s.rozekabood
12-05-2013, 09:17 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1816.jpg
آماده سازی: 5 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 35 دقیقه
مواد لازم : برای 4 نفر
روغن زیتون
2 قاشق سوپخوری
پیاز خرد شده
1 و نیم فنجان
سیر ریز شده
4 حبه
زیره سبز آسیاب شده
1 قاشق سوپخوری
فلفل قرمز تازه آسیاب شده
1 قاشق چایخوری
لوبیا سیاه
4 و نیم فنجان
کنسرو گوجه فرنگی بدون آب، خرد شده
1 فنجان
آبِ گوشت
4 فنجان
کدو حلوایی (کنسرو، پوره)
1و نیم فنجان، 450 گرم
خامه ترش (برای تزئین)
به مقدار دلخواه
دانه کدو حلوایی (بو داده، برای تزئین)
به مقدار دلخواه
لوبیا سیاه 4 و نیم فنجان (1 قوطی یا 450 گرم) (کنسرو، شسته و خشک شده)
طرز تهیه :
پیاز، سیر، زیره سبز، پودر فلفل قرمز و فلفل سیاه را داخل روغن در یک قابلمه ی 6 لیتری بریزید و روی شعله ی متوسط قرار دهید تا پیاز نرم شود و شروع به قهوه ای شدن کند.
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1817.jpg
لوبیا سیاه، گوجه فرنگی، آبِ گوشت و کدو حلوایی را داخل آن ریخته و هم بزنید. سپس به مدت 25 دقیقه یا تا زمانی که آنقدر غلیظ شده باشد که پشت یک قاشق را بپوشاند با در باز روی شعله بجوشانید و گاهی هم بزنید.
اگر سوپ تندتری می خواهید، به همین شکل سرو کنید. برای له کردن از یک گوشت کوب برقی استفاده کنید تا سوپ را کاملاً و یا تا حدی له کند. یا سوپ را در یک مخلوط کن معمولی بریزید و پوره کنید. مواظب باشید که زیاد آن را پر نکنید، زیرا سوپ داغ است.
سوپ را با خمیر ترش و دانه های کدو حلوایی بو داده تزئین کنید و سرو کنید.
آماده سازی: 5 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 35 دقیقه
مواد لازم : برای 4 نفر
روغن زیتون
2 قاشق سوپخوری
پیاز خرد شده
1 و نیم فنجان
سیر ریز شده
4 حبه
زیره سبز آسیاب شده
1 قاشق سوپخوری
فلفل قرمز تازه آسیاب شده
1 قاشق چایخوری
لوبیا سیاه
4 و نیم فنجان
کنسرو گوجه فرنگی بدون آب، خرد شده
1 فنجان
آبِ گوشت
4 فنجان
کدو حلوایی (کنسرو، پوره)
1و نیم فنجان، 450 گرم
خامه ترش (برای تزئین)
به مقدار دلخواه
دانه کدو حلوایی (بو داده، برای تزئین)
به مقدار دلخواه
لوبیا سیاه 4 و نیم فنجان (1 قوطی یا 450 گرم) (کنسرو، شسته و خشک شده)
طرز تهیه :
پیاز، سیر، زیره سبز، پودر فلفل قرمز و فلفل سیاه را داخل روغن در یک قابلمه ی 6 لیتری بریزید و روی شعله ی متوسط قرار دهید تا پیاز نرم شود و شروع به قهوه ای شدن کند.
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1817.jpg
لوبیا سیاه، گوجه فرنگی، آبِ گوشت و کدو حلوایی را داخل آن ریخته و هم بزنید. سپس به مدت 25 دقیقه یا تا زمانی که آنقدر غلیظ شده باشد که پشت یک قاشق را بپوشاند با در باز روی شعله بجوشانید و گاهی هم بزنید.
اگر سوپ تندتری می خواهید، به همین شکل سرو کنید. برای له کردن از یک گوشت کوب برقی استفاده کنید تا سوپ را کاملاً و یا تا حدی له کند. یا سوپ را در یک مخلوط کن معمولی بریزید و پوره کنید. مواظب باشید که زیاد آن را پر نکنید، زیرا سوپ داغ است.
سوپ را با خمیر ترش و دانه های کدو حلوایی بو داده تزئین کنید و سرو کنید.