s.rozekabood
12-30-2013, 09:05 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1868.jpg
آماده سازی: 15 دقیقه مواد لازم : برای 5 نفر
بیسکویت (بیسکویت کرم دار کاکائویی)
16 عدد
کره (آب شده)
56 گرم
خامه (پر چرب)
235 گرم
پودر شکر
225 گرم
پنیر خامه ای (له شده)
240 گرم
کره بادام زمینی
250 گرم
وانیل
1 قاشق چای خوری
طرز تهیه:
ابتدا بیسکویت ها را آماده کنید.
به این صورت که در دستگاه غذاساز ریخته و یا با آسیاب کاملا خرد کنید.
سپس کره آب شده را به بیسکویت های خرد شده اضافه کنید.
بیسکویت ها و کره را مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی داشته باشید.
سپس مخلوط بدست آمده را بین 5 ظرف دلخواه برای سرو تقسیم کنید. http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1869.jpg
خامه را بزنید تا فرم بگیرد. بعد تا آماده شدن سایر مواد، در یخچال بگذارید. http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1870.jpg
حالا وقت اضافه کردن کره بادام زمینی است. http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1871.jpg
پنیر خامه ای و کره بادام زمینی را با هم مخلوط کنید تا نرم و یکدست شوند.
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1872.jpg
سپس وانیل و پودر شکر را اضافه کرده، مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شوند.
خامه را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود.
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1873.jpg
سپس مواد را بین 5 ظرف تقسیم کرده و روی هر ظرف را با پلاستیک پوشانده، حداقل 3 ساعت قبل از سرو در یخچال بگذارید.
در صورت تمایل روی پای را با خامه فرم گرفته و شکلات رنده شده تزئین کنید.
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1874.jpg
آماده سازی: 15 دقیقه مواد لازم : برای 5 نفر
بیسکویت (بیسکویت کرم دار کاکائویی)
16 عدد
کره (آب شده)
56 گرم
خامه (پر چرب)
235 گرم
پودر شکر
225 گرم
پنیر خامه ای (له شده)
240 گرم
کره بادام زمینی
250 گرم
وانیل
1 قاشق چای خوری
طرز تهیه:
ابتدا بیسکویت ها را آماده کنید.
به این صورت که در دستگاه غذاساز ریخته و یا با آسیاب کاملا خرد کنید.
سپس کره آب شده را به بیسکویت های خرد شده اضافه کنید.
بیسکویت ها و کره را مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی داشته باشید.
سپس مخلوط بدست آمده را بین 5 ظرف دلخواه برای سرو تقسیم کنید. http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1869.jpg
خامه را بزنید تا فرم بگیرد. بعد تا آماده شدن سایر مواد، در یخچال بگذارید. http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1870.jpg
حالا وقت اضافه کردن کره بادام زمینی است. http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1871.jpg
پنیر خامه ای و کره بادام زمینی را با هم مخلوط کنید تا نرم و یکدست شوند.
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1872.jpg
سپس وانیل و پودر شکر را اضافه کرده، مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شوند.
خامه را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود.
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1873.jpg
سپس مواد را بین 5 ظرف تقسیم کرده و روی هر ظرف را با پلاستیک پوشانده، حداقل 3 ساعت قبل از سرو در یخچال بگذارید.
در صورت تمایل روی پای را با خامه فرم گرفته و شکلات رنده شده تزئین کنید.
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1874.jpg