PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه دمپخت میگو



s.rozekabood
11-27-2013, 09:57 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1807.jpg

مواد لازم برای ۳ تا ۴ نفر :


میگو
۲۰۰ گرم


برنج
۳ پیمانه


ماش
تقریبا ۱ پیمانه


پیاز
۲ تا ۳ عدد


ادویه ها
۱ قاشق سوپخوری


پودر لیمو عمانی
۱ قاشق سوپخوری


نمک و روغن
به میزان لازم




مواد لازم برای سس :

سیر له شده
۳ تا ۴ حبه


روغن زیتون
۲ قاشق سوپخوری


گشنیز خرد شده

۵ تا ۶ قاشق سوپخوری


فلفل قرمز
به میزان لازم


تمر هندی بدون هسته
۱ پیمانه




طرز تهیه :
میگو ها رو پاک کنید و رگ کمرشون رو دربیارید و بشویید.
برنج و ماش رو از قبل کمی خیس کنید و ماش رو جدا بپزید.

۲ تا از پیاز ها رو سرخ کنید و به اونا میگوها رو اضافه کنید و برای ۵ دقیقه تفت بدید و پودر لیو عمانی و ادویه ها و نمک رو بزنید و حرارت رو خاموش کنید.

ماش رو جدا بپزید. ۱ عدد پیاز دیگه رو سرخ کنید و ماش رو به اون اضافه کنید و تفت مختصری بدید . روی اون کمی آب بریزید نمک اضافه کنید و برنج رو به حالت کته دم بدید. مایه آماده میگو رو روی کته بذارید و اجازه بدید تا برنج دم بیاد و موقع کشیدن با پلو مخلوط کنید.

طرز تهیه سس:
سیر رو تفت بدید و گشنیز و فلفل رو اضافه کنید و کمی تفت بدید. روی سبزی کمی آب بریزید و بذارید تا بپزه. تمر هندی رو توی یه کاسه بریزید و آب جوش روی اون بریزید و بهد اونو چنگ بزنید تا شیره اون در بیاد و از صافی رد کنید و به سبزی اضافه کنید و بذارید تا سس غلیظ بشه و موقع سرو روی دم پخت بدید.

*** نکات
*ادویه ها شامل ادویه کاری, پلویی و زردچوبه و فلفل سیاه است.
*این غذا مربوط به کشورهای عربی حوزه خلیج فارسه!