s.rozekabood
02-17-2014, 04:03 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/mode/mo12142.jpg
این آش برای سرما خوردگی عالیه.
مواد لازم آش شلغم :
شلغم
۱ کیلو
عدس
نصف پیمانه
برنج
۱ پیمانه
پیاز
۲ عدد
گوشت چرخ کرده
۳۰۰ گرم
زیره
به مقدار لازم
نمک، فلفل، زردچوبه
به مقدار لازم
طرز تهیه آش شلغم :
شلغم ها را خوب بشورید و بدون آن که پوست بکنید مکعبی خردشان کنید (خواص شلغم با پوست بیشتر حفظ می شود) و کنار بگذارید . یکی از پیازها را خلال کرده سرخ کنید .
عدس را همراه آب به آن اضافه کنید واجازه بدهید نیم پز بشود .
برنج را که قبلا خیس کردید بعد از نیم پز شدن عدس به مواد اضافه کنید و بگذارید تا پخته شود.
در این فاصله آن یکی پیاز را رنده کنید و با نمک و فلفل به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و خوب مواد را ورز بدهید و از آن ها کوفته قلقلی درست کنید .
یک تابه را کمی چرب کنید و قلقلی ها را با شعله نسبتا زیاد داخل آن تفت بدهید ….فقط در حدی که آب آن گرفته شود و جمع شود.
از آش غافل نشوید و هر از گاهی آن را هم بزنید تا ته نگیرد .
برنج که باز شد کوفته ریزه ها را هم اضافه کنید و نمک، فلفل، زردچوبه و زیره ( برای گرفتن سردی برنج و شلغم) را هم به بقیه مواد اضافه کنید!
برنج کمی که شکفته شد شلغم ها را هم اضافه کنید و صبر کنید تا آش خوب جا بیافتد . (به حال خودش رها نکنید که ته بگیرد . آرام هم بزنید) http://www.beytoote.com/images/stories/mode/mo12143.jpg
وقتی موادتان که پخت ، آش تان هم که جا افتاد .
حالا بریزید توی ظرف و با نعناع داغ تزئین کنید و اگه دوست دارید موقع سرو کمی هم آبلیمو داخل آن بریزید.
این آش برای سرما خوردگی عالیه.
مواد لازم آش شلغم :
شلغم
۱ کیلو
عدس
نصف پیمانه
برنج
۱ پیمانه
پیاز
۲ عدد
گوشت چرخ کرده
۳۰۰ گرم
زیره
به مقدار لازم
نمک، فلفل، زردچوبه
به مقدار لازم
طرز تهیه آش شلغم :
شلغم ها را خوب بشورید و بدون آن که پوست بکنید مکعبی خردشان کنید (خواص شلغم با پوست بیشتر حفظ می شود) و کنار بگذارید . یکی از پیازها را خلال کرده سرخ کنید .
عدس را همراه آب به آن اضافه کنید واجازه بدهید نیم پز بشود .
برنج را که قبلا خیس کردید بعد از نیم پز شدن عدس به مواد اضافه کنید و بگذارید تا پخته شود.
در این فاصله آن یکی پیاز را رنده کنید و با نمک و فلفل به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و خوب مواد را ورز بدهید و از آن ها کوفته قلقلی درست کنید .
یک تابه را کمی چرب کنید و قلقلی ها را با شعله نسبتا زیاد داخل آن تفت بدهید ….فقط در حدی که آب آن گرفته شود و جمع شود.
از آش غافل نشوید و هر از گاهی آن را هم بزنید تا ته نگیرد .
برنج که باز شد کوفته ریزه ها را هم اضافه کنید و نمک، فلفل، زردچوبه و زیره ( برای گرفتن سردی برنج و شلغم) را هم به بقیه مواد اضافه کنید!
برنج کمی که شکفته شد شلغم ها را هم اضافه کنید و صبر کنید تا آش خوب جا بیافتد . (به حال خودش رها نکنید که ته بگیرد . آرام هم بزنید) http://www.beytoote.com/images/stories/mode/mo12143.jpg
وقتی موادتان که پخت ، آش تان هم که جا افتاد .
حالا بریزید توی ظرف و با نعناع داغ تزئین کنید و اگه دوست دارید موقع سرو کمی هم آبلیمو داخل آن بریزید.