s.rozekabood
12-05-2013, 09:21 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1818.jpg
این بیسکویت برای کسانی که کلسترول خونشان بالاست، مناسب است. اما در مصرف این نوع بیسکویت هم نباید زیاده روی کرد.
مواد لازم برای تهیه 12 - 10 عدد بیسکویت :
آرد سفید گندم
2 پیمانه سرپر (225 گرم)
بیکینگ پودر
1 قاشق چایخوری
کره گیاهی پاستوریزه
2 قاشق سوپخوری
شکر
2 قاشق سوپخوری
کشمش
یک سوم پیمانه (50 گرم)
دانه آفتابگردان
2 قاشق سوپخوری
ماست کمچرب پاستوریزه
1 پیمانه سرخالی (150 گرم)
شیر کم چرب پاستوریزه
3- 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
آرد و بیکینگ پودر را مخلوط نمایید. کره گیاهی را به آن بیفزایید و مجدداً مخلوط کنید و با دست مالش دهید.
سپس شکر، کشمش، نیمی از دانههای آفتابگردان، ماست و شیر را بیفزایید و مخلوط نمایید تا خمیر نرمی حاصل شود.
توجه کنید که خمیر به دست نچسبد. خمیر را روی سطحی که با آرد آغشته شده، به قطر 2 سانتیمتر پهن نمایید.
حالا خمیرها را با قالبهای دایره شکل به قطر 6 سانتیمتر قالب بزنید.
با استفاده از قلممو شیر را روی بیسکویتها بمالید و بقیه دانههای آفتابگردان را روی آن بپاشید.
بیسکویتها را به مدت 20- 15 دقیقه در فری که از قبل با حرارت 230 درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید تا پف کنند و طلایی رنگ شوند.
بیسکویتها را پس از خنک شدن، با مربا یا کره کم چرب میل نمایید.
این بیسکویت برای کسانی که کلسترول خونشان بالاست، مناسب است. اما در مصرف این نوع بیسکویت هم نباید زیاده روی کرد.
مواد لازم برای تهیه 12 - 10 عدد بیسکویت :
آرد سفید گندم
2 پیمانه سرپر (225 گرم)
بیکینگ پودر
1 قاشق چایخوری
کره گیاهی پاستوریزه
2 قاشق سوپخوری
شکر
2 قاشق سوپخوری
کشمش
یک سوم پیمانه (50 گرم)
دانه آفتابگردان
2 قاشق سوپخوری
ماست کمچرب پاستوریزه
1 پیمانه سرخالی (150 گرم)
شیر کم چرب پاستوریزه
3- 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
آرد و بیکینگ پودر را مخلوط نمایید. کره گیاهی را به آن بیفزایید و مجدداً مخلوط کنید و با دست مالش دهید.
سپس شکر، کشمش، نیمی از دانههای آفتابگردان، ماست و شیر را بیفزایید و مخلوط نمایید تا خمیر نرمی حاصل شود.
توجه کنید که خمیر به دست نچسبد. خمیر را روی سطحی که با آرد آغشته شده، به قطر 2 سانتیمتر پهن نمایید.
حالا خمیرها را با قالبهای دایره شکل به قطر 6 سانتیمتر قالب بزنید.
با استفاده از قلممو شیر را روی بیسکویتها بمالید و بقیه دانههای آفتابگردان را روی آن بپاشید.
بیسکویتها را به مدت 20- 15 دقیقه در فری که از قبل با حرارت 230 درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید تا پف کنند و طلایی رنگ شوند.
بیسکویتها را پس از خنک شدن، با مربا یا کره کم چرب میل نمایید.