s.rozekabood
01-07-2014, 12:57 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1880.jpg
آماده سازی: 5 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 20 دقیقه مواد لازم :
شکر
1/3 فنجان
آب
1/3 فنجان
وانیل
نصف قاشق چایخوری
شیره قند
نصف قاشق چایخوری
زنجبیل آسیاب شده
1 و نیم قاشق چایخوری
دارچین
1/4 قاشق چایخوری
میخک آسیاب شده
کمی
جوز آسیاب شده
کمی
نمک
کمی
طرز تهیه :
1. در یک قابلمه ی کوچک آب و شکر را بریزید و روی شعله ی متوسط قرار دهید. هم بزنید تا شکر حل شود و شربت شفافی درست شود.
2. وانیل، شیره قند و ادویه ها را بریزید و هم بزنید. شعله را کم کنید بگذارید 3 دقیقه آهسته بجوشد تا کمی غلیظ شود. شربت به رنگ زنجبیلی پررنگ در می آید. روی آن را بپوشانید و تا وقتی می خواهید استفاده کنید در یخچال نگهداری کنید. http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1881.jpg
3. برای درست کردن لاته:
60 گرم قهوه ی داغ یا 1 شات اسپرسوی داغ را با 180 گرم شیر کم چربی داغ شده مخلوط کنید. 1 تا 2 قاشق شربت زنجبیل اضافه کنید و هم بزنید. بچشید و اندازه ها را تنظیم کنید. روی آن را طبق سلیقه با خامه ی تازه زده شده، دارچین، جوز یا تکه های ریز زنجبیل بلوری شده تزئین کنید.
آماده سازی: 5 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 20 دقیقه مواد لازم :
شکر
1/3 فنجان
آب
1/3 فنجان
وانیل
نصف قاشق چایخوری
شیره قند
نصف قاشق چایخوری
زنجبیل آسیاب شده
1 و نیم قاشق چایخوری
دارچین
1/4 قاشق چایخوری
میخک آسیاب شده
کمی
جوز آسیاب شده
کمی
نمک
کمی
طرز تهیه :
1. در یک قابلمه ی کوچک آب و شکر را بریزید و روی شعله ی متوسط قرار دهید. هم بزنید تا شکر حل شود و شربت شفافی درست شود.
2. وانیل، شیره قند و ادویه ها را بریزید و هم بزنید. شعله را کم کنید بگذارید 3 دقیقه آهسته بجوشد تا کمی غلیظ شود. شربت به رنگ زنجبیلی پررنگ در می آید. روی آن را بپوشانید و تا وقتی می خواهید استفاده کنید در یخچال نگهداری کنید. http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1881.jpg
3. برای درست کردن لاته:
60 گرم قهوه ی داغ یا 1 شات اسپرسوی داغ را با 180 گرم شیر کم چربی داغ شده مخلوط کنید. 1 تا 2 قاشق شربت زنجبیل اضافه کنید و هم بزنید. بچشید و اندازه ها را تنظیم کنید. روی آن را طبق سلیقه با خامه ی تازه زده شده، دارچین، جوز یا تکه های ریز زنجبیل بلوری شده تزئین کنید.