s.rozekabood
12-27-2013, 12:10 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1858.jpg
آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 4 ساعت
مجموعاً: 4 ساعت و 30 دقیقه
مواد لازم :
ژلاتین
25 گرم
آب سبزیجات (یا آب مرغ)
1 فنجان
سیب زمینی (آب پز، خرد شده)
1 فنجان
هویج (بخار پز، خرد شده)
1 فنجان
نخود شیرین
450 گرم
ذرت
نصف فنجان
سس مایونز
6 قاشق سوپخوری
خامه ترش
3 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل
به مقدار لازم
گوجه فرنگی
برای تزئین
گشنیز
برای تزئین
طرز تهیه :
1. در یک ظرف کوچک، 3 قاشق غذا خوری آب روی ژلاتین بریزید. بگذارید 5 دقیقه بماند. در یک قابلمه کوچک آب مرغ را روی شعله ی متوسط گرم کنید. ژلاتین را اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود. کمی نمک اضافه کنید. از روی شعله بردارید و بگذارید در دمای اتاق خنک شود. http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1859.jpg
2. در یک کاسه ی متوسط، سیب زمینی، هویج، نخود شیرین، ذرت، ماینوز و خامه ترش را اضافه کنید و مخلوط کنید. طبق ذائقه نمک و فلفل بزنید. آب مرغ و ژلاتین را اضافه کنید. به خوبی مخلوط کنید.
3. مخلوط را داخل قالب نان بریزید. قبل از سرو کردن حداقل 5 ساعت در یخچال قرار دهید.
آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 4 ساعت
مجموعاً: 4 ساعت و 30 دقیقه
مواد لازم :
ژلاتین
25 گرم
آب سبزیجات (یا آب مرغ)
1 فنجان
سیب زمینی (آب پز، خرد شده)
1 فنجان
هویج (بخار پز، خرد شده)
1 فنجان
نخود شیرین
450 گرم
ذرت
نصف فنجان
سس مایونز
6 قاشق سوپخوری
خامه ترش
3 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل
به مقدار لازم
گوجه فرنگی
برای تزئین
گشنیز
برای تزئین
طرز تهیه :
1. در یک ظرف کوچک، 3 قاشق غذا خوری آب روی ژلاتین بریزید. بگذارید 5 دقیقه بماند. در یک قابلمه کوچک آب مرغ را روی شعله ی متوسط گرم کنید. ژلاتین را اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود. کمی نمک اضافه کنید. از روی شعله بردارید و بگذارید در دمای اتاق خنک شود. http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1859.jpg
2. در یک کاسه ی متوسط، سیب زمینی، هویج، نخود شیرین، ذرت، ماینوز و خامه ترش را اضافه کنید و مخلوط کنید. طبق ذائقه نمک و فلفل بزنید. آب مرغ و ژلاتین را اضافه کنید. به خوبی مخلوط کنید.
3. مخلوط را داخل قالب نان بریزید. قبل از سرو کردن حداقل 5 ساعت در یخچال قرار دهید.