع برنامه همانجا گیر میکرد و قادر ب ورود به نرم افزار نبودم یکی دو ورژن قبلی را تست کردم باز هم داستان تکرار میشد بعد از سوزاندن کلی فسفر فهمیدم که اگر یو اس بی فلش م را از کامپیوتر جدا کنم میتونم عملیات بکاپ گیری را پیش ببرم!
فلشم سیلیکون پاور 16 گیگ است که میخواستم بکاپ را روی اون بریزم حالا ربط این دو تا چیه در حیطه دانش من نیست و دست به دامن شما شدم بلکه از جهالت بیرون بیام .

Magsoud
06-04-2014, 03:43 PM
من مورد بالا را تست نکرده ام
ولی بهر حال در لینک زیر چگونگی درست کردن فلاش بوتیبل برای نگهداری ایمیج توسط برنامه Acronis True Image 2014 بطور تصویری
شرح داده شده است. شاید کمکی باشد

How to Use Acronis True Image 2014 to Create a Bootable USB Drive (http://www.whatsabyte.com/P1/ATI_2010_USB_Boot.html)

turk
06-04-2014, 08:40 PM
با سلام

برنامه ی اکرونیس یا هر برنامه ی بکاپ گیر در ابتدای بوت سعی می کند تا تمامی دیسک ها و استوریج های متصل را شناسایی نماید و در ادامه درصورت خواست کاربر از آنها ایمیج یا بکاپ تهیه کند حال فلش شما یه استوریج هست که بنا به دلایلی نمی تونه شناسایی بشه و برنامه هنگ می کنه ....

از مهمترین دلایل این مساله زدن فلش به درگاه یو اس بی 3 هستش چون برنامه در حالت بوت درایور مربوط به خواندن از این درگاه رو نداره ...

fg54
06-05-2014, 01:27 PM
با سلام

برنامه ی اکرونیس یا هر برنامه ی بکاپ گیر در ابتدای بوت سعی می کند تا تمامی دیسک ها و استوریج های متصل را شناسایی نماید و در ادامه درصورت خواست کاربر از آنها ایمیج یا بکاپ تهیه کند حال فلش شما یه استوریج هست که بنا به دلایلی نمی تونه شناسایی بشه و برنامه هنگ می کنه ....

از مهمترین دلایل این مساله زدن فلش به درگاه یو اس بی 3 هستش چون برنامه در حالت بوت درایور مربوط به خواندن از این درگاه رو نداره ...

درست است چون چراغ فلش چشمک میزد که یعنی داره خونده میشه..جالبه من عین همین فلش 8 گیگ ش را هم دارم که برای اون مشکلی نداره ولی برای 16 گیگ به مشکل برمیخوره..

حالا راهی نداره ؟