s.rozekabood
01-05-2014, 12:49 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1879.jpg
آماده سازی: 3 ساعت
مدت انتظار: 3 ساعت
مجموعاً: 6 ساعت
مواد لازم :
پیازچه خرد شده
1/2 فنجان
آویشن
1 قاشق چای خوری
ران بوقلمون
1 کیلو و 800 گرم (4 ران کوچک)
سیر خرد یا له شده
2 حبه
عصاره مرغ
2 عدد
برگ بو
1 عدد
کنگر
1 عدد
آبلیمو
1 قاشق غذاخوری
نمک
1 قاشق چای خوری
فلفل سیاه
1/4 قاشق چای خوری
آب
6 فنجان
جعفری خرد شده
1/2 فنجان
مریم گلی
1 قاشق چای خوری
طرز تهیه :
بوقلمون، آب، عصاره مرغ، برگ بو و نمک رو به 6 لیتر آب اضافه میکنیم و در ظرفمون رو میذاریم و حدودا 2 ساعت یا بقدری که گوشت بوقلمون کاملا نرم شده و براحتی از استخون جدا بشه، صبر میکنیم. بعد بوقلمون رو از ظرف بیرون میاریم و اجازه میدیم خنک بشه در عین حال آبلیمو رو به ظرفمون اضافه میکنیم در ظرف رو کنار میذاریم تا مایعمون به جوش بیاد و به اندازه 3 فنجون بشه.
وقتی گوشت بوقلمون خنک شد، استخون رو جدا میکنیم و گوشت رو به تکه های کوچیک خرد میکنیم. بعد با آویشن، مریم گلی، سیر، پیازچه، جعفری، فلفل سبز و فلفل سیاه مخلوطش میکنیم.
مواد مخلوط شده رو داخل قالب پخت نان یا هر قالب دلخواه دیگه میریزیم و 3 فنجون مایعمون رو به مواد اضافه میکنیم و روش رو میپوشونیم و میذاریم حداقل 6 ساعت تو یخچال بمونه.
بعد از 6 ساعت ظرفمون رو از یخچال بیرون میاریم با چاقو کناره های مواد رو آروم از قالب جدا میکنیم. قالب رو 5 ثانیه توی آب گرم فرو میبریم و بعد توی ظرف مورد نظرمون برای سرو کردن برمیگردونیم و به اندازه دلخواه برش میزنیم.
نکته:
میتونیم همینطور ساده سرو کنیم یا با نان ساندویچ و کاهو و چاشنی های مورد علاقه مون بعنوان ساندویچ سرو کنیم.
آماده سازی: 3 ساعت
مدت انتظار: 3 ساعت
مجموعاً: 6 ساعت
مواد لازم :
پیازچه خرد شده
1/2 فنجان
آویشن
1 قاشق چای خوری
ران بوقلمون
1 کیلو و 800 گرم (4 ران کوچک)
سیر خرد یا له شده
2 حبه
عصاره مرغ
2 عدد
برگ بو
1 عدد
کنگر
1 عدد
آبلیمو
1 قاشق غذاخوری
نمک
1 قاشق چای خوری
فلفل سیاه
1/4 قاشق چای خوری
آب
6 فنجان
جعفری خرد شده
1/2 فنجان
مریم گلی
1 قاشق چای خوری
طرز تهیه :
بوقلمون، آب، عصاره مرغ، برگ بو و نمک رو به 6 لیتر آب اضافه میکنیم و در ظرفمون رو میذاریم و حدودا 2 ساعت یا بقدری که گوشت بوقلمون کاملا نرم شده و براحتی از استخون جدا بشه، صبر میکنیم. بعد بوقلمون رو از ظرف بیرون میاریم و اجازه میدیم خنک بشه در عین حال آبلیمو رو به ظرفمون اضافه میکنیم در ظرف رو کنار میذاریم تا مایعمون به جوش بیاد و به اندازه 3 فنجون بشه.
وقتی گوشت بوقلمون خنک شد، استخون رو جدا میکنیم و گوشت رو به تکه های کوچیک خرد میکنیم. بعد با آویشن، مریم گلی، سیر، پیازچه، جعفری، فلفل سبز و فلفل سیاه مخلوطش میکنیم.
مواد مخلوط شده رو داخل قالب پخت نان یا هر قالب دلخواه دیگه میریزیم و 3 فنجون مایعمون رو به مواد اضافه میکنیم و روش رو میپوشونیم و میذاریم حداقل 6 ساعت تو یخچال بمونه.
بعد از 6 ساعت ظرفمون رو از یخچال بیرون میاریم با چاقو کناره های مواد رو آروم از قالب جدا میکنیم. قالب رو 5 ثانیه توی آب گرم فرو میبریم و بعد توی ظرف مورد نظرمون برای سرو کردن برمیگردونیم و به اندازه دلخواه برش میزنیم.
نکته:
میتونیم همینطور ساده سرو کنیم یا با نان ساندویچ و کاهو و چاشنی های مورد علاقه مون بعنوان ساندویچ سرو کنیم.