توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش ساخت وی پی اس در VMWare
Mohamad
12-06-2013, 02:15 AM
شايد تا به حال اتفاق افتاده باشد روبه روي رايانه تان بنشينيد و در دل آرزو کنيد کاش رايانه تان يک خواهر يا برادر ديگر هم داشت تا هم او تنها نبود و هم شما... نرم افزاري را که نوشته ايد تحت شبکه تست کنيد و ببينيد جواب مي دهد يا خير. بدون اين که نيازي به دوباره بوت کردن رايانه تان باشد، به يک سيستم عامل ديگر به طور همزمان دسترسي داشته باشيد.
نرم افزار جديدي را که اصلا نمي دانيد قرار است چه بلايي سر سيستم شما بياورد، قبلا روي آن ديگري امتحان مي کرديد. به کشت ويروسهايي بپردازيد که فقط براي ارتقاي سطح امنيت سيستم هاي رايانه اي و پيدا کردن چالشهاي نرم افزاري مبادرت به توليد آنها کرده ايد. و... همه اينها با برپايي يک ايستگاه کاري مجازي امکانپذير است. با ايستگاه کاري VMwareآشنا شويد:
ايستگاه کاري VMware چيست؟
VMware نرم افزار قدرتمند ماشين مجازي ، طراحي شده براي توسعه دهندگان نرم افزارها و مديران سيستم و کساني است که مي خواهند در ساختار نرم افزاري شان تغييرات اساسي بدهند، نرم افزار تست کنند و خلاصه هر کاري که فکرش را بکنيد.
اين نرم افزار با قدمت بيش از 5 سال توسعه دهندگان نرم افزار را قادر مي کند، پيچيده ترين برنامه هاي تحت شبکه را که در ويندوزهاي مايکروسافت ، Linux يا Net ware اجرا مي شوند روي تنها يک رايانه desktop، اجرا کنند.
خصيصه هاي ويژه اي نظير: شبکه بندي مجازي (Virtural Networking) انجام تراکنشها به صورت زنده و Real time به اشتراک گذاري پوشه ها و drag and drop پشتيباني از ( PXE محيط اجراي از پيش بوت شده) از VMware يک وسيله ضروري براي توسعه دهندگان IT و مديران سيستم ها ساخته است.
ايستگاه کاري VMware چگونه مورد استفاده قرار مي گيرد؟
اين نرم افزار با ميليون ها کاربر در سراسر دنيا، کارايي را در توليد نرم افزارها بهبود مي بخشد، هزينه ها را کاهش مي دهد و انعطاف پذيري را بالا مي برد و راه امن تري را براي جواب گرفتن از برنامه ها پيش پاي ما مي گذارد.
نصب VMware روي رايانه روميزي تان اولين گام براي انتقال ساختار IT موجود به يک ساختار مجازي است. با ايستگاه کاري VMware غير از ساده کردن عمليات توسعه و تست نرم افزار و سرعت بخشيدن به توسعه برنامه هاي کاربردي ، سازگاري برنامه هاي کاربردي و اجراي عملي مهاجرت از يک سيستم عامل به سيستم عامل ديگر را تضمين مي کند و امکان امتحان اين که آيا اين نقل و انتقال و تعويض سيستم عامل ، زياني براي شبکه يا ساير نرم افزارهاي کاربردي در حال اجرا دارد يا خير را به شما مي دهد.
ايستگاه کاري VMware چگونه کار مي کند؟
اين ايستگاه کاري با فعال سازي چند سيستم عامل و برنامه هاي کاربردي مربوط به آنها به طور همزمان روي يک ماشين فيزيکي منفرد، عمل مي کند.
سيستم عاملها به همراه نرم افزارهاي کاربرديشان در ماشين مجازي همگي روي يک قطعه از سخت افزار نشسته اند. لايه مجازي سازي VMware، منابع سخت افزار فيزيکي را به منابع ماشين مجازي مي نگارد به طوري که انگار هر ماشين مجازي ، پردازنده ، حافظه و ديسک و ابزارهاي o/I ويژه خود را دارد و همگي مطابق استاندارد رايانه هاي X86هستند.
به کمک ايستگاه کاري VMware شبکه هاي مجازي پيچيده اي راه اندازي مي کنيد و انواع نرم افزارها را در هر محيطي که مي خواهيد به طور همزمان اجرا کنيد و همه اينها را يکجا روي سيستم خود انجام دهيد.
بدون نياز به انجام عمليات پارتيشن بندي دوباره ديسک و سيستم عاملي جديد نصب کنيد و بدون اين که سيستم را از نو بوت کنيد بين سيستم عاملهاي نصب شده روي رايانه تان سوئيچ کنيد.
اگر به نظرتان VMware هماني است که مي خواستيد، حداقل پيش نيازهاي نصب آن ، پردازنده پنتيوم II اينتل يا AMD Athlon به بعد و حداقل 3.6GB حافظه براي نسخه 4.5اين نرم افزار است.
پس دست به کار شويد.
نرم افزار VMware یک میزکار مجازی قدرتمند هست که نرم افزاری برای ناشرین/آزمایش کنندگان نرم افزارها و همچنین کاربران حرفه ای IT که می خواهند چند سیستم عامل را همزمان بر روی یک PC داشته باشند؛ قابل استفاده می باشد. کاربران می توانند سیستمهای عامل Windows, Linux, NetWare, Solaris x86 را بطور همزمان اجرا کنند بدون اینکه نیازی به راه اندازی مجددا سیستم یا ایجاد پارتیشنهای جداگانه باشد. VMware یک کارآیی عالی و یک چهره حرفه ای شبیه یک بهینه ساز حافظه ارائه داده و توانائی مدیریت چند رده ای موقعیتها را دارد.
عمده پیکربندی این نرم افزار بصورتهای شبکه مجازی، تصاویر زنده، drag and drop، پوشه های مشترک و پشتیبانی PXE می باشد که VMware را به یک ابزار قدرتمند و ضروری برای کاربران IT و مدیران سیستم تبدیل کرده است.
با میلیونها کاربر و یک دو جین نرم افزار ارائه شده در ۶ سال گذشته، VMware یک نرم افزار ارتقاء یافته و با انعطاف پذیری بسیار می باشد.
موارد جدید سیستمهای قابل پشتیبانی در این نسخه عبارتند از:
- Windows Server 2003 R2, 32-bit, 64-bit- Mandriva Linux 2006, 32-bit, 64-bit
- SUSE Linux Enterprise Server 10, 32-bit, 64-bit- SUSE Linux Enterprise Server 9 SP3, 32-bit, 64-bit- SUSE Linux 10.1, 32-bit, 64-bit- Red Hat Enterprise Linux 3.0 update 7, 32-bit, 64-bit
- Experimental support for Red Hat Enterprise Linux 3.0 Update 8, 32-bit, 64-bit
- Red Hat Enterprise Linux 4.0 Update 3, 32-bit, 64-bit- Experimental support for Red Hat Enterprise Linux 4.0 Update 4, 32-bit, 64-bit
دوستان من مطلب بالا را کپی داشتم ولی متاسفانه منبع نویسنده اصلی گویا سایتش بسته شده و منبع اصلی نداره
در پست دوم آموزش کامل را سعی میکنم با تصویر قرار بدم :^:
Mohamad
12-06-2013, 02:20 AM
قراره نحوه ساخت وی پی اس ویندوز در VMWare ESXi رو با هم مرور کنیم. اولین قدم ، دونستن یه سری مقدمات هست بعلاوه این که باید بعضی چیز ها رو هم داشته باشید. کاری که می خوایم انجام بدیم کار نسبتا راحتی هست ولی باید دقت کافی رو موقع انجام مراحل داشته باشیم.
اولین مورد اینه که شما باید یه سرور مجازی ویندوز داشته باشید.
مورد دوم نصب VSphere Client روی وی پی اس ویندوزتون هست که خیلی ضروریه! در واقع VSphere Client یه برنامه هست که محیط ویژوال و گرافیکی برای مدیریت و ساخت وی پی اس در VMWare ESXi در اختیار شما قرار میده.
مورد سوم اینه که شما یه فایل ایزو برای ویندوز سرور رو دانلود کنید(روی وی پی اس ویندوز) تا موقع نصب ویندوز بتونید از از اون استفاده کنید.
نکته بعدی داشتن پسورد روت و آی پی اصلی سرور برای لاگین شدن از طریق VSphere Client و نیز دیفالت گت وی (defualt gateway) بهمراه ساب نت مسک (SubNetMask) هست که اگر در ایمیلی که از طرف دیتاسنتر به شما دادن این اطلاعات رو داشتید باید خیلی خوشحال باشید در غیر این صورت باید این آموزش رو دنبال کنید تا بگم از چه طریقی باید این اطلاعات رو بدست بیارید.
روی آیکن برنامه VMware vSphere Client کلیک می کنیم تا باز بشه…
در قسمت اول پنجره باز شده ، آی پی اصلی سرور در قسمت دوم root و در قسمت سوم پسورد روت رو وارد کنید و روی لاگین کلیک کنید.
http://www.worldup.ir/images/jecgdhwnk5q4jn24gnj6.jpg (http://www.worldup.ir/)
اگر پنجره ی زیر باز شد بر روی ایگنور کلیک کنید و منتظر بمونید تا پنجره اصلی برنامه باز بشه.
http://www.worldup.ir/images/lv60ccs5ucesbuujnv.jpg (http://www.worldup.ir/)
از تب های وسط ، تب summary رو انتخاب می کنیم که صفحه ی زیر باز میشه.
http://www.worldup.ir/images/1bwg6wwdx1fkuvijn8o.jpg (http://www.worldup.ir/)
حالا باید روی datastore کلیک راست کنیم .
چیزی مشابه تصویر زیر باز میشه براتون .
http://www.worldup.ir/images/ivitcw8wy64onsdkcl0.jpg (http://www.worldup.ir/)
بر روی browse کلیلک کنید تا پنجره زیر باز بشه.
http://www.worldup.ir/images/i3fcggzmbc2f4qpvxaz.jpg (http://www.worldup.ir/)
می خواهیم در دیتااستور که هارد ما هست یه فولدر درست کنیم و همه ی فایل های ایزو مربوط به سیستم عامل های مختلف رو در اون ذخیره کنیم.
مطابق شکل زیر روی آیکن newfolder کلیک می کنیم و نام دلخواه رو در پنجره باز شده نوشته و ok می کنیم.
http://www.worldup.ir/images/4nhejf6jm6xvgnao27h7.jpg (http://www.worldup.ir/)
ادامه دارد ....
Mohamad
12-06-2013, 02:26 AM
حالا روی فولدر ایجاد شده در سمت چپ دو بار کلیک می کنیم تا این فولدر باز بشه.
بعد باید فایل ایزوی ویندوز سرور ۲۰۰۳ رو توی این فولدر آپلود کنیم.
طریقه ی آپلود به این صورت هست که مطابق تصویر روی آیکن مشخص شده کلیک می کنیم..
http://www.worldup.ir/images/ize3pq0z5hesuyi3dq7m.jpg (http://www.worldup.ir/)
سپس روی آپلود فایل کلیک کرده و مسیر مربوط به فایل ایزوی ویندوز رو بهش میدیم و منتظر میشم تا کار آپلود به پایان برسه.
http://www.worldup.ir/images/t5pbe332r805l6wx0xo9.jpg (http://www.worldup.ir/)
تا حالا یه بخش مهم کار رو انجام دادیم.
حالا نوبت به این میرسه که سرور مجازی ویندوزمون رو آماده کنیم.
طبق عکس زیر روی File از تب بالایی کلیک کرده و New … Virtual Machine را کلیک می کنیم.
http://www.worldup.ir/images/xlc52pq88yi8impu8725.jpg (http://www.worldup.ir/)
پنجره ی زیر باز میشه.
http://www.worldup.ir/images/mp8gz9bke85xe54duag.jpg (http://www.worldup.ir/)
حالا گزینه ی Custom رو انتخاب می کنیم و روی next کلیک می کنیم .
در صفحه ی جدید در قسمت Name نام دلخواه رو وارد می کنین مثلا winserver2003
و روی next کلیک می کنیم .صفحه جدید برای مشخص کردن محل ذخیره سازی اطلاعات سرور ماست که ما datastore1 رو انتخاب کرده و روی next کلیک کنید.
در پنجره بعدی Virtual Machine Version 7 رو انتخاب کرده و روی next کلیک کنید.
در این صفحه چون سیستم عامل ما ویندوز هست در قسمت بالا مایکروسافت ویندوز و در کمبو باکس پایین ورژن و نوع اونرو انتخاب کنید و روی next کلیک کنید.
http://www.worldup.ir/images/4s17u18yi3zaesz28xzj.jpg (http://www.worldup.ir/)
در این صفحه تعداد هسته هایی از سی پی یو که برای این سرور مجازی در نظر گرفتید رو مشخص کرده و روی next کلیک کنید.
در صفحه ی بعدی مقدار رم دلخواه که برای این سرور در نظر گرفتید رو مشخص کنید.
بر روی next چهار بار کلیک کرده تا به قسمت create a disk برسید .در این قسمت باید مقدار هارد ی را که برای این وی پی اس در نظر گرفتید رو مشخص کنید.
next را زده تا به قسمت ready to complete برسید.
http://www.worldup.ir/images/bn0va1oky3rz6icardk.jpg (http://www.worldup.ir/)
تیک زیر پنجره را زده و بر روی continue کلیک کنید.
پنجره ای باز می شود.
هدف اینه که فایل ایزو رو به سی دی /دی وی دی درایو مجازی وصل و نصب رو بکمک اون انجام بدیم.
ابتدا تیک connect at power on رو می زنیم و بعد New CD/DVD را انتخاب می کنیم سپس برای دادن آدرس فایل ایزو روی Datastore ISO File کلیک می کنیم و Browse را می زنیم و آدرس فایل ایزو رو بهش می دیم.
http://www.worldup.ir/images/knj44h314psbs0plidrb.png (http://www.worldup.ir/)
مشاهده می کنید که درایو جدید ایجاد شده.بر روی Finish کلیک می کنیم.
حالا می ریم تا سرور مجازی رو روشن و ویندوز سرور رو نصب کنیم…
پنجره های اضافی رو بسته و مطالق شکل بر روی windows server 2003 کلیک راست کرده و open console را بزنید.
http://www.worldup.ir/images/vi4s0hq1ja4nxoie4h81.jpg (http://www.worldup.ir/)
پنجره جدیدی باز میشه و از این به بعد مراحل نصب رو در این پنجره دنبال می کنیم.
http://www.worldup.ir/images/py1etr7k58vyexqane4a.jpg (http://www.worldup.ir/)
ادامه دارد ....
Mohamad
12-06-2013, 02:31 AM
از اینجا به بعد مثل نصب یه ویندوز XP معمولی می مونه گه اگه بلد نباشید باید کلا بی خیال این آموزش بشیم!!!
اینا رو دیگه آموزش نمی دم چون آبرو ریزیه!
تا اینجای کار اگه طبق آموزش پیش رفته باشید تقریبا میشه گفت ۹۰ در صد کار رو انجام دادید.
خوب قرار شد ادامه نصب رو از زمانی که باید وارد سرور بشیم دنبال کنیم…
مطابق شکل به مسیر اشاره شده رفته و بر روی عبارت send .. کلیک کنید.
http://www.worldup.ir/images/s0o85uu4y0e2nrieux4.jpg (http://www.worldup.ir/)
تا پنجره ای باز شود و شما باید در این قسمت پسورد ادمین را که در موقع نصب معین کرده بودید وارد کنید و بر روی ok کلیک کنید.
حالا وارد محیط ویندوز سرور می شید ولی این ویندوز با دنیای اینترنت ارتباط نداره و باید بهش آی پی بدیم و اون رو به اینترنت وصل کنیم.
واسه این کار نیاز به یه سری اطلاعات داریم که باید اونا رو به طریق زیر به دست بیاریم.
اول Default Gateways هست و Preferred DNS Server که باید در VMware vSphere Client به تب configuration رفته و از منوی سمت چپ در بخش Software بر روی DNS and Routing کلیک کنید و مقادیر را یادداشت کنید.
http://www.worldup.ir/images/8eqvg4hppe9r382efnw1.jpg (http://www.worldup.ir/)
مورد دیگه اینکه به تب Networking رفته و بر روی propertice کلیک راست کرده و در پنجره باز شده ، Management Network را انتخاب کرده تا SubNetMask را مشاهده و یادداشت نماییم.
http://www.worldup.ir/images/2s82wswr0vzdzpghw.jpg (http://www.worldup.ir/)
به محیط ویندوز سرور بر می گردیم.
بر روی Start کلیک کنید و طبق تصویر به مسیر اشاره شده بروید.
http://www.worldup.ir/images/yj0agoxx688g5riwq0cw.jpg (http://www.worldup.ir/)
در پنجره باز شده بر روی properties کلیک کرده تا پنجره ای دیگر مطابق شکل زیر باز شود.سپس بر روی Internet Protocol TCP/IP یک بار کلیک و بعد بر روی properties کلیک می کنیم.در پنجره ی باز شده باید اطلاعات مربوط به Gateways و آی پی سرور و دی ان اس ها را وارد می کنیم.
http://www.worldup.ir/images/gfvlew9sawk8ibc11d9u.jpg (http://www.worldup.ir/)
http://www.worldup.ir/images/nnnlkm7bjvbrzbtxk2zo.jpg (http://www.worldup.ir/)
Ok کرده و پنجره های اضافی را می بندیم.
حالا باید به اینترنت وصل شده باشید.
مرحله بعدی فعال کردن ریموت دسکتاپ هست که به مسیر زیر می رید.
در My Computer کلیک راست کرده و properties را زده و در تب های بالایی Remote را انتخاب و طبق شکل زیر تیک Enable Remote Desktop را می زنیم.
http://www.worldup.ir/images/6n4ljker1rld2r4nu6hj.jpg (http://www.worldup.ir/)
نصب ویندوز سرور ۲۰۰۸ هم مثل همین هست و فرق خاصی نداره مگه واسه وقتی که میخواین نوی و ورژن سیستم عامل رو ابتدای نصب مشخص کنید.
تبریک می گم.ugly004
Mahm00d
12-06-2013, 02:35 AM
قراره نحوه ساخت وی پی اس ویندوز در VMWare ESXi رو با هم مرور کنیم. اولین قدم ، دونستن یه سری مقدمات هست بعلاوه این که باید بعضی چیز ها رو هم داشته باشید. کاری که می خوایم انجام بدیم کار نسبتا راحتی هست ولی باید دقت کافی رو موقع انجام مراحل داشته باشیم.
اولین مورد اینه که شما باید یه سرور مجازی ویندوز داشته باشید.
مورد دوم نصب VSphere Client روی وی پی اس ویندوزتون هست که خیلی ضروریه! در واقع VSphere Client یه برنامه هست که محیط ویژوال و گرافیکی برای مدیریت و ساخت وی پی اس در VMWare ESXi در اختیار شما قرار میده.
.................................
سلام
با تشکر از محمد جان عزیز...
من کمی گیج شدم البته دلیلش هم نبود اطلاعات است که من ندارم و دوست دارم بدانم یعنی در کل به شبکه علاقه مند هستم و حتما دنبالش خواهم رفت!
اول:
VMWare ESXi چیست و فرقش با VMware Workstation چیست؟؟؟
دوم:
شما گفتید می خواهید یک وی پی اس ایجاد کنید اما بعد گفتید یک از نیاز ها داشتن یک سرور مجازی ویندوزاست!!!!؟؟؟؟؟
مگر وی پی اس همان سرور مجازی نیست!
راستی لطف کنید کمی هم در مورد VSphere توضیح دهید که چیست و چکاری انجام می دهد؟؟؟
تشکر ...:Şflower658Ş:
Mohamad
12-06-2013, 02:40 AM
در راستای پس اول و برای کسانی که آموزش ساده میخوان به زبان ساده برای نصب روی pc ...
بعد از نصب برنامه و run کردن برنامه به دو مشاهده می نمایید.
انتخاب اول New Virtual Machin :با انتخاب این گزینه می توانید یک Win نصب نمائید Single یا هر نوع سیستم عاملی که می خواهید که به تفضیل براتون تو ضیح میدم.
انتخاب دوم New team :با انتخاب این حالت میتونید OS هایی که نصب میکنید در غالب یک تیم یا گروه باشه.
حال با انتخاب NewVirtual اولین قدم را برای نصب یک سیستم عامل جدید بر میداریم ( مانند تصویر زیر )
http://www.worldup.ir/images/py83bh7jkde3o7p67u0.gif (http://www.worldup.ir/)
با زدن دکمه Next و رفتن به مرحله بعد ( مانند تصویر زیر )
http://www.worldup.ir/images/gcvyf9rco5s0z66i88af.gif (http://www.worldup.ir/)
گزینه Typical که بطور پیش فرض انتخاب شده است و مجددا دکمه Next را فشار میدهیم ( مانند تصویر زیر )
http://www.worldup.ir/images/3w4kpqj9dv2o86nhhto.gif (http://www.worldup.ir/)
در مرحله Select a Guest Operating System میتوانیم نوع OS مورد نظر و با باز نمودن List Box , ورژن Os مورد نظر را انتخاب نمائیم .
نکته: مد نظر داشته باشید که بعنوان مثال با انتخاب Server 2003EnterPriseباید Cd نصب آن را نیز داشته باشید,یا بعنوان مثال با انتخاب Win XP سی دی ویندوز XP را نیز در DVD_ROM قرار دهید.
حال با انتخاب OS موردنظر دکمه Next را فشار دهید. ( مانند تصویر زیر )
http://www.worldup.ir/images/v8802rrfh8gi4k6crp5t.gif (http://www.worldup.ir/)
در این قسمت میتوانید نامی را برای سیتم عامل نصب شده انتخاب نمایید که پیشنهاد من برای سهولت در کار اگر قصد نصب چندین Winرا دارید به ترتیب Xp1,…,Xpnقرار دهید .
در قسمت Location نیز میتوانید محل ساخت Virtual را تعیین نمایید که توصیه میشود در مسیر تعیین شده خوده Location نباشد و ترجیحا آدرس درایوی را که بیشترین فضای خالی را دارد در کادر مورد نظر درج نمایید. ( مانند تصویر زیر )
http://www.worldup.ir/images/k7vxo3erpy3pzp19nh.gif (http://www.worldup.ir/)
در مرحله بعد Default را انتخاب نموده و Next نمائید (NetWork Connection) ( مانند تصویر زیر )
http://www.worldup.ir/images/y716m1u8ctb8iquok5o.gif (http://www.worldup.ir/)
مرحله بسیار حائز اهمیت میباشد چرا با اختصاص صحیح فضا به OSمورد نظر در آینده دچار کمبود فضای کارکرد نخواهید شد.
در قسمت Disk Size میتوانید مقدار فضایی را که OS نصب شده اجازه اشغال آن را دارد تعیین نمایید که همان مقدار ۸ Gigبرای Xp کافی میباشد ولی اگر قصد نصب Win Server را دارید حداقل فضا را ۱۵Gig قرار دهید.
گزینه Allocate all disk space now:با انتخاب این گزینه (توصیه نمیشود)کل فضایی را که به OSمورد نظر اختصاص دادهاید را در همان ابتدای کار به OSاختصاص میدهد و با انتخاب نکردن آن OS نصب شده به مقداری که نیاز دارد فضا را اشغال می نماید (در صورت نصب برنامه های متعدد حجم فضا بیشتر شده تا به مقدار ماکزیمم تعریف شده برسد ۸Gig).
گزینه Split disk into 2Gbfiles:اگر فضای پیش بینی شده تکمیل گردید تا ۲Gbاجازه توسعه به OSمیدهد که ترجیحا می توانید انتخاب نمایید.
حال با زدن دکمه Finish یک Virtual برای شما اماده سازی گردید. ( مانند تصویر زیر )
http://www.worldup.ir/images/sstpda6pfiep3ropvfe.gif (http://www.worldup.ir/)
در صفحه ظاهر شده میتوانید مقدار RAMی که می خواهید به این Os اختصاص دهید را تعیین نمایید توجه داشته باشید که اگر قصد نصب چندین OS را دارید و مقدار RAM دستگاه شما زیاد نیست (زیر ۱GB) برای XP 128,و برای server حداقل ۲۵۶ را در نظر بگیرید . ( مانند تصویر زیر )
http://www.worldup.ir/images/5tsmx8uzat06n8c06cl.gif (http://www.worldup.ir/)
تا اینجا ساختن و آماده سازی بستر نصب OS مورد نظر انحام شد حالا با زدن دکمه Start this virtual machine (البته باید CDیا DVD سیستم OS را در قرار دهید) مراحل نصب شروع میشه که درست دارید بعنوان مثال WIN نصب میکنید. ( مانند تصویر زیر )
نکته : در مرحله نصب WIN پارتیشن بندی و Format هارد دیسک داره که عینا در اینجا هستش ولی با این تفاوت که شما همان فضایی را که اختصاص دادید (۸ Gb) را فرمت میکنه دلهره نداشته باشید.
http://www.worldup.ir/images/oqa54fcvjam965h4xtox.gif (http://www.worldup.ir/)
بعد از نصب Win اگر میخواهید همون Performanceویندوز اصلیتونو داشته باشه درایور های مادربرد و … نصب کنین.
چند مطلب مهم.:
۱-اگر در پنجره VM هستید و خواستید mouse را به صفحه اصلی ویندوز خو بیاورید دکمه های Alt+Ctrl را فشار دهید می توانید موس را به محیط اصلی ویندوز خود بیاورید.
۲- پس از اتمام نصب OS مورد نظر زمانیکه که در محیط OS قرار دارید از منوی VM —–>Install VMware Tools رو حتما نصب کنید قضیه موس حل میشه..
۳- با زدن دکمه های Alt+Ctrl+Enterصفحه Full Screen می شود و از حالت فوق خارج میگردد.
:Şflower658Ş:
Mohamad
12-06-2013, 02:52 AM
سلام
با تشکر از محمد جان عزیز...
من کمی گیج شدم البته دلیلش هم نبود اطلاعات است که من ندارم و دوست دارم بدانم یعنی در کل به شبکه علاقه مند هستم و حتما دنبالش خواهم رفت!
اول:
VMWare ESXi چیست و فرقش با VMware Workstation چیست؟؟؟
دوم:
شما گفتید می خواهید یک وی پی اس ایجاد کنید اما بعد گفتید یک از نیاز ها داشتن یک سرور مجازی ویندوزاست!!!!؟؟؟؟؟
مگر وی پی اس همان سرور مجازی نیست!
راستی لطف کنید کمی هم در مورد VSphere توضیح دهید که چیست و چکاری انجام می دهد؟؟؟
تشکر ...:Şflower658Ş:
درود
من معمولا وسط آموزش برای اینکه هم نظم بهم نخوره و هم خودم حواسم پرت نشه معمولا سوال جواب نمیدم ولی اینبار چاره نیست :ch0m:
اول :
نسخه workstation همونطور که از نامش هم پیداست بر روی pc نصب می گردد و امکاناتی که در اختیار کاربر قرار می دهد بیشتر جنبه لابراتواری دارد بدین معنی که بطور مثال شما بعنوان محیط تست می توانید ماشین های مجازی مختلفی را از طریق این نرم افزار روی pc خود نصب کنید و تست های لازم را روی آنها انجام دهید .اما محصول esx وesxi در vmware دو محصول کاملا حرفه ای هستند که خود بعنوان یک os لینوکسی روی سرور های فیزیکی نصب می شوند و بستر مجازی شما را برای سرویس دهی و نصب ماشینهای مجازی ارائه می کنند .
البته من تو پست بعدی شما آموزش Workstation را قرار دادم چون بیشتر به درد کسانی میخوره که تو این انجمن هستند .
دوم :
اگر سرعت شما اونقدر بالا هست که iso ویندوز را با سرعت آپلود کنید نیازی به vps ویندوز نیست lol
البته باز این مورد برای پست قبلی لازم نیست
در مورد موارد آموزشی درخواستی هم چشم سعی میکنم بحث مجازی سازی را ادامه بدم چون ماشالله شماها استاد هر چی میگه روی ویندوز خودتان دارید تست میکنید و از طرفی شاید هم هاست زدید :d:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.