PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه نان پنیری



s.rozekabood
11-17-2013, 01:33 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1751.jpg

آماده سازی: 5 دقیقه
مدت انتظار: 5 دقیقه
مجموعاً: 10 دقیقه
مواد لازم :


پنیر موزارلا رنده شده
225 گرم


پنیر چدار رنده شده
450 گرم


پیازچه خرد شده
1/2 تا 1 فنجان


سس مایونز
1/2 فنجان


خامه ترش (اختیاری)
2 قاشق غذاخوری


سیر خرد شده
3 تا 4 حبه


کره نرم شده
115 گرم


نان فرانسوی
1 عدد




طرز تهیه :
تو یه کاسه بزرگ، پنیر چدار، پنیر موزارلا، پیازچه، سس مایونز و خامه ترش رو با هم مخلوط میکنیم.
تو یه کاسه کوچیک کره و سیر رو با هم مخلوط میکنیم تا ترکیبمون نرم بشه. سپس مخلوط کره رو به مخلوط پنیر اضافه میکنیم و هم میزنیم تا ترکیب بشه.

منقل یا گریل رو گرم میکنیم.
نان فرانسوی رو به صورت افقی برش میزنیم به طوریکه تکه های نان همچنان از انتها به هم متصل باشن.
مخلوط پنیر رو روی نان میمالیم تا سطح نان کاملا از موادمون پوشیده بشه. سپس 3 تا 5 دقیقه نان رو حرارت میدیم تا طلایی مایل به قهوه ای بشه.
بعد از اینکه آماده شد، 5 دقیقه زمان میدیم تا کمی خنک بشه سپس با چاقو نان رو کاملا برش میدیم و سرو میکنیم.