s.rozekabood
01-18-2014, 05:18 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1904.jpg
آماده سازی: 30 دقیقه
مواد لازم : برای 3 نفر
پنیر خامه (نرم شده)
680 گرم
پنیر موزارلا (رنده شده)
450 گرم
پیاز کوچک - خرد شده
1 عدد
سس ورستر شایر
1 قاشق غذاخوری
جعفری (خرد شده)
1 قاشق غذاخوری
شیر
1 قاشق چای خوری
زیتون متوسط، رسیده و بدون هسته
8 عدد
بیسکوییت
به مقدار لازم
طرز تهیه :
داخل یک کاسه بزرگ، 450 گرم پنیر خامه ای، پنیر موزارلا، پیاز، سس ورستر شایر و جعفری را مخلوط کنید. داخل قالب پلاستیک شده قرار دهید و تمام شب داخل یخچال قرار دهید.
مخلوط پنیر خامه ای را از داخل قالب در بیاورید و از عرض نصف کنید و بعد حبه کنید. داخل بشقاب سرو قرار دهید.
داخل یک کاسه کوچک، شیر و باقیمانده پنیر خامه ای را مخلوط کنید تا یکدست شوند و روی حبه های پنیر قرار دهید و زیتون ها را به دو نیم تقسیم کنید و روی آن ها بچینید و با بیسکوییت سرو کنید.
آماده سازی: 30 دقیقه
مواد لازم : برای 3 نفر
پنیر خامه (نرم شده)
680 گرم
پنیر موزارلا (رنده شده)
450 گرم
پیاز کوچک - خرد شده
1 عدد
سس ورستر شایر
1 قاشق غذاخوری
جعفری (خرد شده)
1 قاشق غذاخوری
شیر
1 قاشق چای خوری
زیتون متوسط، رسیده و بدون هسته
8 عدد
بیسکوییت
به مقدار لازم
طرز تهیه :
داخل یک کاسه بزرگ، 450 گرم پنیر خامه ای، پنیر موزارلا، پیاز، سس ورستر شایر و جعفری را مخلوط کنید. داخل قالب پلاستیک شده قرار دهید و تمام شب داخل یخچال قرار دهید.
مخلوط پنیر خامه ای را از داخل قالب در بیاورید و از عرض نصف کنید و بعد حبه کنید. داخل بشقاب سرو قرار دهید.
داخل یک کاسه کوچک، شیر و باقیمانده پنیر خامه ای را مخلوط کنید تا یکدست شوند و روی حبه های پنیر قرار دهید و زیتون ها را به دو نیم تقسیم کنید و روی آن ها بچینید و با بیسکوییت سرو کنید.