PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید :  ساندویج مرغ بریان با پنیر و گوجه فرنگی



s.rozekabood
11-22-2013, 12:22 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1764.jpg

ساندویج مرغ بریان با پنیر و گوجه فرنگی
آماده سازی: 5 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 20 دقیقه

مواد لازمساندویج مرغ بریان با پنیر و گوجه فرنگی : برای 8 نفر

کاهو
به مقدار لازم


نمک
به مقدار لازم


گوجه فرنگی ورقه شده
4 عدد


نان فرانسوی
8 عدد (از وسط نصف شده)


پیاز قرمز خرد شده
2 عدد


سیر خرد شده
2 حبه


رزماری خرد شده
2 قاشق چای خوری


روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری


سرکه
2 قاشق غذاخوری


سینه مرغ بدون پوست و استخوان
8 عدد


فلفل سیاه

به مقدار لازم




طرز تهیه ساندویج مرغ بریان با پنیر و گوجه فرنگی:
مرغ را داخل یک کاسه متوسط قرار دهید. سرکه، روغن زیتون، سیر و رزماری را به آن اضافه کنید و روی آن را بپوشانید و یک شب داخل یخچال بگذارید.
کباب پز یا منقل را آماده کنید. روی مرغ نمک و فلفل بپاشید. مرغ و پیاز را روی منقل کبابی کنید تا اندازه ای که مرغ بپزد و پیازها طلایی شوند و به مدت 10 دقیقه کم کم آن را زیر و رو کنید.
قسمت داخلی نان را روی منقل قرار دهید تا برشته و طلایی شود. روی یک طرف از نان ها گوجه ها را پراکنده کنید و روی آن مرغ و پیاز های کبابی و کاهو را بچینید و روی نصف دیگر نان پنیر رنده شده را پخش کنید و دو طرف نان را روی هم قرار دهید.تا ساندوچ مرغ شما آماده شود