s.rozekabood
01-10-2014, 05:47 PM
http://www.parsnaz.ir/user_files/L138220920725.jpg
مواد لازم :
انبه درشت دو عدد
تمر هندی یك بسته
سركه یك پیمانه
فلفل قرمز دارچین یك قاشق چایخوری
سیاه دانه دو قاشق مرباخوری
تخم گشنیز آسیاب شده دو قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
طرز تهیه :
انبه میوهای است كه بیشتر در مناطق گرمسیری رشد میكند طبع این میوه گرم است. ترشی این میوه به دفع سنگ كلیه و مثانه كمك كرده و اشتهاآور است ضمنا این میوه فاقد كلسترول و چربی اشباع شده میباشد و سدیم كمی دارد. این ترشی با روشهای زیادی درست میشود ولی من نوع لیته آن را از همه بیشتر دوست دارم و تصمیم گرفتم آن نوعی كه خودم میپسندم را به شما هم آموزش دهم.
ابتدا انبهها را شسته و هسته آنها را جدا میكنیم. تمر هندی را در سركه حل كرده و از صافی رد میكنیم سپس انبه و مخلوط سركه و تمرهندی را درون مخلوطكن میریزیم. خوب كه مخلوط شد فلفل، نمك، سیاهدانه، دارچین و تخم گشنیز را به آن اضافه كرده درون شیشه میریزیم. در شیشه را محكم بسته و درون یخچال میگذاریم تا ترشی آماده شود. این ترشی را بلافاصله بعد از درست كردن هم میشود استفاده كرد ولی بهتر است تا یك هفته در یخچال بماند و بعد مصرف شود.
مواد لازم :
انبه درشت دو عدد
تمر هندی یك بسته
سركه یك پیمانه
فلفل قرمز دارچین یك قاشق چایخوری
سیاه دانه دو قاشق مرباخوری
تخم گشنیز آسیاب شده دو قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
طرز تهیه :
انبه میوهای است كه بیشتر در مناطق گرمسیری رشد میكند طبع این میوه گرم است. ترشی این میوه به دفع سنگ كلیه و مثانه كمك كرده و اشتهاآور است ضمنا این میوه فاقد كلسترول و چربی اشباع شده میباشد و سدیم كمی دارد. این ترشی با روشهای زیادی درست میشود ولی من نوع لیته آن را از همه بیشتر دوست دارم و تصمیم گرفتم آن نوعی كه خودم میپسندم را به شما هم آموزش دهم.
ابتدا انبهها را شسته و هسته آنها را جدا میكنیم. تمر هندی را در سركه حل كرده و از صافی رد میكنیم سپس انبه و مخلوط سركه و تمرهندی را درون مخلوطكن میریزیم. خوب كه مخلوط شد فلفل، نمك، سیاهدانه، دارچین و تخم گشنیز را به آن اضافه كرده درون شیشه میریزیم. در شیشه را محكم بسته و درون یخچال میگذاریم تا ترشی آماده شود. این ترشی را بلافاصله بعد از درست كردن هم میشود استفاده كرد ولی بهتر است تا یك هفته در یخچال بماند و بعد مصرف شود.