توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب اتوماتیک برنامه ها در حین نصب ویندوز 7
Magsoud
12-07-2013, 07:49 PM
عضو ارجمند انجمن (سهند (http://www.ariadl.ir/member.php?u=136446)) پرسیده اند که چگونه میشود Windows Loader را از دی وی دی نصب ویندوز 7 بطور اتومات
اجرا و ویندوز را اکتیو کرد.
من سعی میکنم ضمن دادن جواب ایشان ، مطلب را گسترش داده و بگونه ای شرح دهم که کاربران بتوانند دیگر برنامه
های مورد نظرشان را هم اجرا کنند.
برنامه نصب ویندوز 7 روند ویژه ای را برای نصب ویندوز طی میکند که کارش با برنامه نصب ویندوز XP کاملا" فرق دارد.
ما میتوانیم در سی دی ویندوز XP تعییراتی بدهیم که برنامه های دلخواه ما در حین نصب ویندوز نصب شوند.
برای انجام اینکار در ویندوز 7 به شرح زیر توجه کنید:
یکی از خاصیت های برنامه نصب ویندوز 7 این است که برنامه نصب در انتهای کار خود ، یعنی درست در مرحله ماقبل
Logon دنبال فایلی بنام SetupComplet.cmd در آدرس زیر میگردد:
\Windows\Setup\Scripts\SetupComplete.cmd
و اگر این فایل را پیدا کند ، دستورات داخل آن را اجرا میکند.
پس ما میتوانیم دستورات مورد نظر خود را در فایلی بنام SetupComplete.cmd نوشته و این فایل را در آدرس بالا قرار
دهیم تا برنامه نصب آن را بطور اتومات اجرا نماید.
همجنین لازم است که ما برنامه های مورد نظر خود را نیز در این محل در کنار فایل SetupComplete.cmd قرار دهیم.
مثال:
------
میخواهیم برنامه Windows Loader اجرا شده و اتوماتیک ویندوز را اکتیو کند.
برای اینکار بصورت زیر عمل میکنیم
1.فایل Windows Loader.exe و دیگر فایل های مربوط به این فایل (Keys.ini) را در محل گفته شده قرار می دهیم.
2. فایل Windows Loader.exe را به Loader.exe تغییر نام می دهیم.
3. فایلی با محتوای زیر درست کرده و آن را هم با نام SetupComplete.cmd در کنار فایل های بالا قرار می دهیم:
@ECHO OFF
Set WorkDir=%~dp0
%~dp0"Loader.exe" /silent /restart/l=Default
مطلب تمام است ولی چگونه این فایل ها را در آدرس مورد نظر در داخل دی وی دی ویندوز 7 قرار دهیم؟
اگر عمری باقی باشد ، در جلسه بعد توضیح خواهم داد.
سلام استاد واقعا دستت درد نکنه خیلی اقایی
Magsoud
12-08-2013, 01:20 PM
یکی دیگر از ویژگی های برنامه نصب ویندوز 7 بشرح زیر است:
برنامه نصب ، وظیفه دارد که در حین نصب به داخل پوشه sources (درون دی وی دی نصب ویندوز ) مراجعه کرده و اگر
ببیند در آنجا پوشه ای بنام $OEM$ وجود دارد ، وظیفه دارد محتویات موجود در این پوشه را به محل های ویژه ای در
کامپیوتر کپی کند.
یرای مثال اگر ببیند پوشه $OEM$ وجود دارد و نیز در داخل پوشه $OEM$ پوشه دیگری با نام $$ وجود دارد ، محتویات
داخل پوشه $$ را به داخل پوشه Windows کپی خواهد کرد.
ما در مثال جلسه قبل نیاز داشتیم که که فایل های Loader.exe ، Keys.ini و SetupComplete.cmd در پوشه زیر قرار
داشته باشند:
Windows\Setup\Scripts
پس به طریق زیر عمل میکنیم:
1. پوشه ای بنام $OEM$ درست کنید.
2. درون پوشه $OEM$ پوشه دیگری بنام $$ درست کنید.
3. درون پوشه $$ پوشه دیگری با نام Setup درست کنید.
4. درون پوشه Setup پوشه دیگری بنام Scripts درست کنید.
5. فایل های گفته شده در بالا را درون پوشه Scripts قرار دهید.
6. ایزوی دی وی دی نصب ویندوز 7 را باز کرده و پوشه ساخته شده $OEM$ ( با محتویاتش) را به داخل پوشه
sources (درون دی وی دی) اضافه کرده و ذخیره کنید.
حال اگر این ایزو را رایت کرده و استفاده کنید ، مطابق خواست شما کار خواهد کرد.
سلام استاد ببخشید یه سوالی برام بوجود اومده داخل پوشه ویندوز لودر 4فایل وجود داشت که 2تای دیگه چی هستند ایا لازم هست اونا رو هم داخل پوشه قرار بدیم یانه---Read me.txt----checksums.md5
Magsoud
12-08-2013, 07:32 PM
نه لازم نیستند .
فایل Read me.txt فقط راهنمای برنامه است.
فایل checksums.md5 برای این است که فایل اصلی را با آن تست کنی تا مطمئن شوی فایل تقلبی دانلود نکرده باشی
خیلی ممنون استاد خسته نباشی
سلام استاد ببخشید من یه اشکالی در این مورد برام پیش اومده من با روشی که شما گفتید عمل کردم اما جواب نداد فایلی با محتوای زیر درست کرده و آن را هم با نام SetupComplete.cmd در کنار فایل های بالا قرار می دهیم:
کد HTML:
@ECHO OFF
Set WorkDir=%~dp0
%~ dp0"Loader.exe" /silent /restart/l=Default
اما من یه سی دی ویندوز قدیمی داشتم که اتوماتیک اکتیو میشد با روشی که شما گفتید دنبال پوشه oem رفتم پیدا کردم و فایل cmd اونو با کمی تغییرات به فایل ویندوزم کپی کردم درست کار کرد نمیدونم اشتباه من کجا بود اما چندین بار تست کردم من اونوی که از سی دی ویندوز قدیمی استخراج کردم رو براتون میذارم اینجا شما مقایسه کنید ببینید مشکل تایپی هست یا چیز دیگه
@ECHO OFF
%~dp0"active.exe" /silent /preactivate
cd %~dp0
attrib -R -A -S -H *.*
SHUTDOWN /R /T 5
RMDIR /S /Q "%WINDIR%SetupScripts"
exit
Magsoud
12-09-2013, 09:05 PM
سهند عزیز
1. من کدی را قرار داده ام که الان در دی وی دی ویندوز 7 ساخت خودم هم گذاشته ام و بارها استفاده شده و مطمئن است.
2. به کد های زیر نگاه کنید در بالا کدی هست که من قرار داده ام و در پائین آن کدی که شما از جای دیگر استفاده کرده اید.
( قسمت دوم کد مورد استفاده شما مربوط به ری استارت کردن کامپیوتر است البته لازم هم هست)
و قسمت آحر کدی هست که شما میگوئید اجرا نشد.
@ECHO OFF
Set WorkDir=%~dp0
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@ECHO OFF
%~dp0"active.exe" /silent /preactivate
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@ECHO OFF
Set WorkDir=%~dp0
%~ dp0"Loader.exe" /silent /restart/l=Default
حال کدی را که من قرار داده ام با کد خودتان که اجرا نشده مقایسه کنید خواهید دید که بین dp و کاراکتر قبلش فاصله قرار داده اید
که نباید باشد
Mahm00d
12-30-2013, 04:25 AM
3. فایلی با محتوای زیر درست کرده و آن را هم با نام SetupComplete.cmd در کنار فایل های بالا قرار می دهیم:
@ECHO OFF
Set WorkDir=%~dp0
.....
سلام
با تشکر از استاد عزیز...
استاد اگر ما بخواهیم چندین برنامه پشت سر هم نصب شوند و سپس سیستم ریستارت شوند کد ها را باید چگونه بنویسیم؟؟؟
راستی استاد ویندوز پس از نصب فقط دنبال SetupComplete.cmd می گردد آیا فایل هایی دیگری هم هستند که احیانا ویندوز دنبال آنها هم بگدرد مثلا OOBE.cmd ؟؟؟
اگر جواب بله است ما چگونه می توانیم این دو BATCH فایل را باهم داشته باشیم یعنی اول OOBE.cmd اجرا شود سپس SetupComplete.cmd و بعد ریستارت؟؟؟؟
:yeah:
ببخشید استاد دوست عزیزمون یه سوالی پرسیدند اگه میشه بحث اضافه کردن نرم افزارها به سی دی ویندوز بدون استفاده از نرم افزار رو اگه براتون مقدوره توضیح بدید مرسی
Magsoud
01-08-2014, 06:04 PM
سهند عزیز
اجازه بده که اول خاطره ای را برایت تعریف کنم.
سال ها قبل ، زمانیکه جوان و قدرتمند بودم و گفته ها و خواسته هایم برای اطرافیانم ارزش داشت ، در یک دوره ای
بشدت علاقمند به دانستن و درک علومی شدم که اصطلاحا" علوم غریبه نامیده میشوند.
علوم غریبه شاخه های مختلفی داشت و جالب این است که بنده هم میخواستم از همه آن ها سر در بیاورم!!!
... مدت ها تلاش کردم ، مطالعه کردم ، بیخوابی ها کشیدم ولی هرگز نا امید و یا خسته نشدم. اگر در موردی شکست
میخوردم ، خودم را نمی باختم بلکه کار را مجددا" و با تلاش و همت بیشتری شروع و ادامه میدادم.....
چند تا نکته را دوست دارم در این مورد بگویم:
وقتی کسی میخواهد هدفی را شروع کند اولین نیازش وجود منابع آموزشی و نیز کمک افرادی هست که هدف را
قبلا" تجربه کرده و می شناسند. ولی متاسفانه در کشور ما ، وقتی مطلبی را از کسی که میداند می پرسی ، یا میگوید
نمیدانم و یا بطریقی از دادن جواب طفره می رود.
اکثریت دوست دارند که دانسته هایشان را مخفی کرده و فقط برای خودشان نگهدارند، انگار می ترسند اگر یاد بدهند
کارشان کساد شود و بقیه از آن ها جلو بزنند.
و لذا اگر علمی هم باشد ، در دل این افراد مانده و همراه با آن ها به گور می رود!!!
در نتیجه چون همه مخفی کرده اند ، علم به جوان ها منتقل نشده و عمومی نمیشود و لذا کشور دیر تر و کند تر
مراحل ترقی علمی را طی میکند. چون همه مجبورند همه چیز را از صفر شروع کنند و تا یاد میگیرند و تجربه کسب
میکنند سن بالا رفته ، یا بازنشسته شده و فراموش شده میشوند و یا عمرشان بپایان میرسد.
در حالیکه وقتی صفحات اینترنت را نگاه میکنیم می بینیم که در کشور های پیشرفته ، عالمان علمشان را نه تنها
مخفی نمیکنند بلکه بصورت رایگان در اختیار جوانانشان قرار می دهند. و در نتیجه جوان عوض اینکه سالها عمرش را
بگذارد تا یاد بگیرد ، تجربیات چند ساله عالمانشان را در کمترین زمان یاد گرفته و در نتیجه چون هنوز زمان و انرژی دارد
تجربیات بدست آمده را بهبود می دهد یعنی علم عام بالا رفته و کشور زودتر مراحل رشد علمی را طی میکند.
... فقط چند جمله: ایکاش مجبور نبودبم همه چیز را از نگاه اقتصادی بررسی کنیم. نگاه اقتصادی است که باعث مخفی
کاری ها و مفاسد اجتماعی میشود.و رفع این نکته فقط با همت مسئولین آگاه و عالم امکان پذیر است و لا غیر..........
متاسفانه بعلل اشکالات بالا ، جوان جویای علم امروزی ، اگر اتفاقی با کسی آشنا شد که بی منت و رایگان دانسته
هایش را یاد میدهد ، خیلی وقت ها راه اشتباهی را پیش میگیرد؟؟
این جوان تشنه یادگیری است و هزاران سوال در مغزش رژه میروند ، لذا تا جواب یک سوال را بدست آورد ، قبل از تست
و یاد گیری سوال بعدی را عنوان میکند و همینطور الی آخر....
نتیجه چه میشود؟
جوان بعد از دریافت جواب اولین سوال و قبل از عمل و بدست آوردن تجربه سوال دوم را مطرح میکند. حق هم دارد چون
می ترسد این فرد آموزش دهنده را از دست بدهد و باز صد ها سوال بیجواب برایش باقی بمانند.
و مدتی که میگذرد ، این جوان هم میداند و هم نمیداند. میداند چون جواب را گرفته و نمیداند چون تجربه نکرده که جا
بیفتد.در حین تجربه هست که مشکلاتی پیش می آید و سوال در رابطه با این مشکلات است که جوان را پخته میکند.
نکته قابل توجه دیگری هم در این مرحله وجود دارد که حایز اهمیت است.
جوان وقتی جواب چند سوال خود را از شخصی میگیرد دو تا اشتباه نیکند:
1. فکر میکند این شخص بهترین و عالم ترین است!!! و جواب همه سوالات را دارد.
2. از آموزش های شخص مورد بحث درست بهره برداری نمیکند.
حالاست که می توانم بگویم منظورم از این مقدمه طولانی چیست.
گفتم که در جوانی دنبال علومی بودم. در یک برهه ای ، بین عده ای از دوستان که آن ها هم همانند من دنبال اینگونه
مطالب بودند سوالی مطرح بود.
کتابی خطی به زبان عربی موجود بود که خیلی هم گران بود . عنوان کتاب طوری بود که ما فکر میکردیم جواب بسیاری
از سوالاتمان داخل آن وجود دارد.
عده ای از دوستان که وضعیت مالی خوبی داشتند توانسته بودند نسخه ای از آن کتاب را خریده و مطالعه کنند ولی
جالب اینجاست که تمام این افراد بدون استثنا با مشکل عجیبی روبرو شده بودند.
وقتی مطالب گفته شده در کتاب را با مثال های موجود در کتاب امتحان میکردند ، به نتیجه دلخواه می رسیدند ولی
در مواردی که خودشان میخواستند بصورت دیگری امتحان کنند جواب نمیگرفتند.
آنقدر خواهان خرید و مطالعه ابن کتاب که بعربی ( بدون زیر و زبر) نوشته شده بود ، بودم که در انتها روزی با پرداخت
مبلغی حدود یک ماه حقوق یک کپی از کتاب مذکور را صاحب شدم.
از خوشحالی و هیجان نمیدانستم چکار کنم بهر حال .............
بعد از مطالعه ، اولش من هم با مشکلی که بقیه مواجه شده بودند مواجه شدم و بعد تصمیم گرفتم که کتاب را یکبار
دیگر ولی با دقت بیشتری مطالعه کنم.
و راز کار در همین نکته بود.نویسنده در ابتدای کتاب در مقدمه ، نکته ای را خیلی عادی و سرسری گفته و رد شده بود
و این نکته جائی بود که اکثریت بدون توجه رد شده و یا سریع و سرسری خوانده و رد میشدند.
در حالیکه این مسئله بایستی در تمام موارد تست انجام میشد.
و اشکال خیلی از مطالعه کنندگان مطالب بنده هم در همین نکته است.
سعی میکنم فردا جواب سوال شما را عرض کنم چون خودم هم از این چرندیاتی که نوشتم خسته شدم
استاد من چون سواد درست وحسابی ندارم در صفحات خارجی هم چون به انگلیسی نوشته شده زیاد سردر نمیاورم تازگیها با نرم افزاری صفحات رو به فارسی ترجمه میکنم اما خودتون میدونید که این ترجمه ها هم دست وپا شکسته هست وچیز زیادی نمیشه فهمید وعلت سوالهای زیاد بنده این هست که علاقه زیادی به تغییر در نرم افزار یا سی دی های بوت دارم که تغغیری در اونا ایجاد کنم وچون در مملکت ما تا اونجایی که من تحقیق کردم بجز شما کسی از سوالاتم سر در نمیارند حتی بعضی جاها مسخره میکنند که تو که سواد درست وحسابی نداری این چیزا به چه دردت میخوره اونقدر سرکوفتم میکنند اما من باز دست بردار نیستم چون خیلی زیاد به این جور مطالب علاقه خیلی زیادی دارم ومیخوام یاد بگیرم بازهم از شما ممنونم که جواب سوال هامو میدید بعضی وقتها هم که سوالات بیجا ونامفهومی میکنم اینا رو به حساب سواد کم من بذارید چون از یا ادم با سواد کم زیاد نمیشه انتظار داشت در اخر ارادتمند شما هستم ونمیدونم چجوری از شما تشکر کنم که ما رو راهنمایی میکنید چون کسی با این اطلاعات شما میتونه در همین ایران ما یه درامدی کسب کنه واطلاعات خودشو در قبال پول ومقام در اختیار کسای دیگه قرار بده اما شما بدون هیچ چشم داشتی جواب سوالات من وامثال منو میدید ببخشید زیاد وراجی کردم عذر میخوامugly3
Magsoud
01-09-2014, 11:44 AM
سهند عزیز
من منظورم شما نیستید. حرف هائی که زدم در اصل یک نوع درد دل کردن و خالی کردن خودم هستند.
اما جواب شما که چگونه کاری کنیم که برنامه های مورد علاقه ما در حین نصب ویندوز 7 بطور اتوماتیک نصب شوند.
برای اینکار راه های مختلفی وجود دارند ، هم با استفاده از نرم افزار های موجود از قبیل RT 7 Lite و غیره ، و هم
استفاده از ویژگی های خود دی وی دی ویندوز 7
راهی که مایکروسافت برای اینکار پیشنهاد کرده همان روشی هست که در این تاپیک توضیح دادم و سعی میکنم
که در سطور زیر با یکی دو مثال مطلب را واضح تر بیان کنم.
فرض کنید که میخواهیم برنامه های Foxit Reader 5.4.5 و VLC media player 2.0.3 در حین نصب ویندوز بطور
اتوماتیک نصب شوند.
ما اگر این دو تا برنامه را بدون هیچگونه تغییری در محل مربوطه گذاشته و بعد دستور اجرا بدهیم ، با مشکل روبرو
خواهیم شد.برای اینکه موقع نصب عادی هر برنامه ای، پنجره های مختلفی باز شده و بر اساس انتخاب های ما
برنامه نصب خواهد شد. و این را که نمیشود نصب اتوماتیک نامید.
لذا اولین کاری که باید انجام دهیم این است که فکری کنیم که این دو برنامه بطور خودکار نصب شوند و لازم نباشد
که ما کاری انجام دهیم.
با مختصری مطالعه میتوانیم بفهمیم که برای اینکه برنامه Foxit Reader 5.4.5 بطور اتومات و بدون دخالت کاربر نصب
شود باید دستور زیر را بدهیم (با فرض اینکه نام فایل FoxitReader.exe است :
"FoxitReader.exe" /VERYSILENT /SUPPRESSMSGBOXES /NORESTART /SP-
و همینطور اگر مختصری مطالعه کنیم متوجه میشویم که VLC media player 2.0.3 (که فرضا" نامش vlc.exe است)
با دستور زیر اتوماتیک نصب خواهد شد:
"vlc.exe" /S
بنابر این ما در حال حاضر در این تاپیک در وضعیت زیر قرار داریم:
میخواهیم در حین نصب ویندوز 7 ، اول دو تا برنامه بالا بطور اتوماتیک نصب شده و سپس ویندوز بطور اتوماتیک اکتیو
شده و سپس سیستم Restart شود.
هیچ کاری ندارد ،قبلا" فایل های مربوط به اکتیو کردن ویندوز را بهمراه فایل SetupComplete.cmd در محلی که قبلا"
توضیح دادم قرار داده بودیم.
حالا فقط دو تا فایل بالا یعنی vlc.exe و FoxitReader.exe را هم در همان محل قرار داده و سپس فایل
SetupComplete.cmd را باز کرده و به آن دو دستور گفته شده در بالا را هم اضافه میکنیم.
اکنون فایل SetupComplete.cmd ما به شکل زیر درآمده است:
@ECHO OFF
Set WorkDir=%~dp0
%~dp0"vlc.exe" /S
%~dp0"FoxitReader.exe" /VERYSILENT /SUPPRESSMSGBOXES /NORESTART /SP-
SHUTDOWN /R /T 5
DEL %0
اگر سوالی بود در خدمتتون هستم.
ببخشید استاد یه سوال دیگه هم داشتم که قبلا دوست عزیزم پرسیده بودند-- ویندوز پس از نصب فقط دنبال SetupComplete.cmd می گردد آیا فایل هایی دیگری هم هستند که احیانا ویندوز دنبال آنها هم بگدرد مثلا OOBE.cmd ؟؟؟
اگر جواب بله است ما چگونه می توانیم این دو BATCH فایل را باهم داشته باشیم یعنی اول OOBE.cmd اجرا شود سپس SetupComplete.cmd و بعد ریستارت؟؟؟؟
سوال دوم اینکه چطور باید بفهمیم که مثلا این نرم افزاری با چه روشی سایلنت نصب میشود یا چجوری این مطلب رو تو گوگل یا جاهای دیگه جستجو کنیم یا چه انجمن یا سایتی رو برا اینکار پیشنهاد میکنید برای اینکه در این موارد بهمون اطلاعاتی ارایه بده
Magsoud
01-09-2014, 12:14 PM
1. سیستم فقط دنبال فایل SetupComplete.cmd میگردد ولی مسلم است که شما از داخل این فایل
میتوانید دستور اجرای فایل batch دیگری را بدهید
2. برنامه ای رایگان با حجم 1 مگا بایت بنام Universal silent switch finder وجود دارد که میتواند سویچ
های نصب مخفی خیلی از برنامه ها را مشخص کند
Universal Silent Switch Finder 1.5.0.0 (http://www.softpedia.com/get/System/Launchers-Shutdown-Tools/Universal-Silent-Switch-Finder.shtml)
ببخشید استاد اگه یه برنامه ای مثلا در مثال شما نرم افزارfoxit reader احتیاج به کرک یا سریال داشته باشه اونوقت چجوری باید عمل کنیم
Magsoud
01-09-2014, 01:37 PM
جواب استانداردی برای سوال شما وجودندارد
چون روش کار در هر نرم افزار متفاوت است
Magsoud
01-16-2014, 04:13 PM
در رابطه با سوال بالا به لینک زیر مراجعه نمائید
چگونگی نصب و اکتیو کردن اتوماتیک برنامه ها (http://www.ariadl.ir/thread169364.html#post331455)
ببخشید استاد ما اگر دوتا فایل SetupComplete.cmd داشته باشیم یکی داخل پوشه$oem$ ودیگری هم داخل پوشه Scripts باشه وبخواهیم موقع اجرای اونا :اول اونی که داخل پوشه$oem$ هست اول اون اجرا بشه ودوم اونی که داخل پوشه Scripts هست اجرا بشه چکار باید بکنیم یعنی یه تعداد نرم افزاردر داخل پوشه $oem$ هست با یه فایلSetupComplete.cmd وتعدادی فایل در پوشه Scripts هست با یه فایلSetupComplete.cmd دیگر در این پوشه ایا چنین چیزی امکان داره بتونیم فایلی بسازیم و اجراش کنیم که به ترتیب اجرا بشوند
Magsoud
01-26-2014, 11:58 AM
اگر هم در اخل پوشه Scripts و هم داخل پوشه
$oem$\$$\Setup\Scripts فایل SetupComplete.cmd داشته باشیم
فایل موجود در پوشه $oem$ اجرا خواهد شد.
چون در حین نصب ویندوز فایل های گذاشته شده در آدرس بالا به داخل پوشه Scripts کپی خواهند شد.
لذا فقط دستوراتی اجرا خواهد شد که شما در فایل SetupComplete.cmd موجود در پوشه $oem$ نوشته اید.
بنابراین در جواب سوال شما باید گفت که شما باید دستورات موجود در SetupComplete.cmd که داخل پوشه Scripts قرار دارد را به انتهای
دستورات موجود در SetupComplete.cmd داخل $oem$ اضافه کنید.
نکته ای را باید تذکر بدهم:
فایل SetupComplete.cmd گاها" درست عمل نمیکند ، و بهتر است دستورات داخل آن خیلی زیاد نباشند.
خود من از این دستور دلخوشی ندارم و از روش های دیگری استفاده میکنم ولی بهر حال دستور استاندارد همین است.
ببخشید استاد شما چه روشی رو برای اینکار پیشنهاد میدید اگر براتون امکان داره اموزش همون رو برامون بذارید خیلی ممنون میشم این زحمت رو برامون بکشید
Magsoud
01-26-2014, 03:29 PM
بهتر است از برنامه RT7lite برای نصب برنامه ها استفاده کنی
ببخشید استاد یکی از ورژنهای نرم افزار KM Player با دستور "KM Player.exe" /S باید بصورت سایلنت نصب میشد اما وقتی این دستور رو هم میدهیم بازهم به همون ترتیب معمولی نصب میشه یعنی مثلا اول باید زبان رو انتخاب کنیم بعد بقیه متعلقات وجایی که باید نصب بشه وغیره در حالی که باید سایلنت نصب میشد البته چند نرم افزار دیگه هم هستند که الان دقیقا یادم نیست کدوما هستند که اینطوری با دستور معمولی سایلنت نصب نمیشوند میخواستم ببینم مشکل از کجاست
Magsoud
04-16-2014, 01:38 AM
تا جائیکه خبر دارم مدتی هست که سازنده این برنامه کلید نصب سایلنت این برنامه را حذف کرده است.
eDvArDo
04-16-2014, 09:23 AM
سلام
تا جائیکه خبر دارم مدتی هست که سازنده این برنامه کلید نصب سایلنت این برنامه را حذف کرده است.
استاد عزيزم، منظور از کليد سايلنت در فايل نصبي برنامه چيه؟ آيا ميشه ويرايش کرد و اونو ما خودمون قرار بديم و فايل نصبياي درست کنيم که قابليت نصب مخفي داشته باشه؟!
سپاس
Magsoud
04-16-2014, 09:38 AM
اکثریت برنامه های موجود دارای کلید هائی هستند که اگر از آن ها استفاده کنیم برنامه بطور اتوماتیک
و یا مخفی نصب خواهد شد.
برای مثال برنامه های نصبی که پسوند MSI دارند ، با استفاده از کلید qb / بطور اتوماتیک نصب خواهند
شد بعنوان یک نمونه اگر فایل نصبی ما نامش xxx.msi باشد میتوانیم داخل یک فایل Batch دستور زیر را
بنویسیم :
msiexec.exe /i "xxx.msi" /qb
حال اگر این فایل Batch را در کنار فایل xxx.msi قرار داده و اجرا کنیم این فایل اتوماتیک نصب خواهد شد.
برنامه های نصب دیگر هم هر کدام بروشی دیگر قابل سایلنت و اتوماتیک کردن هستند و البته برنامه های
محدودی هم هستند که نمیشود آن ها را اتوماتیک و یا مخفی نصب کرد.
=============
اما در مورد برنامه The KMPlayer که در بالا صحبتش شد ، گرچه بطور عادی کلیدی برای نصب اتوماتیک ندارد
ولی راه هائی هست که بتوان آن را اتوماتیک و مخفیانه نصب نمود.
استاد شما فرمودید :اما در مورد برنامه The KMPlayer که در بالا صحبتش شد ، گرچه بطور عادی کلیدی برای نصب اتوماتیک ندارد
ولی راه هائی هست که بتوان آن را اتوماتیک و مخفیانه نصب نمود.
مثلا چه راههایی وجود داره ایا همه برنامه ها همینطوریند یا جایی هست که در این مورد اطلاعاتی کسب کنیم
Magsoud
04-29-2014, 12:15 AM
...چه راههایی وجود داره ایا همه برنامه ها همینطوریند یا جایی هست که در این مورد اطلاعاتی کسب کنیم
دوست عزیز من
راه های مختلفی وجود دارد برای مثال میشود این فایل نصب را که نوع EXE است بنوع MSI تبدیل کنیم و نوع
MSI را با دستوری که در پست های قبلی گفتم میشود بطور اتوماتیک و مخفی نصب کرد.
و یا میتوانیم توسط برنامه ای مثل Total Uninstall نصب این برنامه را مانیتور کرده و سپس خودمان دقیقا" همین
کار ها را انجام بدهیم وووووووووووووو
استاد نحوه اکتیو کردن وبندوز بصورت oem active به چه صورت میباشد که در موقع تکمیل نصب یه بگراندی به عنوان مثال بگراند مادربرد گیگا بایت به ویندوز اضافه میکند ایا دستور وفایل اون با اکتیو معمولی که در صفحه اول توضیح دادید فرق میکند اگر فرق میکند به چه صورتی میباشد
Magsoud
09-09-2014, 01:05 AM
سهند جان اکتیو کردن بصورت oem هم نیاز به دانلود فایل های زیادی دارد و هم اینکه من چگونگی کار را فراموش کرده ام.
اگر نیاز جدی هست یاد داشت بگذار تا ببینم میتوانم چگونگی کار را از یادداشت های قدیمم پیدا کنم یا نه.
استاد اگه زحمتشو بکشید ممنون میشم البته ببخشید با این حالتون زیاد مزاحم میشم شرمنده
Magsoud
09-10-2014, 12:51 AM
در رابطه با سوالتان به لینک زیر مراجعه فرمائید:
ساخت دی وی دی ویندوز 7 و 8 اکتیو کننده تمام برند ها (http://ariadl.ir/thread170134.html#post333849)
استاد من در SetupComplete.cmd تعدادی فایل گذاشتم که حجمی برابر با 500 مگابایت دارد و وقتی نصب ویندوز تکمیل شد کلیه اون فایلها ونرم افزارها در ادرس c-windows- setup-دیده میشود میخواستم در اخر فایل SetupComplete.cmd دستوری بدهیم که بعد تکمیل کار SetupComplete.cmd اون پوشه در ادرسc-windows- setup کلا پاک شود ایا این چنین چیزی امکان پذیر هست یا نه واینکه اینکار مشکلی ایجاد میکنه یا نه
Magsoud
10-19-2014, 10:29 PM
حتما" باید در انتهای فایل SetupComplete.cmd دستوری بدهید که کلا" پوشه C:\Windows\Setup\Scripts با کلیه محتویاتش
حذف شود تا بعدا" بیخودی حجمی را اشغال نکند.
فرضا" دستور زیر را به انتهای فایل مذکور اضافه کنید:
RMDIR /S /Q "C:\Windows\Setup\Scripts"
exit
y.sattari
11-19-2014, 10:37 AM
با سلام و خسته نباشید و تشکر به خاطر تمام زحمات و وقتی که برای آموزش ما میگذارید.
ممنون می شم اگه راهنماییم کنید که چطور می تونم یک batch فایلی بسازم که بعد از نصب برنامه مورد نظر شروع به نصب اتوماتیک و Silent برنامه ی SQL server 2008 نماید و بعد data base مربوطه را نیز در sql server تنظیم نماید و در نهایت restart.
من آموزش های شما را مطالعه کردم و batch file مربوطه را ساختم (برای نصب Silent از برنامه ی ذکر شده استفاده کردم) ولی برای SQL Server جواب نداد و نمی دانم چطور باید تنظیمات database رو به صورت اتوماتیک انجام بدهد.
شاید سوال خیلی ها باشد...
ممنون می شم اگه این آموزش رو بگذارید.
Magsoud
11-19-2014, 05:37 PM
..... چطور می تونم یک batch فایلی بسازم که بعد از نصب برنامه مورد نظر شروع به نصب اتوماتیک و Silent برنامه ی SQL server 2008 نماید و بعد data base مربوطه را نیز در sql server تنظیم نماید و در نهایت restart.
....batch file مربوطه را ساختم (برای نصب Silent از برنامه ی ذکر شده استفاده کردم) ولی برای SQL Server جواب نداد و نمی دانم چطور باید تنظیمات database رو به صورت اتوماتیک انجام بدهد.....
ضمن تشکر از محبت جنابعالی
بنده با SQL server و data base و تنظیمات مورد نیازش آشنائی ندارم ولی اگر بیشتر و واضح تر تشریح کنید
شاید بتوانم کمکی باشم.
y.sattari
11-22-2014, 03:36 PM
سلام...
ممنون از پیگیریتون...
بگذارید از اول بگم:
ما یه برنامه ای داریم که نیاز به ساختن فایل setup داره ، از طریق برنامه ی installshield 2010 تقریبا این فایل setup رو ساختیم.
قرار این نرم افزار در سیستمی نصب بشه که کاربران آشنا به نصب SQL server 2008 و همچنین تنظیمات data base نیستند پس ما به این نتیجه رسیدیم که باید بعد از نصب برنامه ی اصلی برنامه های مورد نظر قبیل SQL serve 2008 و تنظیمات لازم برای database انجام شه و نهایتا restart شود.
من سعی کردم batch فایلی بسازم که در گام اول حداقل بتونه SQL server 2008 به صورت Silent بتونه نصب کنه ولی موفق نشدم. نمی دونم برای چی.
ممنون می شم کمکم کنید.
Magsoud
11-23-2014, 12:48 AM
بنده از برنامه مورد اشاره جنابعالی استفاده نمیکنم ولی برای اینکه بتوانم کمکی کوچک در رابطه با این مسئله باشم
مقداری مطالعه کردم و امیدوارم که روشی که در سطور زیر شرح میدهم مفید باشند.
توجه داشته باشید که مواردی که در سطور زیر توضیح داده میشوند در رابطه با نصب اتوماتیک و سفارشی برنامه
SQL Server 2008 R2 بوده و در نوع Express edition کار نخواهد کرد.
ظاهرا" بهترین روش نصب اتوماتیک و سفارشی برنامه SQL Server 2008 R2 استفاده از Configuration file است.
یعنی کاربر باید اول فایل Configuration را تهیه کند و سپس با استفاده از دستورات Batch و یا هر روش دیگر اقدام
به نصب اتوماتیک نماید.
برای تهیه فایل Configuration file باید اول شروع به نصب برنامه SQL Server 2008 R2 کرده و بشرح زیر جلو برویم
تا فایل Configuration لازم درست شود و بعد در این مرحله یک کپی از این فایل را برداشته و سپس عمل نصب را
کنسل میکنیم. و سپس میتوانیم با استفاده از این فایل Configuration عمل نصب را بصورت اتوماتیک و سفارشی
انجام دهیم.
1. نصب برنامه را شروع کرده ، روی New Installation کلیک کنید.
2. در صفحات مختلف نصب ، مشخصه های لازم را از قبیل وارد کردن کد و قبول لایسنس و ... انجام دهید تا به صفحه
Ready To Install برسید.
در این زمان شما محل و نام فایل Configuration file را خواهید دید.کپی این فایل را برداشته و جائی ذخیره نموده و
سپس عمل نصب را Cancel کرده و خارج شوید.
3. فایل Configuration ایجاد شده را باز کرده و در داخل آن تغییرات زیر را اعمال نمائید:
QUIET="True"
SQLSYSADMINACCOUNTS="BUILTIN\ADMINISTRATORS"
IACCEPTSQLSERVERLICENSETERMS="True"
پارامتر های زیر را از Configuration fileحذف کنید:
ADDCURRENTUSERASSQLADMIN
UIMODE
INSTALLSHAREDDIR
INSTALLSHAREDWOWDIR
INSTANCEDIR
ممکن است لازم باشد که عبارت PID را هم به فایل اضافه کرده و مقدار آن را مساوی سریال برنامه قرار دهید.
میتوانید در مورد دیگر گزینه های موجود در داخل فایل Configuration هم بدلخواه تغییراتی بدهید.
پس از دادن تغییرات لازم در Configuration file ، فایل را ذخیره کنید.
4. حال یک فایل Batch با محتوائی مثل نمونه زیر درست کرده و آن را با نام فرضا" SQL2008R2.bat ذخیره نمائید:
@ECHO off
echo Installing SQL Server 2008 R2
date/t
time /t
"<path to SQL setup folder>\setup.exe" /ConfigurationFile="<path to config file>"
date/t
time /t
توجه داشته باشید که در دستور بالا باید بجای عبارت <path to SQL setup folder> مسیر و نام فایل نصبیSQL2008
و به جای عبارت <path to config file> نام و آدرس Configuration file را قرار دهید.
بهتر است که فایل های نصب (مثلا" setup.exe) و Configuration file (مثلا"Config.txt) و فایل SQL2008R2.bat هر سه
در کنار هم باشند.
اگر نیاز به توضیحات بیشتری بود یاد داشت بگذارید.
موفق باشید.
y.sattari
11-23-2014, 11:24 AM
ممنون از این همه لطف...
من امروز این مسیری که شما فرمودین رو امتحان می کنم.
اطلاع میدم که تونستم یا نه و اگه مشکله احتمالی ام پیش اومد ممنون میشم راهنماییم کنید :mon820:
y.sattari
11-23-2014, 02:23 PM
سلام مجدد... می شه لطف کنید اون نسخه ی SQL Server 2008 R2 که دانلود کردید لینکشو واسم بزارید. چون من یه نسخه ازش دارم ولی Configuration file پیدا نمی کنم. ممنون می شم کمکم کنید. یه سوال دیگه اگه واسه SQL Server 2000 بخوام از همین راه می تونم استفاده کنم.
ببخشید یه سوال دیگه پسوند فایل configuration چیه؟
Magsoud
11-23-2014, 04:19 PM
... می شه لطف کنید اون نسخه ی SQL Server 2008 R2 که دانلود کردید لینکشو واسم بزارید.
......... Configuration file پیدا نمی کنم.
..........واسه SQL Server 2000 بخوام از همین راه می تونم استفاده کنم.
.... پسوند فایل configuration چیه؟
دوست گرامی:
1. اگر جواب بنده را در پست قبلی با دقت مطالعه فرمائید خواهید دید که عرض کرده ام :
بهتر است که فایل های نصب (مثلا" setup.exe) و Configuration file (مثلا"Config.txt) و فایل SQL2008R2.bat هر سه
در کنار هم باشند.
یعنی پسوند فایل Configuration عبارت از txt (فایل متنی) هست.
2. همانطور که توضیح دادم فایل Configuration در کنار فایل نصب قرار ندارد. بلکه برنامه نصب در حین نصب آن را با احتساب
انتخاب های شما درست کرده و بعد با استفاده از آن نصب میشود. لذا شما باید اول شروع به نصب برنامه بکنید و ببینید که
برنامه این فایل را با چه نامی و در کجا درست میکند و سپس یک کپی از آن را نگهدارید.
3. در رابطه با SQL Server 2000 باید مطالعه کنم و بعدا" عرض خواهم کرد.
y.sattari
11-23-2014, 04:56 PM
با سلام مجدد...
من تا یه حدودی پیشرفتم ولی در نهایت به یک error در batch رسیدم به شرح زیر:
11212
ممنون بابت پیگیری هاتون
مرسی...
بله شرمنده ، متوجه شدم
فایل Configuration من با پسوند ini و با نامConfigurationFile
مرسی از صبوریتون :gham714:
Magsoud
11-23-2014, 06:02 PM
در تصویری که شما قرار داده اید ، این خطا اعلام شده که:
IACCEPTSQLSERVERLICENSETERMS command line parameter is missing or has not been set to true
اینجا میگوید که در فایل Configuration عبارت IACCEPTSQLSERVERLICENSETERMS یا وجود ندارد و یا مساوی True نیست.
در حالیکه بنده قبلا" توضیح دادم که باید در فایل Configuration عبارت زیر وجود داشته باشد:
IACCEPTSQLSERVERLICENSETERMS="True"
که در عبارت بالا IACCEPTSQLSERVERLICENSETERMS مساوی True است.
پس حداقل سطر بالا از فایل شما اشکال دارد.
تذکر اینکه بهتر است فایل نصب و فایل Configuration و فایل Batch هر سه در کنار هم و از روت یکی از درایو ها اجرا شوند.
اجرای برنامه های با نام های طویل از دسکتاپ میتواند بعلت طولانی بودن مسیر باعث اشکالات متعددی بشود.
تذکر:
در پست های قبلی عرض کردم که فایل Configuration پسوندش txt است ، چون در دستوری که بنده نوشته بودم
نام فایل Configuration عبارت بود از Config.txt
ولی میتوان از پسوند INI هم استفاده کرد برای مثال به دو نوع دستور زیر توجه کنید:
setup.exe /ConfigurationFile=xxx.ini
setup.exe /ConfigurationFile=xxx.txt
می بینید که در دستور اول فایل Configuration پسوند ini داشته (xxx.ini ) و در دستور دوم پسوند txt دارد (xxx.txt )
هر دو دستور کار خواهند کرد ولی معمولا" از پسوند INI استفاده می شود.
اما در مورد سوال شما در باره برنامه SQL Server 2000 باید بگویم که دستورات مقداری تفاوت دارند. در این ورژن ، از
فایل های با پسوند iss و bat موجود در سی دی مربوطه ، برای نصب سفارشی استفاده می شود.
y.sattari
11-24-2014, 08:50 AM
واقعا ممنون آقا magsoud
انسان هایی مثل شما باعث پیشرفت ماها میشن. خدا حفظتون کنه :^:
سلام آقای magsoud :^:
بله فایل IACCEPTSQLSERVERLICENSETERMS اصلا وجود نداشت.
من این کد رو به همراه مقدار True به صورت دستی وارد کردم ، اولش Error نمیده تا یه حدی هم روی سیستم نصب می کنه بعد از حدود 3 دقیقه توی batch فایلم یه پیغام زیر رو میده:
11213
استاددددددد مشکل حل شد.
مشکل تایپ غلط بود.
یه دنیا دست گلتوووووون درد نکنه ، نمیدونم چطور باید تشکر کنم.
و سوال دیگه هر چند پروگریه ولی میشه یه اطلاعاتی هم ، هرچند کوچک مربوط به SQL server 2000 بهم بگید.
ممنون
Magsoud
11-24-2014, 04:45 PM
نصباتوماتیک و سفارشی SQL Server 2000
=========================
اگربه سی دی این برنامه نگاه کنید می بینید که در داخلش فایل های متعددی با پسوند های iss و bat وجود دارند.
کاربر میتواند به محتوای این فایل ها نگاه کرده و دستورات داخل آن ها را بدلخواه خود تغییر داده و سپس:
__ برای نصب سفارشی استاندارد برنامه ، فایل Sqlins.bat را اجرا نمائید.
__ برای نصب سفارشی نوع unattended ، فایل Sqlcst.bat را اجرا نمائید.
__ برای نصب سفارشی نوع client-only ، فایل Sqlcli.bat را اجرا نمائید.
توضیح:
--------
برای نصب اتوماتیک و سفارشی این ورژن از برنامه (SQL Server 2000 ) فایل های با پسوند ISS نقش اساسی دارند.
لذا کاربر باید اول فایل ISS مورد نظرش را بنا بر نیاز هایش تغییر داده و سپس از دستوری شبیه دستور زیر برای نصب
اتوماتیک استفاده کند:
با فرض اینکه نام فایل ستآپ SetupSQL.exe بوده و این فایل در محل D:\x86\setup\SetupSQL.exe قرار دارد و نام فایل
ISS عبارت از Setup.ISS باشد که در محل C:\Setup.ISS قرار دارد ، با دستور Batch که دارای محتوی زیر است ، برنامه
اتوماتیک نصب خواهد شد:
Start /wait D:\x86\setup\SetupSQL.exe -S -f1 C:\Setup.ISS
در دستورات نصب این ورژن از برنامه SQL Server 2000 سویچ های مختلفی برای مصارف مختلف استفاده میشوند.
که توضیح آن ها مربوط به این تاپیک نمیباشد.
موفق باشید.
y.sattari
11-25-2014, 02:31 PM
یه دنیا ممنون.
اشاالله هرجا هستین سالم و تندرست و شاد باشید.
milad.ir86
12-21-2015, 02:00 AM
من پست ها رو با دقت خوندم از آقای Magsoud (http://ariadl.ir/member.php?u=132491) استاد عزیز تشکر میکنم که با حوصله و صبر فراوان تجربیات و اطلاعات ناب خود را در اختیار دوستان پارسی زبان خود قرار میدهند.هر جا هستید سالم پیروز و موفق باشید.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.