s.rozekabood
11-27-2013, 09:59 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1692.jpg
مواد خوراکی به کار رفته در این غذا بسیار مقوی هستند به همین دلیل دوپینگ پلو به عنوان یکی از سالم ترین و مقوی ترین غذاهاست.
مواد لازم تهیه دوپینگ پلو برای 2 نفر :
گردو
100 گرم
كشمش
100 گرم
پياز بزرگ
دو عدد
برنج
3 پیمانه
رب انار
نصف پيمانه
شكر
3 قاشق سوپ خوري
ران مرغ
2 عدد
نمك فلفل زردچوبه
به ميزان لازم
روغن مايع
به ميزان لازم
آب
2 پیمانه
طرز تهيه دوپینگ پلو :
ابتدا یکی از پيازها رو خلالي كرده وسرخ كنيد و كنار بذاريد سپس گردوها رو در روغن ريخته به همراه كشمش و زردچوبه و با حرارت كم تفت دهيد چون خيلي سريع مي سوزن .
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1693.jpg
آموزش انواع غذاها http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1694.jpg
آموزش انواع غذاها http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1695.jpg
سپس پياز داغ رو اضافه كرده و مخلوط كنيد. http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1696.jpg
برنج رو ابكش كرده و در قابلمه بریزید .
نکته آشپزی :
بهتره از ته دیگ نان استفاده کنید .
سپس از مخلوط كشمش وگردو لا به لا و روی برنج ريخته و اونو دم كنيد. http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1697.jpg
شكر رو به رب انار اضافه کرده و روی حرارت کم قرار داده و مدام هم بزنيد تا رب رقيق بشه.
نكته آشپزی :
رب انار وشكر نبايد بجوشه فقط در حدی باشه كه شكر كاملا حل بشه.
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1698.jpg
آموزش انواع غذاها http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1699.jpg
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1699.jpg
به اين غلظت كه برسه خوبه. http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1700.jpg
بعد از دم کشیدن پلو ، رب انار رقيق شده رو با قاشق دور تا دور برنج بريزيد. http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1701.jpg
در قابلمه رو ببنديد و 10 دقيقه ديگر زمان بدید . http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1702.jpg
برای پخت مرغ :
پیاز رو رنده كنيد و سرخ كنيد تا سبك بشه.
نكته آشپزی :
هرچه پياز ريز تر خورد بشه غذا لعاب بيشتری خواهد داد. http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1703.jpg
به مرغ نمك بزنيد و كمي دو طرف اونو سرخ كنيد.
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1704.jpg
آموزش انواع غذاها http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1705.jpg
سپس مرغ ها رو روی پیاز سرخ کرده قرار داده و به اون زردچوبه و فلفل بزنيد ،بعد كمي تفت داده سپس اب بريزيد.
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1706.jpg
آموزش انواع غذاها http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1707.jpg
نيم ساعت زمان بدید تا مرغ خوب بپزه سپس اونو در روغن خوب سرخ كنيد تا برشته بشه.از اب مرغ مي تونيد در كنار غذا استفاده كنيد.
در آخر برنج رو مخلوط کرده و بهمراه مرغ سرو کنید .
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1692.jpg
نوش جان
مواد خوراکی به کار رفته در این غذا بسیار مقوی هستند به همین دلیل دوپینگ پلو به عنوان یکی از سالم ترین و مقوی ترین غذاهاست.
مواد لازم تهیه دوپینگ پلو برای 2 نفر :
گردو
100 گرم
كشمش
100 گرم
پياز بزرگ
دو عدد
برنج
3 پیمانه
رب انار
نصف پيمانه
شكر
3 قاشق سوپ خوري
ران مرغ
2 عدد
نمك فلفل زردچوبه
به ميزان لازم
روغن مايع
به ميزان لازم
آب
2 پیمانه
طرز تهيه دوپینگ پلو :
ابتدا یکی از پيازها رو خلالي كرده وسرخ كنيد و كنار بذاريد سپس گردوها رو در روغن ريخته به همراه كشمش و زردچوبه و با حرارت كم تفت دهيد چون خيلي سريع مي سوزن .
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1693.jpg
آموزش انواع غذاها http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1694.jpg
آموزش انواع غذاها http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1695.jpg
سپس پياز داغ رو اضافه كرده و مخلوط كنيد. http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1696.jpg
برنج رو ابكش كرده و در قابلمه بریزید .
نکته آشپزی :
بهتره از ته دیگ نان استفاده کنید .
سپس از مخلوط كشمش وگردو لا به لا و روی برنج ريخته و اونو دم كنيد. http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1697.jpg
شكر رو به رب انار اضافه کرده و روی حرارت کم قرار داده و مدام هم بزنيد تا رب رقيق بشه.
نكته آشپزی :
رب انار وشكر نبايد بجوشه فقط در حدی باشه كه شكر كاملا حل بشه.
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1698.jpg
آموزش انواع غذاها http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1699.jpg
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1699.jpg
به اين غلظت كه برسه خوبه. http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1700.jpg
بعد از دم کشیدن پلو ، رب انار رقيق شده رو با قاشق دور تا دور برنج بريزيد. http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1701.jpg
در قابلمه رو ببنديد و 10 دقيقه ديگر زمان بدید . http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1702.jpg
برای پخت مرغ :
پیاز رو رنده كنيد و سرخ كنيد تا سبك بشه.
نكته آشپزی :
هرچه پياز ريز تر خورد بشه غذا لعاب بيشتری خواهد داد. http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1703.jpg
به مرغ نمك بزنيد و كمي دو طرف اونو سرخ كنيد.
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1704.jpg
آموزش انواع غذاها http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1705.jpg
سپس مرغ ها رو روی پیاز سرخ کرده قرار داده و به اون زردچوبه و فلفل بزنيد ،بعد كمي تفت داده سپس اب بريزيد.
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1706.jpg
آموزش انواع غذاها http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1707.jpg
نيم ساعت زمان بدید تا مرغ خوب بپزه سپس اونو در روغن خوب سرخ كنيد تا برشته بشه.از اب مرغ مي تونيد در كنار غذا استفاده كنيد.
در آخر برنج رو مخلوط کرده و بهمراه مرغ سرو کنید .
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1692.jpg
نوش جان