PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه دوپینگ پلو



s.rozekabood
11-27-2013, 09:59 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1692.jpg

مواد خوراکی به کار رفته در این غذا بسیار مقوی هستند به همین دلیل دوپینگ پلو به عنوان یکی از سالم ترین و مقوی ترین غذاهاست.

مواد لازم تهیه دوپینگ پلو برای 2 نفر :

گردو
100 گرم


كشمش
100 گرم


پياز بزرگ
دو عدد


برنج
3 پیمانه


رب انار
نصف پيمانه


شكر
3 قاشق سوپ خوري


ران مرغ
2 عدد


نمك فلفل زردچوبه
به ميزان لازم


روغن مايع
به ميزان لازم


آب
2 پیمانه




طرز تهيه دوپینگ پلو :
ابتدا یکی از پيازها رو خلالي كرده وسرخ كنيد و كنار بذاريد سپس گردوها رو در روغن ريخته به همراه كشمش و زردچوبه و با حرارت كم تفت دهيد چون خيلي سريع مي سوزن .

http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1693.jpg

آموزش انواع غذاها http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1694.jpg

آموزش انواع غذاها http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1695.jpg

سپس پياز داغ رو اضافه كرده و مخلوط كنيد. http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1696.jpg

برنج رو ابكش كرده و در قابلمه بریزید .

نکته آشپزی :
بهتره از ته دیگ نان استفاده کنید .
سپس از مخلوط كشمش وگردو لا به لا و روی برنج ريخته و اونو دم كنيد. http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1697.jpg

شكر رو به رب انار اضافه کرده و روی حرارت کم قرار داده و مدام هم بزنيد تا رب رقيق بشه.
نكته آشپزی :
رب انار وشكر نبايد بجوشه فقط در حدی باشه كه شكر كاملا حل بشه.

http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1698.jpg

آموزش انواع غذاها http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1699.jpg

http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1699.jpg

به اين غلظت كه برسه خوبه. http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1700.jpg

بعد از دم کشیدن پلو ، رب انار رقيق شده رو با قاشق دور تا دور برنج بريزيد. http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1701.jpg

در قابلمه رو ببنديد و 10 دقيقه ديگر زمان بدید . http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1702.jpg

برای پخت مرغ :
پیاز رو رنده كنيد و سرخ كنيد تا سبك بشه.
نكته آشپزی :
هرچه پياز ريز تر خورد بشه غذا لعاب بيشتری خواهد داد. http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1703.jpg

به مرغ نمك بزنيد و كمي دو طرف اونو سرخ كنيد.

http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1704.jpg

آموزش انواع غذاها http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1705.jpg

سپس مرغ ها رو روی پیاز سرخ کرده قرار داده و به اون زردچوبه و فلفل بزنيد ،بعد كمي تفت داده سپس اب بريزيد.

http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1706.jpg

آموزش انواع غذاها http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1707.jpg

نيم ساعت زمان بدید تا مرغ خوب بپزه سپس اونو در روغن خوب سرخ كنيد تا برشته بشه.از اب مرغ مي تونيد در كنار غذا استفاده كنيد.
در آخر برنج رو مخلوط کرده و بهمراه مرغ سرو کنید .

http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1692.jpg

نوش جان