ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کدام نسخه نت فرم ورک

سهند
03-31-2014, 02:40 PM
با سلام وتبریک عید نوروز و ارزوی کامیابی وسربلندی به دوستان و هموطنان عزیز

من بعد نصب ویندوز 7میخواستم ران تایمهای نت فرم ورک رو نصب کنم کدامیک رو باید نصب کنم از بین حدود 20تا از نسخه های مختلف4.5.1 که توسایت مایکروسافت هست که اکثرا حجمی در حدود 40تا60 مگابایت هستند کدوماشون ضروری هستند

Magsoud
03-31-2014, 03:47 PM
قبلا" در انجمن های دیگر ، در این مورد صحبت کرده ام و در اینجا هم بطور مختصر اشاره میکنم

در کل یک سری از برنامه ها که با زبان های برنامه نویسی NET. ساخته شده اند ، اجرایشان منوط به نصب بودن
Framework میباشد.
و بسته به اینکه برنامه مورد استفاده ما با کدام ورژن از زبان های برنامه نویسی NET. ساخته شده است ، نیاز به
نصب بودن همان ورژن Framework خواهد داشت.
ورژن های Framework ، که تا به امروز ارایه شده اند عبارتند از:
1.0 ، 1.1 ، 2.0 ، 3.0 (که همراه ویندوز ویستا وجود دارد) ، 3.5 ( که همراه ویندوز 7 وجود دارد) ، 4.0 و
4.5 (که همراه ویندوز 8 وجود دارد).

نکته ای که در اینجا لازم است بدانید این است که NET Framework 3.5 SP1 انواع مختلفی دارد که نوع کامل آن
دارای 2 Framework (با کلیه آپدیت هایش) و همچنین 3 Framework و کلیه آپدیت هایش هم است.

و همچنین 4.5 NET Framework دارای ورژن 4.0 و آپدیت هایش می باشد.

بنا بر این اگر کاربری بخواهد از همان اول تمام ورژن ها را داشته باشد باید ورژن های زیر را نصب نماید:

NET Framework 1.0 SP3
NET Framework 1.1 SP1
NET Framework 3.5 SP1 نوع کامل (حدود 240 مگا بایت)
NET Framework 4.5

تذکر مهم:
=========
اگر بخواهید کاری کنید که Framework ها در حین نصب ویندوز 7 بطور اتوماتیک نصب شوند ، توجه داشته باشید
که فقط ورژن های 1 و 2 را میتوان در حین نصب ویندوز بطور خودکار نصب کرد و ورژن های دیگر را نمیشود.
برای ورژن های بعدی میتوانید دستوری بدهید که بعد از پایان نصب ویندوز ، بقیه فریم ورک ها نصب شوند