PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه سس ورستر شایر



s.rozekabood
11-24-2013, 09:07 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1785.jpg


طرز تهیه سس ورستر شایر
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1ساعت و 15 دقیقه مواد لازم جهت تهیه سس ورستر شایر :

روغن زیتون
2 قاشق چای خوری


پیاز خرد شده
1 عدد


فلفل سبز بدون هسته و خرد شده
1 عدد


سرکه
2 فنجان


شربت ذرت
1 و 1/2 فنجان


آب
1 فنجان


لیمو شیرین پوست کنده و درشت خرد شده
نصف لیمو


ترب سفید رنده شده
2 قاشق غذاخوری


فیله ماهی خشک و خرد شده
1 و 1/2 قاشق غذاخوری


سیر خرد شده
2 حبه بزرگ


نمک
1 قاشق چای خوری


فلفل سیاه
3/4 قاشق چای خوری


میخک پودر شده
1/8 قاشق چای خوری




طرز تهیه سس ورستر شایر: روغن زیتون را داخل ماهی تابه بزرگی ریخته و روی حرارت ملایم گرم می کنیم. پیاز و فلفل سبز را اضافه کرده حدودا 3 دقیقه روی حرارت می گذاریم تا پیاز نرم بشود.
سرکه، شربت ذرت، آب، لیمو، ترب سفید، ماهی، سیر، نمک، فلفل سیاه و میخک ا اضافه می کنیم و اجازه می دهیم به جوش بیاید. سپس حرارت را کم می کنیم و حدود 40 دقیقه روی حرارت کم می گذاریم تا کم کم بجوشد و به 3 فنجان برسد. در این مدت هم چند دقیقه یکبار هم میزنیم.

سس را در ظرف مورد نظر (نباید آلومینیومی باشد) می ریزیم و روی ظرف را می پوشانیم و اجازه می دهیم سس خنک بشود.

نکته در مورد نگهداری سس ورسترشایر:
* از این مقدار مواد اولیه 3 فنجان سس بدست می آید.
* این سس در یخچال در ظرف در بسته به مدت 1 هفته قابلیت نگهداری دارد.