s.rozekabood
12-30-2013, 09:03 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1874.jpg
آماده سازی: 2 ساعت
مدت انتظار: 2 ساعت
مجموعاً: 4 ساعت
مواد لازم : برای 8 نفر
لوبیا قرمز (از قبل 2 ساعت در آب سرد خیس بخورد)
1 فنجان
برنج سیاه (گلوتن دار، از قبل 2 ساعت در آب سرد خیس بخورد)
4 قاشق سوپخوری
پوست نارنگی
1 عدد
آب
1 و نیم لیتر
نبات
100 گرم
نمک
کمی
شیر نارگیل
اختیاری
طرز تهیه :
1. لوبیا قرمز، برنج سیاه، پوست نارنگی و آب را داخل یک قابلمه بریزید و جوش بیاورید. شعله را کم کنید و بگذارید 2 تا 3 ساعت آهسته بجوشد تا لوبیا قرمز نرم شود و آب کم شود و مخلوط غلیظ شود.
2. نبات و کمی نمک به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا نبات آب شود.
3. شعله را خاموش کنید. سوپ را داغ یا گرم با شیر نارگیل سرو کنید.
آماده سازی: 2 ساعت
مدت انتظار: 2 ساعت
مجموعاً: 4 ساعت
مواد لازم : برای 8 نفر
لوبیا قرمز (از قبل 2 ساعت در آب سرد خیس بخورد)
1 فنجان
برنج سیاه (گلوتن دار، از قبل 2 ساعت در آب سرد خیس بخورد)
4 قاشق سوپخوری
پوست نارنگی
1 عدد
آب
1 و نیم لیتر
نبات
100 گرم
نمک
کمی
شیر نارگیل
اختیاری
طرز تهیه :
1. لوبیا قرمز، برنج سیاه، پوست نارنگی و آب را داخل یک قابلمه بریزید و جوش بیاورید. شعله را کم کنید و بگذارید 2 تا 3 ساعت آهسته بجوشد تا لوبیا قرمز نرم شود و آب کم شود و مخلوط غلیظ شود.
2. نبات و کمی نمک به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا نبات آب شود.
3. شعله را خاموش کنید. سوپ را داغ یا گرم با شیر نارگیل سرو کنید.