PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ساخت فلاش یا سی دی مالتی بوت با برنامه قدرتمند grub4dos

Magsoud
02-09-2014, 02:41 PM
بنا به درخواست تعدادی از عزیزان انجمن این مبحث را شروع و در طول بحث چگونگی ساخت دی وی دی مالتیبوت و
فلاش مالتی بوت را با این بوت لودر مختصرا" و اشاره وار توضیح خواهم داد

این بوت لودر میتواند هم در ویندوز و هم در لینوکس استفاده شود و بغیر از موارد گفته شده در بالا امکانات متعدد دیگری
هم دارد که حتی الامکان در موردشان صحبت خواهد شد.

فعلا" برای شروع کار نمونه ساخته شده این بحث را از لینک زیر دانلود کرده ، تست نموده و نظراتتان را اعلام فرمائید
تا ادامه دهیم.

MyGrub (http://www.mediafire.com/download/irc8c3u3cpejm36/MyGrub.rar)

ایزوئیکه دانلود میکنید بصورت شکل زیر اجرا خواهد شد:

http://www.worldup.ir/images/qafe0sa1tct5ktd25t.png (http://www.worldup.ir/)

سهند
02-09-2014, 03:03 PM
سلام استاد اول ممنون از اینکه این تاپیک رو شروع کردید دوم اینکه من دانلود کردم وتست کردم بعد3گزینه اول یک جای خالی هست اما رو اون هم کلیک میکنم همون صفحه به رنگ ابی درمیاد البته من کل اینکارهارو با نرم افزارqsib تست کردم

Magsoud
02-10-2014, 12:51 PM
با ایزوئی که دانلود و تست کردید فقط با یکی از قابلیت های grub4dos آشنا شدیم که فعلا" همین قابلیت را شرح
داده و بمرور با دیگر توانائی های این Boot Loader بسیار قوی آشنا خواهیم شد.

اگر ایزوئی را که دانلود کردید باز کنید در داخل آن فایلی بنام menu.lst مشاهده خواهید کرد.
اگر این فایل را با برنامه Notepad باز کنیم خواهیم دید که دارای سطور زیر است:

color yellow/blue blue/light-gray
timeout 30
default 0
gfxmenu /shirin

title Boot From HDD (First Partition)
root (hd0,0)
chainloader +1

title Boot Ghost 2003
map --mem (cd)/boot/ghost.ima (fd0)
map --hook
chainloader (fd0)+1
rootnoverify (fd0)

title Partition Magic 8.05
map --mem (cd)/boot/pm805.ima (fd0)
map --hook
chainloader (fd0)+1
rootnoverify (fd0)

title
root

title Restart
reboot

title ShutDown Computer

halt

تمام کار هائیکه این ایزو میتواند انجام دهد ، دستوراتش را از متن نوشته شده بالا میگیرد.

در سطر دوم (timeout 30 ) ، عدد 30 به برنامه میگوید که بعد از بار شدن ، اگر کاربر کاری نکرد ، مدت 30 ثانیه صبر
کرده و سپس اتوماتیک دستور بعدی را اجرا کند. شما میتوانید بجای عدد 30 هر عدد دلخواه خود را بنویسید.

در سطر سوم (default 0 ) ، عدد 0 به برنامه میگوید که اگر کاربر در 30 ثانیه اول انتخابی نکرد ، برنامه بطور اتوماتیک
اولین گزینه منو را اجرا کند.

ما در این منو دارای 5 گزینه زیر هستیم :
__ Boot From HDD
__ Boot Ghost 2003
__ Partition Magic 8.05
__ Restart
__ ShutDown Computer

که برنامه اولین گزینه را 0 و دومین گزینه را 1 وهمینطور .... پنجمین گزینه را 4 می شناسد. لذا حالا که در سطر سوم
(default 0 ) را داریم اگر کاربر مدت 30 ثانیه انتخابی نکند ، بطور اتوماتیک گزینه 0 یعنی گزینه Boot From HDD اجرا
خواهد شد.
شما میتوانید در سطر default 0 بجای 0 عدد دیگری را ( در این مثال عددی بین 0 تا 4 را ) تایپ کنید.

سطر چهارم منو فقط زمینه منو را تعیین میکند که فعلا" توضیحی در موردش نمیدهم . و وجود این سطر دلبخواهی
است.
برای درک بهتر مطلب ، اگر در ایزوی بالا ، در فایل menu.lst ، این سطر را حذف کرده و دوباره ایزو را اجرا کنید، همه
چیز مثل قبل خواهد بود مگر زمینه برنامه که بصورت شکل زیر دیده خواهد شد:

http://www.worldup.ir/images/o1gbtfl03k2jdgt19ok7.png (http://www.worldup.ir/)

در سطور بعدی هر قسمت با کلمه title شروع میشود
همانطور که می بینید ،جلوی عبارت title ، بعد از یک فاصله ،عنوانی را که میخواهیم کاربر ببیند تایپ می کنیم.

حالا دستورات زیر title ها را هم مقداری مطالعه و با هم مقایسه کنید
دو تا از دستور ها را من توضیح میدهم:

__ دستور reboot عمل ری استارت را انجام میدهد
__ دستور halt کامپیوتر را خاموش میکند

تا بعد..........

Magsoud
02-11-2014, 12:57 PM
grub4dos میتواند خیلی از ایزو های بوتیبل را مستقیما" از داخل سی دی ، دی وی دی یا فلاش اجرا کند.
یعنی شما میتوانید یک ایزوی بوتیبل را مستقیما" به ایزوئیکه دانلود و تست کردید اضافه کنید و دستور مربوطه را در
فایل menu.lst تایپ کنید تا grub4dos آن را اجرا کند.

برای مثال من قبلا" این کار را با ایزوی بوتیبل True Image Home 2012 v15.0.0 Build.5545 انجام داده و تست کرده
بودم و دیشب این کار را با ایزوی Acronis True Image Home 2014 Boot CD به شرح زیر انجام دادم و نتیجه کاملا"
رضایتبخش بود.

1. ایزوی بوتیبل Acronis True Image Home 2014 را یا از جائی دانلود کرده و یا خودتان درست کنید. ایزوئی که من
دانلود کردم 436 مگا بایت حجم دارد.
2. نام ایزوی مورد بحث را به Aacronis.iso تغییر دهید .
3. ایزوئی را که در پست اول دانلود کردید را باز کرده و فایل menu.lst داخل آن را جائی کپی کنید.
4. فایل menu.lst را باز کرده و سطور زیر را به آن اضافه کردن و ذخیره کنید:

title Acronis True Image Home 2014
find --set-root /Aacronis.iso
map /Aacronis.iso (0xff) || map --mem /Aacronis.iso (0xff)
map --hook
chainloader (0xff)

5. حالا فایل های menu.lst را که در بالا تغییر دادید و فایل Aacronis.iso را به روت ایزوئی که دانلود کردید ، اضافه کرده
و ذخیره کنید.
در حال حاضر ایزوی شما دارای محتویات شکل زیر خواهد یود:

http://www.worldup.ir/images/sgve2xhgcb56q7qt24xd.png (http://www.worldup.ir/)

اکنون میتوانید تست کنید.

تذکر:
===
همه ایزو ها را نمیتوان با روش بالا استفاده کرد و اینکه کدام ایزو ها به این روش قابل استفاده اند فقط با آزمایش
مشخص میشوند.
من خودم ایزو های زیادی را به این روش استفاده کرده ام از جمله ایزو های:

Offline NT Password & Registry Editor
Kaspersky Rescue Disk 10
ERD Commander MSDaRT 5
ERD Commander MSDaRT 6
ERD Commander MSDaRT 6.5
و .........

تا روزی بعد و ادامه بحث ، البته اگر خسته کننده نباشد

ncbabak
02-11-2014, 01:47 PM
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت جناب شیرین زبان
در صورت امکان اول طرز ایجاد برنامه ISO اول را توسط برنامه grub4dos را توضیح دهید سپس مابقی افزودن برنامه ها را .
چون ما تا یاد نگیریم که ISO اول چگونه ایجاد شده دانستن بقیه موارد در اصل مانند کپی یا دانلود کردن برنامه ها میباشد.و در حقیقت ما چیزی از برنامه grub4dos یاد نگرفته ایم.
با تشکر

Magsoud
02-11-2014, 02:25 PM
دوست گرامی
من روش های مخصوص خودم را در آموزش پیاده میکنم.
مطمئنا" در زمان لازم طرز ساخت ایزوی مورد بحث و همچنین طرز ساخت و استفاده از فلاش بوتیبل با این
روش را توضیح خواهم داد.
فعلا" من سعی میکنم که عزیزان علاقمند را با قابلیت های این Boot Loader که در کشور ما کمتر شناخته
شده است آشنا کنم.

ncbabak
02-11-2014, 09:00 PM
امیدوارم به آن زمان لازم برسیم

Magsoud
02-11-2014, 10:12 PM
متاسفانه افرادی مثل شما شوق کار را از آدم میگیرند
بسیار متاسفم
در چندین سایت خارجی حضور داشتم و همیشه احترامی خیلی بیشتر از آنی که لایقشم گذاشتند
ولی در وطن خودم بیشتر توهین و طلبکاری دیدم تا احترام
حیف دوستان عزیزی که در این انجمن دارم که باید چوب امثال شما را بخورند.

Mahm00d
02-11-2014, 11:34 PM
سلام
باتشکر و قدر دانی از استاد عزیزم...

متاسفم برای کاربرانی همچون ncbabak (http://www.ariadl.ir/members/ncbabak-134668/) که با این لحن نوشتند شما اگر سوالی هم دارید چرا با این لحن بد و طلبکارانه نوشتید!!!:ekh2:
شما باید قدر دان و دعا گوی استاد باشید ایشان از وقت با ارزش خود، خانواده و ... می گذرند برای اینکه به هم وطن خود و کشور خود خدمت کنند تا ما منت بعضی از افراد خود خواهی که همیشه خواستند ما عقب بمانیم رو نکشیم!
ولی حیف افراد مثل شما در این جامعه زندگی می کنند و قلب افراد نازنینی چون جناب شیرین زبان رو به درد می آورند
استاد لطف می کنند سوالات کابران را بدون ادعا و هیچ چشم داشتی و با محبت کامل جواب می دهند بدهکار من و شما نیستند که...!!!

شما همیشه در تمامی تاپیک ها حضور داشتید اما دریغ از زدن دکمه تشکر که به قول استاد این دکمه نشان دهنده ی این است که من مطلب شما را خواندم یا مشارکت در مباحث و...
حالا چه انتظار طلب کارانه ایی دارید؟!
البته این موضوع به خودتان مربوط است که بخواهید از این دکمه استفاده کنید یا در مباحث شرکت کنید چون اینجا انجمنی عمومی است اما قوانینی دارد و شما حق ندارید با این لحن آن هم با جناب شیرین زبان که حکم پدر این مجموعه را دارد صحبت کنید.

به نظر من اگر کمی انصاف و منطق داشته باشید عذر خواهی می کنید!

با عرض معذرت از استاد عزیزم و کاربران اما باید این حرف ها رو می زدم

زنده باد استاد...:^:

Magsoud
02-12-2014, 04:51 PM
حقیقتش از یک طرف با توجه به مواردی که پیش آمد ، اول تصمیم گرفتم که از ادامه این مطلب ( و کلا" آموزش در
اینترنت ) کناره گرفته و بیخود و بیجهت خودم را درگیر مسائل جنبی نکنم.
ولی از طرف دیگر با توجه به شوقی که تعدادی از دوستان نسبت به این مطلب داشتند ، دلم نیامد که دل این عزیزان
از من شکسته شود.

لذا حداقل در رابطه با این تاپیک بر این شدم که از ادامه توضیحات در رابطه با توانائی های grub4dos خودداری کرده ،
مطلب را کوتاه نموده و با شرح دو مورد مهم ، این تاپیک را بپایان برسانم.

در رابطه با grub4dos مطالب بسیار زیادی در صفحات اینترنت وجود دارد ، یکی از دوستانیکه در یکی از سایت های
خارجی با هم آشنا شده بودیم نیز ، مطالبی را در رابطه با این برنامه ، ویژگی های آن، و روش های مختلف استفاده
از آن ، در قالب یک فایل CHM به زبان انگلیسی نوشته که واقعا" (یا حداقل از نظر من) یکی از بهترین نوشته ها در
مورد این برنامه است که میتوانید این کتاب را با حجم تقریبی 1 مگا بایت از لینک زیر دانلود کنید:

Grub4dos Guide (http://diddy.boot-land.net/ccount12/click.php?id=1)

کلیه فایل هایی را که در رابطه با برنامه grub4dos برای ساخت ایزوی بوتیبل یا فلاش بوتیبل لازم دارید را کنار هم گذاشته
و با حجم 1.41 مگا بایت در لینک زیر آپلود کردم تا استفاده کنید:

grub (http://www.mediafire.com/download/zuvltff92ohmhtj/grub.rar)

روش درست کردن ایزوی بوتیبل با grub4dos
========================
1. فایل فشرده توضیح داده شده در بالا را دانلود کرده ، از فشردگی در آورده و در روت یکی از درایو هایتان قرار دهید.
(فرضا" خواهید داشت C:\grub )

2. داخل پوشه C:\grub پوشه ای بنام MCS قرار داده ام که شما تمام کارتان با این پوشه خواهد بود.شما باید فایل ها
و پوشه های برنامه هائی را که میخواهید بوتیبل کنید را داخل این پوشه بگذارید.

3. فایل menu.lst را از داخل پوشه MCS توسط برنامه Notepad باز کرده و دستورات لازم را در رابطه با برنامه ها ئیکه
درون پوشه گذاشته اید تایپ کرده و ذخیره کنید.
توضیح اینکه بهتر است فایل menu.lst را بجای Notepad توسط ++ Notepad باز کنید.

4. جالا وارد پوشه C:\grub شده و فایل Make_ISO.bat را اجرا کنید.
من دستورات لازم را برای ساختن ایزوی بوتیبل درون فایل Make_ISO.bat قرار داده ام.
پس از اجرای این فایل ، مرحله ساخت ایزوی بوتیبل شروع شده و در پایان کار شما ایزوئی با نام MyGrub.iso در
داحل پوشه C:\grub خواهید داشت که میتوانید تست و استفاده کنید.

در جلسه بعد روش ساخت فلاش بوتیبل را خواهم گفت.

Magsoud
02-13-2014, 04:09 PM
روش درست کردن فلاش بوتیبل با grub4dos
========================
تذکر: برای استفاده از فلاش توسط Grub4DOS ، لازم است که فلاش دارای فرمت FAT32 باشد. بنا بر این اگر فلاش
شما FAT32 نیست ، اول آن را به FAT32 فرمت کنید.اگر برنامه اینکار را ندارید میتوانید فایل USBFormat را با حجم
35 کیلو بایت از پیوست دانلود کرده و فلاشتان را توسط آن فرمت نمائید.

1. فلاش را به کامپیوتر وصل کنید.
2. وارد پوشه C:\grub (که در جلسه قبل درست کردیم) شده و فایل grubinst_gui.exe را اجرا کنید.اگر در داخل
ویندوز 7 اینکار را انجام میدهید بایستی این فایل را با اجازه کاربری Administrator اجرا نمائید.

3. پنجره ای مثل تصویر زیر ظاهر خواهد شد:

http://www.worldup.ir/images/3462e315hu09d7q2tcqe.png (http://www.worldup.ir/)

در این پنجره مطابق شکل بالا اول در قسمت نشان داده شده ، درایو فلاش خود را انتخاب کرده و سپس در قسمت Part List
گزینه Whole disk (MBR را انتخاب نموده و در انتها روی دکمه Install کلیک کنید.

اگر همه کار ها درست انجام شده باشند چند لحظه بعد پیامی مانند تصویر زیر خواهید دید:

http://www.worldup.ir/images/26v4c9cmw9vpoec67q5.png (http://www.worldup.ir/)

4. وارد پوشه C:\grub\MCS شده و فایل های grldr و menu.lst را به داخل فلاش کپی کنید.

کار تمام است ، فلاش بوتیبل شده و برای استفاده فقط باید دو تا کار انجام دهید:

1__ برنامه هائیکه میخواهید در حالت بوت از درون فلاش استفاده کنید را به داخل فلاش کپی کنید.
2__ فایل menu.lst را از داخل فلاش باز کرده و در داخل آن دستورات لازم را تایپ کنید.

حالا می توانید فلاش را بصورت بوتیبل استفاده کنید.

Mahm00d
02-13-2014, 10:40 PM
............
لذا حداقل در رابطه با این تاپیک بر این شدم که از ادامه توضیحات در رابطه با توانائی های grub4dos خودداری کرده ،
مطلب را کوتاه نموده و با شرح دو مورد مهم ، این تاپیک را بپایان برسانم.
.........
توضیح اینکه بهتر است فایل menu.lst را بجای Notepad توسط ++ Notepad باز کنید.

4. جالا وارد پوشه C:\grub شده و فایل Make_ISO.bat را اجرا کنید.
من دستورات لازم را برای ساختن ایزوی بوتیبل درون فایل Make_ISO.bat قرار داده ام.
پس از اجرای این فایل ، مرحله ساخت ایزوی بوتیبل شروع شده و در پایان کار شما ایزوئی با نام MyGrub.iso در
داحل پوشه C:\grub خواهید داشت که میتوانید تست و استفاده کنید.

....
سلام
تشکر استاد ...
خدا بگم این کاربر ncbabak (http://www.ariadl.ir/members/ncbabak-134668/) چکار نکنه !:ch0m:
من خیلی وقت بود منتظر این مبحث از استاد بودم اما چه کنیم! ::w8:

استاد اگر امکان دارد توضیحات مربوط به توانائی های grub4dos ادامه دهید:mon820:

استاد لطف کنید دستورات مربوط به اجرای ایزو های لایو لینوکسی را شرح دهید
همچنین لطف کنید نحوه ادیت ایزوی MyGrub را قبل از ساخت آموزش دهید برای اینکه بتوانیم ایزویی به شکل و شمایل پست شماره ی 1 شما بسازیم چکار هایی باید انجام دهیم باید انجام دهیم

Magsoud
02-13-2014, 10:52 PM
محمود جان ، دوست جوان و با ارزش من
توصیه میکنم که کتابچه ای را که لینکش را گذاشتم مطالعه کنی ، خیلی از مطالب مربوط به grub4dos را متوجه خواهی شد.
در روز های بعد سعی میکنم چند نمونه دیگر از موارد استفاده grub4dos را با مثال توضیح دهم

kambiz
02-14-2014, 04:31 PM
با عرض سلام و صلوات
چگونه می توان همانند hirenn boot در منوی بوت صفحات جدا گانه ساخت.
در اصل گزینه های برای رفتن برای نرم های ریکاوری و گزینه ای برای رفتن به نرم افزار های دیگر مثل هایرن بوت بسازیم.
آیا آموزش نرم افزار bcdw هم در انجمکن هست و کدام یک از نرم افزاره های ساخت بوت کارایی بهتر دارند.
bcdw یا grub4dos یا غیره
کتابچه را دانلود کردیم ولی اجرا نمی شود؟؟؟؟

سهند
02-14-2014, 04:53 PM
با سللام واحترام کاربر ncbabak چرا کاری میکنید که به خاطر شما بقیه هم از اموزشهای استاد بی بهره می شوند حداقل صبر میکردی ببینی چطور پیش میره بعدش مسله زمان رو پیش میکشیدی وباعث میشدی استاد هم ناراحت بشوند اگر به خاطر خوشگذرانی اومدی سایتهای دیگه ای هم هستند اما اگه میخوای واقعا یاد بگیری بهتره با روشهای اموزشی استاد اشنا بشی بعد بیای نظر بدی

Magsoud
02-15-2014, 05:34 PM
ب.........
;;;;;;;چگونه می توان همانند hirenn boot در منوی بوت صفحات جدا گانه ساخت.
.............آیا آموزش نرم افزار bcdw هم در انجمکن هست و کدام یک از نرم افزاره های ساخت بوت کارایی بهتر دارند.
bcdw یا grub4dos یا غیره
کتابچه را دانلود کردیم ولی اجرا نمی شود؟؟؟؟

دوست گرامی
سازندگان سی دی هایرن هم برای بوت آن از grub4dos و نیز syslinux استفاده میکنند.

در مورد برنامه BCDW به لینک زیر مراجعه کنید:

ساخت dvd مالتی بوت توسط بار کننده قدرتمند bcdw (http://www.ariadl.ir/thread166914.html)

از این برنامه ها که اسم بردید ، هر کسی مطابق نیاز هایش یکی یا چند نوع را انتخاب میکند. فرضا" بنده معمولا" مخلوطی
از همه را استفاده میکنم. برای اینکه هر برنامه محاسن و معایبی دارد ولی جمع آن ها در یک مجموعه کاملشان میکند.

در مورد کتابچه ای که دانلود کردید یا فایل دانلود شده ، بد دانلود شده و یا اشکال از سیستم شماست.

Magsoud
02-15-2014, 06:04 PM
grub4dos يك Boot Loader بسيار قوي از جنس لينوكس است و موارد استفاده زيادي دارد.و بنده هم وظيفه خودم
ميدانم كه به درخواست تني چند از عزيزان اين انجمن ، ارج نهاده و به مرور چندين مورد ديگر از موارد كاربرد آن را شرح
دهم.

نصب ویندوز xp توسط ایزوی بار شده در ram
=========================
در این مورد قبلا" در لینک زیر توضبح داده ام

نصب ویندوز xp توسط ایزوی بار شده در ram (http://www.ariadl.ir/thread167031.html)

اجراي Hiren's BootCD 15.0 از هارد توسط منوي بوت ويندوز 7
===================================
سي دي Hiren يك سي دي رايگان است كه تقريبا" اكثر كاربران با آن آشنائي دارند. كه فكر ميكنم آخرين ورژن آن
در حال حاظر 15.2 باشد.
نكته اي را كه لازم ميدانم قبل از ادامه بحث، در رابطه با اين سي دي بگويم اين است كه نمونه اي كه سازندگان
اصلي ارايه ميدهند فقط داراي مجموعه اي از برنامه هاي رايگان است.
ولي نمونه هائيكه ما ها دانلود ميكنيم ، معمولا" نمونه اصلي نبوده بلكه نمونه هائي است كه توسط افرادي غير از
سازندگان اصلي ، تغييرات اساسي پيدا كرده اند.
براي مثال نمونه اصلي سي دي هايرن ورژن 15.2 در يك سي دي جا ميگيرد ولي من نوع ديگري هم از از اين ورژن
دارم كه حدود 2.5 گيگا بايت حجم دارد. توضيج اينكه در اين ورژن هاي تغيير يافته معمولا" برنامه هائيكه بعدا" اضافه
شده اند درست كار كرده ولي ممكن است تعدادي از برنامه هاي اصلي كار نكنند

در اين بحث ، بنده مر احل كار ر ا در مورد ورژن 15 اصلي توضيح ميدهم كاربراني كه ميخواهند با نوع تغيير يافته ، اين
كار را انچام دهند اگر موفق نشدند يادداشت بگذارند تا راهنمائي كنم.

1. پوشه HBCD را با محتوياتش از داخل سي دي Hiren's BootCD 15.0 به روت درايو C كپي كنيد.
2. فايل هاي grldr و menu.lst را از C:\HBCD به روت درايو C كپي كنيد.
3. فايل grldr.mbr را از داخل برنامه grub4dos (كه قبلا" در پست هاي قبلي دانلود كرده ايد)، هم به روت درايو C كپي
كنيد.
4. حالا يك فايل Batch با محتواي زير درست كرده و آن را فرضا" با نام RUN.cmd در جائي ذخيره كنيد:

@echo off
Setlocal

::Set path to bcdedit.exe (e.g. C:\Windows\System32\bcdedit.exe)
Set BCDEDIT=C:\Windows\System32\bcdedit.exe

::Set path to BCD Store (e.g. C:\boot\BCD)
Set STORE=C:\boot\BCD

for /f "tokens=3" %%A in ('%BCDEDIT% /store %STORE% /create /d "Start Hiren'd Boot CD 15" /application bootsector') do set guid=%%A
%BCDEDIT% /store %STORE% /set %guid% device boot
%BCDEDIT% /store %STORE% /set %guid% path \grldr.mbr
%BCDEDIT% /store %STORE% /displayorder %guid% /addlast

endlocal
pause
exit

حال اگر فايل RUN.cmd را اجرا كنيد گزينه "Start Hiren'd Boot CD 15 " را به منوي بوت ويندوز 7 اضافه خواهد كرد.

اكنون اگر ري استارت كنيد با انتخاب "Start Hiren'd Boot CD 15" از منوي بوت ويندوز 7 برنامه Hiren's BootCD 15
اجرا خواهد شد.

تذ كر:
1. روش بالا در ويندوز XP كار نخواهد كرد.انجام اين كار در ويندوز XP مختصري با روش بالا فرق دارد كه در صورت نياز
يادداشت بگذاريد تا توضيح دهم.
2. فايل RUN.cmd را براي ويندوزي تنظيم كرده ام كه در درايو C نصب شده است. اگر ويندوزتان در درايو ديگري نصب
شده ، باید مختصر تغيير در اين فايل داده شود.

kambiz
02-15-2014, 07:45 PM
با عرض سلام وصلوات و ضمن خسته نباشید خدمت حاج اقا مقصود و دیگر برادران زحمت کش انجمن
اگر جایز است و امکان دارد به سوال بنده نظر کنند و در های روشنایی را برای بنده بگشایند(( چگونه می توان همانند hirenn boot در منوی بوت صفحات جدا گانه ساخت؟))
بنده هر چقدر تعقل کردم جوابی برای این کار در ذهن ناتوانم پیدا نکردم.
و من الله توفیق

Magsoud
02-15-2014, 08:09 PM
ب
چگونه می توان همانند hirenn boot در منوی بوت صفحات جدا گانه ساخت؟
...
اول شما بفرمائید صفحه (یا صفحه های ) جداگانه را در کدام برنامه میخواهید بسازید

در grub4dos یا در BCDW یا در syslinux یا در Isolinux یا در EasyBoot و یا ...... کدام ؟

سوال واضح مطمئنا" جواب واضح دارد

kambiz
02-16-2014, 09:48 PM
با عرض سلام وصلوات و ضمن خسته نباشید خدمت حاج اقا مقصود و دیگر برادران زحمت کش انجمن
با عرض پوزش بله درست می فرمایید سوال بنده کمی دارای ابهام است چون بنده به تازگی می خواهم این کار را یاد بگیریم و شک و شبه برایم زیاد است. و تنها سی دی هایرن بوت را دیده ام و دوست دارم خداوند توفیق دهد و من هم بتوانم یک چنین نرم افزاری درست کنم.که فکر کنم در این راه راهنمایی بهتر از شما پیدا نمی کنم.
چون در سخنان پیشین خود فرمایش کرده بودید که هایرن بوت از grub4dos استفاده کرده است.بنده تمایل دارم که این در این مورد فرمایشات جنابعالی را جویا شوم.
در رابطه با نرم افزار های syslinux یا Isolinux هیچ گونه اطلاعی ندارم و نمی دانم چه فواید و معایبی دارد و در کجا ها باید از آن ها استفاده کرد.
دو نرم افزار دیگر را توسط تاپیک های شما تا حدودی اطلاع دارم.که آن هم به صورت ناقص است.
و من الله توفیق اجرکم من الله

Magsoud
02-16-2014, 11:11 PM
اشتراک اینترنتم چند مگا بیشتر نمانده لذا فعلا" تا شارژ مجدد اشتراک اینترنت نمیتوانم توضیحی بدهم.

بعدا" اضافه شد
==============
اگر قصدتان فقط ساخت یک سی دی مثل هایرن هست من چند سال قبل در اینمورد در لینک زیر
توضیحات لازم را داده ام (البته به زبان انگلیسی)

How to make your own Hiren's Boot CD (http://www.ezbsystems.com/cgi-bin/ikonboard.cgi?act=ST;f=1;t=2844;&#top)

البته خودم موافق ساخت سی دی مثل سی دی هایرن ، البته آنگونه که سازندگان هایرن عمل کرده اند نیستم.
چون روش بسیار پیچ در پیچی را بکار برده اند.

سهند
02-17-2014, 03:49 PM
استاد سی دی بوتdlc البته به نظر من بهتر از هایرن عمل میکنه وساده تر ودر محیط گرافیکی کار میکنه البته نظر بقیه کاربرا ودوستان هم شاید غیر این باشه

11048

DLC.Boot.2013

Magsoud
02-17-2014, 06:28 PM
در بحث امروز روش اجرای سی دی های لایو لینوکس را در کنار برنامه های ویندوز توضیح خواهم داد.
قبلا" چگونگی درست کردن ایزوی بوتیبل توسط grub4dos را در پست های قبلی توضیح دادم و فایل های لازم را هم
در اختیارتان قرار دادم.

در این بحث فرض را بر این قرار می دهم که شما به روشی که توضیح دادم پوشه ها و فایل های لازم را تهیه کرده اید.

اجرای Damn Small Linux 4.4.10 توسط grub4dos
=============================
برای اجرای این لینوکس لایو بصورت زیر عمل کنید:

1. محتوای سی دی لایو Damn Small Linux 4.4.10 را به داخل پوشه C:\grub\MCS کپی کنید.
2. فابل C:\grub\MCS\menu.lst را توسط برنامه ++Notepad باز کرده و دستورات زیر را به آن اضافه کرده و ذخیره کنید.

title Damn Small Linux 4.4.10 Final
find --set-root /boot/isolinux/isolinux.bin
chainloader /boot/isolinux/isolinux.bin

3. فایل C:\grub\Make_ISO.bat را اجرا کنید
ایزوئیکه ساخته خواهد شد ، Damn Small Linux 4.4.10 را هم اجرا خواهد کرد.

اجرای Kaspersky Rescue Disk 10 توسط grub4dos
=============================
1. از داخل ایزوی Kaspersky Rescue Disk 10 پوشه rescue و فایل های image.squashfs و livecd را به داخل پوشه
C:\grub\MCS کپی کنید.

2. پوشه و فایل هائی را که از داخل ایزوی Kaspersky به پوشه C:\grub\MCS کپی کردید را از داخل ایزو حذف کرده
و ذخیره کنید.
3. ایزوی تغییر یافته را هم به داخل پوشه C:\grub\MCS کپی کنید.
4. فابل C:\grub\MCS\menu.lst را توسط برنامه ++Notepad باز کرده و دستورات زیر را به آن اضافه کرده و ذخیره کنید.

find --set-root --ignore-floppies /kav.iso
map /kav.iso (hd32)
map --hook
chainloader (hd32)
boot

5. فایل C:\grub\Make_ISO.bat را اجرا کنید
ایزوئیکه ساخته خواهد شد ، Kaspersky Rescue Disk 10 را هم اجرا خواهد کرد.

تذکر:
Kaspersky Rescue Disk 10 ورژن های متفاوتی دارد و ممکن است بعضی ورژن ها نیاز به تغییرات مختصری داشته
باشند.
اگر برخورد کردید یادداشت بگذارید تا در موردشان صحبت کنیم.

سهند
02-17-2014, 06:33 PM
ببخشید استاد نرم افزاری هست که عین نرم افزارUniversal silent switch finder دستوراتgrub4dos را هم برامون مشخص کنه

Magsoud
02-17-2014, 06:37 PM
سهند جان
تنبلی قدغن است
دستورات grub4dos را خودتان باید مطالعه کنید .

arefmard
02-17-2014, 10:43 PM
بنا به درخواست تعدادی از عزیزان انجمن این مبحث را شروع و در طول بحث چگونگی ساخت دی وی دی مالتیبوت و
فلاش مالتی بوت را با این بوت لودر مختصرا" و اشاره وار توضیح خواهم داد

این بوت لودر میتواند هم در ویندوز و هم در لینوکس استفاده شود و بغیر از موارد گفته شده در بالا امکانات متعدد دیگری
هم دارد که حتی الامکان در موردشان صحبت خواهد شد.

فعلا" برای شروع کار نمونه ساخته شده این بحث را از لینک زیر دانلود کرده ، تست نموده و نظراتتان را اعلام فرمائید
تا ادامه دهیم.

MyGrub (http://www.mediafire.com/download/irc8c3u3cpejm36/MyGrub.rar)

ایزوئیکه دانلود میکنید بصورت شکل زیر اجرا خواهد شد:

http://www.worldup.ir/images/qafe0sa1tct5ktd25t.png (http://www.worldup.ir/)

دوست عزیز
بنده با این نرم افزار تست کردم منو به خوبی کار کرد MobaLiveCD_v2.1

Magsoud
02-18-2014, 04:16 PM
برای اینکه دوستانیکه این بحث را دنبال میکنند ، مجبور نباشند که در منوی برنامه نام و نشان بنده را تحمل کنند، منوی
ساده ای را طراحی کردم تا استفاده کنند.
این منو به شکل زیر اجرا خواهد شد:

http://www.worldup.ir/images/0orfiao4i2nz1qkfd0r.png (http://www.worldup.ir/)

فقط کافی است که فایل shirin را از پیوست دریافت کرده و پس از درآوردن از فشردگی ،با فایل shirin موجود در ایزو عوض کنید.

البته بعدا" روش ساخت اینگونه منو ها را هم توضیح خواهم داد.

Magsoud
02-19-2014, 12:13 PM
در روزگاران قدیم یک سی دی لایو بنام ERD Commander وجود داشت که زمانی که ویندوز ایراد دار می شد ،توسط این
سی دی لایو بوت کرده و رفع عیب میکردیم.
می شود گفت که در آن زمان این سی دی شاید تنها برنامه کارآمد و مفیدی بود که میتوانستیم برای تعمیرات استفاده
کنیم . که مسلما" بین کاربران آن زمان بسیار معروف شد.
این محبوب شدن باعث شد که شرکت مایکروسافت آن را از سازنده خریده و بنام خودش ثبت کند.
امروزه این سی دی بنام MSDaRT شناخته شده و در حال حاظر برای هر ورژن از ویندوز ، ورژن بخصوصی از MSDaRT
ارایه شده است.
ورژن های مختلف MSDaRT که توسط مایکروسافت برای ویندوز های مختلف ارایه شده به شرح زیر هستند:

MSDaRT 8.1 supports Windows 8.1 and Windows Server 2012 R2.

MSDaRT 8.0 supports Windows 8 and Windows Server 2012.

MSDaRT 7.0 supports Windows 7 and Windows Server 2008 R2.

MSDaRT 6.5 supports Windows 7 and Windows Server 2008 R2.

MSDaRT 6.0 supports Windows Vista and Windows Server 2008.

MSDaRT 5.0 supports Windows 2000, Windows XP, and Windows Server 2003.

MSDaRT در حقیقت خلاصه شده عبارت Microsoft Diagnostics and Recovery Toolset می باشد.

میتوانید ایزو های انواع ورژن های MSDaRT را مستقیما" به داخل ایزوئیکه دانلود کرده اید اضافه کرده و سپس یا افزودن
دستوراتی مثل دستورات زیر آن ها را اجرا کنید.
(توضیح اینکه من ایزوی MSDaRT 8.0 و MSDaRT 8.1 را امتحان نکرده ام ولی بر این باورم که آن ها هم اجرا خواهند شد)

title ERD Commander 5.0 for Windows XP
map --mem /erd50.iso (0xff)
map --hook
chainloader (0xff)
boot

title ERD Commander 6.5 for Windows 7
find --set-root /ERD65.iso
map /ERD65.iso (0xff) || map --mem /ERD65.iso (0xff)
map --hook
chainloader (0xff)

سهند
02-19-2014, 03:49 PM
با سلام وخسته نباشید خدمت استاد بزرگوار
ورژن MSDaRT 7.0 supports Windows 7 and Windows Server 2008 R2. و MSDaRT 6.5 supports Windows 7 and Windows Server 2008 R2. چه فرقی باهم دارند

Magsoud
02-19-2014, 04:23 PM
تا جائیکه بنده دیده ام و کار کرده ام ورژن 6.5 بوده است ولی نمیدانم ورژن 7 چه زمانی ساخته شده.
بهر حال در بررسی ای که بخاطر نوشتن مطلب داشتم چون نام ورژن 7 را هم در لیست دیدم ، با وجودیکه
از این ورژن اطلاعی نداشتم نامش را در لیست قرار دادم
در کل خودم تا حالا اطلاعی از ورژن 7 نداشته و لینکی هم برای دانلودش ندیده ام.(البته لینک از محل معتبر
ندیده ام و الا ایزوئی دارم که که همه ورژن ها را دارد)

سهند
02-20-2014, 12:11 PM
استاد لینک دانلودشو لطف میکنید خیلی ممنون:merc567:

Magsoud
02-20-2014, 03:35 PM
Diagnostic and Recovery Toolset (MSDaRT) All in one (http://rapidgator.net/file/81276614/MSDaRT.All_in.one.26.02.2013.rar.html)

یا
Diagnostic and Recovery Toolset (MSDaRT) All in one (http://www.secureupload.eu/xwhj4dquuhp5/MSDaRT.All_in.one.26.02.2013.rar)

حجم 1.10 گیگا بایت

مشخصات

Boot disk for repairing Microsoft Diagnostic and Recovery Toolset (MSDaRT) All in one - allows users to boot the system from removable media, which makes it possible to start your computer, even if the total damage of the existing files on a disk operating system, vital for its start. Provides full access to NTFS-volumes, the system registry settings and drivers.

As part of the DOS utilities are available for testing, diagnostics and service drives. Optimized to run with multiboot stick.

Write to disk and flash:
Installation on a stick:
Installing on a USB flash drive
Run WiNToBootic.exe
Choose your flash drive
Select the file - the image MSDaRT.iso
Golochku put on Quick Format
Click Do it!
Attention! All data on the USB drive erased.
On all agree.
As a result, gets the boot flash with onboard MSDaRT
Restarting the computer in the BIOS to choose to boot from USB (USB_ZIP USB_HDD)

Write to the disk:
Run Iso-Burner.exe
Put a minimum write speed. Burn.
Restarting the computer in the BIOS to choose to boot from CD.

Installation on a multiboot stick
Open the image: MSDaRT.iso program UltraISO or 7Zip
Extract the folder with ERDC image to the root of the stick
In the configuration file menu.lst prescribes:
title MSDaRT ERD Commander All
map - unmap = 0:0 xff
map - unhook
root (hd0, 0)
chainloader / ERDC / bootmgr

The assembly includes:
ERD commander 5.0 for Windows XP (x32)
ERD commander 6.0 for Windows Vista (x32 - x64)
ERD commander 7.0 for Windows 7 (x32 - x64)
ERD commander 8.0 for Windows 8 (x32 - x64)
As part of an image of a floppy with DOS utilities:
Volcov Commander 4.99.08 alfa
Victoria 3.52
MDD 4.6
HDAT2 4.9.3
VIVARD 0.4
HDD Regenerator 2011
SpinRite 6.0
TestDisk 6.14
Active Uneraser 5.0
Active Partition Recovery 3.0
MBR Work 1.08
DiskPatch 3.5.300
HDD Sentinel 1.00.5
WDIdle 1.05
DMDE 2.4.4 Prof.Ed.
Optimized to run with multiboot stick.
All files are in the ERDC
Used loader BOOTMGR of Windows 8

Features:
Editing the registry: Utility Registry Editor ERD, available in Tools MSDaRT, provides information about the registry, which can help in recovery.
Restore access to the system: For a local user account and change the password, you can use the Master password changes.
Diagnosis of system failure: To identify the cause of system failure and determine which driver caused the failure, you can use the wizard Crash Analysis.
Restore partitions and volumes: To restore the partitions or volumes, you can use the application Disk Commander.
Recover deleted files: Utilities File Recovery can be used to find and recover deleted files from any supported file system Windows.
Cleaning disks or volumes: To clean the disks or volumes, you can use the Disk Cleanup utility.
Search for specific files: search utility allows you to limit the search by specifying the name, location search, the estimated size of the file or the file modification time.
Browse titles: Utility Explorer allows you to view files and folders that are stored on different disks.
Perform administrative tasks of managing your computer: Computer Management utility provides recovery tools to perform the following tasks.
Turn off hard disks, or services that cause errors.
View event logs.
How to partition and format the hard drive.
Getting information about startup files.
To obtain information about your computer.
Configuring TCP / IP: Configuration Utility TCP / IP allows you to display and configure the TCP / IP.
Removing patches and service packs Windows: With the removal patch can remove Windows hotfix or service pack from the system that can not run.
Check and repair system files: System File Checker allows you to check and repair any damaged or missing system files.
The use of anti-malware: independent validation tool to determine malware or other unwanted programs and provide a warning of the potential danger.

Opportunities utilities:
Volkov Commander - file manager that runs in Windows and MS-DOS.
Victoria - The program is designed for testing, diagnostics and servicing IDE and Serial ATA drives.
MHDD - this is the most popular freeware program for low-level HDD diagnostics.
HDAT2 - a program for testing and diagnostic disks. The main advantage over MHDD and Victoria: support almost all disk drives ATA / ATAPI / SATA, SSD, SCSI, and USB.
VIVARD - a powerful and easy to use software to diagnose HDD.
HDD Regenerator - a unique program that allows you to recover physically damaged hard disk drives.
SpinRite - Utility to test, maintain, and restore the data to the hard drive.
TestDisk - a program to recover lost partitions or restoring boot records on disks.
Active @ UNERASER - effective tool for DOS and Windows, restore files to systems FAT12, FAT16, FAT32, NTFS.
Active @ Partition Recovery - a program to restore a partition your hard drive after a virus attack or any system failures.
Mbrwork - used to restore the partition table.
DiskPatch - a professional data recovery utility that recovers data by restoring the damaged structure of the disk (partition table).
Hard Disk Sentinel-utility to monitor and control the status of hard drives.
WDIdle - a program to change the parking heads on hard drives.
DMDE - program for editing disk and data recovery.
Active @ Password Changer - the program allows you to reset the password on the system installed Windows

What's new:
Now Plop and decent utility (hddarts) run with the disc
Dos image added mouse driver
Dos image added to the program Active @ Password Changer 4.0 Rus
Dos image added Volcov Commander in Russian

System requirements:
32-bit (x86) or 64-bit (x64) processor 1 GHz
RAM: 512 MB for x86
RAM: 1 GB for x64

Title: Diagnostic and Recovery Toolset (MSDaRT) All in one
Version: 5.0, 6.0, 7.0, 8.0
By assembling: Joker-2013/conty9
Language: English / Russian
Treatment: not required
Size: 1.10 GB

Magsoud
02-21-2014, 12:44 PM
مروری مختصر بر مشخصات و دستورات Grub4dos
============================
تمام اعمالی که توسط Grub4dos انجام میشوند ، درون فایلی بنام grldr قرار دارد (البته اگر بخواهیم از Grub4dos در
لینوکس و یا DOS استفاده کنیم ، تمام کار ها بجای فایل grldr درون فایل دیگری بنام grub.exe قرار دارند).

در بحث زیر فرض بر این است که از Grub4dos در ویندوز استفاده میکنیم.

ما میتوانیم Grub4dos را در MBR هارد دیسک نصب کنیم. در این صورت موقع بوت اول منوی Grub4dos را خواهیم
داشت که میتوانیم توسط آن ویندوز یا ویندوز های موجود در هاردمان (یا حتی لینوکس نصب شده در هاردمان ) را
اجرا کنیم.
و یا حتی میتوانیم برنامه ها و یا ایزو های مختلفی را که در هارد داریم اجرا نمائیم که نمونه اش را در این مورد (بوت
برنامه Hiren BootCD) ، در پست های قبلی دیدیم.

اگر Grub4dos را در MBR هارد دیسک نصب کنیم. در این صورت موقع بوت ، برنامه تمام پارتیشن ها را دنبال فایلی
بنام grldr (یا grub.exe ) خواهد گشت.
( البته این برنامه فقط پارتیشن هائی را می شناسد که دارای یکی از فرمت های FAT12 ، FAT16 ، FAT32 ، NTFS ،
EXT2 و یا EXT3 باشند که دو فرمت آخر مال لینوکس هستند.)

وقتیکه برنامه فایل grldr (یا grub.exe ) را پیدا کرد منوی داخلی آن را اجرا خواهد کرد.

قبل از اینکه در مورد منوی داخلی این برنامه صحبت کنم نکنه دیگری را هم باید بدانید:

میشود برنامه را در بوت سکتور تک تک پارتیشن ها و یا فلاپی و یا سی دی هم نصب کرد. تنها نکته ای که در این مورد
مهم است اینه که ما در هر جائیکه Grub4dos را نصب کنیم ( پارتیشن ، سی دی ، فلاش و عیره ) ،باید فایل grldr را
هم در این محل بگذاریم.

وقتی برنامه فایل grldr را پیدا کرد ، دنبال فایل دیگری بنام menu.lst خواهد گشت و پس از پیدا کردن آن ، دستورات
داخلش را اجرا خواهد نمود. (توجه دارید که menu.lst فایلی هست که ما تصویر زمینه و دستورات مورد نظر خود را در
داخل آن می نویسیم.)

و اگر فایل menu.lst را پیدا نکرد ، و یا فایلmenu.lst پیدا شده اشکالی داشت ، منویی را نشان خواهد داد که در این
منو فقط در صورت دانستن دستورات خط فرمان Grub4dos میتوانید با آن کار کنید.

در جلسات بعد در مورد دستورات مختلفی که با این برنامه میشود استفاده کرد صحبت خواهیم نمود.

Magsoud
02-23-2014, 11:41 AM
توضیح و عذر خواهی
============
توضیح دادن کامل دستورات Grub4dos هم خیلی سخت است و هم زمان
و حوصله بسیار زیادی را می طلبد
بنده هم که سنم بالا رفته و روز بروز حوصله و توانم تحلیل میرود
لذا از ادامه این قسمت از بحث خودداری کرده
ولی آماده جوابگوئی سوالات دوستان در این مورد هستم

در جلسه بعدی روش درست کردن چند منو در یک منو را توضیح خواهم داد

سهند
02-23-2014, 03:14 PM
با سلام وخسته نباشید خدمت استاد عزیز وبزرگوار
دستور فرمان برای سی دی بوت -نود32-ActiveBootDisk-DLC.Boot.2013-Wondershare LiveBoot- چگونه باید باشه وایا ورژنهای متفاوت این نرم افزارها باید دستورات متفاوتی داشته باشه یا ورژنهای متفاوت نرم افزارها دخالتی در دستورات این ایزوها نداره ممنون میشم یه مقدار در این مورد توضیحاتی بدید مرسی

Magsoud
02-23-2014, 03:40 PM
اکثریت سی دی های لایو امروزی بر اساس لینوکس بوت میشوند چون بر این اساس هم حجم سی دی کمتر میشود
و هم معمولا" بهتر و قوی تر کار میکنند.
بهر حال برای اینکه بتوانم جواب دهم باید از محتویات روت سی دی خبردار شوم لذا لطفا" اول تصویر روت ایزو های مورد نظرت را بگذار تا ببینم

سهند
02-23-2014, 04:44 PM
11059

11060

11061

11062

11063

11064

واینک استاد ایا در ورژنهای متفاوت واپدیت شده اینها در دستور فرقی داره یا نه؟؟

Magsoud
02-24-2014, 03:20 PM
در رابطه با اجرای سی دی هائیکه تصویرشان را در بالا قرار دادی
===================================

درباره سی دی ActiveBootDisk
==================
من نمیدانم شما کدام ورژن از ActiveBootDisk را دارید ولی بهرحال اجرای ایزوی Active Boot Disk 5.3.3 بشرح زیر
قابل اجرا توسط Grub4dos است:

1. ایزوی Active Boot Disk 5.3.3 را به abd.iso تغییر نام داده و آن را در پوشه MCS که قبلا" درست کردید قرار دهید.

2. اگر بخواهیم همینطوری دستور لازم را برای اجرای ایزوی فوق در فایل menu.lst بنویسیم ، اجرا خواهد شد ولی
در انتهای کار قبل از اینکه شما بتوانید از برنامه استفاده بکنید ، صفحه پیامی باز شده و از شما خواهد خواست که
نام و سریال را وارد کنید و چون شما سریال برنامه را ندارید لذا نخواهید توانست استفاده کنید.
برای رفع این مشکل ایزوی abd.iso را باز کرده و از داخلش فایل BOOTDISK.KEY را به داخل پوشه MCS کپی کنید.

3. فایل menu.lst را باز کرده و دستور زبر را بدهید:

title Active Boot Disk 5.3.3
map /abd.iso (0xff) || map --mem /abd.iso (0xff)

map --hook

root (0xff)

chainloader (0xff)

حالا میتوانید ایزو را ساخته و امتحان کنید.

درباره سی دی Wondershare LiveBoot 2012
===========================
1. ایزوی این سی دی را به wonder.iso تغییر نام داده و آن را در داخل پوشه MCS قرار دهید.

2. فایل menu.lst را باز کرده و دستور زبر را بدهید:

title Wondershare LiveBoot 2012
find --set-root /wonder.iso
map /wonder.iso (hd32)
map --hook
chainloader (hd32)

درباره سی دی DLC Boot 2013
==================
1. ایزوی این سی دی را به dlc.iso تغییر نام داده و آن را در داخل پوشه MCS قرار دهید.

2. فایل menu.lst را باز کرده و دستور زبر را بدهید:

title DLC Utilities Boot CD 2013
map /dlc.iso (0xff) || map --mem /dlc.iso (0xff)

map --hook

root (0xff)

chainloader (0xff)

درباره سی دی ESET NOD32
=================
ورژن های مختلف سی دی های لایو آنتی ویروس ها ، معمولا" با روش های مختلفی کار میکنند. لذا سی دی لایو
ESET NOD32 هم در ورژن های مختلف به روش متفاوتی ساخته میشود.
از طرفی بعضی آنتی ویروس ها و یا برنامه ها دو نوع سی دی لایو دارند که یک نوع بر اساس ویندوز و نوع دیگر بر اساس
لینوکس است.

بهر حال از تصویری که گذاشته اید معلوم است که ورژنی که شما دارید بر اساس ویندوز ساخته شده است
در این صورت این سی دی هم دقیقا" مثل روشی که برای Wondershare LiveBoot 2012 توضیح دادم ، قابل اجرا خواهد
بود
من از NOD32 خوشم نمی آید و استفاده نمیکنم ولی یهر حال بخاطر شما ورژن جدید آن یعنی ESET NOD32 16.02.2014
را تست کردم که ساختارش با ساختار نوعی که شما دارید فرق داشته و بر اساس لینوکس کار میکند. و روش اجرای آن
توسط Grub4dos هم فرق دارد. این نوع را از لینک زیر میتوانید دانلود کنید.

LiveCD / USB ESET NOD32 16.02.2014 با حجم 204 مگا بایت (http://u9026512.letitbit.net/download/06452.053a939581211cdb7a684dfefeff/eset_sysrescue.iso.html)

از پیوست منوئی با دستورات سه مثال بالا را میتوانید دریافت کنید که به شکل زیر اجرا میشود:

http://www.worldup.ir/images/ipqagbcng73zhkxc51ji.png (http://www.worldup.ir/)

روش هائی را که گفتم ، تست کنید و اگر مشکلی بود اعلام نمائید تا بررسی کنیم.
ولی لطفا" اشکالات مربوط به هر برنامه را جدا جدا و یکی یکی عنوان بفرمائید.

سهند
02-26-2014, 06:09 PM
ببخشید استاد چطوری میشه ایزوی MyGrub رو ویرایش وادیت کرد گزینه هایی بهش اضافه کرد یا گزینه هایی ازش کم کرد ویا اصلا یه چنین منویی رو طراحی وساخت :from me :

Magsoud
02-26-2014, 06:24 PM
سهند جان ،
من که در پست شماره 10 چگونگی ساخت این ایزو را شرح داده ام.

سهند
02-26-2014, 06:43 PM
ببخشید استاد منظورم تهیه فایل shirin هست که اصلا فرمتش هم معلوم نیست ودوم اینکه فایل grldr رو میشه ویرایش کرد واصلا کارش چیه

Magsoud
02-26-2014, 08:47 PM
سهند جان
ساخت منوی گرافیکی برای این برنامه مقداری سخت است.
برای اینکه این برنامه یک برنامه لینوکس است و فایل های گرافیکی مربوط به آن هم بایستی در لینوکس درست شوند.البته
عده ای برنامه هائی درست کرده اند که بشود این کار را در داخل ویندوز هم انجام داد. ولی متاسفانه این محدود برنامه ها
اکثرا" به زبانی غیر از انگلیسی بوده و قابل درک نیستند. سعی میکنم که در روز های آینده یکی از این برنامه ها را تهیه و
چگونگی کار را توضیح دهم.

اما در رابطه با فایل grldr باید بگویم که قسمت بوتیبل سی دی یا فلاش بعد از بوت دنبال فایلی بنام grldr میگردد و اگر آن
را پیدا نکند بوت نمیشود و اگر پیدا کند آن را اجرا میکند.
در نتیجه اجرای فایل grldr ، این فایل هم دنبال فایلی بنام menu.lst میگردد و دستورات داخل آن را با انتخاب کاربر اجرا می نماید.

میشود هم فایل menu.lst و هم فایل grldr را هک کرد. ولی در این مرحله بهتر است فقط طرز کار این برنامه را درست یاد بگیرید

nod33
03-28-2014, 08:44 PM
درود

استاد یه ویندوز لایو xp با حجم 60 مگی دانلود کردم واسه پاک کردن یه سری فایل اما توی محیط لایو دسترسی به my computer و درایو ها ندارم .

لینک ویندوز لایو xp با امکانات بیشتر لطفا معرفی کنید .

Magsoud
03-29-2014, 06:50 PM
به لینک زیر مراجعه فرمائید

http://ariadl.ir/post332333.html#post332333

ghadami
04-12-2014, 12:56 AM
با عرض سلام و تشکر و قدر دانی خدمت جناب استاد شیرین زبان
من چند سالی است که با علاقه شدید به موضوعاتی مانند ویندوزهای لایو و بوت لودرها ، در انجمن های مختلف مطالعه مینمایم و واقعاً بدون اغراق باید بگویم هیچ استادی مانند شما در سایتها ندیدم که چنین دلسوزانه و بدون هیچ چشم داشت مادی ، به سوالات چنین مو شکافانه و دقیق جواب دهد . :ta4:

ضمناً من زبان انگلیسی بسیار کم میدانم و از برنامه مترجم گوگل برای ترجمه سایتهای خارجی استفاده میکنم و در جستجو های مکرر در انجمنها و سایتهای خارجی با کمال تعجب به مطالب شما در این سایتها برخوردم که چگونه عالمانه به سوالات پاسخ میدهید و واقعاً باغرور به ایرانی بودن شما استاد معظم افتخار میکنم و شاد هستم که هنوز قلبهایی چنین مهربان به پاسخ گویی وجود دارد .
و برای شما آرزوی سلامتی و طول عمر بابرکت مینمایم :Şflower658Ş:

Magsoud
04-12-2014, 03:17 AM
از محبتتان صمیمانه سپاسگزاری میکنم
حقیقتش بعللی دلم گرفته بود ، با جملات زیبای خود ، غصه های دلم را به شادی تبدیل کردید.
سپاسگزارم

ghadami
04-12-2014, 08:28 PM
سلام - اگه بی احترامی نباشه میتونم نظرتون رو برای ویرایش فایلهای gfxmenu با برنامه (RIPPER-GFX (GUI را بدونم . من برای ویرایش این فرمت که لینوکسی هست تو یک سایت روسی این ویرایشگر رو پیداکردم و با کلی دردسر دانلودش کردم . آیا برنامه بهتری برای ویرایش فایلهای gfxmenu هست .

http://www.worldup.ir/images/8kmmw47fa61esqacp21.jpg

(ویرایش جدید) برای دوستان در این محل آپلودش کردم :
http://up.worldup.ir/uploads/SetupRIPPER-GFX-GUI-v3-03-1011.rar

Magsoud
04-12-2014, 08:48 PM
برنامه ای که دانلود کرده اید خوب است
برنامه ساده ای هم بنده درست کرده ام که تصویرش را در زیر مشاهده میکنید:

http://www.worldup.ir/images/77tx5tjq7nf4b5bqeafz.png (http://www.worldup.ir/)

به کاملی برنامه ایکه شما دانلود کرده اید نیست ولی تمام نیاز های ما را میتواند برآورده کند
که سعی میکنم فردا برنامه را جائی آپلود کرده و توضیح دهم

ghadami
04-12-2014, 09:23 PM
البته این برنامه ( ripper-gfx ) برنامه کاملی هست و نویسنده آن زحمت زیادی کشیده ولی متاسفانه در بیشتر مواقع برنامه پایدار نیست و با کوچکترین خطایی از برنامه خارج میشود .
مشتاقانه منتظر راهنمایی شما استاد گرامی در روز بعد هستیم . با تشکر

Magsoud
04-13-2014, 03:12 PM
در طول این آموزش منو های گرافیکی مختلفی را مشاهده کردید.
در تمام موارد در روت سی دی فایلی بدون پسوند بنام shirin را مشاهده کردید و در منوی خود یعنی فایل menu.lst
سطر زیر را داشتید:

gfxmenu /shirin

در حقیقت با نوشتن سطر بالا درفایل menu.lst ، ما به grub4dos میگوئیم که از منوی گرافیکی استفاده کند و در این
منوی گرافیکی ، تصاویر و مختصات موجود در فایل shirin را بکار ببرد.
فایل shirin که تصاویر و مشخصه های منوی بوت را در خود دارد یک فایل لینوکسی فشرده شده هست که محتویات
آن را نمیتوانیم بطور عادی در داخل ویندوز تغییر بدهیم.
در بحث امروز چگونگی دسترسی به محتویات فایل shirin و دادن تغییرات دلخواه در آن را بحث میکنیم.

من برای راحتی کار شما ، برنامه ساده ای درست کرده ام که توسط آن براحتی میتوانید اینکار را انجام بدهید.
برنامه را با حجم 3 مگا بایت از لینک زیر دانلود کرده و از فشردگی در بیاورید:

grub4dos GFX Menu (http://www.mediafire.com/download/405pf22v49k73cm/grub4dos_GFX_Menu.rar)

فایل grub4dos GFX Menu.exe را اجرا کنید. صفحه ای مانند صفحه نشان داده شده در پست قبلی باز خواهد شد.

تذکر:
ممکن است بخاطر طرز ساخت بخصوص این فایل ، ضد ویروس شما به آن مشکوک شود ، نگران نباشید و بطور عادی
اجرایش نمائید.

1. اول روی کلید Create Needed Files کلیک کنید. با این کار برنامه پوشه ای بنام GFX در روت درایو C ساخته و فایل
های لازم برای ساخت فایل منوی گرافیکی را داخل آن قرار خواهد داد و بعد از انجام اینکار پیغام زیر را نشان خواهد داد:

http://www.worldup.ir/images/puxillinvuk6deg46qw.png (http://www.worldup.ir/)

روی دگمه OK کلیک کنید تا پیغام بسته شود.
2. داخل پوشه GFX که در بالا ساخته شد فایلی بنام shirin وجود دارد که تمام تصاویر و تنظیمات منو در داخل آن قرار
دارد. و نیز در همین محل پوشه ای خالی با نام mcs وجود دارد.
اکنون در منوی برنامه روی دگمه Unpack GFX File کلیک کنید. با این کار ، برنامه محتویات فایل shirin را استخراج کرده
و داخل پوشه mcs قرار خواهد داد.
بعد از انجام این کار ، برنامه دوباره پیغامی شبیه پیغام بالا خواهد داد. دوباره روی روی دگمه OK کلیک کنید تا پیغام
بسته شود.

3. اکنون ما میتوانیم وارد پوشه C:\GFX\mcs شده و فایل های داخل فایل shirin را مشاهده کنیم و آن ها را مطابق
دلخواه تغییر دهیم. برای اینکار ، در منوی برنامه روی کلید Open Working Folder کلیک کنید.
با این کار پوشه mcs باز خواهد شد. حال شما میتوانید تغییرات دلخواهتان را در این فایل ها بدهید.
تذکر اینکه ، فرضا" اگر میخواهید فایل تصویری back.jpg را در داخل پوشه mcs عوض کنید باید فایلی با همین سایز و
همین نام و پسوند در اینجا قرار دهید.

4. کارتان که تمام شد مثلا" تصاویر را عوض کردید ، در منوی برنامه روی کلید RePack کلیک کنید. برنامه شروع بکار
کرده و تغییرات دلخواه شما را در فایل shirin اعمال خواهد کرد و دوباره در پایان کار با پیغامی مثل پیغام بالا نتیجه را
اعلام خواهد کرد

اکنون میتوانید برنامه را ببندید.
حال میتوانید در منوی grub4dos خودتان از این فایل shirin که حاوی تصاویر خودتان است استفاده کنید
موفق باشید

ghadami
04-13-2014, 06:51 PM
با تشکر از استاد برای ارائه برنامه جالبشان
استاد من فایل شمارو تست کردم و جواب گرفتم و برای آزمایش یه فایل داشتم که در تعداد سطرهای قابل مشاهده محدودیت نداشت و اون رو جایگزین فایل تست شما نمودم و بخوبی باز شد و بعد از ویرایش تصویر پس زمینه مجدداً RePak نمودم ولی فایل ساخته شده حجم زیادی پیدا کرد و اجرا نشد .
من فایل رو ضمیمه کردم اگر زحمتی نیست راهنمایی فرمایید :

http://up.worldup.ir/uploads/ghadami.rar

Magsoud
04-13-2014, 07:03 PM
تست کرده و بعد جواب می دهم

===============

تست شد
شما فایل back.psd را با حجم 4.51 مگا بایت داخل پوشه mcs جا گذاشته اید
این فایل را حذف و تست کردم سالم بود
از پیوست نمونه ساخته شده را دانلود کنید

لطفا" نتیجه را اعلام فرمائید

ghadami
04-13-2014, 07:33 PM
مجدداً سلام
خیلی برنامه جالبی ساختید استاد :ta4: با سادگی که داره توانایش خوبه .
باید منو ببخشید از شوق علاقه به موضوع برنامه شما ، با عجله تست کردم و این موضوع بالا پیش اومد ، برام درسی شد که با حوصله کارکنم .

Magsoud
04-13-2014, 07:44 PM
توجه داشته باشید که اگر فایل گرافیکی دیگری برای grub4dos با نامی دیگر در سایت های دیگر پیدا کردید کافی است که در
برنامه حقیر بعد از مرجله اول ، فایل C:\GFX\shirin را دیلیت کرده و بجایش فایل دانلود شده را به shirin تغییر نام داده و بگذاری

ghadami
04-13-2014, 11:11 PM
جناب استاد سوالی داشتم ؟
چرا منوهای گرافیکی ساخته شده برای این برنامه دارای 8 سطر قابل مشاهده بوده و بقیه قابل مشاهده نیستند و دیگر این که آیا راه ساده ای برای ویرایش تعداد سطرهای قابل مشاهده هست . متشکرم

Magsoud
04-13-2014, 11:50 PM
همانطور که قبلا" گفتم فایل گرافیکی (در این مثال shirin ) دارای فایل های گرافیک و نیز مختصات برنامه است
فایل های دیگر هم در چگونگی اجرای منو موثرند.
سعی میکنم فردا واضحتر توضیح دهم

Magsoud
04-14-2014, 04:11 PM
من عقیده دارم که:
__ منو بایستی واضح و گویا باشد.
__ نباید در یک منو بیشتر از 5 یا 6 گزینه وجود داشته باشد چون وجود گزینه های بیشتر باعث سردرگمی کاربر خواهد شد.
__ اگر ما نیاز داریم که در یک منو گزینه های خیلی زیادتری داشته باشیم ، راهش این نیست که همه این گزینه ها را در یک
صفحه نشان بدهیم. راه درست و استاندارد این است که مطالب گزینه هایمان را دسته بندی کنیم و برای هر گروه منوی
دیگری داشته باشیم.
فرض کنید که ما یک دی وی دی بوتیبل درست کرده ایم که دارای موارد زیر است:
تعداد 4 برنامه پارتیشن بندی
تعداد 6 برنامه ریکاوری
تعداد 4 نوع ویندوز برای نصب
تعداد 8 نوع برنامه برای کرک کردن پسورد
وووو............

اگر ما بخواهیم برای مثال بالا منو درست کنیم ، هم تمام گزینه ها در یک صفحه جا نخواهد گرفت و هم منو شلوغ و گیج
کننده خواهد بود و........ در کل کاربر را گیج خواهد کرد.
پس راه درست کدام است؟
راه درست و استاندارد برای مثال بالا بشرح زیر است:

1. می بینیم که دی وی دی ما در مثال بالا دارای چهار موضوع متفاوت است که عبارتند از پارتیشن بندی ، ریکاوری ،
نصب ویندوز ، و پسورد.
بنابر این ما می آئیم و اول یک منو با گزینه های زیر می سازیم:

1. Partitioning Tools
2. Recovery Tools
3. Windowses
4. Password Tools

Restart

حالا وقتی کاربر با این دی وی دی بوت کند با منوی واضحی روبرو خواهد شد و راحت خواهد توانست گزینه دلخواهش
را انتخاب کند

2. برای هر گروه از برنامه های موجود در دی وی دی منوی دیگری با شکل دیگری درست میکنیم فرضا" برای برنامه
های پارتیشن بندی منوی زیر را درست میکنیم:

1.AAAAAAAAAAAA
2.BBBBBBBBBBBB
3.CCCCCCCCCCCC
4.DDDDDDDDDDDD

Restart

Back to 1st page

در این منو کاربر یا گزینه دلخواهش را اجرا میکند و یا اگر نیازش را در این منو پیدا نکرد ، با انتخاب گزینه Back to 1st page
دویاره به منوی اصلی برنامه بر میگردد.

توضیح:
نظرات خود را اعلام بفرمائید تا بحث کنیم
در ضمن در جلسه بعدی در مورد سوال دوست ارجمندمان ( ghadami (http://ariadl.ir/members/ghadami-137053/) ) هم صحبت خواهم کرد

ghadami
04-14-2014, 08:11 PM
استاد موضوع را خیلی جالب توضیح داده اید
و به درک ما از برنامه قدرتمند
grub4dos کمک کردید که جای تشکر دارد .
:Şflower658Ş:
درمبحث های قبلی سفارش نموده بودید که از فایل راهنمای Grub4dos Guide.chm استفاده کنیم
من در مورد راهنمایی شما در مورد منوهای تودر تو در فایل راهنما کمی مطالعه کردم
و فکر کنم باید از فرمان Using Submenus استفاده کنیم :

کد:
title Boot Options
lock
find --set-root /submenu.lst
configfile
/submenu.lst

لطفاً درصورت امکان یک مثال ساده از کد سوئیچ کردن بین دو منو بفرمایید .

Magsoud
04-14-2014, 08:24 PM
ghadami (http://ariadl.ir/members/ghadami-137053/) عزیز

درمورد چگونگی دادن دستورات لازم برای مثال بالا ،در جلسه بعدی توضیح خواهم داد.

اما در مورد سوال شما در باره چگونگی تعداد سطر ها:
-----------------------------------------------------------
اول فایل خودت را با برنامه بنده UnPack کن
داخل فابل های UnPack شده فایلی بنام gfxboot.cfg خواهی دید.
فایل gfxboot.cfg را توسط برنامه ++NotePad باز کن
در سطری نوشته زیر را خواهی دید :

mainmenu.entries=14

بعنی در این منو حداکثر تعداد 14 عنوان میشود استفاده کرد

با مطالعه سطور دیگر متوجه مطالب بیشتری خواهی شد

Magsoud
04-15-2014, 05:07 PM
در جلسات قبل از دی وی دی مالتی بوتی صحبت کردیم که نیاز داشت تا دارای منوئی با صفحات مختلف باشد.در بحث
این جلسه دستورات استفاده از منو های مختلف را یاد میگیریم
در مثالی که قبلا" توضیح داده شد دیدیم که دی وی دی ما دارای بخش های زیر است:
__ برنامه های پارتبشن بندی
__ برنامه های ریکاوری
__ نصب ویندوز
__ برنامه های پسورد

ما برای استفاده عادی از grub4dos ، دستورات لازم را داخل فایلی بنام menu.lst تایپ میکردیم. حالا نیز همین کار را
انجام می دهیم ولی با یک تفاوت جزئی:

یک فایل menu.lst درست کرده و در داخل آن فقط دستورات اجرای برنامه های پارتیشن بندی را تایپ می کنیم. ولی
در پایان کار نام menu.lst را به فرضا" part.lst تغییر می دهیم.

همین کار را در رابطه با برنامه های ریکاوری انجام داده و در انتها نام آن را rcov.lst میگذاریم.
و همین کار را در رابطه با بخش نصب ویندوز و برنامه های پسورد تکرار کرده و در انتها نام آن ها را wins.lst و pass.lst
می گذاریم.

تا اینجای کار ما دستورات لازم برای اجرای کلیه برنامه های داخل دی وی دی را داریم ولی دی وی دی ما کار نخواهد
کرد چون grub4dos نمیداند ما چکار کرده ایم . لذا اکنون باید آن ها را به grub4dos معرفی کنیم.

grub4dos در حالت استاندارد ، در زمان بوت دنبال فایلی بنام menu.lst میگردد.
بنابر این ما صفحه اصلی منوی خود را با نام menu.lst درست می کنیم و در داخل آن برای مثال بالا دستورات زیر را
تایپ میکنیم :

color yellow/blue blue/light-gray
timeout 30
default 0
gfxmenu /shirin

title 1. Partition Tools
configfile /part.lst

title 2. Recovery Tools
configfile /rcov.lst

title 3. Windowses
configfile /wins.lst

title 4. Password Tools
configfile /pass.lst

فایل های ساخته شده قبلی (part.lst وrcov.lst و wins.lst و pass.lst ) راکنار فایل menu.lst قرار داده و ایزوی مربوطه را
درست می کنیم
با دستورات بالا ، بعد از بوت ، کاربر خواهد توانست براحتی وارد بخش نرم افزاری دلخواهش بشود

Mahm00d
04-15-2014, 11:37 PM
سلام
ضمن تشکر و قدر دانی فراوان از استاد ارجمند ...:^:
استاد فرضا دستورات مربوط part.lst را نوشتیم دستور مربوط به برگشت به منوی اصلی(Back to 1st page) را چه باید بنویسیم؟!
مدتی است از مباحث دور بوده ام اگر سوال ساده ای پرسیدم یا در پست های پیشین با ارزش این تاپیک توضیح داده شده است عذر خواهی می کنم کم کاری از بنده است::w8:

Magsoud
04-16-2014, 12:07 AM
در صفحات فرعی دستور زیر را اضافه نمائید

title Back to First Page

find --set-root /menu.lst

configfile /menu.lst

ghadami
04-18-2014, 01:08 AM
با تشکر فراوان از استاد .
من فرامین آموزش داده شده برای چند صفحه با تصویر گرافیکی متفاوت را تست کردم و کامل جواب داد .

جناب استاد آیا فرمانی وجود دارد که هنگام سوئیچ بین صفحات خط فرمان مخفی گردد . بعنوان مثال جمله Please Wait نشان داده شود .
ممنون از راهنمایی شما .

Magsoud
04-18-2014, 03:01 AM
حقیقتش من منظور شما را درست متوجه نمیشوم
چون در نمونه ای که همین الان درست کردم (لینک زیر) مشکلی وجود ندارد

Multipage menu.rar (http://up.worldup.ir/uploads/Multipage-menu.rar)

http://www.worldup.ir/images/ns4rdstoj130cma8zpde.png (http://www.worldup.ir/)

ghadami
04-20-2014, 06:30 PM
با تشکر از استاد برای ارسال فایلهای نمونه که بسیار جالب بود :Şflower658Ş:

ضمناً منظور من این بود که وقتی فرامین grub4dos اجرا می شود ، قبل از این که تصویر گرافیکی فایل shirin نمایش داده شود برای مدت بسیار کوتاهی فرامین مانند خط فرمان داس برروی مانیتور نمایش داده می شود .
11100

سوال من اینجاست که آیا مانند فرمان echo off در سیستم داس میتوان از نمایش اجرای فرمانهای grub4dos برروی صفحه نمایش جلوگیری کرد ؟

Magsoud
04-20-2014, 06:41 PM
در سیستم من تغییر صفحات منو ، آنی و بدون نشان دادن پنجره خط فرمان اجرا میشود ، لذا چون با مشکل روبرو نیستم
نمیتوانم نظری بدهم.

ghadami
04-20-2014, 06:57 PM
جناب استاد ، این فرمان echo off@ در فایل Help برنامه grub4dos کارش چیه ؟

11101

Magsoud
04-20-2014, 07:27 PM
ghadami (http://ariadl.ir/members/ghadami-137053/) عزیز
این قسمتی که نشان داده اید جزو برنامه grub4dos نبوده و مربوط به چگونگی ساخت منوی گرافیکی برای grub4dos است
که بنده هم در فایلی که برای منوی گرافیکی درست کردم و لینکش را گذاشتم ، در حقیقت دقیقا" از مطالب همین بخش
استفاده کرده ام.

Mahm00d
07-25-2014, 01:21 AM
درود

استاد من ایزوی مالتی بوتی شامل بعضی از نرم افزار های اکرونیس را دانلود کردم که اطلاعات منوی آن به صورت زیر است

title Acronis Disk Director Server 10.0.2288 Full + Safe version
map /ADDS10/ADDS10.iso (0xff)
map --hook
root (0xff)
chainloader

title Acronis Disk Director Advanced 11.0.12077
kernel /ADDA11/1.krn vga=788 quiet
initrd /ADDA11/1.fs

title Acronis Snap Deploy Server 3.0.3501 Master Image Creator
kernel /ASDS3/1.krn vga=788 quiet
initrd /ASDS3/1.fs

title Acronis Snap Deploy Server 3.0.3501 Standalone deployment
kernel /ASDS3/3.krn vga=788 quiet
initrd /ASDS3/3.fs

title Acronis Snap Deploy Server 4.0.540 Master Image Creator
kernel /ASDS4/2.krn vga=788 quiet
initrd /ASDS4/2.fs

title Acronis Snap Deploy Server 4.0.540 Standalone deployment
kernel /ASDS4/1.krn vga=788 quiet
initrd /ASDS4/1.fs

title Acronis True Image Home 2012 Plus Pack 15.0.7133
kernel /ATIH2012/1.krn vga=788 quiet
initrd /ATIH2012/1.fs

title Acronis True Image Home 2013 Plus Pack 16.0.6528
kernel /ATIH2013/1.krn vga=788 quiet
initrd /ATIH2013/1.fs

title Acronis True Image Home 2014 Premium 17.0.6673
kernel /ATIH2014/1.krn vga=788 quiet
initrd /ATIH2014/1.fs

title Acronis Backup & Recovery 10.0.13762 with UR
kernel /ABR10/1.krn vga=788 quiet
initrd /ABR10/1.fs

title Acronis Backup Advanced 11.5.38573 with UR
kernel /ABA11.5/1.krn vga=788 quiet
initrd /ABA11.5/1.fs

title Acronis Small Office: Server Cloud Backup #5024
kernel /ASO/1.krn vga=788 quiet
initrd /ASO/1.fs

title Acronis Backup for VMWare 9.0.10007
kernel /ABvm9/1.krn vga=788 quiet
initrd /ABvm9/1.fs

title Reboot
reboot

title Halt
halt

11161
می خواستم بدانم این فایل های krn وfs دقیقا چه هستند و چگونه ساخته شده اند و چگونه می توان نسخه های دیگری از اکرونیس را به این نحو در آورد و استفاده کرد؟؟؟
البته فکر کنم هر چه که هستند مربوط به لینوکس باشندugly2

Magsoud
07-25-2014, 01:45 AM
متاسفانه تاکنون با این فرمت ها روبرو نشده و آشنائی ندارم.
بهر حال فایل های ویندوز نیستند.

Magsoud
07-25-2014, 06:00 PM
من ایزوئی را با نام ABDVD2014_g4d_v.11_en-US.iso دانلود کردم که مشخصات مورد نظر شما را دارد و مطالعه کردم.
فایل ها توسط لینوکس ساخته شده اند.
فایل های krn چگونگی بار کردن گرافیکی را مشخص کرده و فایل های fs فایل های اصلی برنامه هستند که میتوانی
محتوای آن ها را توسط برنامه 7zip مشاهده کنی.

سهند
07-25-2014, 06:39 PM
استاد چندوقت پیش همینا رو من دانلود کرده بودم ایا میشه این ایزو رو ویرایش کرد وچیزهایی ازش کم کرد یا اضافه کرد

Magsoud
07-25-2014, 07:34 PM
بله ، فقط کافی است که نسبت به تغییرات مورد نظرمان ، فایل menu.lst موجود در روت دی وی دی را تغییر دهیم

tamigi
10-27-2014, 02:04 AM
با سلام و خسته نباشید خدمت استاد گرامی . استاد عزیز با پست های قبلی شما رو که خوندم و بی نهایت سپاسگزاری از مبحت عالی و اموزش های خوبتون و واقعا ممنون بابت وقتی که می زارین . یک سوال داشتم اینکه من دو مجموعه بوت که فایل های ایزو اونها رو دارم و برا بوتشون باید هر کدوم رو جداگانه بر روی سی دی رایت کنم . Acronis.True.Image.Premium.2014.17.Build.6688.iso Paragon.Hard.Disk.Manager.14.Premium.10.1.21.471.i so ایا این ذو مجموعه رو می تونم رو هایرن براش یه منو بوت بزارم و سه تاشو بر روی dvd داشته باشم و بدون مشکل برام کار کنه . خیلی ممنون .

Magsoud
10-27-2014, 02:21 AM
ضمن تشکر از محبت جنابعالی
اجازه بدهید تست کنم و سعی میکنم در همین یکی دو روزه جواب دهم

tamigi
10-27-2014, 02:44 PM
خیلی ممنون از بابت وقتی که برا اموزش هاتون می زارین و برا افزایش سطح دانش دوستان این مرزو بوم دل می سوزونین . من مباحث شما استاد گرامی رو در سایت های خارجی دنبال می کردم خیلی راضی کننده و مفید بودند . استاد گرامی با توجه به اینکه مباحث بوت این روزا بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند و سعی بر اینکه شرکت های بزرگ هم از بوت مخصوص خودشون به صورت مجزا استفاده کنند و با افزایش محصولات و رایت هر کدوم از اونها به صورت مجزا بر روی سی دی ممکنه مقرون به صرفه و مشکل نگهداری نیز باشد . ازتون خواهش می کنم اگه امکان داشته باشه این مبحث رو بیشتر توجه بهش کنین . با تشکر از وقتی که می گذارین . یه مجموعه دیگر هم بود EaseUS Partition Master 10.0 Bootable CD.iso استفادش برا پارتیشن بندی زیاده . بی زحمت این رو هم تست می کنین .

Magsoud
10-28-2014, 02:41 PM
دوست عزیز جهت ادامه مطلب به لینک زیر مراجعه فرمائید:

ساخت دی وی دی مالتی بوت (2) (http://ariadl.ir/thread170193.html#post334097)

tamigi
12-16-2014, 03:50 PM
با سلام خدمت استاد magsoud . من یه مدتی به دلیل مشغله کاری و تحصیل در انجمن حضور نداشتم . ولی دیگه این تاپیک از طرف دوستان جدی گرفته نمی شود . و مطالب جدیدی از اون موفع به بعد اضافه نشده .
استاد اگه امکان داشته باشه یه سناریو ایجاد کنین تا ما هم بتونیم از تجربیات ارزشمندتون استفاده کنیم .

با تشکر

eDvArDo
12-16-2014, 05:06 PM
سلام

دوست خوبم، رونق انجمن به حضور و مشارکت تک تک اعضاء بستگي داره.

خُب، وقتيکه شما که يکطرف اين قضيه هستيد، به هر دليلي نميتونيد شرکت داشته باشيد، همين ميشه که فرموديد!

اميدوارم شما هم مطلب با ارزش بفرستيد و در بحثها مشارکت بيشتري داشته باشيد.

تازه فکر کنم اين مطلب و گله رو توي بخش گفتگوي آزاد ميزاشتيد بهتر بود، چون هيچ ارتباطي با موضوع تاپيک نداره!

سپاس

tamigi
12-26-2014, 11:19 PM
توضیحاتی در مورد برنامه Grub4dos و برنامه های زیر کمکی که جهت تکمیل کردن پروزه هایی و مشکلات احتمالی که ممکنه باهاش روبرو شین .
بنده به شخصه از زحمات و دلسوزی های مدیر ارجمند Magsoud که جهت بالا بردن اطلاعات و دانش این مرز و بوم زحمت می کشن و پاسخگوی خوبی برا مشکلات دوست داران علوم و فنون کامپیوتر هستند کمال تشکر و قدردانی رو دارم .

بنده برنامه رو از سایت Index of /grub4dos (http://download.gna.org/grub4dos/) دانلود کردم و در سایتی که قرار داده بودن نسخه های مختلف برنامه و پروژه هایی که ساخته بودن قرار داشت . اخرین نسخه ای که در سایت قرار گرفته بود نسخه grub4dos-0.4.4 ممکنه شما عزیزان دوست داشته باشین از سایت رسمی دانلود کنین و ازش استفاده کنین
وقتی فایل دانلودی رو استخراج می کنین اجازه اجرا در ویندوز رو بهتون نمی ده چون پروژه ساخت گراب 16 بیتی می باشد و واسطه کاربری برا استفاده نداره یعنی چی . یعنی شما در پروژتون فقط با دو فایل menu.lst و grldr سر و کار دارین که فایل اولی یعنی menu.lst دستورات لازم برا استفاده و راه اندازی های مختلف فایل های iso , img و... هستش .
به طور مثال
https://github.com/thuandt/multiboot/blob/master/grub4dos/acronis.lst
خوب سوال . ما فایل menu.lst رو ویرایش کردیم و فایل های iso رو داشتیم چطور می تونیم اون ها رو در داخل dvd یا فلش بوت کنیم .
برا ساخت dvd که تو راهنمای Grub4dos توضیح داده شما نیاز به فایل mkisofs دارین که می تونین در سایت Cdrtools (Cdrecord) release information (http://cdrtools.sourceforge.net/private/cdrecord.html) زیر دانلود کنین و به پروژتون اضافه کنین فقط لازمه فایل دانلودی رو در پوشه grub4dos-0.4.4 بریزین و دستورات لازم برا بوت کردنش هم mkisofs -R -b grldr -no-emul-boot -boot-load-size 4 -o grldr.iso iso_root که iso_root مربوط به فولدری است که شما این فولدر رو در grub4dos-0.4.4 ایجا کردین و پروژتون قرار داره می تونین راحت یه فایل bat در همون فولدر بسازین و دستوراه رو کپی کنین و به محض اجرا براتون فایل ایزو می سازه

چطور بتونین پروزمون رو تو فلش بریزیم و بوت کنیم . برا این کار grubinst_gui.exe یا RMPrepUSB استفاده کنیم . که توضیحات تکمیلی اون در پست 11 که توسط استاد Magsoud اموزش دادن هست . فقط برا بالا بردن اطلاعات دوستان نحوه فلش بوت با RMPrepUSB رو توضیح می دم
فقط کافیه برنامه رو از سایت Latest RMPrepUSB versions + downloads - RMPrepUSB (http://www.rmprepusb.com/documents/rmprepusb-beta-versions) دانلود کنین و فلشتون رو با راهنمایی که هست بوت کنین و پروزتون رو داخل فلش انتقال بدین
11219

برا راحتی دوستان فایل کامل grub4dos-0.4.4 به همراه برنامه های برا ساخت بوت dvd و usb که ممکنه به دردتون بخوره رو داخل پروژه قرار دادم فقط کافیه فایل هاتون رو به فولدر Project ریخته و menu.lst رو ویرایش کنین .

FFE0035
04-26-2017, 07:25 PM
سلام خدمت استاد شیرین بیان و سایر دوستان.
می دانم که این مطلب (بحث آموزش گراب برای داس) شاید کمی قدیمی شده. ولی من از مدتهای دنبال این مطلب بودم. و از عید امسال 1396 با مطالب بسیار زیبا و مفید استاد آشنا شدم.
من کل مطالب این موضوع را در یک فایل گردآوری کردم. و تمرینهای آن را نیز انجام دادم. هر چند خیلی از لینک ها جواب نمی داد. و یا اشتباه های املایی نیز در آن بود. ولی من موفق شدم تمام مراحل را بگذرانم.
در حال حاضر نسخه جدید گراب 4.6a آمده است که فکر می کنم قابلیتهای زیادی نسبت به دو سال پیش این مطلب دارد. مثلا نمونه بارز و خوب آن می تواند تصویر پشت زمینه کار باشد که شما می توانید مستقیم یک فایل گرافیک با پسوند jpg را در آن بارگذاری کنید.
ولی استاد من موارد زیادی را هم مشکل دارم. از شما تقاضا دارم که مرا کمک و یاری کنید.
استاد اگر هر گونه مطلبی برای این موضوع دارید ممنون می شوم که ارسال کنید.
با تشکر

FFE0035
04-27-2017, 09:52 PM
سلام خدمت استاد و دوستان کامپیوتر.
ابتدا از استاد بابت امیدواری که بنده دادند بسیار سپاسگذارم.
نتیجه تحقیق من. من تعدادی از ایزو ها را تست کردم. مشکل بیشتر و بیشتر شد. ولی همچنان در حال تحقیق و بررسی هستم.
البته تا همین حد که تصویر پشت زمینه را به راحتی در برنامه لود می شود برایم خیلی عالی بود.
من به دنبال یک سیستم عامل سبک هستم که داخل این سی دی بوت قرار بگیرد. و بتواند حداقل کارها را انجام بدهد.
سیستم لینوکس slax تقریبا خوب است. پخش فایلهای صوتی و تصویری دارد. مرورگر وب و مدیر فایل و بقیه موارد.
ولی من نتوانستم ایزو یا باز شده آن را با تمام راههایی که به ذهنم می رسید اجرا کنم
لینوکس پاپی را هم تست کردم نشد.
دوستان اگر کمکی می توانند بکنند ممنون خواهم شد.
در ضمن سهند جان می دانم شما هم با استاد در این رابطه زیاد کار کردید. ابتدا از توجهت تشکر می کنم و از شما می خواهم اگر مطلب و کمکی می توانی برایم انجام بدهی.
با تشکر

Magsoud
04-28-2017, 12:47 AM
اجازه بدهید مطالب مربوطه را در حدودی که لازم میدانم حمع آوری کرده و سعی میکنم
که اگر مریضی احازه بدهد، حد اکثر دو روز دیگر مطلب را توضیح دهم

Magsoud
04-29-2017, 01:14 AM
در پست قبلي زمان خواستم چون:

1. من در سايت هاي مختلف (انگليسي و فارسي) بالاي هرار تا آموزش دارم . با توجه به مريضي و بالا رفتن
سن ، فراموشي هم اضافه شده و يادم ميرود كه چه مطلبي را و در كجا آموزش داده ام و نيز اگر هم يادم
باشد كه در مورد مطلبي آموزش داشته ام، باز هم يادم رفته كه چه چيز هائي گفته ام.

شايد خنده دار باشد كه بدانيد گاهي دنبال مطلبي در صفحات وب ميگردم و بعد وقتي آدرس مورد نظر را بويژه
در سايت هاي خارجي باز مي كنم با آموزش خودم روبرو مي شوم.

بهر حال مطالب گفته شده در اين تاپيك در ذهنم نبود و من زمان لازم داشتم كه آن ها را مطالعه كنم.

2. همواره قبل از شروع توضيحات در رابطه با هر مطلبي، اول نگاهي به آرشيو قديمي خودم در رابطه با موضوع
مراجعه كرده و آن ها را مطالعه ميكنم تا بتوانم درست و كامل ژاسخ دهم.

اما شروع بحث
==========
1. من اكثريت موارد لارم در رابطه با برنامه Grub4dos را در اين تاپيك توضيح داده ام و حقيقتش نتوانستم بفهمم
كه سوال شما در چه موردي هست و شما مي خواهيد در رابطه با چه نكته اي بحث كنيم.

2. اينكه فرموديد اين برنامه ورژن جديدش (0.4.6 ) آمده لازم ميدانم بگويم كه تقزيبا" در پنج شش سال گذشته ،
سازنده اصلي اين برنامه ورژن جديدي ارايه نكرده است.
البته ورژن هائي مثل همان كه شما اسم برديد وجود دارند كه توسط كسان ديگري ساخته و ارايه سده اند كه
در مواردي هم خوب كار ميكنند و هم امكانات بيشتري دارند ولي اين ور‍ن ها در خيلي موارد اساسي داراي
اشكالات و كمبود هائي هم بوده و در مواردي مشكل ساز شده اند.
بدينصورت بگويم كه سازندگان اين ورژن ها ، كد اصلي را برنامه را تغيير داده اند، لذا اين ها فاقد پاره اي از ويژگي
هاي اصلي و عمومي مخصوص اين برنامه بوده و موقع استفاده مشكل ساز بوده اند.

بهر حال اگر نظر بنده را ميخواهيد بهتر است همان ورژني را كه اوايل تاپيك بزاي دانلود گذاشتم را استفاده فرمائيد.

منتظز سوالات شما هستم كه توضيحا" اشكال يا نياز را اعلام فرمائيد تا بحث را شروع كنيم.

FFE0035
05-03-2017, 11:05 AM
سلام استاد. ممنون از زحمتی که کشیدید.
ورژن جدید اولین امتیازش این است که فایل تصویر پس زمینه را با فرمت jpg می تواند لود کند.
مشکل من بیشتر در صفحه اول است. شما در برنامه ای ارسال کردید صرفا فایل زمینه را می تواند عوض کرد. می خواهم بدانم نحوه ستون بندی و شروع متون چگونه تنظیم می شود..
دوم اینکه من ایزوه های سیستم عامل پاپی - dsl و slax را نتوانستم لود کنم. در این زمینه می خواستم کمک و راهنمایی کنید.
با تشکر

Magsoud
05-04-2017, 02:20 AM
1. Grub4dos ورژن a 0.4.6 تازه ارايه نشده و بنده از اولین ماه سال 2014 آن را دارم.
اين ورژن توسط سازنده تا مورخه 21و4و2017 بار ها تغيير پيداكرده (حدود 10 بار) و نكته جالب اين است كه
همه اين تغيير يافته ها با همان نام اولي ارايه شده اند.
اين ورژن محاسني دارد ولي گاها" اشكالاتي هم در زمان كار با بعضي پارتيشن ها داشته كه اگر بگرديد در
صفحات وب ميتوانيد پيدا و مطالعه فزمائيد.
منظور بنده از اين سطور اين نيست كه بخواهم بگويم از اين ورژن استفاده نكنيد، فقط چون مي بينم نسبت به
آن حساسيت نشان مي دهيد، خواستم بگويم كه اين ورژن اشكالاتي هم دارد و تا جائيكه بنده حضور ذهن
دارم اگر اشتباه نكنم از طرف سازنده اصلي Grub4dos آخرين ورژن 0.4.5 در سال 2009 است.

2. همه ايزو ها را نميتوان بطور عادي توسط فايل Grub4dos اجرا كرد كه از جمله آن ها ايزوي مورد نظز جنابعالي
يعني DSL (مخفف Damn Small Linux ) است.
اگر بخواهيد بروش بار كردن ايزو ، ايزوي DSL را راه بيندازيد بصورت زير عمل كنيد.
من اين مورد را در رابطه با DSL ورژن 4.4.10 و 4.11 تست كردم درست كار كرد.

_ از داخل ايزوي ايزوي DSL پوشه KNOPPIX را به بجائي كپي كنيد.

_ پوشه مورد بحث را از داخل ايزو حذف نموده و ايزوي باقيمانده را هم در كنار پوشه KNOPPIX قزاز دهيد.

_ در داخل فايل menu.lst دستوري شبيه دستور زير را تايپ نموده و اين فايل زا هم دز كنار پوشه و ايزوي مورد
بحث بگذاريد

title 1_ Damn Small Linux 4.11 rc2
find --set-root /dsl.iso
map /dsl.iso (hd32)
map --hook
chainloader (hd32)

حال اگر توسط Grub4dos ايزوي مربوطه را بسازيد و امتحان كنيد جواب خواهد داد.

3. خواهشا" سوالات خود را يكي يكي عنوان فرمائيد تا بنده هم فقط در مورد آن تحقيق كرده در حد امكان جواب
دهم.
موفق باشيد.

Magsoud
05-05-2017, 03:44 PM
آخرين سوال شما اين بود كه نميتوانيد ايزوي Slax را توسط Grub4dos اجرا كنيد.
در پست قبلي توضيح دادم كه همه انواع ايزو ها را نميتوان به روش معمولي توسط Grub4dos اجرا كرد. براي
اينكه بتوان ايزويي را توسط Grub4dos اجرا كرد بايد اول از روش و چگونگي كار ايزو اطلاع پيدا كرده و سپس
اقدام كرد.

يك نوع از زوش ها را در پست قبلي توضيح دادم اما در رابطه با ايزوي Slax كه يك ايزوي لينوكس هست بصورت
زير عمل كنيد:

ايزوي حديد Slax در خال حاظر عبارت از Slax Linux 7.0.8 مي باشد. براي اينكه اين ورژن از ايزوي لينوكسي
Slax را بتوانيد با استفاده از Grub4dos بار كنيد بترتيب زير عمل كنيد:

_ پوشه اي بنام Slax درست كرده و فايل هاي زير را از داخل ايزوي Slax به داخل اين پوشه كپي كنيد:

01-core.sb
02-xorg.sb
03-kdeps.sb
04-kde.sb
05-kapps.sb
06-devel.sb
07-ffox.sb
36-English-UK.sb

_ فايل هاي بالا را از داخل ايزوي Slax حذف كنيد.

_ نام ايزوي حاصل را به slax.iso تغيير داده و آن را در كنار پوشه Slax قرار داده و سپس از دستور زير در فايل
menu.lst براي بار كردن ايزو استفاده نمائيد:

title Slax Linux 7.0.8
find --set-root /slax.iso
map /slax.iso (hd32)
map --hook
chainloader (hd32)

حواب تمام سوالات شما داده شد
ولي متاسفم كه شما پس از بار ها تماس بطرق مختلف وفتي توانستيد
سوالتان را در محل درست مطرح كنيد، ديگر خبري از شما نشد.
==========
==

FFE0035
06-04-2017, 01:16 PM
سلام بر استاد عزیز. بی نهایت از زحمتی که کشیدید سپاس گذارم و خداوند را به خاطر وجود استادی چون شما شکر می کنم. و آرزوی سلامتی برای شما دارم.
استاد ببخشید من یک مدت کوتاهی یا کمی بیشتر نبودم و یک پروژه کاری داشتم. و دسترسی به سایت و اینترنت مقدور نبود. و امروز بعد از این مدت اولین باری است که به سایت توانستم مراجعه کنم.
در اولین فرصت هم تمرین را انجام می دهم و جوابها را تست می کنم. ولی باز هم از زحمت شما تشکر و قدر دانی می کنم. بنده را هم به لحاظ کوتاهی که شد ببخشید. قصد جسارت نداشتم.
باز هم بی نهایت از شما سپاس گذارم. و برای شما دعای خیر از خدای بزرگ دارم. موفق باشید.

سهند
08-23-2017, 07:58 PM
در مورد برنامه BCDW به لینک زیر مراجعه کنید:

ساخت dvd مالتی بوت توسط بار کننده قدرتمند bcdw (http://www.ariadl.ir/thread166914.html)

استاد این لینک رو نمیتونم پیدا کنم ؟؟؟

Magsoud
08-23-2017, 08:10 PM
سهند عزیز، متاسفانه خیلی از لینک های قدیمی عوض شده و قابل دسترسی نیستند
من نمیدانم که در این مورد چکار میتوانم بکنم

سهند
08-23-2017, 08:27 PM
استاد برا گذاشتن یه عکس دلخواه در این برنامه یا بوت لودر چکار باید بکنیم در منوی بوت لودر
ممنون میشم توضیحی بدید

Magsoud
08-27-2017, 02:48 AM
قبلا" در همين مبحث، صفحه 5 پست شماره 50 جواب سوال شما داده شده است.