PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب اتوماتیک و مخفی برنامه ACDSee Photo Manager 12.0 Build 342

Magsoud
05-13-2014, 06:00 PM
دوست ارجمندم (سهند (http://ariadl.ir/members/--136446/)) عزیز ، سوالی را مطرح فرموده اند که با مختصر تغییری بشرح زیر است:

================================================== ==============
...مدتی هست که دنبال اطلاعاتی در رابطه با سایلنت کردن نرم افزار ACDSee 12.exe میگردم.
تنها جایی که پیدا کردم نوشته های شما در یک سایت خارجی (http://reboot.pro/topic/12815-some-silent-install-switches/) بود اما از اونا هم چیزی سر در نیاوردم .
مشکل من اینه که من میتوانم این نرم افزار رو سایلنت نصب کنم اما در مورد سریال نرم افزار هر کاری میکنم
جواب نمیده یعنی راهی پیدا نمیکنم که برنامه ضمن نصب اتوماتیک ، اکتیو هم شده باشد.

اگر ممکنه روش کار را ترجیحا" توسط winrar توضیح دهید.
====================
==============
=======

قبل از ورود به بحث اصلی لازم میدانم که نکاتی را خاطر نشان کنم.
همانطور که بار ها گفته ام هر برنامه نویسی پس از پایان برنامه نویسی نرم افزار مورد نظرش ، آن را توسط یک برنامه
سازنده ست آپ به یک فایل اجرائی تبدیل کرده و این فایل را در اختیار کاربران قرار می دهد.
برنامه های سازنده ست آپ انواع خیلی متنوعی دارند که هر برنامه نویس برابر نیاز های خودش یکی از این برنامه ها
را انتخاب میکند.
هر برنامه سازنده ست آپ دارای دستورات داخلی مخصوص به خودش هست که با دانستن آن ها میتوانیم کاری کنیم
که مراحل نصب یک نرم افزار ، سفارشی و به دلخواه ما باشد.
دستورات هر برنامه درست کننده ست آپ با دستورات برنامه مشابه دیگر فرق میکند.

آخرین موردیکه میخواستم بدانید این است که اگر ما با استفاده از دستوراتی توانستیم کاری کنیم که یک برنامه بصورت
اتوماتیک و سایلنت نصب شود ، این بدان معنی نیست که بقیه ورژن های همین برنامه را هم میتوانیم دقیقا" با همین
دستورات اتوماتیک کنیم.
چون معمولا" ورژن های مختلف یک نرم افزار بروش های متفاوتی درست میشوند و ما فقط با تجربه میتوانیم به نتیجه
مطلوب برسیم.

روش اول نصب اتوماتیک برنامه ACDSee Photo Manager 12.0 Build 342
========================================
این برنامه توسط برنامه ست آپ ساز InstallShield Wizard درست شده است.
درست است که فایل نصبی ACDSee Photo Manager 12 که ما دانلود میکنیم یک فایل اجرائی از نوع EXE است ولی
در واقعیت، این فایل یک فایل اجرائی نوع MSI می باشد.
یعنی در حقیقت ما با اجرای این فایل EXE ، فایلی دیگر از نوع MSI را که داخل فایل EXE وجود دارد اجرا می کنیم.

برای درک بهتر مطلب و چگونگی ساخت فایل نصب اتوماتیک و اکتیو شده این برنامه به شرح زیر توجه کنید:

1. پوشه Temp کاربر را باز کرده و در یک طرف دسکتاپ نگهدارید
2. فایل نصب برنامه (setup.exe) را اجرا کنید و چند لحظه صبر کنید ولی کلید Next را برای ادامه نصب نزنید.

2. اگر در حین انجام کار بالا به پوشه Temp نگاه کنید خواهید دید که در آن جا پوشه ای با نامی شبیه
{EE6D3C9F-AFA4-4770-84E9-6977FC477316} درست شده و داخل آن هم فایلی با نام ACDSee Photo Manager 12.msi
ساخته میشود. این فایل در حقیقت همان فایل MSI است که داخل فایل EXE قراردارد که در بالا صحبتش را کردم.

3. در این زمان اگر روی کلید Next کلیک کنید ، ادامه نصب در حقیقت با اجرای فایل MSI موجود در پوشه Temp خواهد
بود. ولی در بحث امروز نیازی به کلیک روی دکمه Next ندارید. در این زمان فقط از فایل MSI موجود در پوشه Temp
یک کپی برداشته و سپس روی کلید Cancel کلیک کنید .

4. در این زمان برنامه قبل از بسته شدن فایل MSI و پوشه درست شده در محل Temp را دیلیت خواهد کرد.
ولی حالا شما فایلی با پسوند MSI دارید که چند لحظه قبل کپی کردید
نام فایل کپی شده را به ACDSee.msi تغییر دهید.

5. حالا یک فایل Batch با محتوای زیر درست کرده و آن را با نام Run.cmd در کنار فایل ACDSee.msi قرار دهید:

ACDSee.msi REBOOT=REALLYSUPPRESS PIDKEY=GN9DVH-334YC-3Z6SGP-325B9V6 LICENSE_MODEL=Full /qb

حالا اگر فایل Run.cmd را در کنار فایل ACDSee.msi اجرا کنید خواهید دید که برنامه ACDSee Photo Manager 12
بطور اتوماتیک نصب شده و بعد از اجرا خواهید دید که اکتیو هم هست.

http://www.worldup.ir/images/tsvz9gdecx82kf362av.png (http://www.worldup.ir/)

تذکر:
------
عبارت GN9DVH-334YC-3Z6SGP-325B9V6 در دستور بالا همان سریال برنامه است

اگر سوالی هست مطرح فرمائید و در جلسه بعد برنامه بالا را بروش دیگری اتوماتیک خواهیم کرد.

سهند
05-13-2014, 07:04 PM
سلام
2. اگر در حین انجام کار بالا به پوشه Temp نگاه کنید خواهید دید که در آن جا پوشه ای با نامی شبیه
{EE6D3C9F-AFA4-4770-84E9-6977FC477316} درست شده و داخل آن هم فایلی با نام ACDSee Photo Manager 12.msi
ساخته میشود. این فایل در حقیقت همان فایل MSI است که داخل فایل EXE قراردارد که در بالا صحبتش را کردم
استاد بعضی از برنامه ها وقتی دستور سایلنتش رو اجرا میکنیم بازهم از روش معمولی نصب پیروی میکنند ایا اونا هم از این روش استفاده میکنند یا من اشتباه میکنم

Magsoud
05-13-2014, 07:29 PM
همانطور که عرض کردم هر برنامه روش مخصوص خودش را دارد
فقط معدود برنامه هائی بروش بالا عمل میکنند

Magsoud
05-15-2014, 12:25 AM
روش دوم نصب اتوماتیک برنامه ACDSee Photo Manager 12.0 Build 342
========================================
در جلسه قبل نوع MSI برنامه بالا را بدست آورده و کارمان را انجام دادیم.
در جلسه امروز نمیخواهیم که از فایل نوع MSI استفاده کنیم بلکه ایندفعه میخواهیم از خود فایل exe دانلود شده برنامه
(یعنی فایل Setup.exe) استفاده کرد و دستوری بدهیم که همین فایل هم اتوماتیک نصب شود و هم اکتیو شده باشد.

برای این کار یک فایل Batch با محتوای زیر درست کرده و آن را با نام فرضا" Run.cmd در کنار فایل Setup.exe ذخیره کنید.

SETUP.EXE /s /v"/qb- USERNAME=\"Magsoud\" COMPANYNAME=\"MCS group\" PIDKEY=\"GN9DVH-334YC-3Z6SGP-325B9V6\" REBOOT=REALLYSUPPRESS"

حال اگر فایل Run.cmd را در کنار فایل Setup.exe اجرا کنید مطابق میل شما عمل خواهد کرد.

موفق باشید.

Magsoud
11-17-2014, 05:46 PM
گویا روش های توضیح داده شده در پست های بالا هنوز نتوانسته اند نظر دوست ارجمندم (سهند) را برآورده نمایند و
ایشان مصر بر آن هستند که به روشی با دستکاری فایل MSI این کار را انجام دهند.

در اینجا ذکر چند نکته را لازم میدانم :
__ مایکروسافت یک سری از فایل های نصبی خود را با پسوند MSI ارایه میکند. و نیز شرکت هائی هم با تبعیت از
مایکروسافت فایل های نصبی از نوع MSI تولید میکنند.
__ برای دسترسی به محتوای فایل های نصبی نوع MSI روش ها و برنامه های مختلفی وجود دارند.
__ اینکه هم به فایل ها دسترسی داشته باشیم و هم بتوانیم در آن ها و دستورات مربوطه تغییراتی بدهیم ، فقط با
برنامه های مخصوصی قابل انجام هست.
__ متاسفانه مایکروسافت روش هائی که برای ساخت نرم افزار هایش استفاده میکند را ،تا به امروز مخفی نگهداشته
و حداقل از نظر بنده ، اکثر روش هایش پر از نقصان و کمبود هائی هست و خیلی اوقات درست کار نمیکنند.ساخت
فایل های نصبی نوع MSI هم همینطور است.
با تجربیات بنده اگر ما در کد ها و فایل های داخل فایل نصبی MSI تغییراتی بدهیم ، امکان موفقیت صد در صد نبوده و
50 به 50 است.

برای مثال در رابطه با برنامه ACDSee Photo Manager 12.0 ، بنده چند روش را امتحان کردم و دستکاری هائی در کد
های مربوطه انجام دادم تا بتوانم کاری کنم که این برنامه پس از نصب عادی ، اکتیو شده هم باشد.ولی همواره موفق
نبودم .
و در نهایت از روش زیر استفاده کردم که آن هم نوع MSI بوده ولی بدلخواه بنده کار میکند.

برنامه ACDSee 12 که در اختیار داریم یک فایل اجرائی نوع EXE با نام ACDSee-12-0-344-win-en.exe است.

برنامه ای بنام Emco MSI Package Builder وجود دارد که کارش این است که فایل های نصبی نوع EXE را تبدیل به
فایل نصبی از نوع MSI میکند.
وقتی ما نام و مشخصات فایل نصبی EXE را ، یعنی در این مثال ACDSee-12-0-344-win-en.exe را به این برنامه
بدهیم ، برنامه بطور اتوماتیک مراحل نصب این برنامه را مانیتور کرده و تغییرات حاصله را حفظ خواهد کرد.با توجه به
اینکه در حین نصب نرمال برنامه ، ما سریال برنامه را هم وارد می کنیم ، لذا برنامه Emco MSI Package Builder
وارد کردن سریال برنامه را هم جزو کار حساب خواهد کرد و ظبط خواهد نمود.

و در انتهای کار ، برنامه به ما فایلی نصبی از نوع MSI خواهد داد که اگر از آن در کامپیوتر دیگر استفاده کنیم ، خواهیم
دید که برنامه ACDSee-12 اتوماتیک نصب شده و اکتیو هم می شود.

سهند
11-18-2014, 12:10 AM
پس استاد اگر درست فهمیده باشم فایلهای msi رو نمیشه مثل فایلهایی که با inosetup کامپایل شده اند ویراش کرد یعنی نمیشود فایلهایی ازش کم یا اضافه کرد مثل زبانها یا افزودن فایل رجیستری یا چیزهای دیگه(( منظورم از این سوالی که از خدمتتون پرسیده بودم این بود که مثلا زبان انگلیسی فقط نصب بشه. ومسیر نصب نرم افزار رو تغییراتی بهش بدم وچیزای دیگه))

Mohamad
11-18-2014, 12:43 AM
درود
با اجازه از استاد من یک توضیح مختصر در مورد تفاوت کلی فایل های MSI و EXE بدم شاید جواب برخی موارد باشه
ببینید دوستان فایل های MSI یا همان Microsoft Installer را میشه مانند محتویات یک فایل فشرده در فرمت اجرایی فرض کرد به این صورت که این فایل ها تنها یک فایل اجرایی نیستند بلکه اغلب موارد مانند پکی هستند که هنگام اجرا ویندوز یا همان Windows Installer یک فایل اجرایی درون این پک را اجرا کرده و با ارتباط دادن و کمک گرفتن برنامه را نصب میکنه حالا شما در این فایل اگر تغییرات بدید باید توجه کنید که کل پک را باید تغییر بدید و ... در ضمن این فایل ها روی هیچ سیستم عاملی جز ویندوز قابل اجرا نیستند و دلیل آن در خطوط قبلی و عرایض بنده ذکر گردید .
اما فایل های EXE یا همان Executable یک فایل ساده هستند حالا میتوان چنین فرض کرد بر فرض مثال یک فایل MSI ممکن است دارای چندین فایل exe باشد و هر گونه تغییر در یکی از اینها ممکن است بر اجرای سایر فایل ها و در نتیجه عملکرد کلی فایل اجرایی شما تاثیر گذارد .
در حقیقت EXE یک استاندارد کلی و قابل اجرا بر روی اکثر سیستم عامل ها می باشد ، برعکس فایل های MSI که فقط قابلیت اجرا بر روی ویندوز را دارند .
با عرض پوزش از استاد بیشتر از این تاپیک ایشان را از مسیر خودش منحرف نمیکنم
شاید اگر توضیحات بیشتر و کامل تر و حتی تخصصی تر نیاز شد خودشان توضبیح بدن و یا امر کنند در تاپیکی جداگانه بنده در خدمت ایشان درس پس بدم هر چند شاگرد تنبلی هستم و از امتحان میترسم :nish:
یا حق :Şflower658Ş:

Magsoud
11-18-2014, 01:38 AM
..اگر درست فهمیده باشم فایلهای msi رو نمیشه ... ویراش کرد .....

بنده منظورم این نبود که نمیشود فایل های msi را ویرایش کرد.
خودم بار ها این کار را با موفقیت انجام داده ام.
سعی میکنم در فرصتی دیگر نمونه ای را شرح دهم تا آشنا شوید.

eDvArDo
11-18-2014, 08:50 AM
سلام

Difference between MSI and EXE (http://www.differencebetween.info/difference-between-msi-and-exe)

https://www.classle.net/content-page/difference-between-msi-and-exe

Unattended Installation: Differences Between MSI and EXE Files (http://www.tacticalsoftware.com/support/tech-notes/unattended-install-msi-exe.htm)

windows installer - What is major difference between MSI and EXE installation files? - Super User (http://superuser.com/questions/473577/what-is-major-difference-between-msi-and-exe-installation-files)

سپاس