PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مرغ با جوز و سس سویای شیرین (سمور ایام)



s.rozekabood
01-01-2014, 06:49 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1877.jpg

آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه
مواد لازم : برای 4 نفر

موسیر
5 عدد


فلفل سفید (آسیاب شده)
نصف قاشق چایخوری


جوز (آسیاب شده)
نصف قاشق چایخوری


شکر
1 قاشق چایخوری


نمک
1 قاشق چایخوری


سس سویا (شیرین)
100 میلی لیتر


آب
1 لیتر


سیب زمینی (پوست کنده و هر عدد به 8 تکه تقسیم شده)
300 گرم


مرغ
800 گرم ( 8 تکه)


روغن
2 قاشق سوپخوری


علف لیمو (کوبیده)
1 عدد


سیر
5 حبه


چوب دارچین
2.5 سانتی متر


موسیر (کاملاً سرخ شده)
جهت تزئین




طرز تهیه :
1. روغن را در یک قابلمه داغ کنید. موسیر، سیر و دارچین و علف لیمو را در آن به مدت 3 دقیقه تفت دهید.

2. تکه های مرغ را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا با مواد پوشانده شود و دیگر صورتی نباشد.
3. سیب زمینی، آب، سس سویای شیرین، نمک، شکر، جوز و فلفل سفید را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید جوش بیاید. شعله را کم کنید و بگذارید 30 دقیقه آهسته بجوشد تا مرغ و سیب زمینی پخته و نرم شود. نمک و فلفل را طبق ذائقه اضافه کنید.
4. شعله را خاموش کنید. غذا را داخل کاسه ی سرو کردن بریزید و روی آن را با تکه های موسیر تزئین کنید و بلافاصله با برنج بخارپز سرو کنید.