PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارتقا ورژن دی وی دی ویندوز 7 به ورژن بالاتر توسط dism

Magsoud
01-28-2014, 04:09 PM
تذکر:
--------
بنده این مورد را شخصا" تست نکرده ام ولی صرفا" بخاطر ارج نهادن به درخواست مکرر یکی از اعضای محترم انجمن
در اینمورد توضیح می دهم و امیدوارم که ایشان پس از تست نتیجه را اعلام نمایند.

مایکروسافت بهمراه ویندوز های 7 و 8 برنامه ای بنام DISM ارایه کرده که واقعا" قوی و کارآمد است. در مورد بعضی
از قابلیت های این برنامه در تاپیک های دیگر صحبت کرده ام و در این بحث قابلیت دیگری از آن را توضیح می دهم.

ما اگر بخواهیم در مورد ویندوز 7 صحبت کنیم می بینیم که 6 نوع ویندوز 7 به شرح زیر داریم:
Windows 7 Starter
Windows 7 Home Basic
Windows 7 Home Premium
Windows 7 Professional
Windows 7 Enterprise
Windows 7 Ultimate

حال فرض کنید که ما دی وی دی ویندوز نوع مثلا" Windows 7 Home Premium را داریم ولی میخواهیم این ویندوز را
به نوع بهتر یعنی Windows 7 Ultimate تبدیل کنیم.
برای انجام این کار بشرح زیر عمل می کنیم:

من فرض میکنم که شما فایل Install.wim را در پوشه C:\Source\wim قرار داده و سپس آنرا در پوشه C:\Source\mount
توسط برنامه DISM ، بار (Mount) کرده اید.

1. دستور زیر را اجرا کنید تا بدانید که ویندوز موجود را به کدام ورژن یا ورژن هائی میتوانید ارتقا دهید و نام ورژن دلخواهتان
را یاد داشت کنید:

Dism /Image:C:\Source\mount /Get-TargetEditions

2. با فرض اینکه نام ورژن Ultimate در لیست بالا وجود داشت و شما میخواهید ورژن ویندوزتان را به Ultimate تغییر
دهید ، از دستور زیر استفاده کنید:

Dism /Image:C:\Source\mount /Set-Edition:Ultimate

3. و همانطور که میدانید در انتها با دستور زیر ایمیج را Unmount کرده و استفاده کنید:

Dism /Unmount-Wim /MountDir:C:\Source\mount /Commit

با دستور بالا تغییرات ثبت خواهد شد

تذکرات مهم:
=======
__ اگر ایمیجی که رویش کار میکنید قبلا" تغییر ورژن داده شده باشد ، شما دیگر نخواهید توانست مجددا" تغییر ورژن
بدهید.
__ شما نمیتوانید ورژن فعلی ویندوز را به ورژن پائینتر تغییر دهید. در دستور Get-TargetEditions ورژن های پائین تر
نشان داده نخواهند شد.

موفق باشید.

سهند
01-28-2014, 05:17 PM
اولا خیلی خیلی ممنون استاد که این اموزشو برامون گذاشتید منظور من اینه که ورژن ویندوز Ultimate من مثلا هست 6.1.7600.16385حالا اگر بخوام این ورژن رو به 7.1.2014.1.28 تغییر بدم اینکار باید چجوری انجام بشه

Magsoud
01-28-2014, 05:54 PM
سهند جان
این پرسش شما یعنی مثلا" تبدیل کردن ایمیج ویندوز XP به ویندوز 7 که غیر ممکن است

لیست شماره های ویندوز ها:

Operating system

Version number

Windows 8.1
6.3*

Windows Server 2012 R2
6.3*

Windows 8
6.2

Windows Server 2012
6.2

Windows 7
6.1

Windows Server 2008 R2
6.1

Windows Server 2008
6.0

Windows Vista
6.0

Windows Server 2003 R2
5.2

Windows Server 2003
5.2

Windows XP 64-Bit Edition
5.2

Windows XP
5.1

Windows 2000
5.0

سهند
01-28-2014, 07:15 PM
سلام ببخشید استاد من فکر میکردم میشه این ورژن رو تغییر داد چون نمیدونستم هر ورژنی اختصاص به یک ویندوز خاص میباشد وقابل تغییر از طریق ارتقا ویندوز میباشد به هرحال ممنون که راهنمایی کردید