s.rozekabood
12-27-2013, 12:11 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1856.jpg
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه مواد لازم : برای 24 نفر
بال مرغ
1 کیلو و 100 گرم
آرد
110 گرم
نمک
2 قاشق چای خوری
فلفل قرمز
2 قاشق چای خوری
فلفل سیاه
1/4 قاشق چای خوری
روغن سرخ کردنی
به مقدار لازم
کره بادام زمینی
1/4 فنجان
آب
2 قاشق غذاخوری
سس تند
2 قاشق چای خوری
شکر قهوه ای
1.5 قاشق چای خوری
آبلیمو
1.5 قاشق چای خوری
سس سویا
1.5 قاشق چای خوری
پودر زنجبیل
1/2 قاشق چای خوری
طرز تهیه:
بالهای مرغ را به سه بخش تکه کنید. ته بالها را دور بریزید.
داخل یک نایلون پلاستیکی نمک، آرد، پاپریکا و فلفل را مخلوط کنید. بالها را به آن اضافه کنید و بعد آن را تکان دهید تا بالها به آرد آغشته شوند.
داخل یک قابلمه روغن را تا دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) گرم کنید. هر کدام از بالها را درون روغن به مدت 6 الی 8 دقیقه سوخاری کنید و بعد آن ها را روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن آن برود و بعد آن ها را به یک کاسه انتقال دهید تا گرم بماند.
داخل یک قابلمه کوچک کره بادام زمینی، آب، سس تند، شکر قهوه ای، آبلیمو، سس سویا و پودر زنجبیل را مخلوط کنید و به مدت یک الی دو دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید تا یکدست شود و روی بال مرغ بریزید و سریع سرو کنید.
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه مواد لازم : برای 24 نفر
بال مرغ
1 کیلو و 100 گرم
آرد
110 گرم
نمک
2 قاشق چای خوری
فلفل قرمز
2 قاشق چای خوری
فلفل سیاه
1/4 قاشق چای خوری
روغن سرخ کردنی
به مقدار لازم
کره بادام زمینی
1/4 فنجان
آب
2 قاشق غذاخوری
سس تند
2 قاشق چای خوری
شکر قهوه ای
1.5 قاشق چای خوری
آبلیمو
1.5 قاشق چای خوری
سس سویا
1.5 قاشق چای خوری
پودر زنجبیل
1/2 قاشق چای خوری
طرز تهیه:
بالهای مرغ را به سه بخش تکه کنید. ته بالها را دور بریزید.
داخل یک نایلون پلاستیکی نمک، آرد، پاپریکا و فلفل را مخلوط کنید. بالها را به آن اضافه کنید و بعد آن را تکان دهید تا بالها به آرد آغشته شوند.
داخل یک قابلمه روغن را تا دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) گرم کنید. هر کدام از بالها را درون روغن به مدت 6 الی 8 دقیقه سوخاری کنید و بعد آن ها را روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن آن برود و بعد آن ها را به یک کاسه انتقال دهید تا گرم بماند.
داخل یک قابلمه کوچک کره بادام زمینی، آب، سس تند، شکر قهوه ای، آبلیمو، سس سویا و پودر زنجبیل را مخلوط کنید و به مدت یک الی دو دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید تا یکدست شود و روی بال مرغ بریزید و سریع سرو کنید.