s.rozekabood
02-08-2014, 10:18 AM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1927.jpg
با یک فست فود سالم و خوشمزه موافقید ... .
مواد لازم :
گوشت قیمه شده ریز
500 گرم
قارچ
200 گرم
کنسرو ذرت
یک پیمانه
پیاز خرد شده
یک عدد
سیر رنده شده
یک عدد
پنیر پیتزا
دو پیمانه
کنجد ، فلفل ، نمک و رب گوجه فرنگی
مقداری
نان باگت
یک عدد بزرگ
طرز تهیه :
پیاز را تفت بدهید بعد گوشت را به آن اضافه کنید تفت بدهید تا آب گوشت کشیده بشود ، سیر و رب را به همراه یک استکان آب اضافه کنید و اجازه بدهید گوشت پخته بشود بعد قارچ را اضافه کنید و نمک و فلفلش را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
نان باگت را از طول دو نیم کنید ،کمی از داخلش را خالی کنید و از مایع گوشتی داخلش بریزید بعد ذرت و پنیر را هم روی آن پخش کنید.
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1928.jpg
نیمه دیگر نان را بگذارید روی آن فشار بدهید ، پنیر پیتزا را روی نان پخش کرده و کنجد را روی بپاشید.
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1929.jpg
حدود 20 دقیقه در فر قرار بدهید اگه دوست داشتید زیاد سرخ بشود می توانید از گریل هم استفاده کنید .
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1930.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/meat1-portfolio1.html)
با یک فست فود سالم و خوشمزه موافقید ... .
مواد لازم :
گوشت قیمه شده ریز
500 گرم
قارچ
200 گرم
کنسرو ذرت
یک پیمانه
پیاز خرد شده
یک عدد
سیر رنده شده
یک عدد
پنیر پیتزا
دو پیمانه
کنجد ، فلفل ، نمک و رب گوجه فرنگی
مقداری
نان باگت
یک عدد بزرگ
طرز تهیه :
پیاز را تفت بدهید بعد گوشت را به آن اضافه کنید تفت بدهید تا آب گوشت کشیده بشود ، سیر و رب را به همراه یک استکان آب اضافه کنید و اجازه بدهید گوشت پخته بشود بعد قارچ را اضافه کنید و نمک و فلفلش را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
نان باگت را از طول دو نیم کنید ،کمی از داخلش را خالی کنید و از مایع گوشتی داخلش بریزید بعد ذرت و پنیر را هم روی آن پخش کنید.
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1928.jpg
نیمه دیگر نان را بگذارید روی آن فشار بدهید ، پنیر پیتزا را روی نان پخش کرده و کنجد را روی بپاشید.
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1929.jpg
حدود 20 دقیقه در فر قرار بدهید اگه دوست داشتید زیاد سرخ بشود می توانید از گریل هم استفاده کنید .
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1930.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/meat1-portfolio1.html)