PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه ترشی تخم مرغ



s.rozekabood
01-05-2014, 12:51 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1782.jpg
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 5 دقیقه
مجموعاً: 20 دقیقه مواد لازم :

چغندر قرمز
425 گرم


شکر قهوه ای
50 گرم


سرکه
1/2 فنجان


آب سرد
1/2 فنجان


نمک
1/2 قاشق چای خوری


میخک
4 عدد


چوب دارچین کوچک
1 عدد


تخم مرغ آب پز شده
6 عدد




طرز تهیه:
شکر قهوه ای، سرکه، آب، نمک، میخک و چوب دارچین را با هم در یک ماهی تابه متوسط مخلوط کنید. سپس به مدت 8 دقیقه روی حرارت متوسط گذاشته، هم بزنید.
چغندر ها را اضافه کرده و 2 دقیقه روی حرارت بگذارید تا گرم شوند.
پوست تخم مرغ های آب پز را گرفته و در ظرف مورد نظر برای تهیه ترشی بگذارید و بعد مخلوط مواد را به آن اضافه کنید. درب ظرف را محکم ببندید و حداقل 5 روز قبل از مصرف، در یخچال نگهدارید. http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1783.jpg