توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوالاتی در مورد ویندوز 7
hajizadeh2014
05-22-2014, 12:12 PM
باسلام
چطور میشه ما یه دونه ویندوز 7 داشته باشیم بعد از توی ویندوز دوتا بکنیمش
مثلا هنگام بالا اومدن ویندوز دوتا قسمت برای ورود داشته باشیم؟:mon820:
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@ به پست شماره 6 مراجعه شود @@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Ahmadreza_b
05-22-2014, 01:23 PM
با سلام
ضمن خوش آمدگویی به شما دوست گرامی
متوجه سوالتون نشدم، در صورت امکان روشن تر بیان کنید. هدفتون داشتن دو یوزر در یک ویندوز هست یا دو ویندوز در یک کامپیوتر؟
همچنین خواهشمند است در انتخاب موضوع برای تاپیکهای خود دقت بیشتری نمایید.
eDvArDo
05-22-2014, 03:46 PM
سلام
اينجور که بنده متوجه شدم، منظورتون داشتن دو يا چند "يوزر اکانت" براي ويندوز هست! (يعني شما با داشتن يک ويندوز در باز شدن و شروع اون دو يا چند ورودي براي کاربرهاي مختلف داشته باشيد-با نامهاي مختلف و احتمالاً رمز ورودي اختصاصي!)
اگه اينطور باشه بايد بريد به قسمت کنترلپنل و بعد يوزراکانت و گريت نيو اکانت و در اين جا يک اکانت جديد با اسم دلخواه و اگر دوست داشته باشي با رمز دلخواه درست کني که تصويرش هم ميتوني به دلخواهت انتخاب کني!
سپاس
Magsoud
05-22-2014, 04:23 PM
باسلام
چطور میشه ما یه دونه ویندوز 7 داشته باشیم بعد از توی ویندوز دوتا بکنیمش
مثلا هنگام بالا اومدن ویندوز دوتا قسمت برای ورود داشته باشیم؟:mon820:
سوالتان را واضح تر بیان بفرمائید
__ آیا میخواهید موقع ورود به ویندوز ، صفحه ای دیده شود که دارای دو تا اسم هست و شما بتوانید انتخاب کنید
که به کدام یک میخواهید وارد شوید ؟
__ و یا میخواهید موقعیکه کامپیوتر را روشن میکنید دو نوع ویندوز مثلا" یکی ویندوز 7 و دیگری ویندوز xp موجود
باشد و شما انتخاب کنید که کدام ویندوز اجرا شود؟
hajizadeh2014
05-24-2014, 01:09 PM
مرسی دوستان حل شد.
یه سوال داشتم
میشه دوتا ویندوز 7 تو یه کامپیوتر داشت؟:tf:
Magsoud
05-24-2014, 03:01 PM
دوست عزیز
1. شما به تذکر دوستان توجه نکردید و عنوان موضوع را عوض ننمودید ، لذا بنده این کار را انجام دادم.
2. شما هنوز جواب بنده و دوستان را نداده فقط گفتید ممنون درست شد. موضوع چه بود چه چیزی درست شد؟
3. اینگونه شروع و پایان ها یک نوع spamming شناخته شده و باعث سردرگمی کاربران میشود.
اگر سوالاتتان را با عنوان صحیح و شرح کامل و واضح نیازتان اعلام کنید مطمئنا" جواب کاملی دریافت خواهید کرد
و گرنه در صورت تکرار ،با شرمندگی مجبور به حذف مطالبتان خواهم شد
یه سوال داشتم از خدمت سروران گرامی
این قسمت از ویندوز چه تغییراتی در ویندوز ایجاد میکنه کارش چیه تیک دار بودن یانبودنش فرقی برای ویندوز ایجاد خواهد کرد
http://up.worldup.ir/do.php?imgf=Screenshot-1_45f88.jpg (http://up.worldup.ir/)
Magsoud
05-03-2016, 02:20 PM
یکی بود یکی نبود. در زمان های خیلی قدیم (زمانی که بنده نوجوان بودم و تازه کامپیوتر دار شده بودم)، cpu ها هنوز
ابتدائی بودند و سرعت و کارآئی های خیلی کمتری داشتند.
بمرور cpu ها قوی تر شدند. و بعد علم که بالاتر رفت چون نتوانستند cpu بهتری طراحی کنند، آمدند و دو تا cpu را
در داخل یک cpu جا دادند تا سرعت چند برابر شود.
و بعد سه تا cpu را داخل یک وووو.............
در حال حاظر اکثریت از کامپیوتری استفاده میکنند که دارای یک cpu چند هسته ای هست. یعنی بزبان ساده در داخل یک
cpu در اصل تعداد بیشتر از یک cpu وجود دارد
تا جائی که بنده بیاد می آورم، ویندوز 7 در حالت پیشفرض خود در زمان بوت از تمام cpu های موجود در داخل cpu استفاده
میکند تا سرعت بالا آمدن ویندوز بیشتر شود.
فرضا" اگر پروسسور شما دارای 4 هسته باشد ( بزبان ساده چهار cpu در داخل یک cpu)، اگر شما در پنجره نشان داده
شده عدد 4 را انتخاب کنید، ویندوز در سریعترین زمان ممکن بالا خواهد آمد. و همینطور الی آخر.
اما نظر حقیر (که فکر میکنم دیگر نظراتم قدیمی شده و کاری نیستند):
بهترین ویندوزی که مایکروسافت توانست درست کند ویندوز xp بود و در ویندوز های بعدی بیشتر گرافیک و قدرت استفاده از
رم بیشتر (برای سریعتر کار کردن) اضافه شده است.
ویندوز های بعد از xp زیبا ترند چون از گرافیک بالاتری میتوانند استفاده کنند.
سریعترند چون از رم بیشتری میتوانند استفاده کنند.
ولی مایکروسافت هرگز نتوانست کاری بکند که سرعت بوت ویندوز های بعد از xp به xp برسند.
از نظر بنده از دستکاری تنظیمات در پنجره نشان داده شده خود داری نموده و برای بالاتر بردن سرعت بوت:
_ ویندوزتان را با برنامه های تنظیم کننده اشکال زدائی کنید
_ کاری کنید که قبل از خاموش کردن ویندوز ، محتویات پوشه tmp پاک شود
_ سعی کنید که تعداد اقلام موجود در دسکتاپ به حداقل برسد
_ تعداد پروسس های موجود در هنگام بالا آمدن ویندوز را به حداقل برسانید
استاد بهترین تنظیمات برای ویندوز که کارایی ویندوز وامنیت اونو بالا ببره بدون نیاز به برنامه های جانبی
چیزخاصی هست که بصورت فایل رجیستری باشه که با اجرای اون هم کارایی ویندوز بالا بره هم اگه تنظیماتی برای امنیت ویندوز باشه که بصورت فایل reg باشه سراغ دارید ؟؟؟
Magsoud
05-08-2016, 01:46 PM
فایلی که شما منظورتان هست وجود ندارد
بهترین کار این است که شما بعد از نصب ویندوز و برنامه ها و انجام تنظیمات مورد نیاز ، قبل از هر کار دیگر یک بک آپ از ویندوز
گرفته و برای استفاده های بعدی نگهدارید.
توجه داشته باشید که فقط استفاده از برنامه های محافظتی و غیره نیست که سیستم شما را سالم نگهمیدارد.
حدود شصت هفتاد درصد از نگهداری سالم ویندوز به برنامه های حفاظتی وبرنامه های تنظیم کننده بستگی داشته ولی سی
چهل در صد بقیه به خود شما بستگی دارد.
شما باید حالت های ویندوزتان را بشناسید. بمخض اینکه دیدید ویندوزتان مثل همیشه عمل نمیکند، دیگر نباید از ویندوز استفاده
کنید بلکه باید فکر کرده و جستجو کنید که چرا سیستم درست کار نمیکند؟ آیا در دفعه آخری که اینترنت وصل شدم ویروس یا
بدافزاری وارد سیستم شده؟ آیا آخرین برنامه ایکه نصب کردم مشکل ساز شده و و و .. آیا های دیگر و پیدا کردن عامل اشکال.
استاد بهترین تنظیمات برای ویندوز که کارایی ویندوز وامنیت اونو بالا ببره بدون نیاز به برنامه های جانبی
چیزخاصی هست که بصورت فایل رجیستری باشه که با اجرای اون هم کارایی ویندوز بالا بره هم اگه تنظیماتی برای امنیت ویندوز باشه که بصورت فایل reg باشه سراغ دارید ؟؟؟
http://amirweb.me/win/freeing-up-disk-space-under-windows-7/
استاد منظور من تقریبا تو این لینک هست کارهایی که تو این لینک انجام میشه یا بوسیله نرم افزارهای دیگه انجام میدیم میخواستم بصورت فایل رج به ویندوز اعمال کنم
1 منظور من از اینطور سوالات این هست که من یه ویندوز کاملا اورجینال که از خودسایت مایکروسافت دان کردم سرویس پک1
2 اپدیتهای سکوریتی واونایی که تا بحال از شما یاد گرفتم واینترنت اکسپلور11 رو بهش اضافه نمودم
3حالا میخوام یکسری تنظیمات برای سرعت وتقریبا میشه گفت کارایی ویندوز به این ویندوز اعمال کنم
ووقتی کارم با این ویندوز تمام شد یه ویندوز کاملا تمیز واپدیت شده دارم که میتونم با نصب اون هم اپدیت شده هست وهم کاراییش بالاتره.
بطور مثال من این فایل رو در استارت اپ ویندوز ((موقعی که اپدیتها رو اعمال میکردم)) قرار دادم
http://s7.picofile.com/file/8252010342/clean_temp.rar.html
وصدرصد شما راهکارها وترفندهای بیشتری نسبت به من بلدید که میشه این کارایی رو تکمیلتر کرد چه فایل رجیستری وچه فایل بچ
Magsoud
05-19-2016, 12:24 PM
سهند جان
در رابطه با انجام کار ها مقداری بیشتر از معمول حساسیت نشان می دهی
فراموش نکن که در این دنیائی که ما زندگی می کنیم ،هیچ چیزی کامل و بی نقص نیست.
اینکه بخواهی ویندوزی درست کنی که کاملا" بی نقص و روان باشد، عملا" غیر ممکن است.
لذا اینقدر حساسیت نشان نده و از نظر من ویندوزت را بصورت زیر تهیه کن:
1. هاردت را پارتیشن بندی کرده و سپس در آن ویندوز نصب کن.اگر بخواهی قبل از پارتیشن بندی ویندوز نصب کنی
ویندوز یک پارتیشن سیستمی مخفی (و از نظر بنده غیر استاندارد) درست خواهد کرد که بعد ها مشکلات مختلفی
درست خواهد کرد.
2. تمام آپدیت های لازم را نصب کن.
3.تمام برنامه های واقعا" ضروری را نصب کن. حتی الامکان از نصب برنامه های سنگین و حفاظتی خود داری نمائید.
4. تمام تنظیمات مورد علاقه ات را به سیتم اعمال کن.
5. تمام فایل های عیر لازم را دیلیت کن (از قبیل فایل های داخل پوشه Temp و عیره)
6. و در انتها سیستمی را که کامل شده و مشکلی ندارد را sysprep کن. و ایمیج حاصل را برای استفاده های بعدی
نگهداری کن.
توجه داشته باش که بهتر است ایمیج نهائی را طوری درست کنی که در داخلش تمام درایور های مورد نیاز هم وجود
داشته و اتومات نصب شود
استاد من در ویندوز7 یه مشکلی دارم
ویندوز من بعداز دویانهایتا سه روز کار ایکون شورتکاتها پنهان میشود وباید rebuild icon cash بزنم درست بشه در حالیکه ،کش ایکون رو تو رجیستری تاحد 8مگ بالا بردم ولی همین کار هم تغیری ایجاد نکرده ومن باید دوسه روز یکبار کش ایکون رو پاک کنم
ایکونهایی که پنهان یا بصورت سیاه نشان داده میشوند عبارتند از
ایکون شورتکات برنامه ها در دسکتاپ وپوشه ای دیگه البته بعضی جاها
ایکون شورتکات صفحات اینترنتی
در موقع پاک کردن ایکون کش همه چیز درست میشود
من خودم نتونستم راهی پیدا کنم خیلی هم تو نت گشتم
بنظر جنابعالی ایا افزایش مقدار کش ایکون در رجیستری تا حد 16مگ مشکل رو حل میکنه وایا این کار درسته یا نه
اگه راه دیگه ای هس ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
از ویندوز هم مطمینم وکش ایکون تو رجیستری هم الان 8مگ هست
مرسی
Magsoud
04-30-2017, 01:52 AM
سهند عزيز
همزمان كه كامپيوتر ما روشن است و ما داريم با كامپيوتر كار مي كنيم، پوشه هاي مختلفي را باز ميكنيم،و
برنامه هاي مختلغي را اجرا ميكنيم،ويندوز بطور مداوم اطلاعات آيكن هائي را كه در موقع كار ديده مي شوند
را حمع آوري كرده و بعدا" به فايل مربوط به Icon Cache اضافه ميكند.
يعني پشت سر هم حجم و مقدار اطلاعات فايل مذكور زياد مي شود.
ميدانيم كه حجم اين فايل محدود است فرضا" خود شما در پست فبلي فرموديد كه حجم اين فايل را در 8
مگا بايت تنظيم كرده ايد.
حالا وقتي با كامپيوتر زياد كار بكنيد، بويژه اگر با كامپيوتر بازي هاي مختلف انجام دهيد، اولا" بطور وحشتناكي
مقدار اطلاعاتي كه بايد در فايل مربوط يه Icon Cache ذخيره شوند بالا مي رود.
و از طرف ديگر چون حجم فايل بالا محدود است، لذا اتفاقي بصورت زير مي افتد.
فرض كنيم كه الان فايل مورد بحث فقط يك مگا بايت جاي خالي دارد ولي ويندوز به اندازه 3 مگا بايت اطلاعات
جمع كرده كه بايد به فايل مورد بحث اضافه كند.
در اين چنين حالاتي ، ويندوز در مثال بالا يك مگا بايت از اطلاعات جمع شده را به جاي خالي فايل كپي مي كند
ولي چون براي مابقي اطلاعات جمع آوري شده كه در اين مثال 2 مگا بايت است جا نيست، لذا در اين مثال
اول مقدار 2 مگابايت اطلاعات قسمت اول فايل مذكور را پاك كرده و سپس بجايش اطلاعات جديد را كپي ميكند.
يعني ويندوز با اين كار ديگر آيكن هائي را كه اطلاعات آن ها در قسمت اول فايل بود را نداشته و نميتواند آن ها
را نشان دهد
اميدوارم كه توانسته باشم چگونگي كار را درست شرح داده باشم.
اما در رابطه با مقدار مربوطه دز زجستزي:
_ مقدار پيشفرض خود ويندوز 500 است.
_ مقدار 4096 يعني 4 مگا بايت مفدار خوبي هست.
_ بالاترين مقداري كه ديده ام استفاده شده مقدار 8192 يعني 8 مگا بايت مي باشد. و نميدانم كه آيا مقدار
بالاتر ممكن هست يا نه. خوب هست يا نه
فقط نظر شحصي ام اين است كه اگر مقدار رم ما بالا باشد، اسفاده مقدار بيشتر ظاهرا" نبايد اشكالي
داشته باشد. ولي اين مورد را فقط فكر ميكنم و مطمئن نيستم.
استاد من اینبار یه ویندوز نصب کردم وقسمت ایکون در رجیستری رو دستکاری نکردم همون پیش فرض باقی مونده ولی بعد دویا سه روز اینطوری میشه یکی از مشکلات توی کامپیوترم هم اینه واقعا عصبیم کرده اون ایکون کش رو بالا مبیرم درست نمیشه کم میکنم درست نمیشه نمیذونم جریان چیه تقریبا هرکاری به ذهنم رسیده کردم
ینم حجم ایکون کش یوزر من الان تو این حجم اینطوری شده
http://up.worldup.ir/do.php?imgf=Screenshot-1_f912c.jpg (http://up.worldup.ir/)
http://up.worldup.ir/do.php?imgf=Screenshot-1_ba8bb.jpg (http://up.worldup.ir/)
Magsoud
09-02-2017, 04:39 PM
در رابطه با مشکلاتی که شما در ویندوزتان دارید، من واقعا" گیج شده و نمیتوانم علت را درک کنم.
چون عیب دو سه روز اول موجود نیست، این میتواند بدان معنی باشد که یکی از برنامه هائیکه
دوست داری و نصب میکنی مسکل دار بوده و باعث بوجود آمدن مشکلات محتلفی می شود.
برنامه ضد ویروس رایگانی بنام ClamWin وجود دارد آن را دانلود کرده و توسط آن سیستمت را بطور
کامل تست کن
توجه داشته باش که این ضد ویروس را نمیتوان بصورت ضد ویروس عادی استفاده کرد. چون این
ضد ویروس فقط وقتیکه اجرایش کنی کار کرده و محلی را که نشان میدهی تست میکند و فقط نتیجه
را به شما گفته و کار دیگری نمیکند.
استاد وقتی ایکون کش رو از یوزرخودم دیلت میکنم واکسپلور رو ریستارت میکنم همه چیز عادی میشه و درست میشه تا ریستارت بعدی
سیستم رو هم با انتی ویروسی که گفتید چک کردم مشکل خاصی وجود نداشت
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.