s.rozekabood
12-30-2013, 09:05 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1861.jpg
می توانید از این شیرینی برای جشن کریسمس تان هم استفاده کنید .
این بیسکوئیت ها اگرچه خیلی ساده درست میشوند ولی پروژه خوبی هست تا بچه ها را با شیرینی پزی آشنا کند . در ضمن خودش یک بازی شیرین و سرگرم کننده برای آنهاست و این طوری مامان ها و بچه ها لحظات خوبی را با هم میگذرانند ....
می توانید از این شیرینی برای جشن کریسمس تان هم استفاده کنید.
ابتدا خمیر بیسکوئیت را طبق این دستور آماده کنید.
پس از استراحت در یخچال , خمیر را دو قسمت کرده , یکی را با رنگ قرمز و یکی را با رنگ سبز رنگ کنید.
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1862.jpg
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1863.jpg
نکته :
سعی کنید خمیر را تا حد ممکن کم ورز بدهید چون از نوع کره ای هست و بعد از پخت در اثر ورز زیاد بیسکوئیتها سفت خواهند شد.
خمیر سبز را با وردنه به ضخامت نیم سانت باز کنید و با قالب کاج قالب بزنید و در سینی فر بچینید. http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1864.jpg
از خمیر قرمز گلوله های ریزی درست کنید و روی کاج ها بچینید. http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1865.jpg
سینی فر را به مدت 15 دقیقه در یخچال بذارید و در این فاصله فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
سپس سینی را به مدت 12 تا 15 دقیقه داخل فر قرار بدهید تا بیسکوئیتها بپزند. http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1866.jpg
سعی کنید در درست کردن کاج ها حتما از بچه هاتان کمک بگیرید چون از درست کردن آن خیلی ذوق زده میشوند . http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1861.jpg
می توانید از این شیرینی برای جشن کریسمس تان هم استفاده کنید .
این بیسکوئیت ها اگرچه خیلی ساده درست میشوند ولی پروژه خوبی هست تا بچه ها را با شیرینی پزی آشنا کند . در ضمن خودش یک بازی شیرین و سرگرم کننده برای آنهاست و این طوری مامان ها و بچه ها لحظات خوبی را با هم میگذرانند ....
می توانید از این شیرینی برای جشن کریسمس تان هم استفاده کنید.
ابتدا خمیر بیسکوئیت را طبق این دستور آماده کنید.
پس از استراحت در یخچال , خمیر را دو قسمت کرده , یکی را با رنگ قرمز و یکی را با رنگ سبز رنگ کنید.
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1862.jpg
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1863.jpg
نکته :
سعی کنید خمیر را تا حد ممکن کم ورز بدهید چون از نوع کره ای هست و بعد از پخت در اثر ورز زیاد بیسکوئیتها سفت خواهند شد.
خمیر سبز را با وردنه به ضخامت نیم سانت باز کنید و با قالب کاج قالب بزنید و در سینی فر بچینید. http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1864.jpg
از خمیر قرمز گلوله های ریزی درست کنید و روی کاج ها بچینید. http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1865.jpg
سینی فر را به مدت 15 دقیقه در یخچال بذارید و در این فاصله فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
سپس سینی را به مدت 12 تا 15 دقیقه داخل فر قرار بدهید تا بیسکوئیتها بپزند. http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1866.jpg
سعی کنید در درست کردن کاج ها حتما از بچه هاتان کمک بگیرید چون از درست کردن آن خیلی ذوق زده میشوند . http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1861.jpg