PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آبگوشت روسی بـرش



s.rozekabood
01-29-2014, 08:43 PM
در رستوران‌های شیک و آلامد، برش یک سوپ و پیش‌غذای سبک است که قرار است اشتها باز کن باشد، اما در حقیقت این غذا یک آبگوشت قوی و سنگین روسی است که قرار است انرژی شما را در یک روز سرد و برفی تامین کند. برش در شرق اروپا و آسیای میانه به روش‌های گوناگونی پخته می‌شود، اما آب گوشت، کلم برگ و چغندر در همه آنها مشترک است.





موادلازم برای 4 نفر:



روغن مایع: 4 قاشق سوپ‌خوری
پیاز درشت: یک عدد، نگینی
هویج متوسط: 2 عدد، نگینی
شلغم متوسط: یک عدد، نگینی
گوشت گوساله: 200 گرم، خورشی
سیر:‌ 2حبه، ساطوری
آب قلم: 2 تادونیم لیتر
نصف کلم پیچ کوچک: رشته‌رشته
گوجه‌فرنگی متوسط: 2 عدد، پوست‌کنده و خردشده
چغندر متوسط: 2عدد، رنده‌شده
سیب‌زمینی کوچک: یک عدد، نگینی
شوید ساطوری: 2قاشق غذاخوری (اختیاری)
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
خامه: 100 میلی‌لیتر


نكات:

1- سرکه و خامه جایگزین خامه ترش شده‌اند. به جای خامه می‌توانید از ماست چکیده هم استفاده کنید.

2- برای تهیه آب قلم تیره، یک قلم گوساله را در روغن تفت دهید تا برشته شود، سپس با کرفس، هویج، پیاز، سیر و فلفل سیاه در 5 لیتر آب روی شعله ملایم بپزید. پس از سه ساعت آب قلم را صاف کرده و نمک آن را اندازه کنید.

3- براي گرفتن نفخ کلم، بعد از خرد کردن نيم ساعت آن را در آب سرد بخيسانيد و سپس آبکش کرده و استفاده کنيد.