PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اضافه کردن Internet Explorer 11 به دی وی دی windows 7 sp1

Magsoud
12-10-2013, 07:05 PM
ما در این مثال قدم به قدم مراحل اضافه کردن Internet Explorer 11 را به دی وی دی windows 7 sp1 با استفاده از
برنامه DISM جلو خواهیم رفت.

تذکر اینکه برنامه DISM در حقیقت برنامه بهبود یافته (Upgrade شده) ImageX است که قابل استفاده در ویندوز های
7 و 8 و 8.1 میباشد.

مرحله اول کار
==============
1. پوشه های زیر را درست کنید:

C:\xxx
C:\xxx\IE11
C:\xxx\Updates
C:\xxx\mount
C:\xxx\win7

2. نوع برنامه Internet Explorer 11 را (از لحاط زبان و اینکه نوع 32 بیت میخواهید یا 64 بیت) از لینک زیر دانلود کنید

Download Internet Explorer 11 - Microsoft Windows (http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=en&prev=/search%3Fq%3DAdd%2BIE%2B11%2BTo%2Bwindows%2B7%2Bwi m%26biw%3D1015%26bih%3D600&rurl=translate.google.com&sl=zh-TW&u=http://windows.microsoft.com/zh-tw/internet-explorer/ie-11-worldwide-languages&usg=ALkJrhika7VR-ZEpUKG5g3wvpfIwUxIEhA)

توضیح اینکه بنده در اینجا نوع 32 بیت انگلیسی را توضیح خواهم داد.

3. برای اینکه بتوانیم IE 11 را بدون خطا به ایمیج ویندوز اضافه کرده و بعدا" هم بدون خطا استفاده کنیم لازم است که
آپدیت های مربوط به IE 11 را هم دانلود کنیم.

لذا تمام آپدیت های لازم را هم از لینک زیر دانلود کنید:

Prerequisite updates for Internet Explorer 11 (http://support.microsoft.com/kb/2847882)

توجه کنید که باید بنا به نیاز خود (32 بیتی یا 64 بیتی) باید دانلود کنید. قایل های مورد نیاز 32 بیتی عبارتند از:

Windows6.1-KB2533623-x86.msu
Windows6.1-KB2670838-x86.msu
Windows6.1-KB2729094-v2-x86.msu
Windows6.1-KB2731771-x86.msu
Windows6.1-KB2786081-x86.msu
Windows6.1-KB2834140-v2-x86.msu

ادامه بحث در روزی دیگر

تذکر:
====
تمام دستوراتی که در این تاپبک استفاده میکنیم بایستی با اجازه کاربری Adminidtrator انجام شوند. در رابطه با
این نوع اجازه کاربری میتوانید به لینک زیر مراجعه نمائید.

اجازه کاربری Admin در ویندوز های بعد از XP (http://www.ariadl.ir/showthread.php?t=167960&p=329511#post329511)

مرحله دوم کار
==========

1. فایل دانلود شده Internet Explorer 11 را به درون پوشه C:\xxx\IE11 کپی کرده و نام آن را برای راحتی کار به
IE11.exe تغییر دهید.
برای مثال نام نوع 32 بیتی IE11-Windows6.1-x86-en-us.exe است که باید آن را بهIE11.exe تعییر نام دهید. این کار
فقط برای آسان شدن اعمال دستورات می باشد.

2. فایل Batch با محتوای زیر را درست کرده و آن را با نام Extract.cmd در دایرکتوری C:\xxx\IE11 در کنار IE11.exe
قرار دهید:

IE11.exe /x:C:\xxx\IE11

3. فایل Batch ساخته شده در بالا (Extract.cmd) را در همان دایرکتوری اجرا نمائید (با اجازه کاربری Adminidtrator).
اکنون اگر به دایرکتوری C:\xxx\IE11 مراجعه کنید خواهید دید که فایل های زیر به این دایرکتوری اضافه شده اند:

HARDWAREBLOCKINGLIST.XML
IE-Hyphenation-en.MSU
IE-Spelling-en.MSU
IE-Win7.CAB
IE_SUPPORT_x86_en-US.CAB
SETUPDOWNLOADLIST.TXT
SQMAPI.DLL

حالا میتوانید فایل های IE11.exe و Extract.cmd را از این دایرکتوری دیلیت کنید.

تذکر: فرمان بالا در داخل ویندوز XP کار نخواهد کردو پیغام خطا خواهد داد.

4. همه آپدیت های Internet Explorer 11 را که قبلا" دانلود کردید را درون پوشه C:\xxx\Updates کپی کنید.

5. محتویات ایزوی ویندوز 7 ، که میخواهید تغییرش بدهید را به داخل پوشه C:\xxx\win7 کپی کنید.

مرحله انتهائی کار
============
با انجام مراحل اول و دوم ، ما آماده هستیم تا کار مورد نظرمان یعنی اضافه نمودن Internet Explorer 11 به ویندوز 7
را شروع کنیم.
میدانید که در یک دی وی دی ویندوز 7 ، ممکن است چند نوع ویندوز داشته باشیم که قاعدتا" همه آن ها درون فایل
Install.wim قرار داشته و فایل Install.wim هم داخل پوشه Sources درون دی وی دی ویندوز 7 قرار دارد.

ما قبلا" محتویات ایزوی ویندوز 7 را داخل پوشه C:\xxx\win7 کپی کردیم.
لذا در این مثال ما باید فایل های Internet Explorer 11 را به فایل Install.wim موجود در C:\xxx\win7\sources اضافه
نمائیم.

لذا بشرح زیر ادامه میدهیم:

1. برای اینکه بتوانیم تغییری در ویندوز 7 ایجاد کنیم ، اول باید به فایل های داخل فایل Install.wim دسترسی داشته
باشیم. بنابر این دستور زیر را اجرا میکنیم تا برنامه DISM محتویات فایل Install.wim را موقتا" در پوشه C:\xxx\mount
قرار دهد . این کار را Mount کردن می نامند.
برای Mount کردن دستور زیر را اجرا می کنیم:

dism /mount-wim /WimFile:C:\xxx\win7\sources\install.wim /Index:3 /mountdir:C:\xxx\mount

توضیح:
---------
اگر ندانیم داخل فایل Install.wim که میخواهیم تغییرش بدهیم ، چند نوع و چه ویندوز هائی وجود دارد ،میتوانیم
در این مرحله دستور زیر را اجرا کنیم تا مشخصات موجود در Install.wim مورد نظر را بفهمیم:

dism /Get-ImageInfo /Image File:C:\xxx\win7\sources\install.wim

ولی من در اینجا فرض را بر این قرار می دهم که ما فقط یک نوع ویندوز درون فایل Install.wim داریم لذا در اینصورت
نیازی به اجرای دستور بالا نخواهد بود.

2. حالا برای اینکه آپدیت های IE11 را به ویندوزمان اضافه کنیم ، دستور زیر را احرا می نمائیم:

dism /image:C:\xxx\mount /add-package /Packagepath:C:\xxx\Updates

ابن دستور محتویات پوشه C:\xxx\Updates را به ویندوز اضافه میکند.

3. به همین روش خود برنامه IE 11 را هم با اجرای دستور زیر اضافه میکنیم:

dism /image:C:\xxx\mount /add-package /packagepath:C:\xxx\IE11

تذکر:
------
در این مرحله ممکن است با پیغام های خطائی روبرو شویم که میگوید نمیتواند فایل Support.cab را اضافه کند.
این پیغام مهم نیست. چون نیازی به این فایل که جزو محتویات پوشه C:\xxx\IE11 است نمیباشد.

4. حالا به آخرین مرحله کار رسیدیم. تا اینجا برنامه IE11 و آپدیت هایش به ایمیج اضافه شده اند. ولی اگر دستور
زیر را ندهیم ، این تغییرات اعمال نخواهند شد.

dism /unmount-wim /mountdir:C:\xxx\mount /commit

بعد از اجرای دستور بالا کارمان تمام شده است.
حالا دیگر فایل Install.wim موجود در پوشه C:\xxx\win7\sources دارای برنامه IE11 هم هست.

میتوانید ایزوی ویندوز 7 خود را باز کرده و این Install.wim را با Install.wim موجود در آن عوض کنید.

موفق باشید

سهند
12-10-2013, 07:18 PM
ببخشید استاد dism داخل نرم افزار Microsoft Windows AIK 3 وجود داره یا باید جداگانه دانلود کنیم اگه داره چجوری باید اجرا بشه اگه نه لینک دانلودشو بذارید خیلی ممنون میشم چون زیاد اشنایی ندارم

Magsoud
12-10-2013, 08:04 PM
این دستور داخل Microsoft Windows AIK وجود دارد که در ادامه بحث طرز استفاده را توضیح خواهم داد

سهند
12-10-2013, 08:09 PM
مرسی استاد

Mahm00d
12-11-2013, 03:07 PM
سلام
با تشکر از استاد عزیز ...:yeah:
استاد من در حال حاضر ویندوز 7 در اختیار دارم و همچنین WAIK ویندوز 8.1 ...
و همان گونه که قبلا در تاپیکی گفتم می خواهم آپدیتی را از این طریق به دی وی دی ویندوز 8.1 اضافه کنم آیا می توان WAIK ویندوز 8.1 رو در ویندوز 7 نصب کنم و کار خودم رو انجام دهم؟؟؟

سوال دیگر :
آیا می شود WAIK ویندوز 7 رو نصب کرد و این مراحل رو بر روی ویندوز 8.1 انجام داد؟؟؟

:^::^::^:

Magsoud
12-11-2013, 03:45 PM
مایکروسافت در لینک (http://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/hardware/dn246959.aspx) میگوید که میتوان Windows ADK را در ویندوز های زیر نصب کرد

Windows 8.1
Windows® 8
Windows® 7
Windows Server 2012 R2
Windows Server® 2012
Windows Server® 2008 R2

Mahm00d
12-11-2013, 04:28 PM
درود
ممنونم استاد
من تست می کنم و نتیجه رو همینجا اعلام می کنم
یک سوال دیگر :
استاد برای استفاده از dism حتما باید Windows ADK رو نصب کنیم آیا راهکار دیگری وجود ندارد که بشود از آن استفاده کرد چون نصب Windows ADK حجم زیادی اشغال می کند ؟؟؟

اضافه شد:
استاد همین الان خواستم Windows ADK رو نصب کنم و دیدم حالت انتخابی دارد که بتوانیم هر قسمت که خواستیم رو نصب کنیم
من کدام یک از گزینه ها را برای نصب انتخا کنم؟؟؟
11021 (http://www.ariadl.ir/attachment.php?attachmentid=11019&d=1386765739)

لطف کنید اگر مقدور است در مورد تمامی گزینه ها توضیح دهید

Magsoud
12-11-2013, 04:39 PM
بهتر است برای یاد گیری نصب شود
البته بعدا" یرنامه ای معرفی خواهم کرد که مثل برنامه GImagex که دستورات Imagex را بطور گرافیکی انجام
میدهد ، این برنامه هم میتواند کار های DISM را بطور گرافیکی انجام دهد

===============
بعدا" اضافه شد
================
موقع نصب Windows ADK ، اگر بخواهی همه امکانات را داشته باشی بایستی تمام گزینه های موجود را انتخاب کنی
و گرنه بعضی دستورات اجرا نخواهند شد

Mahm00d
12-11-2013, 04:58 PM
استاد من فقط می خواهم آپدیت رو اضافه کنم و نیاز به امکانات دیگر ندارم کدام گزینه رو باید انتخاب کنم؟؟؟
استاد لطف کنید برنامه ی مورد نظر رو معرفی کنید خوب استاد عالی می شود

:Şflower658Ş:

Magsoud
12-11-2013, 05:01 PM
محمود جان ، تا چند دقیقه دیگر باید جائی بروم ، الان منتظرم هستند که حرکت کنم
تا فردا نیستم
فردا بیشتر صحبت می کنیم

سهند
12-11-2013, 06:51 PM
سلام استاد ببخشید dism از کجا باید دانلود کنیم

سلام اقای محمود ببخشید این dism \از کجا باید اجرا بشه

من اینو تو کامپیوتر دارم ونصب کردم ولی dism نداره --KB3AIK_EN

................
.........

Mahm00d
12-11-2013, 11:17 PM
سلام
کاربر عزیز سهند (http://www.ariadl.ir/member.php?u=136446) لطفا برای هر نوشته خود یک پست نفرسید پست های قبلی خود رو می توانید ویراش کنید و نوشته های جدید رو بنویسید ضمنا لطف کنید برای تشکر کردن از گزینه تشکر استفاده کنید و برای فقط تشکر پست جدیدی ایجاد نکنید!!!!

برای اجرا دستورات dism باید آن را در خط فرمان این برنامه اجرا کنید
بعد از نصب WAIK به ALL program بروید و گزینه است که آیکن آن دقیقا شبیه خط فرمان ویندوز (CMD) است ولی نام آن CMD نیست آن را اجرا کرده و دستورات را تایپ کنید

برای نمونه من ADK ویندوز 8.1 رو نصب کردم پوشه ی Windows Kits در ALL program ایجاد شده و بعد گزینه ای که در عکس مشخص است رو اجرا کردم

11020

سهند
12-12-2013, 11:36 AM
ببخشید استاد با این نرم افزار میشه مثلا نت فرم ورک - msxml چیزای دیگه به سی دی ویندوز اضافه کرد وسوال دومم هم اینه که ایا با این نرم افزار میشه مثلا اکسپلور11 رو از توش حذف کنیم یا چیزای دیگه وبه جاش اکسپلور دیگه ای قرار بدیم ایا امکانش هست یا نه ممنون میشم جوابمو بدید

Magsoud
12-13-2013, 12:20 AM
سعی میکنم که در چند روز آینده ، در بحث دیگری در رابطه با دیگر خواص این برنامه صحبت کنم.

هیچوقت سعی نکنید که تمام نیاز های خود را فقط با یک برنامه انجام داده و بقیه برنامه ها را فراموش کنید.

Mahm00d
12-13-2013, 02:06 AM
استاد برای اضافه کردن آپدیت ها به ویندوز 8.1 با استفاده ازبرنامه ی GetWaikTools نرم افزار مورد نظر یعنی DISM مخصوص ویندوز 8.1 رو دانلود کردم اما باز هم 32 است و من می خواهم دستورات را بر روی ویندوز ویندوز 64 بیتی انجام دهم نمی دانم کلا این برنامه 32بیتی است یا برنامه GetWaikTools فقط نسخه ی 32 بیتی رو برای دانلود گذاشته است؟؟؟

دیگر نمی خواهم windows ADK رو در ویندوز 7 نصب کنم چون من که نتوانستم نصب کنم و راحت توانستم دستورات dism رو با ساخت BATCH فایل به صورت زیر انجام دهم
دستور اول با موفقیت انجام شد

echo off@

dism /mount-wim /WimFile:C:\xxx\win7\sources\install.wim /Index:1 /mountdir:C:\xxx\moun

دستور دوم نیز به صورت زیر انجام دادم اما صفحه اجرا دستورات خیلی زود باز شده و بسته می شود نمی دانم درست است یا خیر؟؟؟

echo off@

دستور سوم رو نیز فعلا اجرا نمی کنم و منتظر پاسخ استاد هستم ببینم که آیا دستور دوم همین جور است و سریع انجام می شود

دستور سوم هم:

echo off@

راستی استاد اگر تمامی سه دستور رو پشت سرهم به صورت زیر بنویسیم تمامی مراحل یک به یک اجرا می شود یعنی منتظر می ماند که دستور اول اجرا شود بعد دستور بعدی را اجرا کند؟؟؟

echo off@
dism /mount-wim /WimFile:C:\xxx\win7\sources\install.wim /Index:1 /mountdir:C:\xxx\mount]

اگر جواب خیر است دستورات را باید به چه نحوی بنویسیم؟
:merc567:

Magsoud
12-13-2013, 02:40 AM
محمود چان
در ویندوز 7 فایل DISM داخل پوشه system32 وجود دارد.(همراه با خود ویندوز 7) لذا دستورات DISM
در داخل ویندوز 7 باید براحتی توسط فایل Batch (با اجازه کاربری Admin ) کار کند.

بهتر است فایل های Batch را مرحله به مرحله (تکی تکی) اجرا کنی ولی بهر حال با اضافه کردن دستور
start /wait جلوی هر دستور ، میتوانی تمام آن ها را با هم استفاده بکنی.
توجه داشته باش که بعد از start /wait باید یک فاصله گذاشته و بعد دستور را بنویسی.
با اضافه کردن این عبارت تا پایان دستور فعلی ، دستور بعدی شروع نخواهد شد.

Mahm00d
12-13-2013, 04:52 PM
سلام
استاد من BATCH فایل ها رو در کنار فایل dism.exe مخصوص ویندوز 8.1 قرار دادم که با استفاده از GetWaikTools دانلود کردم البته در کنار dism.exe هم فایل های مختلفی وجود داشت که من آنها رو پاک نکردم.
حالا سوالم این است وقتی BATCH فایل رو در کنار dism.exe که دانلود کرده ام قرار دهم دستورات با این dism.exe اجرا می شود یا با توجه به DISM داخل پوشه system32 ویندوز 7 اجرا می شود؟؟؟

.................................
استاد در مورد دستور start /wait منظورتان به این نحو است؟؟؟

echo off@
start /wait dism /mount-wim /WimFile:C:\xxx\win7\sources\install.wim /Index:1 /mountdir:C:\xxx\mount
start /wait dism /image:C:\xxx\mount /add-package /Packagepath:C:\xxx\Updates
start /wait dism /unmount-wim /mountdir:C:\xxx\mount /commit

استاد من این دستورات رو به صورت جداگانه اجرا کردم و مراحل انگار با موفقیت انجام شده است ویندوز ساخته شده را در حال حاضر دارم در ماشین مجازی نصب می کنم ببینم آیا ویندوز آپدیت شده است یا خیر...
در همین تاپیک نتیجه رو اعلام می کنم
:^:

Magsoud
12-13-2013, 06:03 PM
محمود جان فایل Batch که نشان دادی درست است و اگر این فایل را از داخل دایرکتوری ای اجرا کنی که
فایل DISM قرار دارد ، DISM موجود در کنار فایل Batch استفاده خواهد شد.

Mahm00d
12-13-2013, 06:31 PM
درود
تشکر استاد...
استاد ویندوز رو در ماشین مجازی نصب کردم اما انگار آپدیت ها اعمال نشده است ؟!!!
من با توجه به تاپیک(اضافه نمودن آپدیت ها به سی دی ویندوز8.1 قبل از نصب!!! (http://www.ariadl.ir/showthread.php?t=167859)) می خواستم آپدیت های GDR (نسخه ی عرضه ی عمومی ) رو به نسخه ی RTM اضافه کنم که در این صورت باید bulid ویندوز از

9600.16384.amd64fre.winblue_rtm.130821-1623 به 9600.16404.amd64fre.winblue_gdr.130913-2141 تغییر کند اما این تغییر ایجاد نشده است!!؟؟؟؟

من قبلا این آپدیت ها رو نیز با استفاده از نرم افزار Windows Toolkit هم به این ویندوز اضافه کردم اما این نرم افزار نیز نتوانست این آپدیت ها را به ویندوز اضافه کند!!!

راستی استاد اون نرم افزار که دستورات DISM رو به صورت گرافیکی انجام می دهد رو نمی خواهید معرفی کنید...

بازم ممنونم..

Magsoud
12-13-2013, 07:42 PM
خودت که در پیام اسم برنامه مربوطه را بردی (dism gui 3.5 )

سهند
12-14-2013, 09:09 AM
با سلام استاد ضمن تشکر از اموزشی که قرار دادید میخواستم بدونم ایا با نرم افزاری که اکسپلور11 رو به سی دی ویندوز اضافه کردیم میشود از سی دی ویندوز یه چیزایی رو حذف نمود مثلا چندتا اپدیت و غیره

Magsoud
12-14-2013, 11:16 AM
بله توسط این نرم افزار میتوان درایور ها ، پک های مختلف و بعضی دیگر از خصوصیات ویندوز را به ایمیج
اضافه یا از ایمیج کم کرد.

سهند
12-14-2013, 12:02 PM
بخشید استاد میشه برای نمونه یه مثال بزنید که بتونم از روی اون مثال بقیه کارها رو خودم انجام بدم

سهند
06-27-2014, 11:06 AM
استاد ببخشید ایا با این روشی که در مورد اینترنت اکسپلور11 توضیح دادید اینترنت اکسپلور 9 رو هم میشه اضافه کرد وایا توی اون ویندوز که لینکشو دادید پیش نیازی هم برای اینترنت اکسپلور 9 میخواد یا نه

Magsoud
06-27-2014, 02:23 PM
موقعیکه بخواهیم IE9 را به دی وی دی نصب ویندوز 7 توسط DISM اضافه کنیم اول باید خود IE9 را دانلود کنیم.

IE9 برای ویندوز 7 در دو فرمت مختلف موجود است :

__ فرمت MSU با حجم 17 مگا بایت با نام IE9-win7.msu (http://download.microsoft.com/download/B/0/8/B087A127-8FF1-43AD-BE11-BDDE1A11730B/NeturalMSU/x86fre/IE9-win7.msu)
__ فرمت EXE با حجم 17.2 مگا بایت با نام IE9-Windows7-x86-enu.exe (http://download.microsoft.com/download/C/3/B/C3BF2EF4-E764-430C-BDCE-479F2142FC81/IE9-Windows7-x86-enu.exe)

لذا بسته بنوعیکه دانلود میکنیم طرز کار هم فرق میکند. اگر نوع MSU را دانلود کرده باشید کار راحت تر است و به راحتی
توسط دستور DISM و یا برنامه ای مثل RT Seven Lite قابل اجراست.

ولی اگر نوع EXE دانلود کرده باشید اول باید فایل های مربوطه را از داخل آن به جائی Extract کرده و سپس فایل های
CAB بدست آمده را به دی وی دی ویندوز اضافه کنید

تذکر اینکه اگر این کار را در ویندوز 7 نوع SP1 انجام می دهید نیاز به دانلود چیز دیگری نیست ولی اگر می خواهید
IE9 را به دی وی دی ویندوز بدون سرویس پک اضافه کنید ، لازم است تعدادی آپدیت دیگر هم دانلود کرده و آن ها را
هم اضافه نمائید.

سهند
06-27-2014, 03:15 PM
استاد به نظر شما اینترنت اکسپلور ۹ بهتره یا ۱۱

Magsoud
06-27-2014, 03:59 PM
من کلا" از Internet Explorer بدم می آید و فقط در موارد یکه نیاز واقعی هست از آن استفاده میکنم.
لذا نظر من چندان مهم نیست ولی با مطالعه صفحات بیشماری در اینترنت ، بنظر می آید که کاربران
ورژن 9 راضی تر از کاربران ورژن 11 در ویندوز 7 هستند.

سهند
08-19-2014, 06:50 PM
استاد ما در سی دی ویندوز 2تا فایل wim داریم که یکی install.wim ودیگری boot.wim هست ومن تا اونجایی که از شما یاد گرفتم ویادم هست ما در ویرایش سی دی ویندوز فایلinstall.wim رو ویرایش میکنیم اگر اینطور هست پس فایل دوم boot.wim چیه ؟؟؟

دلیل این سوالم اینه که من یه ایزوی ویندوز 7 دانلود کردم که اپدیت شده تا اخر همین ماه هستش یعنی جدیده و موقع نصب شکل وشمایلش عین ویندوز8 میمونه ولی در نصب ویندوز7 رو نصب میکنه واین برام جالب بود که بفهمم چطوری اینکار انجام شده و وقتی مقداری روش تحقیق کردم فهمیدم که فقط احتمال90درصد فایل boot.wim ویرایش شده ولی اگر این فایل ویرایش شده چطوری اینکار امکان پذیره و اگر امکان پذیر نیست ایا میتونیم فایل boot.wim ایزوی سی دی ویندوز 8 رو برداشته وبجای فایل boot.wim ایزوی سی دی ویندوز 7 بذاریم که در موقع نصب تم وشکل وشمایلش در حین نصب عین ویندوز8 باشه

Magsoud
08-19-2014, 06:59 PM
سهند عزیز
بنده موقع درست کردن دی وی دی ویندوز 7 هم install.wim و هم boot.wim را ویرایش میکنم
بعضی فایل های داخل boot.wim و install.wim همنام هستند و باید در هردو تا ویرایش شوند.
در ضمن با تغییر تصویر موجود در boot.wim میشود شکل ظاهری مرحله شروع نصب را عوض کرد.

سهند
08-19-2014, 07:04 PM
استاد هر وقت فرصت کردید وامکانش بود میشه توضیح بدید چطوری اینکار رو انجام بدیم

Magsoud
08-20-2014, 02:22 PM
سهند جان ادامه مطلب را در لینک زیر دنبال فرمائید

تغییر تصویر زمینه نصب ویندوز 7 (http://ariadl.ir/thread170118.html#post333779)

سهند
10-13-2014, 10:14 PM
استاد اگر بخواهیم عین دستورات پست اول برای مثال اینترنت اکسپلور8 یا پوشه Microsoft Games رو از ویندوز حذف کنیم انوقت دستورات به چه شکلی خواهد بود

Magsoud
10-14-2014, 11:34 PM
با استفاده از دستور DISM میتوانیم اینگونه کار ها را Disable کنیم فرضا" اگر میخواهیم برنامه بازی با نام Solitaire نباشد
از دستور زیر استفاده می کنیم:

dism /image:c:\temp /Disable-Feature /FeatureName:Solitare

تذکر اینکه c:\temp دایرکتوری mount است

سهند
10-15-2014, 09:55 AM
استاد تا حالا برای ie11 حدود 11 تا اپدیت منتشر شده و12 رو هم دیشب منتشر کرده میخواستم بدونم وقتی ما ie11 رو طبق دستورالعمل بالا به سی دی ویندوز اضافه کردیم برای اپدیت کردنش هم باید همه اپدیتهایش رو هم نصب کنیم یا فقط همون دیشبی کافیه
برای ie9 هم همینطوریه
لیست 11تا اپدیت به ترتیب

http://up.worldup.ir/uploads/Screenshot-1_d6bd6.jpg (http://up.worldup.ir/)

واونی که دیشب منتشر شده

http://up.worldup.ir/uploads/Screenshot-2_1cef1.jpg (http://up.worldup.ir/)

Magsoud
10-15-2014, 05:53 PM
برای ie11 بایستی تمام آپدیت های موجود هم دانلود و اضافه شوند.

مایکروسافت برای اینکه کاربران را مجبور کند که از آخرین ورژن ویندوز استفاده کنند، هم ترفند های زیادی بکار برد و هم
هزینه زیادی کرد.ولی هنوز موفق نیست و هنوز تعداد زیادی از کاربران دنیا از ویندوز های XP و 7 استفاده میکنند.

در حال حاظر مایکروسافت برای مجبور کردن کاربران به اسفاده از آخرین ویندوز محدودیت های زیادی برای کاربران ویندوز
های قدیمی ایجاد کرده است.
برای مثال در حال حاظر اگر اینترنت اکسپلوریر 11 شما خراب بشود و بخواهید ie11 جدید دانلود و نصب کنید خواهید دید
که ie11 موجود برای آپدیت ، بروز نشده و قدیمی است.
بعضی از آپدیت های ie11 را اگر دانلود کرده و بخواهید نصب کنید ، فقط در صورتی نصب خواهند شد که شما آپدیت بخصوصی
را قبلا" نصب کرده باشید.
لذا موقعیکه میخواهید آپدیت های ie11 را هم به دی وی دی ویندوز 7 اضافه کنید باید آپدیت ها را بترتیب از قدیمی به جدید
اضافه نمائید و گرنه ممکن است اشکالاتی داشته باشید.

توضیح:
--------
با توجه به اینکه بنده فقط در صورتیکه مجبورباشم از اینترنت اکسپلوریر استفاده میکنم ، لذا مدت مدیدی هست که اطلاعاتم
هم در مورد این مرور گر بروز نیست و شاید اگر دوستان دیگر در رابطه با این مرورگر نظر بدهند و راهنمائی کنند ، درست تر و
بهتر باشد.

سهند
10-15-2014, 09:09 PM
استاد ایا این روش توضیح داده شده در پست اول تنها روش موجود برای اضافه کردن ie به ویندوز میباشد یا راههای دیگری نیز دارد

سهند
12-16-2014, 01:06 AM
سلام
استاد من برای اینکه به سی دی ویندوز یه چیزایی اضافه وکسر کنم با ۳تا نرم افزار اینکار رو کردم اما در موقع حذف زبانها ومدیاپلیر ویندوز با مشکلاتی مواجه شدم از جمله با نصب این ویندوز در موقع اکتیو اتوماتیک از سی دی ویندوز اکتیو نمیشه وارور میده خیلی از مشکلاتی که در حین ۱هفته برام پیش اومده حتی بعضی مواقع اپدیتها هم بهش اضافه نمیشد تنها راهی که پیدا کردم با دستور dism بود که تااینجا با مشکلی مواجه نشدم فقط مونده که با دستورات به dism زبانها ومدیا پلیر رو حذف کنم بدون استفاده از نرم افزار چون در این حالت خیلی راحت اپدبتها واینترنت اکسپلور بدون کوچکترین اروری اضافه شده
فقط استاد زحمت دستور حذف زبانها بجز زبان پیش فرض انگلیسی وفارسی رو بدید ممنون میشوم ودوم دستور حذف مدیاپلیر با کلیه امکاناتش بجز رایت سی دی ومشاهدگر عکس ویندوز
سپاسگذارم

Magsoud
12-17-2014, 04:16 PM
قبل از اینکه چگونگی کار با DISM را برای حذف زبان های مختلف و نیز حذف مدیا پلیر شرح دهم باید بگویم که راه
های ساده تری هم برای اینکار وجود دارند.
برای مثال من نگاه میکردم دیدم که برنامه Win Toolkit قسمتی دارد که شما بصورت گرافیکی میتوانید امکانات موجود
داخل فایل install.wim را دیده و بدلخواه هر کدام را که مایل هستید ، حذف کنید.
فرضا" همانطوریکه در شکل زیر مشاهده میکنید ، این برنامه نشان داده که در داخل ایمیجی که بنده باز کرده ام ،در
قسمت زبان تعداد چهار زبان نشان داده شده وجود دارند و نیز در قسمت Multimedia امکانات موجود را مشاهده می کنید:

http://www.worldup.ir/images/kjuabn50y7csqd9qc.png (http://www.worldup.ir/)

که در این برنامه میتوانید هر کدام از امکانات موجود را که نمیخواهید ، انتخاب کنید تا برنامه آن ها را حذف کند.

بهر حال با وجود اینکه حال جسمانی مساعدی ندارم ، سعی میکنم هر چه زودتر روش کار با DISM هم توضیح دهم.

سهند
12-17-2014, 06:29 PM
استاد مشکل حل شده لازم نیست خودتون بدردسر بیاندازید خیلی ممنون که به بفکر ما هستید انشاالله حالتون هم هر چه زودتر خوب میشه

Magsoud
12-18-2014, 06:50 PM
در رابطه با استفاده از DISM برای حذف زبان ها و غیره به لینک زیر پست شماره (20) مراجعه فرمائید

مروری کوتاه بر ویژگی های برنامه dism (http://ariadl.ir/thread168878-2.html#post334432)

سهند
12-26-2014, 12:19 PM
2. حالا برای اینکه آپدیت های IE11 را به ویندوزمان اضافه کنیم ، دستور زیر را احرا می نمائیم:

ابن دستور محتویات پوشه C:\xxx\Updates را به ویندوز اضافه میکند.

موفق باشید[/QUOTE]

استاد اگر بخواهیم وقتی که کار نصب اپدیتها تمام شد یه گزارشی از اینکه تموم اپدیتها به درستی نصب واضافه شدند بهمون بده و این گزارش رو در یه فایل text در جایی ذخیره کنه چه دستوری در اخر دستور اپدیتها باید اضافه کنیم که اینکار رو برامون انجام بده چون بعضی مواقع پیش اومده که مثلا 2تا از اپدیتها رو اضافه نکرده وارور داده ودر جایی هم مشخص نیست که کدامها درست اضافه شده کدامها اضافه نشده فقط در صورت نصب ویندوز میفهمیم که نصب شده یا نه ؟؟

Magsoud
12-26-2014, 02:07 PM
اگر بحث (مروری کوتاه بر ویژگی های برنامه dism (http://file:///H:/_Downloads/Ariadl/38/02.htm) ) را با دقت مطالعه بفرمائید فرضا" در پست شماره 20 توضیح داده ام
که با اجرای دستور زیر میتوانیم بفهمیم که چه package هائی در ایمیج ما وجود دارند:

در حال حاظر ما نمیدانیم که چه زبان هائی داخل این ایمیج وجود دارند. زبان ها هر کدام یک package محسوب میشوند
لذا دستور زیر را اجرا می کنیم:

کد:
dism /image:D:\win7\mount /get-packages >D:\packages.txt
بعد از اجرای دستور بالا فایلی متنی بنام packages.txt در روت درایو D درست خواهد شد که داخل آن نام و مشخصات
کلیه package های موجود در فایل Install.wim نوشته شده است.