توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوالاتي درباره نصب و اجراي نرمافزار در ماشين مجازي! [eDvArDo]
eDvArDo
05-12-2014, 05:56 PM
سلام
استاد شيرينزبان، قبلاً توي تاپيکي فرمودند که فلان نرمافزارو توي ماشين مجازي نصب و اجرا کردم:
1- منظور از ماشين مجازي همين نرمافزاره؟ (Microsoft Windows Virtual PC Portable)
2- نرمافزاري چون VirtualBox 4.3.10-92957 Portable هم همين کارو ميکنند؟
3- بهترين و راحترين برنامه در اين زمينه کدومند؟
4- عمل نرمافزارهاي سندباکسي و فريزر چه تفاوتي محتوايي (نه ظاهري!) با عمل ماشينهاي مجازي دارند؟
5- در مجازيسازي برنامهها از چه فضاي حافظهاي و رجيستري استفاده ميکنند؟
6- آيا اين امکان وجود داره تصاوير مراحل کارو براي آموزش بزاريد؟ (با استفاده از ماشين مجازي برنامهايرو نصب و اجرا کنيد)
براي به نتيجهرسيدن لطفاً با شماره بندي پاسخ داده شوند! :kac:
:yeah:
سپاس
سلام
من یه توضیح کلی میدم، پاسخت رو خواهی گرفت
"Virtual Workstaion" که معمولا بهش میگن: ماشین مجازی
محیطی هست که میشه سیستم عاملهای مختلف رو توش نصب و شبیه سازی کرد
کاربردهای تخصصی داره (مثلا برای نویسندگان نرم افزارها که سازگاری نرم افزارشون رو میبینن)
و همچنین کاربردهایی عمومی (برای کسانی که میخوان چند سیستم عامل رو اینگونه باهم داشته باشن)
شما نرم افزارش رو نصب میکنی، بخش از فضای هارد دیسک و سخت افزار رایانه رو بهش میدی
سپس میتونی ازش به عنوان یک سیستم عامل معمولی استفاده کنی
نرم افزارهای زیر این کار رو برای شما انجام میدن:
Mictosoft Virtual PC
VMware workstation
paragon virtualization manager
Parallels Desktop
Virtual Box
Oracle VM VirtualBox
اما: Virtual PC از VMware workstation سبکتر هست و زودتر نصب میشه
اما امکانات دومی بیشتر هست
من از نرم افزار سندباکسي استفاده نکردم
نرم افزار رو نصب کنی باهاش آشنا میشی نکته خاصی نداره
eDvArDo
05-13-2014, 12:15 AM
سلام
ضمن تقدير و تشکر از ابوالفضل جان، به قسمتي از سوالاتم جواب دادند. (هرچند کافي نبود) ::w8:
سپاس
با درود
ماشین های مجازی یا همون مجازی سازها همونطور که اشاره شد برای مقاصدی چند از جمله :
* تست یک سیستم عامل جدید.
* قدرت مانور بالا در ایجاد تغییر و برگرداندن آن
* آزمایش متدهای غیر مطمئن در محیط سیستم عامل بدون احتمال آسیب به سیستم فعلی و داده های آن.
* ایجاد سرورهای مجازی ( کاربرد تجاری )
و ...
استفاده می شوند
انواع مختلفی از مجازی سازها هست که بسته به کاربرد ، شرایط و البته سلیقه و آشنایی می تونید از اونها استفاده کنید
اما سند باکس ها و تفاوت محتوایی اون ها با مجازی سازها
1) در مجازی سازی شما یک سیستم عامل در دل سیستم عامل فعلی دارید که می تونه بطور کامل از سیستم مادر ایزوله باشه و یا با اون در تعامل باشه اما در مقابل در سند باکس ها شما بخشی از منابع یک سیستم رو ایزوله دارید که تغییرات اعمال شده در این قسمت از منابع بر سیستم اصلی تاثیر ندارد و یا لااقل تاثیر خیلی کمی دارد و شما نمی تونید در اون سیستم عامل نصب کنید .
2) در مجازی سازی می تونید ایزوله ی کامل داشته باشید اما در سند باکس به هر جهت برنامه ای که در سند باکس اجرا می شود به منابع سیستم و یا دیتا های آن دسترسی دارد ( سطح امنیتی پایین تر از مجازی سازی از نظر ایزوله)
3) مجازی سازی نیازمند منابع بیشتری است ، از بحث اشتراک یا اختصاصی بودن منابع که بگذریم ، مجازی سازها خود ( برم افزاری ) به منابع بالاتری نسبت به سند باکس ها احتیاج دارند.
4) این دو برای مقاصد کاملا متفاوتی طراحی شده اند ، سند باکسها برای تست نرم افزار ها یا برنامه های نامطمئن و موارد امنیتی در سطح برنامه ی کاربردی استفاده می شوند در حالیکه مجازی ساز برای سطح سیستم عامل بکار می رود ، اگر می خواهید یه برنامه ای رو تست کنید منطقی نیست که اول یه سیستم عامل براش تصب کنید پس بهتره از سند باکس استفاده بشه
Magsoud
05-13-2014, 07:37 PM
ادواردوی عزیز ،
1. این چند روزه وارد شدن و یا پست دادن در سایت واقعا" سخت و دردناک شده است. بندرت ورود به سایت راحت است
که این کوتاه مدت بوده و بعضی مواقع حتی بعد از نیم ساعت هم صفحه باز نمیشود و ................
2.حقیقتش سوال شما خیلی متعجب و گیجم کرده است.
ولی بهر حال عذر میخواهم که جواب دیر شد گناه من نیست
==================================
برنامه های مختلفی بعنوان ماشین مجازی استفاده میشوند که معروفترین آن ها عبارتند از:
Microsoft Windows Virtual PC (برای ویندوز 7 )
2007 Microsoft Virtual PC
Oracle VM VirtualBox
VMWare
QEMU
ما با نصب یکی (یا چند تا) از این برنامه ها در حقیقت دارای یک کامپیوتر مجازی در داخل کامپیوترمان هستیم.
بدین طریق که پس از اجرای هر کدام از این برنامه ها مثل این است که ما در داخل کامپیوترمان دارای یک کامپیوتر دیگر
هستیم
همانطور که در کامپیوتر خودمان میتوانیم پارتیشن های مختلفی درست کنیم و سیستم عامل های مختلفی نصب کنیم
در این ماشین های مجازی هم میتوانیم همه این کار ها را انجام دهیم.
پس از نصب سیستم عامل در ماشین مجازی ، میتوانیم از آن دقیقا" مثل یک کامپیوتر واقعی استفاده کنیم مثلا"
برنامه نصب کنیم و یا هر کاری که در کامپیوتر اصلی انجام میدهیم را داخل آن انجام دهیم.
ما میتوانیم با یک ماشین مجازی هر چند تا که دلمان میخواهد ماشین های مجازی مختلفی در سیستممان درست کنیم.
موقع درست کردن هر ماشین مجازی ، در اول کار به برنامه میگوییم که میخواهیم این ماشین مجازی هاردش چه حجمی
داشته باشد.
و مشخص می کنیم که این ماشین مجازی موقع اجرا ،برای رم چقدر از رم کامپیوتر ما را استفاده کند.
و در تنظیمات ماشین مجازی مشخص میکنیم که چگونه با کامپیوتر اصلی ما مثلا" سی دی رام و غیره ارتباط داشته
باشد
نمیشود گفت کدام یک از ماشین مجازی که در بالا اسم برده شدند بهترند.
چون هرکدام معایب و مزایائی مخصوص خودشان دارند. مثلا" 2007 Virtual PC مقداری کند است ولی از نظر بنده
عکس العمل هایش در مقابل رویداد ها به کامپیوتر واقعی نزدیکتر است. و یا VirtualBox سریعتر عمل میکند ولی
کمبود ها و اشکالاتی دارد
گاهی در مواردی یک نوع ماشین مجازی مثلا" VirtualBox جواب نمیدهد ولی نوع دیگر مثلا" 2007 Virtual PC
جواب میدهد.
خود من معمولا" دو نوع از این نرم افزار ها در سیستمم نصب هستند.
اگر قانع نشدی یاد داشت بگذار تا اگر توانستیم وارد سایت شویم ، عملی توضیح دهم.
eDvArDo
05-14-2014, 01:00 AM
سلام
آقا ترک، بلاخره به اينجا سري زديد! تشکر که به سوالاتم جواب داديد. :wow:
استاد عزيز، جناب مهندس شيرينزبان، اين قضيه انجمن براي منم مشکلساز شده و به محمدجان، خبرشو دادم و پرسيدم رفع ميشه؟ که ايشون با تعهد و مسئوليت پذيري که هميشه دارند، پاسخ دادند:
والله مشکل سایت از isp ها هست که هر روز یک بازی درمیارند وگرنه سایت الان روی سرور ایران هست و باید قاعدتا سرعت خوبی با توجه به مسافت برای ایرانی ها داشته باشه
البته چون دیتابیس سنگین بود و دستی انتقال چهار گیگ sql کمی مشکلات ایجاد کرده بود روزهای اول انتقال مشکلات سنگینی بیشتر بود که با یک سری تغییرات و optimize و. repaire کردن سعی کردم کمی سرعت را بهتر کنم و الان برای خودم که از دو شرکت همارا و مخابرات سرویس دارم خوب هست
اما در مورد آپلودسنترها دو روز مشکل داشت و علت انتقال به سرور سوم بود که حرفه ای کانفیگ شد و وب سرور انجینکس روش نصب کردم . بسته شدن و تغییر ns ها به این دلیل بود که کسی عکس و فایل هاش که آپلود کرده از بین نره و الان از دیشب مشکلی ندارند و هر دو تا با سرعت خوب بالا میان
مشکلی نیست
استاد مهربان، از پاسخگويي شما هم به سوالاتم بسيار متشکرم. راستش بنده به اين مسئله آگاه بودم که مجازي سازي يعني ايجادفضايي غير واقعي روي سيستم و نصب سيستم عاملي مجزا از انچه که موجوده براي مصارف مناسب و خواستهشده ما. :bg:
ولي بخشي از سوالاتم براي درک بهتر عملکرد و چگونگي ايجاد همچين فضاهايي توسط ماشينهاي مجازي هست. مفهومي و ساختاري! :yeah:
درضمن:
آيا براي نصب و آزمايش يک برنامه (در ماشين مجازي) نياز به نصب سيستم عامل در ماشين مجازي هست؟ اگر بله، آيا براي هر آزمايش بايد سيستم عامل در ماشين مجازي ابتدا نصب بشه يا اينکه اگه يکبار انجام شد اونوقت قابليت ذخيره يا ماندگاري داره؟! :s0:
سپاس
Mohamad
05-14-2014, 01:12 AM
درود
پیشنهاد میکنم مطلب زیر را مطالعه کنید
http://ariadl.ir/thread168723.html
Magsoud
05-14-2014, 02:07 AM
..........يا براي نصب و آزمايش يک برنامه (در ماشين مجازي) نياز به نصب سيستم عامل در ماشين مجازي هست؟ اگر بله، آيا براي هر آزمايش بايد سيستم عامل در ماشين مجازي ابتدا نصب بشه يا اينکه اگه يکبار انجام شد اونوقت قابليت ذخيره يا ماندگاري داره؟!..
بله برای هرگونه کاری لازم است که در ماشین مجازی سیستم عامل نصب شده باشد.
وقتی شما میخواهید یک ماشین مجازی نصب کنید در حین کار ، خودتان نامی برای ماشین مجازی انتخاب کرده
و نیز محل ذخیره فایل های ماشین مجازی و همچنین مقدار فضائی که برای این کامپیوتر مجازی لازم دارید تعیین میکنید.
بعد از درست شدن کامپیوتر مجازی مثلا" با نام XP_01 در محلی که شما تعیین کرده اید ، بعد از آن هر وقت برنامه ماشین
مجازی را اجرا کنید نام XP_01 را در لیستش خواهید دید . و اگر روی این نام کلیک کنید این ماشین مجازی اجرا خواهد شد
که کار با آن دقیقا" مثل این است که دارید از یک کامپیوتر دیگر استفاده میکنید.
این کامپیوتر مجازی ساخته شده (XP_01 ) دائمی وجود خواهد داشت مگر اینکه حذفش کنید.
حتی میتوانید فایل ساخته شده را کپی کرده و در هر کامپیوتر دیگر هم استفاده کنید
شما بعد از ساختن فرضا" XP_01 میتوانید دوباره در جائی دیگر ، یک کامپیوتر مجازی دیگر با نام دیگر هم درست کنید.
هر تعداد بخواهید میتوانید در سیستمتان ماشین مجازی داشته باشید.
فرضا" بنده در سیستمم توسط Virtualpc 2007 تعداد دو تا کامپیوتر مجازی درست کرده و در همه آن ها سیستم عامل
نصب کرده ام و نیز تعداد دو تا کامپیوتر مجازی دیگر هم توسط برنامه VirtualBOX درست کرده و در آن ها هم سیستم عامل
نصب کرده ام.
لذا وقتی میخواهم برنامه ای درست کنم ، نمی آیم که این کار را در سیستم واقعی خود انجام بدهم که بمرور زمان سیستمم
سنگین شود. بلکه این کار را در داخل یکی از کامپیوتر های مجازی که ساخته ام انجام میدهم و نتیجه را در اول کار در کامپیوتر
های مجازی دیگر امتحان کرده و پس از مطمئن شدن در سیستم واقعی بکار می برم.
منوی برنامه virtualpc 2007 در کامپیوتر من
http://www.worldup.ir/images/9g3g36lk2b7tjtsgkf6k.png (http://www.worldup.ir/)
منوی برنامه virtualbox در کامپیوتر من
http://www.worldup.ir/images/dul6fhhj4kfrqq3bw8.png (http://www.worldup.ir/)
درود
استاد من امروز که میخواستم VirtualBox اجرا کنم با یه اروری باز نشد نمیدونم مشکل چیه تا دیروز استفاده میکردم اما امروز که کامپیوتر رو باز کردم وخواستم نرم افزار رو اجرا کنم این ارور رو داد
http://8pic.ir/images/0h6cxwzryv7p9bksjln6_thumb.jpg (http://8pic.ir/viewer.php?file=0h6cxwzryv7p9bksjln6.jpg)
Magsoud
08-06-2014, 03:34 AM
سهند عزیز
ماشین مجازی VirtualBox معمولا" زود زود ورژن جدید تر ارایه میکند و من هم معمولا" همزمان با ورود ورژن جدید
آن را نصب میکنم.
ولی حقیقتش نمیدانم که چه اتفاقی افتاده که تقریبا" از ورژن 4.2 ببعد ، هم این برنامه خیلی دیر اجرا میشود و
هم پشت سر هم ایراد های مختلف گرفته و زود زود با عیبی که شما اشاره کردید برخورد میکنم که البته معمولا"
بعد از چند بار اجرا کار میکند.
من چون از ویندوز XP استفاده میکنم ،بیشتر فکر میکردم که شاید ورژن های جدید تر با ویندوز XP کاملا" سازگار
نیستند ولی با مسئله ای که شما مطرح فرمودید ، بیشتر بنظر میرسد که ورژن های اخیر کلا" اشکال دار هستند.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.