PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بیسکویت رژیمی با دانه آفتابگردان و کشمش



s.rozekabood
12-05-2013, 09:21 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1818.jpg

این بیسکویت برای کسانی که کلسترول خونشان بالاست، مناسب است. اما در مصرف این نوع بیسکویت هم نباید زیاده روی کرد.

مواد لازم برای تهیه 12 - 10 عدد بیسکویت :

آرد سفید گندم
2 پیمانه سرپر (225 گرم)


بیکینگ پودر
1 قاشق چای‌خوری


کره گیاهی پاستوریزه
2 قاشق سوپ‌خوری


شکر
2 قاشق سوپ‌خوری


کشمش
یک سوم پیمانه (50 گرم)


دانه آفتابگردان
2 قاشق سوپ‌خوری


ماست کم‌چرب پاستوریزه
1 پیمانه سرخالی (150 گرم)


شیر کم چرب پاستوریزه
3- 2 قاشق سوپ‌خوری




طرز تهیه :
آرد و بیکینگ پودر را مخلوط نمایید. کره گیاهی را به آن بیفزایید و مجدداً مخلوط کنید و با دست مالش دهید.
سپس شکر، کشمش، نیمی از دانه‌های آفتابگردان، ماست و شیر را بیفزایید و مخلوط نمایید تا خمیر نرمی حاصل شود.

توجه کنید که خمیر به دست نچسبد. خمیر را روی سطحی که با آرد آغشته شده، به قطر 2 سانتیمتر پهن نمایید.
حالا خمیرها را با قالب‌های دایره شکل به قطر 6 سانتیمتر قالب بزنید.

با استفاده از قلم‌مو شیر را روی بیسکویت‌ها بمالید و بقیه دانه‌های آفتابگردان را روی آن بپاشید.
بیسکویت‌ها را به مدت 20- 15 دقیقه در فری که از قبل با حرارت 230 درجه سانتی‌گراد گرم شده قرار دهید تا پف کنند و طلایی رنگ شوند.

بیسکویت‌ها را پس از خنک شدن، با مربا یا کره کم چرب میل نمایید.