توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اضافه کردن اینترنت اکسپلور و اکتیو کردن ویندوز به سی دی نصب ویندوز
با سلام وصبح بخیر به همگی من میخواستم بدونم مثلا وقتی اکسپلور 11 رو روی سی دی نصب ویندوز7 اضافه میکنند با چه نرم افزاری اینکار انجام میشه چون من با چندتا نرم افزار تست کردم یا باید به صورت یک برنامه باید باشه که در اخر سی دی نصب بشه یا بصورت دستی یا Windows Loader چطوری به این سی دی اضافه میشه که اکتیو میکنهیعنی با یه نرم افزار خاصی اینکارا رو میکنند---سوال دومم هم اینه که درکل چندتا نرم افزار برای ویرایش سی دی ویندوز 7داریم که میشه باهاشون سی دی ویندوز رو ویرایش کرد
Magsoud
12-06-2013, 06:40 PM
_ IE 11 معمولا" توسط برنامه DISM که داخل Microsoft Windows AIK وجود دارد به ایمیج ویندوز اضافه میشود. کار با این
نرم افزار ساده است و توسط آن میشود خیلی چیز ها را به ویندوز اضافه یا کم کرد که در آینده نزدیک سعی خواهم کرد در
موردش صحبت کنم.
_ سعی میکنم در مورد استفاده از Windows Loader و بعضی برنامه های دیگر در دی وی دی ویندوز هم در چند روز آینده
صحبت کنم
لطف میکنید که چنین اموزشی رو در سایت میگذارید واقعا نمیدونم به چه زبونی ازتون تشکر وقدردانی بکنم تو این مدتی که تو ایت ثبت نام کردم همه سوالاتمو پاسخ دادید جناب اقای شیرین زبان واقعا ما ایرانیها باید به وجود چون شما عزیزان افتخار کنیم من به شخصه باور نمیکردم که انسان باسوادی در حد شما تو ایران ما باشه به هرحال ازتون ممنون ومتشکرم اگه لطف کنید این اموزشو برامون زودتر بذارید خیلی ممنون میشم موفق وپیروز باشید
سوال دومم هم اینه که dism تو همه ورژنهای Microsoft Windows AIKوجود داره یانه
Magsoud
12-07-2013, 04:48 AM
دستور DISM ، هم در Microsoft Windows AIK مخصوص ویندوز 7 ، و هم در Microsoft Windows ADK
برای ویندوز های 8 و 8.1 وجود دارد
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.