s.rozekabood
01-01-2014, 06:51 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1875.jpg
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه
مواد اولیه : برای 4 نفر
کره
2 قاشق سوپخوری
روغن کانولا
1 قاشق سوپخوری
پیاز (خرد شده)
1 عدد
هویج (خرد شده)
2 عدد
کرفس (خرد شده)
2 ساقه
سیر (ریز شده)
2 حبه
آویشن
1 قاشق سوپخوری
برگ بو
2 عدد
سس گوجه فرنگی
2 قاشق سوپخوری
پاپریکا
1 قاشق چایخوری
نمک
1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه
1/2 قاشق چایخوری
عصاره مرغ
5 فنجان
سس ورسستر شایر
1 قاشق چایخوری
آب لیمو ترش (تازه)
1 قاشق سوپخوری
خامه (پر چرب)
1/4 فنجان
ماهی سالمون
450 گرم
پیازچه (تازه، ریز خرد شده، جهت سرو)
2 قاشق سوپخوری
آویشن 1 قاشق سوپخوری (تازه، ریز شده، یا 1 قاشق چایخوری خشک)
ماهی سالمون (مزه دار شده با نمک و فلفل، پخته، تکه های کوچک) http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1876.jpg
طرز تهیه :
1. یک قابلمه ی بزرگ را روی شعله ی متوسط بگذارید و کره و روغن را به آن اضافه کنید. پیاز، هویج و کرفس را اضافه کنید و 5 تا 7 دقیقه تفت دهید. سیر، آویشن، برگ بو، سس گوجه فرنگی، پاپریکا و نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید. 1 دقیقه دیگر تفت دهید. شعله را زیاد کنید و سس ورسسترشایر و عصاره مرغ را اضافه کنید. بگذارید جوش بیاید. شعله را کم کنید و بگذارید 20 دقیقه تا سبزیجات نرم شوند بپزد و گاهی هم بزنید. از روی شعله بردارید و برگ بو ها را بیرون بیاورید.
2. با یک مخلوط کن دستی، سوپ را مخلوط کنید تا کاملاً نرم بشود. آب لیمو و خامه پر چرب را اضافه کنید و هم بزنید. سوپ را با ملاقه توی کاسه بکشید و روی آن سالمون و پیازچه بگذارید و با برش های لیمو سرو کنید.
نکته :
من سالمون را در مقداری روغن تفت دادم. شما می توانید آن را در فر بپزید یا آب پز کنید.
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه
مواد اولیه : برای 4 نفر
کره
2 قاشق سوپخوری
روغن کانولا
1 قاشق سوپخوری
پیاز (خرد شده)
1 عدد
هویج (خرد شده)
2 عدد
کرفس (خرد شده)
2 ساقه
سیر (ریز شده)
2 حبه
آویشن
1 قاشق سوپخوری
برگ بو
2 عدد
سس گوجه فرنگی
2 قاشق سوپخوری
پاپریکا
1 قاشق چایخوری
نمک
1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه
1/2 قاشق چایخوری
عصاره مرغ
5 فنجان
سس ورسستر شایر
1 قاشق چایخوری
آب لیمو ترش (تازه)
1 قاشق سوپخوری
خامه (پر چرب)
1/4 فنجان
ماهی سالمون
450 گرم
پیازچه (تازه، ریز خرد شده، جهت سرو)
2 قاشق سوپخوری
آویشن 1 قاشق سوپخوری (تازه، ریز شده، یا 1 قاشق چایخوری خشک)
ماهی سالمون (مزه دار شده با نمک و فلفل، پخته، تکه های کوچک) http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1876.jpg
طرز تهیه :
1. یک قابلمه ی بزرگ را روی شعله ی متوسط بگذارید و کره و روغن را به آن اضافه کنید. پیاز، هویج و کرفس را اضافه کنید و 5 تا 7 دقیقه تفت دهید. سیر، آویشن، برگ بو، سس گوجه فرنگی، پاپریکا و نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید. 1 دقیقه دیگر تفت دهید. شعله را زیاد کنید و سس ورسسترشایر و عصاره مرغ را اضافه کنید. بگذارید جوش بیاید. شعله را کم کنید و بگذارید 20 دقیقه تا سبزیجات نرم شوند بپزد و گاهی هم بزنید. از روی شعله بردارید و برگ بو ها را بیرون بیاورید.
2. با یک مخلوط کن دستی، سوپ را مخلوط کنید تا کاملاً نرم بشود. آب لیمو و خامه پر چرب را اضافه کنید و هم بزنید. سوپ را با ملاقه توی کاسه بکشید و روی آن سالمون و پیازچه بگذارید و با برش های لیمو سرو کنید.
نکته :
من سالمون را در مقداری روغن تفت دادم. شما می توانید آن را در فر بپزید یا آب پز کنید.