PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونگی تهیه هواری میگو



s.rozekabood
01-10-2014, 05:48 PM
http://www.parsnaz.ir/user_files/L138212619052.jpg



مواد لازم‌ :
برنج‌ : سه‌ پیمانه‌
سیر : ۳ - ۲ حبه‌
نمک‌ : به‌ مقدار کافی
فلفل‌ قرمز و ادویه‌ : به‌ مقدار کافی‌
ماهی‌ یا میگو : ۱۵۰ گرم‌
آب‌ : ۶ پیمانه‌
پیاز متوسط خرد شده‌ : ۱ عدد
کره‌ : ۵۰ گرم‌

روش تهیه‌ :
برنج‌ را از قبل‌ خیس‌ می‌کنیم‌.
روغن‌ را در دیگ‌ روی‌ آتش‌ ملایم‌ داغ‌ کرده‌ پیاز را در آن‌ تفت‌ داده‌ تا طلائی‌ شود.
سیر را ریز خرد کرده‌ بازردچوبه‌ به‌ پیاز اضافه‌ می‌کنیم‌ و کمی‌ آنها را چرخ‌می‌کنیم‌. ماهی‌ را اضافه‌ کرده‌ ادویه‌ و فلفل‌ رامی‌ریزیم‌ ماهی‌ را در پیاز تفت‌ می‌دهیم‌ تا آب‌ماهی‌ تمام‌ شود آب‌ را با نمک‌ اضافه‌ کرده‌ ومی‌گذاریم‌ به‌ جوش‌ بیاید وقتی‌ چند جوش‌ خورد برنج‌ را اضافه‌ کرده‌ و پس‌ از آن‌ که‌ آب‌ هم‌ سطح‌برنج‌ شد برنج‌ را با کفگیر زیر و رو کرده‌ و کره‌ را کمی‌ آب‌ کرده‌ روی‌ برنج‌ می‌دهیم‌، زیر شعله‌ را کم‌ کرده‌ و زیر دیگ‌ را شعله‌ پخش‌ کن‌ و روی‌ آن‌را دم‌ کنی‌ می‌گذاریم‌ پس‌ از ۴۰ - ۳۰ دقیقه‌ پلوآماده‌ است‌.
در صورت‌ تمایل‌ می‌توانید ۱ پیمانه‌ گشنیز یا شوید ساطوری‌ شده‌ و ۱ پیمانه‌ لوبیا چشم‌بلبلی‌ یا عدس‌ را هم‌ به‌ هواری‌ اضافه‌ کنید.