s.rozekabood
11-17-2013, 08:07 PM
http://www.namerto.ir/engine/tm.php?src=http://www.namerto.ir/uploads/posts/2013-08/1375554782_bffe-stroganoff.jpg&w=488&h=200&q=80
پیاز متوسط یک عدد
آرد 1 قاشق غذا خوری
شیر 3/4 پیمانه
کره 1 قاشق غذا خوری
خامه 1 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و کمی زردچوبه
سیب زمینی 3 عدد سرخ شده
ریحان و جعفری تازه 4 قاشق خرد شده
پیاز خرد شده رو ( اگه دوست داشتین با کره ) کمی تفت میدیم و گوشت + فلفل و زردچوبه اضافه میکنیم. به تفت دادن ادامه میدیم تا رنگ گوشت تغییر کنه. آب داغ اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا گوشت پخته شه.
توی ظرف دیگه قارچ های خرد شده رو توی کمی روغن یا کره تفت میدیم و کنار میزاریم.
توی ظرف دیگه کره رو آب میکنیم و آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا گلوله نشه کمی تفت میدیم و آروم شیر رو اضافه میکنیم + کمی فلفل و نمک و زمان میدیم تا کمی غلیظ شه.
وقتی گوشت پخته شد قارچ رو اضافه میکنیم + سسی که درست کردیم.
اجازه میدیم تا سس غلیظ بشه ولی سفت نشه.
آخر سر خامه رو اضافه میکنیم و گوشت رو با سیب زمینی سرخ شده سرو میکنیم.
سبزیهای خرد شده هم روی گوشت میریزیم.
پیاز متوسط یک عدد
آرد 1 قاشق غذا خوری
شیر 3/4 پیمانه
کره 1 قاشق غذا خوری
خامه 1 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و کمی زردچوبه
سیب زمینی 3 عدد سرخ شده
ریحان و جعفری تازه 4 قاشق خرد شده
پیاز خرد شده رو ( اگه دوست داشتین با کره ) کمی تفت میدیم و گوشت + فلفل و زردچوبه اضافه میکنیم. به تفت دادن ادامه میدیم تا رنگ گوشت تغییر کنه. آب داغ اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا گوشت پخته شه.
توی ظرف دیگه قارچ های خرد شده رو توی کمی روغن یا کره تفت میدیم و کنار میزاریم.
توی ظرف دیگه کره رو آب میکنیم و آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا گلوله نشه کمی تفت میدیم و آروم شیر رو اضافه میکنیم + کمی فلفل و نمک و زمان میدیم تا کمی غلیظ شه.
وقتی گوشت پخته شد قارچ رو اضافه میکنیم + سسی که درست کردیم.
اجازه میدیم تا سس غلیظ بشه ولی سفت نشه.
آخر سر خامه رو اضافه میکنیم و گوشت رو با سیب زمینی سرخ شده سرو میکنیم.
سبزیهای خرد شده هم روی گوشت میریزیم.