PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شيريني كره اي پرسي



Sara12
10-19-2010, 02:25 PM
http://www.rasekhoon.net/userfiles/Article/1389/10%20mehr/07/178652.jpg
مواد لازم :

شكر /1 پيمانه يا 180 گرم
كره يا مارگارين /يك و يك دوم پيمانه يا 300 گرم
تخم مرغ /1 عدد
شير /2 قاشق سوپخوري
وانيل /يك چهارم قاشق چايخوري
اسانس بادام /يك دوم قاشق چايخوري
آرد /4 پيمانه
بيكينگ پودر /1 قاشق چايخوري
طرز تهيه :

فر را با حرارت 200 درجه ي سانتي گراد گرم كنيد . شكر و كره را با همزن بزنيد تا كرم شود ، سپس تخم مرغ ، شير ، وانيل و اسانس بادام را افزوده كاملاً بزنيد. آرد و بيكينگ پودر را با هم مخلوط كرده ، به دفعات داخل مايه اضافه و مخلوط كنيد تا خمير نرمي به دست آيد.
خمير را در پرس شيريني ريخته ، آن را در سيني بدون چربي پرس كنيد و به مدت 15 دقيقه يا تا وقتي كه زير شيريني طلائي شود در فر بپزيد . سپس از فر خارج كرده ، بگذاريد خنك شود.

http://www.rasekhoon.net/userfiles/Article/1389/10%20mehr/07/1786521.jpg
نكته :

1 ـ مي توانيد از رنگ هاي غذايي در خمير استفاده كرد.

2 ـ مي توانيد از پودر بادام يا پسته و همين طور كنجد براي تزئين شيريني ها قبل از گذاشتن در فر استفاده كرد