s.rozekabood
01-18-2014, 05:44 PM
مواد لازم
1- 4 ماهی قزل آلا تازه
2- 2 عدد لیمو
3- جعفری تازه خرد شده
4- نمک و فلفل برای طعم و مزه
5- 4 قاشق غذاخوری کره
http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/10/28/242307_631.jpg
طرز تهیه
مرحله 1
ماهی قزل آلا را پاک کرده وبعد داخل شکم هر کدام را برش لیمو و جعفری قرار داده و پودر کاری و نمک و فلفل می دهیم .سطح بیرونی ماهی را به کره آغشته می کنیم .
http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/10/28/242303_196.jpg
http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/10/28/242304_608.jpg
مرحله 2
هر ماهی را به صورت جداگانه در فویل آلومینیوم ضخیم قرار می دهیم و هر طرف ماهی داخل فویل را به مدت 15 دقیقه روی زغال قرار می دهیم یا تا زمانی که تکه های گوشت به راحتی از پوست جدا شود
http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/10/28/242305_368.jpg
http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/10/28/242306_233.jpg
مرحله 3
و بعد با جعفری و برشهای لیمو تزیین می کنیم و با پوره سیب زمینی یا برنج سرو کنید .نوش جان
1- 4 ماهی قزل آلا تازه
2- 2 عدد لیمو
3- جعفری تازه خرد شده
4- نمک و فلفل برای طعم و مزه
5- 4 قاشق غذاخوری کره
http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/10/28/242307_631.jpg
طرز تهیه
مرحله 1
ماهی قزل آلا را پاک کرده وبعد داخل شکم هر کدام را برش لیمو و جعفری قرار داده و پودر کاری و نمک و فلفل می دهیم .سطح بیرونی ماهی را به کره آغشته می کنیم .
http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/10/28/242303_196.jpg
http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/10/28/242304_608.jpg
مرحله 2
هر ماهی را به صورت جداگانه در فویل آلومینیوم ضخیم قرار می دهیم و هر طرف ماهی داخل فویل را به مدت 15 دقیقه روی زغال قرار می دهیم یا تا زمانی که تکه های گوشت به راحتی از پوست جدا شود
http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/10/28/242305_368.jpg
http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/10/28/242306_233.jpg
مرحله 3
و بعد با جعفری و برشهای لیمو تزیین می کنیم و با پوره سیب زمینی یا برنج سرو کنید .نوش جان