s.rozekabood
11-22-2013, 12:27 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1762.jpg
این غذای شکم پر بسیار کم کالری و خوش طعم است.
مواد لازم :
پیاز متوسط
۱۰عدد
گوشت چرخ کرده
۲۵۰گرم
کرفس ریز خرد شده
۳ساقه
نمک و فلفل
به اندازه کافی
سیر له شده
۳حبه
اسفناج ریز خرد شده
۴۰۰گرم
گردوی تفت داده شده و خرد شده
۲پیمانه
روغن
به اندازه کافی
آب گوشت
یک و یک چهارم پیمانه
طرز تهیه :
داخل پیاز را خالی کنید و زیر آن را کمی ببرید تا صاف بایستد.
از خرده های پیاز که درآورده اید ۳پیمانه را در روغن تفت دهید.
سیر و کرفس را اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن، گوشت چرخ کرده را نیز اضافه کنید و تفت دهید.
نمک و فلفل را اضافه کنید و بگذارید مواد به آرامی بپزد تا آب آن خشک شود.
مواد را از روی حرارت بردارید، پس از کمی خنک شدن اسفناج ریز شده و گردو را اضافه کنید.
پس از آماده و خنک شدن، پیاز را پر کنید و روی ظرف مناسب بچینید. در ته ظرف آب گوشت بریزید و ظرف را با فویل بپوشانید و در فر با دمای ۲۲۰درجه قرار دهید تا به مدت ۳۰دقیقه بپزد.
سپس فویل را بردارید و بگذارید پیاز شکم پر ۱۰دقیقه دیگر نیز بپزد
این غذای شکم پر بسیار کم کالری و خوش طعم است.
مواد لازم :
پیاز متوسط
۱۰عدد
گوشت چرخ کرده
۲۵۰گرم
کرفس ریز خرد شده
۳ساقه
نمک و فلفل
به اندازه کافی
سیر له شده
۳حبه
اسفناج ریز خرد شده
۴۰۰گرم
گردوی تفت داده شده و خرد شده
۲پیمانه
روغن
به اندازه کافی
آب گوشت
یک و یک چهارم پیمانه
طرز تهیه :
داخل پیاز را خالی کنید و زیر آن را کمی ببرید تا صاف بایستد.
از خرده های پیاز که درآورده اید ۳پیمانه را در روغن تفت دهید.
سیر و کرفس را اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن، گوشت چرخ کرده را نیز اضافه کنید و تفت دهید.
نمک و فلفل را اضافه کنید و بگذارید مواد به آرامی بپزد تا آب آن خشک شود.
مواد را از روی حرارت بردارید، پس از کمی خنک شدن اسفناج ریز شده و گردو را اضافه کنید.
پس از آماده و خنک شدن، پیاز را پر کنید و روی ظرف مناسب بچینید. در ته ظرف آب گوشت بریزید و ظرف را با فویل بپوشانید و در فر با دمای ۲۲۰درجه قرار دهید تا به مدت ۳۰دقیقه بپزد.
سپس فویل را بردارید و بگذارید پیاز شکم پر ۱۰دقیقه دیگر نیز بپزد